Heeft Timmermans geen adviseurs die hem beschermen tegen zijn hoogmoed?

Screenshot_12

“Gelukkig neemt het land van Dostojevski, Toergenjev en Gontsjarov mensen die straattaal gebruiken amper serieus”

De minister van Buitenlandse Zaken gedraagt zich niet bepaald diplomatiek. Zodra Rusland ter sprake komt, verandert hij in een wilde activist. Tegelijkertijd rept hij geen woord over alle misstanden rond het WK voetbal in Qatar.

Waar is minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) mee bezig, en heeft de man geen adviseurs die hem beschermen tegen zijn luidruchtige hoogmoed?

Eerst geeft hij een vraaggesprek aan de propagandazender van de koninklijke familie van Qatar, Al-Jazeera, zonder ook maar een half kritiekwoord over de bemoeienis van dat oliestaatje in het Syrische conflict.

Vervolgens bekritiseert hij het achterhaalde systeem van en het oneigenlijke gebruik van vetorecht in de VN-veiligheidsraad, waar Nederland in 2017 lid van wil worden. De Nederlandse kandidatuur is hiermee, vooral bij de vijf permanente leden, bepaald niet bevorderd.

Weken later ziet Timmermans het afhaken van het CDA bij de begrotingsonderhandelingen als het opsteken van een ‘middelvinger‘ naar het kabinet. Na ophef bij collega-bewindspersonen, reageert hij tegenover de pers: ‘U kent mij, ik ben niet vies van straattaal’.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Heeft Timmermans geen adviseurs die hem beschermen tegen zijn hoogmoed?

 1. sshhhtt!! Niet op ideeën brengen, laat hier het gouden spreekwoord ‘Hoogmoed komt voor de VAL’ tot volle bloei komen…. Ik gùn het dit ettertje van hàrte, al was het maar om zijn anti-Israëlische ‘boycot gedrag’ Ik hoop dat hij nog eerder valt dan het hele huidige kabinet… dus shhhttt NIX ZEGGEN….

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Lilianne Ploumen tsja men weet wel deze andere knettergekke heeft wel eens een tweed naar de rode randdebielenclub gestuurd om lekker in het middelpunt van de belangstelling te staan: wij willen graag politiek op de voorgrond te treden als een partij die voor Fatima uit Amsterdam-West en een hoogleraar uit Tilburg aanspreekt, een brede volkspartij die bruggen slaat tussen de onderkant van de samenleving, de middenmoot en de top der intellectuelen. Maar ze vergat er bij te vertellen dat de PvdA de arbeidersklasse verloochend en uitgespuwd hebben als een hete aardappel waarin de partij-top zich tijdens de periode van ‘Nieuw Links’ met hun compleet achterlijke doelstellingen van “10 over rood” zich verslikte. Mogelijkerwijs als geruststelling kan men zich een denkbeeld vormen dat de huidige partij elite, waaronder de arrogante Frans Timmermans de laatste is die de hongerige krokodil voert voor dat zij zelf opgevreten wordt.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Zinds dat den Uyl de PvdA op de oude koers van Karel Marx heeft gezet voelen zich de leden van de Partij van Allah, als onaantastbaar.Of heten ze tegenwoordig Partij van de Arabieren?

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Dit misbaksel wordt niet alleen gestrest van Rusland, ook de PVV kan hij niet luchten. Deze man zal nooit de minister van Buitenlandse zaken kunnen zijn voor alle Nederlanders, daarvoor ontbreekt bij hem ingetogen diepgang.

  Like

 5. Jan zegt:

  Putin slaat terug

  Een Nederlandse diplomaat is dinsdagavond mishandeld in zijn woning in Moskou. Twee mensen waren zijn huis binnen gedrongen en hebben de inrichting beschadigd. Dat meldde het ministerie van Buitenlandse Zaken.
  De indringers deden zich voor als electriciens en knevelden de diplomaat. Op de spiegel lieten ze een hartje en de letters LGBT achter, een Engelse afkorting die staat voor Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender.

  Timmermans vraagt om opheldering. (hahahahahaha, te stom om te zien dat Putin een crimineel is, ex-KGB chef)
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21976400/__Nederlandse_diplomaat_Moskou_mishandeld__.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s