IQ van moslims gemiddeld wéér hoger

(Door: Martien Pennings)

Ene Hassan Youssef zegt op een Arabisch tv-station dat Sheik Al-Qaradhawi helemaal niet meer radicaal is. Qaradhawi? Die Hitlerprijzer die graag nog eens als laatste daad van zijn leven Joden zou willen mitrailleren, al was het vanuit een rolstoel? Ja die! En waarom is Qaradhawi niet meer radicaal? Omdat de Joden een chip in zijn brein hebben gemonteerd! Zegt Hassan Youssef. Een metaforisch grapje natuurlijk. Nee, géén grapje! Weet je waarom koning Faisal in 1973 door een neefje gedood is? Toen hadden de Joden ook een chip in het brein van dat neefje gemonteerd.

Ja, de Israëli’s hebben inderdaad een chipje gemaakt dat heeft gezorgd dat elke computer tegenwoordig zo’n stickertje heeft: “Intel inside”. Maar het is onwaarschijnlijk dat ze al een chip hebben uitgevonden die het hele brein bestuurt. Even onwaarschijnlijk als dat de Joden Al-Qaradhawi  hebben kunnen ontvoeren en  opereren zonder dat iemand hem miste.

Daniel Greenfield, die het bericht brengt, merkt op dat in 1973, ten tijde van het neefje,de meest geavanceerde chips ter wereld ongeveer het vermogen en de intelligentie van een broodrooster hadden.
___________________________________
Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op IQ van moslims gemiddeld wéér hoger

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Qaradhawi niet meer radicaal? Lijkt me een gevalletje taysir.
  http://tinyurl.com/lj4g3tc

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik droom dat de Joden in alle moslims een chipje plaatsen (zoiets als wat er nu bij dieren gebeurt), waardoor het totaal onmogelijk wordt om aanslagen te plegen! En die chip moet verplicht worden, net zoals een verplichte inenting.

  Wat een heerlijke droom!

  Like

 3. Dr. Kwast zegt:

  Misschien hebben ze toch het broodrooster geïmplanteerd, want ze zijn enorm heet gebakerd.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Knappe koppen,bedenk het maar eens!

  Like

  • fleckie zegt:

   uit NIW 7 MEI 2010: “onderzoekers v.d.universiteit [ DE HEBREEUWSE UNIVERSITEIT VAN JERUZALEM] ONTDEKTEN dat DEEP BRAIN STIMULATION[DBS] symptomen v.d. ZIEKTE van PARKINSON KAN VERLICHTEN. Sindsdien worden Parkinson patienten succesvol behandeld met DBS,waarbij een electrode in de hersenen wordt GEIMPLANTEERD. De electrische stimulering neutraliseert de mechanismen die de tremoren veroorzaken. Nieuw onderzoek concentreert zich op het gebruik maken van de eigen electrische activiteit van hersenen om het DBS systeem bij te sturen en zo een meer normale functionaliteit te bereiken”. [Vanwege angst voor “de PAMJAT” in RUSLAND, [indachtig de POGROMS van VROEGERE JAREN] waren o.a. duizenden RUSSISCHE JODEN naar ISRAEL GEVLUCHT, WAARONDER VEEL MEDICI,[PROFESSOREN, E.D.]

   Like

   • fleckie zegt:

    AANVULLING:Het TITELBLAD luidde;” BEHANDELING van ALZHEIMER en PARKINSON begint hier;”De HEBREEUWSE UNIVERSITEIT van JERUZALEM;de Hebreeuwse Universiteit wordt gerekend tot ’s werelds meest vooraanstaande centra voor hersenonderzoek.Hier worden o.a. therapieen en medicijnen ontwikkeld die voor honderdduizenden ALZHEIMER en PARKINSON de kwaliteit van leven verbeteren. Een van de eerste ALZHEIMER MEDICIJNEN ‘Exelon” werd ontwikkeld op de Hebreeuwse Universiteit. Inmiddels is er een opvolger welke beter in staatis om de progressie v.d.ziekte te bestrijden en onder controle te krijgen”. [Ned.Vrienden v.d.Hebreeuwse Universiteit v.Jeruzalem.info@nvhu.nl-www.nvhu.nl]

    Like

   • Republikein zegt:

    Kan ik me daar ook aanmelden,bij de UvJ,? Voor second opinion. Mensen uit mijn omgeving denken dat ik gek ben! Bedankt nog voor de reactie en toevoeging.

    Like

 5. Trucker zegt:

  Ik heb een video gezien (zal eens zoeken in de loop van de avond) waar twee of meer islamieten wetenschappers (bestaan die eigenlijk wel ?) er vast van overtuigd waren dat de aarde PLAT was.
  Kan tellen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Nou op dat memri-tv kun je nog veel meer “typische-moslim-wetenschap” bekijken. Zoals daar zijn:: heilzame,geneeskrachtige werking van water waarin bladzijden van de koraan zijn gedrenkt, etc,etc Ook op de satellite kun je uit die landen de “leukste/gekste” ideeen bekijken……….

   Like

 6. delamontagne zegt:

  De somalier, ene Mohamed ennogwat, die blijkbaar genoeg miljoenen had vergaard met het bestelen en beroven van o.a Belgen op schepen en zodoende Spijt kon betuigen…….,, heeft blijkbaar nooit zo,n chip geimplanteerd gekregen. Mee mogen doen aan een film over zee-roverij, naar Belgie gelokt worden en verbaasd zijn over de arrestatie.
  Oliedom of Moslim-Dom ? ? ?

  Like

 7. Het is verspilde energie om zo’n man tegen te spreken, iedereen die zelfs maar een flinter van wat hij zegt gelooft is rijp voor opname op de gesloten afdeling van een psychiatrische instelling.
  Het enige dat je kunt en moet doen is hem recht in zijn gezicht uitlachen.
  Dat helpt meer om zijn belachelijke uitspraken in het ware licht te zien dan het met argumenten weerleggen want dan denken mensen misschien dat je hem serieus neemt.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Inteligentie van moslim omhoog en toch geloven ze dat hun God mensen laat vermoorden die anders denken en geloven als zij?Ik geloof er geen ballen van.

  Like

 9. Henk der Niederländer zegt:

  Het is ook inderdaad zo dat als je denkt dat het niet gekker kan de idioten toch steeds weer met iets achtelijkers weten te komen.
  Als het niet zo triest was zou je je een breuk lachen.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Misschien als dat IQ eens verdubbeld kunnen we eens serieus met die lui gaan praten hoewel ik vrees dat ze tegen die IQ verhoging zullen zijn.

  Like

 11. meneertje zegt:

  Het akelige is dat zeer veel moslims nu, in 2013, nog steeds de intelligentie van een broodrooster hebben. Maar als ik brood wil roosteren, geef ik toch de voorkeur aan een broodrooster.

  En als ik een moslim wil roosteren?
  Nee, dat mag niet. Hè, wat is dat nou jammer.

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Nou, dan heeft of had dat neefje de intelligentie van een broodrooster; niet onwaarschijnlijk als je het over welke moslim dan ook hebt. Maar goed, het is wel duidelijk: Je moet toch íets hebben om de Joden van te kunnen beschuldigen; die oude verhalen over geroofde en gekookte zuigelingen worden wel wat ouderwets. Dús verzinnen we maar horrorstories over geïmplanteerde chips….Hoewel ik het niet eens erg origineel vínd. Waar zou hij dat waandenkbeeld vandaan hebben? Uit vanuit het westen binnengesmokkelde science-fictionpulp?

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Zou de zoon van Sheik Ahmad Yassin (een van de oprichters, zo niet de oprichter van Hamas) gelijk kunnen hebben? Door de structurele weigering van de gevestigde oelema de ratio als uitgangspunt te nemen voor de grote problemen in islamitische samenlevingen zou zijn gelijk zomaar eens kunnen.

  Like

 14. johannes zegt:

  een fam.lid van deze mutant post met grote regelmaat op boink,onder de naam jan met de grote letterL samen met zijn mede strijders,ex leden van de ss ,beledigt hij alles wat een Joodse naam draagt en zeikt hij alles af wat met Israel temaken heeft,wie hier op reageerd op een manier die videler niet aanstaat ,gaat regellrecht in de spambak,door deze ex ss knuppels een podium te geven(zonder tegenspraak)laat deze meneer,of mevr.videler wel zie wie en wat ze is.
  johannes

  Like

 15. Vederso zegt:

  Bruce Bawer had een leuk artikel over een nieuw in te stellen Nobelprijs, omdat het langzamerhand zo genant wordt dat er zo weinig moslims onder de winnaars zijn, De ironie,bijna cynisme, druipt er weer vanaf.
  http://frontpagemag.com/2013/bruce-bawer/ridding-the-nobel-prizes-of-anti-muslim-bias/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s