Martin Schulz: “Europa is een immigratiecontinent”

Screenshot_3

De president van het Europees Parlement, Martin Schulz, eist een radicale koersverandering in de Europese immigratiepolitiek. Voorbeelden zouden de VS, Canada en Australië zijn. Hij vindt dat Duitsland hierin een bijzondere verantwoordelijkheid heeft.

Gezien de jongste vluchtelingendrama´s in de Middellandse Zee heeft de president van het Europees Parlement, Martin Schulz (SPD), een koersverandering geëist in de Europese immigratiepolitiek. Europa “moet eindelijk erkennen dat het een immigratiecontinent is” en daarom “dringend een hervorming van onze immigratiewetten nodig heeft”, zei Schulz tegenover “Spiegel Online”. Europa heet een “legaal immigratiesysteem” nodig, net zoals alle andere immigratieregio´s op aarde dit hebben, zoals de VS, Australië of Canada. Alleen zo kunnen de mensen er van af worden gehouden “zich uit te leveren aan immorele mensensmokkelaars, die munt slaan uit hun hopeloosheid.” Schulz eiste de invoering van een verdeelsleutel, die de opname van immigranten in de EU-lidstaten regelt. “Als je 10.000 vluchtelingen op een eiland zoals Lampedusa hebt, dat 6000 inwoners telt, is dat een catastrofe voor het eiland”. Als je 10.000 mensen onder 507 miljoen Europeanen in 28 lidstaten verdeelt, is dat te doen”, zei Schulz. “Noch Malta noch Italië kunnen we in de steek laten, dat moet een Europese taak zijn.”

Screenshot_26

Schulz ziet een speciale verantwoordelijkheid voor Duitsland. Hij vernieuwde zijn eis dat Duitsland meer vluchtelingen moet opnemen. “Wij zijn het rijkste en een politiek sterk land in de EU, onze regering moet haar leidersrol op zich nemen”, zei de SPD-politicus. “In Duitsland wordt nog vaak de discussie gevoerd dat we geen immigratieland zijn en de immigranten hier niets verloren hebben. In enkele Europese landen spelen bepaalde partijen ook met de angsten van de mensen. Daar moet een Duitse regering niet aan meedoen.”

Screenshot_27

Op 3 oktober waren bij een vluchtelingencatastrofe voor Lampedusa 360 mensen uit Afrika om het leven gekomen. Slechts 155 van de naar schatting 550 opvarenden konden gered worden. Sinds het ongeluk wordt er in de EU heftig gediscussieerd over de Europese immigratiepolitiek. Vrijdagavond sloeg een vooral met Syriërs bezette vluchtelingenboot ten zuiden van Malta en het eiland Lampedusa om. Tot zondagavond werden 36 dode slechtoffers geborgen, Italiaanse en Maltezer schepen redden meer dan 200 passagiers. Schulz bekritiseerde de Duitse minister van binnenlandse Zaken Hans-Peter Friedrich (CSU), die zich in het vluchtelingendebat op “goedkope retoriek en cijferspelletjes” heeft teruggetrokken.

Screenshot_28

Friedrich had ondanks de jongste vluchtelingendrama´s meerdere malen benadrukt geen reden tot verandering in de Europese immigratiepolitiek te zien. De CSU-politicus wees onder verwijzing naar statistieken over het aantal asielzoekers in Duitsland van de hand dat Duitsland in het vervolg meer betrokkenheid moet tonen in de vluchtelingenproblematiek. Schulz riep Friedrich ertoe op om Italië concrete hulp te bieden. “We kunnen het ons veroorloven – financieel en wat betreft de opname van extra vluchtelingen”, zei Schulz. “Met het oog op de dramatische beelden uit Lampedusa vind ik dat normaal. Dat moet ieder mens met gevoel doen, die de beelden van jonge mensen en kinderen op de boten heeft gezien, van wie de ouders voor hun ogen verdronken zijn.”

Screenshot_2

Zo komen de “vluchtelingen” Europa binnen

Bronnen:
http://koptisch.wordpress.com/2013/10/15/kog-martin-schulz-europa-ist-ein-einwanderungskontinent/#more-54170
http://www.handelsblatt.com/politik/international/martin-schulz-europa-ist-ein-einwanderungskontinent/8928272.html

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", EUSSR, Immigratie, Socialisten. Bookmark de permalink .

23 reacties op Martin Schulz: “Europa is een immigratiecontinent”

 1. wim van rooy zegt:

  Schulz bedoelt met vluchtelingen testosterongedreven, erg vruchtbare mannen die in een vrijheidscultuur komen die haaks staat op de hunne. Deze jongens kunnen dus niet weten dat het verkrachten van een vrouw bijvoorbeeld volgens onze wetten niet kan – althans dat was een tijd geleden alweer de uitspraak van een Duitse rechter. Veel geluk ermee, Duitsland (van Zweden en Noorwegen weten we het al)

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja hoor. Even helemààl niets meer binnenlaten. Zou dat wat zijn?

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Het zijn geen arme vluchtelingen maar invasietroepen die gestuurd worden om ons continent te veroveren en de autochtone bevolking tot slaven te maken.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Aquarius 4422: 21.33. uur. Precies, dat heeft U goed gezien! Ik word een beetje misselijk van deze RODE MINKUKEL en MOSLIMLIKKER SCHULZ. Potverdomme, het is toch meer dan duidelijk op deze manier, dat de EUSSR ons oorspronkelijke bewoners wensen om te vormen tot slaven. En daar gebruiken ze deze HORDEN MUZELMANNEN voor!

   Like

   • oogenhand zegt:

    Dus moeten we de rollen omdraaien. De elite en de muzelmannen moeten tot (gecastreerde) slaven worden gemaakt. Aangezien de elite zich verbonden heeft met de leugens van de islam, zullen zij branden in de hel indien zij zich verzetten.

    Like

 4. lucky9 zegt:

  Toelatingsvoorwaarden:

  Genoeg onvervalste centen meebrengen om je zelf en je meegebrachte familieleden beperkt tot één enkele echtgenote en de eerste graad, 3 volle jaren te kunnen onderhouden wat huur, energievoorziening en voeding betreft, plus een in bewaring te geven som om de eventuele terugkeer te financieren.

  Binnen het anderhalf jaar het onvervalst bewijs te kunnen leveren geldig te werk gesteld zijn in een zuiver commercieel of industrieel bedrijf met uitsluiting van de openbare sector, nutsbedrijven, spookbedrijven en ngo’s.

  Binnen de drie jaar gezamenlijk en zonder uitzondering slagen in a) een strenge inburgeringstest en b) een examen ter bewijs van de perfecte beheersing van de lokale landstaal.

  Af te zien van het recht te migreren binnen europa zo lang aan voormelde voorwaarden niet voldaan is op straffe van definitieve herpatriëring op eigen kosten.

  Het bezitten van een onvervalst diploma op universitair niveau of het bezit van voldoende vakkennis op één gebied kunnen bewijzen voor een centrale jury van vaklui. (niet van politiekers)

  Het onderschrijven van alle westerse waarden plus normen en het afzweren van alle niet westerse ideologieën en religies.

  Zich onvoorwaardelijk bereid bereid verklaren deze voorwaarden ononderbroken na te leven en te laten naleven door heel het vergezellend gezelschap.

  Binnen de drie jaar een foutloos essay van minstens 5000 woorden te schrijven waarbij men aantoont dat Martin Schultz een intellectueel mispunt en islamofiele domoor is.

  Like

  • treintrien zegt:

   Goed verwoord Lucky9!

   Like

  • Martha N zegt:

   Lucky9: Kan ik me ook bij aansluiten… Maar… hoe herkennen we een onvervalst diploma..? Je kunt in Polen van alles kopen… Is nog geldig ook, vervalst geldig… zoiets dus. Geen wonder dat er zoveel doden vallen in ziekenhuizen en zo, vooral Engeland

   Maar het is een goed idee… En je voorwaarden zijn acceptabel

   Like

 5. Jade zegt:

  Prima fotosoep, die eerste foto…
  Als we die lui in Brussel/Straatsburg hun gang laten gaan,
  gaan we inderdaad heel snel die kant op.

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Ik heb een mooi stukje gevonden ,ik zou zeggen leest het en geef commentaar.
  Migranten kosten miljarden

  Komende week publiceert de EU weer eens een rapport. Deze keer 291
  pagina’s waarin o.a. wordt gepubliceerd hoeveel migranten de EU landen
  en dan met name die in het Westen en Noorden kosten. Ongetwijfeld zal
  het rapport de vele zieligheidsindustrie aanhangers wel weer verleiden
  tot sussende woorden dat je niet alles aan geld mag relateren, daarbij
  gemakshalve vergetend dat de paar centen die zo langzamerhand nog aan
  de wel werkende burger worden overgelaten steeds geringer worden. Tel
  daarbij op dat het “gehuil” voornamelijk afkomstig is uit kringen
  waarvan de woordvoerders en leiders het zich zelf goed laten gaan en
  flink hun zakken ermee vullen, en dan doelen wij uiteraard op de
  linkse medebroeders en zusters, van PvdA tot aan Groen Links.
  Inmiddels zijn er al een paar details uitgelekt en blijkt dat er in
  Groot Brittannië 600.000 NIET werkende migranten wonen die alleen al
  de NHS, de National Health Service, dus zeg maar de ziekenfondsen die
  in GB nog wel bestaan, jaarlijks de staat ruim 1.8 miljard euro kosten
  ! Ons bekruipt dan onmiddellijk een warm gevoel van binnen, omdat het
  in ons land waar de overheid ook de deuren wagenwijd openhoudt voor
  een ieder die ons land wel een aantrekkelijke stek vindt om neer te
  strijken, de cijfers in verhouding niet veel zullen verschillen.
  Uiteraard komen wij daar nog op terug. Maar het kan slechter, want in
  Frankrijk kosten de migranten alleen in de gezondheidsverzorging de
  Franse belastingbetaler bijna 4 miljard euro.
  Het aantal migranten dat Groot Brittannië op een of ander wijze
  binnenkwam gedurende de periode 2006 t/m 2012 steeg met 42% en de
  oppositie partijen in het land dringen er bij de regering Cameron er
  op aan, dat het hoogste tijd wordt de lidmaatschapsvoorwaarden van GB
  met de EU te herzien. Het aantal werkeloze migranten in GB steef in
  2011 met 73% .
  Maar hier blijft het niet bij. De Europese Commissaris van
  Werkgelegenheid en de Hongaar Laszio Andor lid van de Hongaarse
  Socialistische Partij wil een proefproces uitlokken om door de rechter
  te laten bepalen dat de EU landen juist de maatregelen en wetten
  moeten versoepelen om het migranten mogelijk te maken mis gebruik te
  laten maken van o.a. de gezondheidsvoorzieningen en andere
  steunmaatregelen in de EU landen waar zij asiel gevonden hebben of
  waarheen zij illegaal zijn binnengekomen. Hij wil daarmee bereiken dat
  migranten slechts van onze sociale verworvenheden gebruik kunnen maken
  indien zij een economische bijdrage ( lees werk ) leveren in het land
  waar zij wonen.
  Daarmee gaat de EU burger mede financieel bijdragen aan de aanschaf
  van het touw waarmee hij nog meer wordt gewurgd, daar u er vanuit mag
  gaan dat onze rode rakker het proces niet uit eigen zak gaat betalen.
  Nog afgelopen week kwam in GB aan het licht dat een bende van
  Tsjechische sociale fraudeurs de Britse overheid voor ruim een miljoen
  had bestolen door gefingeerde aanvragen voor kinderbijslag, waardoor
  net als in eigen land met o.a. Marokkanen en Turken het geval is, er
  overduidelijk wordt bewezen dat buitenlanders ook al bezitten zij een
  Nederlands paspoort graag deze weg bewandelen om een paar centen bij
  te verdienen.
  De EU regels stellen dat alle EU burgers in ieder ander EU land
  dezelfde rechten ( met heeft het niet over de plichten ) hebben als
  die burgers in het land waar naartoe zij zijn vertrokken en wonen. In
  Frankrijk b.v. hanteert men tot op dit moment de regel dat slechts
  steun verleent wordt aan migranten ook van EU landen die bewezen
  hebben een economische bijdrage aan het land te hebben geleverd. Deze
  regel die ook in Duitsland wordt gehanteerd komt begin 2014 te
  vervallen en de verwachting is dan ook dat naast de vele economische
  gelukszoekers van buiten de EU, veel bewoners van de arme EU landen
  hun heil zullen zoeken in die landen waar zaken voor handophouders
  beter geregeld zijn.
  Wij houden u op de hoogte, maar adviseren u nog eens goed na te denken
  op welke partij u gaat stemmen als er onverwacht toch eerder
  verkiezingen zouden komen. De vraag blijft natuurlijk of partijen die
  zich nu kritisch opstellen ten aanzien van de EU, deze houding ook vol
  houden, indien zij deel uit zouden kunnen gaan maken van een kabinet.
  U kent onze achterdocht met betrekking tot politici en het “vak” dat
  zij zeggen te beoefenen.
  Wij houden u op de hoogte .

  En hier valt zeer veel te bezuinigen hier kan miljarden bespaart worden ,
  Ik kwam deze pagina op internet tegen en is niet van mij.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Maar zolang gehandicapten en bejaarden onbeperkt recht op zorg hebben, zal links janken dat dat ook voor asielzoekers moet gelden. Dit is huichelarij van links, want links vindt bezuinigen op gehandicapten en bejaarden veel minder erg dan bezuinigen op asielzoekers.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ MonaLisa 22.21. uur, op 15/10. Heel goed verwoord van U. Ik kan mij herinneren dat de PVV een site heeft, of had, met de titel: Wat kost de massa-immigratie. Wat is met deze wetenschap, en met de vele reacties gedaan? De kosten waren naar ik meen ca. 7 miljard euro per jaar.

   Like

 7. bigljohn zegt:

  Laat Schulz het voorbeeld geven. In zijn huis cq villa moet hij een daad stellen en onderdak gaan bieden aan tientallen van die gelukszoekers. Ze slapen in zijn bed, en schappelijk als die nieuwkomers zijn, Schulz mag op een stuk karton in zijn schuurtje slapen. De nieuwkomers eten zijn koelkast leeg, gaan met zijn vrouw naar bed, eisen vette uitkeringen van de staat, die ze natuurlijk ook krijgen, en eisen dat Schulz onder een brug moet gaan slapen daar ze het schuurtje ook nodig hebben. Iets later wordt Schulz als ongelovige ge-executeerd, en gaat zijn kop eraf met een kromzwaard. Deze toestanden kunnen Pro Europa kiezers verwachten, zolang ze idioten zoals bijvoorbeeld Schulz en Malmstrom zijn of haar gang laat gaan.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Kan kort zijn: Herr Schulz hat sie nicht alle.

  Like

 9. Henk der Niederländer zegt:

  Wanner mag Ik het goede nieuws vernemen dat de Heer Schultz is overleden aan een hartaanval vliegtuigongeluk oid.

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  Je moet niet het gevolg aanpakken, maar de oorzaak. Waarom vluchten de afrikanen na zoveel jaren van giga welvaartsoverdrachten daar naar toe? Dat Syriers vluchten lijkt mij logisch.

  Like

 11. treintrien zegt:

  Iemand verbaasd?
  Dit is toch die lamlul die vergezeld van twee haatbaardjurken zich uitte over de ‘godslasterlijke film’ over ome mo? http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/09/mogen_we_aub_weg_uit_ep.html

  Bigljohn: Dit sujet zit er echt niet mee als zijn vrouw wordt bestegen, of hoe zeg je dat netjes? Die biedt hij zelf aan denk ik, in navolging van die d66 trut met der woning werk en wijf voor rifratjes. Daarna gaat-ie er zelf met de billen omhoog langs liggen denk ik. Zelden zo’n zwakke ruggengraat gezien. Met recht een miezerige figuur. Nog erger dan Kereltje Pechtold. 😉

  Like

 12. luckybee zegt:

  Zind wanneer is Europa een immigranten land geworden?Als ik me niet vergist hebben wij de Gouden Horden uit Asie gestopt,en de richting van hun invasie naar het MO geleidt, zelfs de Hunnen uit Hongarije, ook bevochten tot ze alleen nog Hongarije bezet hielden?Daar om bleef Europa een stam land van de Witte mensen.Karel Martel heeft de invasie van de Arabieren in Tours gestopt.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Martin Schulz is volslagen krankzinnig !! Een Neurenberg2 kandidaat.

  Like

 14. Vanwaar die HAAT t.o.v. Europa van deze weerzinwekkende ‘schulz figuur’?

  Like

 15. Pingback: Afrika migreert naar Europa – OF: De ineenstorting van Europa | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s