FOTO: “Slachtfeest”

Screenshot_4

Dat was gisteren het feest van de moslims: zonder verdere uitleg. 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Kybeline)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam. Bookmark de permalink .

49 reacties op FOTO: “Slachtfeest”

 1. realist zegt:

  en dan vinden ze onze feestdagen zoals kerstdag bvb aanstootgevend??????ik vind dit aanstootgevend!

  Like

 2. Jade zegt:

  Met een beetje verbeelding zie je de kaart van Europa en
  een stuk Afrika.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Geef mij de appelmoes even door!

  Like

 4. Jean zegt:

  Wanneer worden die barbaren nu eens voorgoed verdreven uit onze westerse seculiere gemeenschap?
  Die barbarij komt de strot uit.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Begrijpen we nu waarom Jihadistische moslims er geen nood aan hebben als ze kafirs met een keukenmes het hoofd afsnijden. Zij zijn dit soort bloedbaden gewend van jong af aan. Achter dit vrij laten weglopen van het runderbloed schuilt een diepere manipulatieve gedachte. Dat is ook waarom kafirs eerst ontmenselijkt worden en structureel in de islamitische indoctrinatie en reciteer gezangen apen en varkens genoemd worden. Op het moment dat een moslim jihadist een christen de halsslagader doorsnijdt ziet hij niet meer dat hij een medemens op vreselijke wijze doodt. Voorwaar een geloof om van te braken. Niet alle moslims zullen een moordende jihadist worden. Hoeft ook helemaal niet om de expansie van de islam te bevorderen en de terreur te doen neerdalen op de ongelovigen zoals Mohammed en de koran hun dat opgedragen heeft. Als slechts 1 procent van de 1 miljoen moslims in Nederland bereidt zijn geweld te gebruiken voor de islam dan hebben we een jihad leger binnen onze grenzen van tienduizend man. Drie, vier of vijf miljoen moslims in Nederland zou de absolute horror worden voor Nederland en alle inwoners die niet islamitisch of niet islamitisch genoeg zijn.

  Like

 6. david_1972 zegt:

  Ik wordt enorm moe van zoveel barbaarsheid, een vriend van me woont in indonesie en die zegt dat het bloed van die arme dieren door de straten loopt en ze worden de strot doorgesneden vaak met een bot mes, het gemekker in doodsstrijd van die dieren is hartverscheurend. het is om te janken.en dan het gehuil van die minaretten af, het is angstaanjagend, ik heb op zijn verzoek een filmpje van hem gekregen van het gejank wat uren en uren doorgaat. man man man wat een ellende, moe moe en moe ben ik ervan.hoe kunnen we dit nog langer tolereren van deze barbaren. filmpje is op verzoek beschikbaar.ik ben niet gelovig maar ik durf te stellen dat de islam de duivel op aarde is. er is werkelijk waar niks positiefs in te vinden.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Bah, misselijk ben ik van deze gruwlijkheden, in naam der perfide ideologie Islam.

  Like

 8. Trucker zegt:

  Deze foto laat zien wat in hun haatboek koran beschreven staat hun mo badend in het bloed.
  Hier is het nog met arme dieren maar het moment dat ze sterk genoeg zijn zal dit met mensen zijn.
  Jean’s vriendje E. T. en alle despoten vergezeld van al het tuig dat links geitenwollensokken islamofiel en multikul is zal op de eerste rij zitten, vergeten of aan voorbijgaan dat zij de volgende zijn en dat ze eerst mogen toezien hoe het gaat gebeuren.
  Ik wil nog een stap verdergaan als Realist en heet iedereen die het wrede (met opzet zo wreed mogelijk) AFSLACHTEN van dieren een feest heet KNETTERGEKKE IDIOTEN.
  Ik praat over ieder die het normaal vind of het duid als een “religieus feest” dus dat is media en ALLE POLITIEKE PARTIJEN die dit goedkeuren en dit is de gemakkelijkste oefening want ze keuren het af met WOORDEN maar als het Vlaams Belang WETSVOORSTELLEN indiend (meerdere) wordt dit door geen éne (GEEN ENKELE) andere partij gesteund ook niet de leugenaars van de BENDE nva.

  Like

 9. Het zijn geen dierenvrienden en ook geen mensenvrienden. Ze houden alleen van zichzelf.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Een enkele keer kijk ik wel eens naar man bijt hond.
  Zo ook vanavond. Uitzending van vanavond begon met een item over het offerfeest.
  Gingen ze bij simpele zielen aanbellen of ze zin hadden dat fenomeen mee te maken
  en ja hoor, ééntje trapte erin. Zouden ze ook een slachthuis gaan bezoeken.
  Daar weet ik nog wel een hele leuke van…
  Zet je maar schrap.
  http://tinyurl.com/mhwllnx

  Like

  • delamontagne zegt:

   Toevallig hadden wij die NCRV ook gezien. ging inderdaad over dat offerfeest. Nou dacht ik altijd dat de C uit NCRV iets met gristelijks te maken had. Wil wedden dat die persoon van man bijt hond, meer weet over offerfeest, rammeldan en hoe de moeder van de profeet heette, dan dat hij nog iets weet over Hemelvaart, pinksteren en pasen. Nou ja ,t “christelijke is toch “passee”, dus afschaffen die NCRV.

   Like

  • Republikein zegt:

   Gerrit, ik kijk ook veel, het zijn vaak onnozele items, maar ik moet ook wel eens lachen,
   ons kent ons is grappig, en voor de rest staat de tv dan aan om mij niet te storen aan “goedmens”programma s zoals boulevard en dr. Phill, waar mijn vrouw graag naar kijkt.
   Nou ja. het is een lieve vrouw, die van mij, ik mag zelfs voor haar stemmen.
   Ik kan mijn mond vaak niet houden om commentaar te leveren op haar tv keuzes, ze zegt dan dat ik me maar moet bezig houden met mijn eigen hobbys, zoals E.J. Bron.
   Soms wil je een steen door de tv pleuren, zoveel onnozelheid!

   Like

 11. Rick zegt:

  Gezelligheid kent geen tijd 😉
  Zolang er maar heel veel bloed aan te pas komt; heeft de moslim het geweld(ad)ig naar zijn zin.

  Like

 12. Theodoor zegt:

  Een duivels geloof!!!!!!!!!!!…… en onze “gelikte” politici steken hun kop in het zand, ze zijn horens doof en ziende blind.
  Trouwens ook veel van stemvee hoor, die kijken niet verder dan hun neus lang is,ze weten helemaal niets van de Islam.

  Like

 13. Tiny zegt:

  Diep, diep triest, gadverdamme.

  Like

 14. Ik dacht dat ze altijd sjgapen gebruikten om te offeren, maar op deze foto is geen sjgaap te bekennen.
  Het gaat zelfs al zover dat de NOS zelfs al klaagt over de hoge prijzen van sjgapen op dit moment.

  Like

 15. treintrien zegt:

  Dat is nou een van de programma’s die ik echt niet meer kan zien, dat manbijthond. Wát een treurnis. De ene halve gare na de andere. Om moedeloos van te worden. En allemaal policor gehersenspoeld. Waar ze toch elke avond die zwakbegaafde bejaarden vandaan halen, snap er niks van. Als ik dat programma heb gezien is bij mij alle moed in de schoenen gezakt. (Ik stel dan ook voor dat iedereen, die in dit program verschijnt, per onmiddellijk het passieve én actieve stemrecht wordt ontnomen.) En dat zalvende toontje. Verschrikkelijk. Als ik die tune hoor dan is mijn avond al verpest. En dan krijg je als toetje die lul van een nieuwkerk. dat dwdd. Want als je dan heel snel lult kun je nog méér pvda-propaganda in één minuut. Je moet de regering wel waar voor hun geld geven natuurlijk. Blerch. Vreselijke eigenpijperij allemaal.

  Wel goed voor de lijn, die avondprogrammering: honger weer over 😉

  Like

 16. luckybee zegt:

  In dit geval ben ik het helemaal met julie eens.Weg met de islam. Weg met van de Staay en Arie Slob, voor mij mogen de duivel naar hun rijk meeslepen, 23 En dan zal Ik hun openlijk aanzeggen: Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij, die de ongerechtigheid werkt!Heeft Jezus Christus gezegd.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Ongelofelijk en het merendeel van ‘onze’ politici, media en pers gaan maar door met hun verraad !
  En lullen recht wat krom is, wat een walgelijke lui. collaborateurs.

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Zo kandie wel weer.

  Like

 19. Seculiere zegt:

  Ik wist niet dat Nederland gisteren meedeed aan het slachten?
  Aangezien Nederland gisteren Turkije heeft geslacht? (WK)

  Like

 20. Trucker zegt:

  Af en toe leest men in sombere tijden een bericht dat ondanks de ziekmakende teneur een bijkomstigheid heeft die GOED aanvoelt.
  BNI heeft bericht over islamietenslachters die te ijverig met hun messen in de ronde zwaaiden waarbij ze soms eens in iets anders dan de kelen van de arme dieren inhakten en éne islamiet heeft de hoofdprijs want hij is zwaargewond.
  Gerechtigheid bestaat niet anders kon dit niet gebeuren maar soms is er toch een sprankeltje.

  http://www.barenakedislam.com/2013/10/16/hooray-gaza-muslims-injured-as-they-torture-animals-for-the-eid-holiday/

  Like

 21. Te walgelijk voor woorden,waarom laten we dieren lijden voor een verwerpelijke relegie,waarom tolereerd dat onze regering,met het excuus van godsdiens vrijheid, hoort daar dierenmishandeling bij,mensen stem met je verstand en NOOIT op een partij die dit goed keurd.

  Like

 22. peterselie1 zegt:

  Deel de meningen van de voorgaande reacties.

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  Fotoreeks. Hou er maar rekening dat straten zoals de Kalverstraat e.d. ook door dat allahschreeuwende uitschot geblokkeerd kunnen worden.
  Heeft niks met de aanbidding van allah en z’n pedofiele schoenpoetser mo te maken, is niets anders dan een provocatie. Terechte vraag: waar is de KGB* als je ze nodig hebt?
  http://www.barenakedislam.com/2013/10/15/moscow-streets-are-stinking-of-garbage-today/
  *bestaat niet meer. Werd na het uiteenvallen van de voormalige USSR omgevormd tot de huidige FSB.

  Like

  • Seculiere zegt:

   Ik wil hier de Moslims niet verdedigen maar als je link een realiteit wordt, reageer je net het zelfde als een moslim bij Christenen. Ik hoop voor u dat je nooit tot dat niveau zult verlagen. Er zijn andere methodes om dit te bestrijden.

   Like

 24. Seculiere zegt:

  Turken beginnen vragen te stellen bij het slachten van dieren.
  http://turkije.blog.nl/samenleving/islam/2013/10/16/offerfeest-zonder-bloed

  Like

 25. G.Deckzeijl zegt:

  @seculiere, 18:02
  Als allahshreeuwers doelbewust straten blokkeren, zogenaamd om te bidden(dat dienen ze godverdomme in hun haatcentrales of thuis te doen) dan is en blijft dat een provocatie die 100% gelieerd is aan Het Project.
  Je brengt mij echt niet op andere gedachten, sterker: je kunt me alleen maar blij en niet bang maken, capice?
  http://tinyurl.com/ov43ahv
  http://tinyurl.com/q2a9xbu

  Like

  • Seculiere zegt:

   De mens wil blijkbaar niet van de geschiedenis leren.
   De Amerikanen hebben met geweld (zoals u het zou oplossen) de islamitische landen bestormd, zijn de Arabieren minder radicaal geworden? integendeel.

   De Seculiere Turken hebben voor 90 jaar lang alles wat Islamitisch was een verbod op gezet, Zijn de Turken op de dag van vandaag minder Islamitisch? Integendeel.

   Jouw methode werkt niet, ik zeg niet dat ik een antwoord heb voor het Islamitische probleem maar jouw methode,wat de geschiedenis telkens weer bewijst niet de oplossing is. capice?

   Tenzij je een genocide wilt plegen, maar als Turk kan ik u dat ten sterkste afraden aangezien een eeuw later de mensen terecht nog steeds erover zagen.

   De mensheid is gewoon nog steeds zeer erg onderontwikkeld, ook al denken naties zoals de uwe dat ze beter zijn dan een ander.

   En de naties van de Islam daar moet nog elke vorm van ontwikkeling ontstaan…

   Like

 26. G.Deckzeijl zegt:

  Tsja, er gaat wel ’s wat mis, ik maak ook fouten.
  Twee letters van link 1 omgedraaid: http://tinyurl.com/ov43avh
  Maar mijn fout is niet te vergelijken met de TAKKE-mentaliteit van imperialistische allahschreeuwers in de EU en elders in de wereld, laat ik daar heel duidelijk over zijn.

  Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  @seculiere, 16-10, 20:31
  Ik linkte op 16-10-2013,15:30 naar barenaked.De redactie van die site kwam met het idee
  om moslims die straten blokkeren als terrorist aan te merken.Jij probeert in je comment van 18:02 eronder de indruk te wekken dat het op de één of andere manier mijn idee zou zijn en je laat er nota bene ook nog een waarschuwing op volgen.
  Onthou dit: ik weet verdomde goed hoe bepaalde breinen in elkaar steken, maw: je kunt mij alleen maar blij en niet bang maken. Voor jouw info: ik sta er helemaal achter als moslims hard aangepakt worden en niet alleen als ze straten en daarmee de voortgang van de economie
  blokkeren. Verder laat ik me op wat voor manier dan ook door niemand iets in m’n schoenen schuiven. Dat gevoel heb ik als ik dat comment van jou teruglees.

  Like

 28. G.Deckzeijl zegt:

  Way off topic, maar veel leuker dan alle ellende in de wereld, incl. die veroveringsideologie en z’n totaal geschifte aanhangers!
  http://www.telegraaf.nl/tv/opmerkelijk/21978152/__Alles_voor_het_goede_doel___.html

  Like

 29. Pingback: Det kulturberigede multi-kulturelle samfund | Hodjanernes Blog

 30. P.vos zegt:

  Waarom doet iedereen die commentaar heeft op de islam / moslim niet hetzelfde als ik uit protest ? Ik ga vast niet op vakantie in zo’n achterlijk moslim / islam land ! Maar wij willen lekker goedkoop op vakantie ,en als we weer thuis zijn kunnen we weer zeiken over hun geloof . Al jaren probeer ik zoveel mogelijk winkels te meiden waar naar mijn idee het geloof islam wordt gepredikt omdat het een haat zaaiend geloof is ,en het steeds meer zeggenschap krijgt in Nederland. Helaas werkt het zooitje in Den Haag er aan mee ,en zullen over een paar jaar er alleen maar moslims in de kamer zitten . Maak de borst maar nat mensen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s