Nieuw campagnebeeld van Vrouwen Tegen Islamisering

Screenshot_10

De Antwerpse rechtbank van Koophandel heeft de verdere verspreiding van het campagnebeeld van Vrouwen tegen Islamisering verboden. Op straffe van een dwangsom dient de vrouwenbeweging Vrouwen Tegen Islamisering (VTI) binnen de 24 uur te stoppen met de verspreiding van haar net gelanceerde campagnebeeld. Het merk Louboutin had een kort geding aangespannen tegen de organisatie omdat de kenmerkende rode zolen duidelijk te zien waren op de affiches van VTI. Tegen alle verwachtingen in stelde de rechtbank het schoenenmerk nu in het gelijk. 

Het schoenenmerk Louboutin viseert de verkeerde tegenstander en ondersteunt met dit verbod de islamisering van Europa. Niet Vrouwen Tegen Islamisering maar de islam wil de vrijheid en de gelijkberechtiging van vrouwen aan banden leggen”, reageerde Anke Vandermeersch. De VTI-voorzitster ontwaart in de uitspraak een politiek vonnis dat ingegeven is uit angst voor de islam. 

Vrouwen Tegen Islamisering bleef echter niet bij de pakken zitten en lanceerde op een druk bijgewoonde persconferentie een nagelnieuw campagnebeeld.

Bron:
http://www.vlaamsbelang.org/nieuws/10350
(h/t Hennie Eekhof)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", België, Islamisering, Justitie, Naïviteit. Bookmark de permalink .

14 reacties op Nieuw campagnebeeld van Vrouwen Tegen Islamisering

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Hoofddoek of niet: ik weet bijna zeker dat vrouwen in dat fascistische bolwerk Iran niet voor vol worden aangezien, sterker: binnen die veroveringsideologie zijn vrouwen minderwaardige wezens. Ashton dus ook.
  http://www.hln.be/hln/nl/1282/Iran/article/detail/1723258/2013/10/15/Gesprekken-over-Iraans-nucleair-programma-van-start.dhtml

  Like

 2. Dr. Kwast zegt:

  Jean-d’Arc eindelijk.
  Weer Frans of Belgisch. Waar blijft de Nederlandse. Kruipen ze eindelijk onder het scheermes vandaan. Kunnen ze dat mesje nu gebruiken om de burqa te fileren dat is minder pijnlijk en voor een goed doel.

  Like

 3. Jean zegt:

  Wiens brood men eet diens woord men spreekt.

  Like

 4. Trucker zegt:

  Heb over dit (meer dan een) reactie geplaatst op de blog waar ik voorheen zeer actief was waaronder ook een comment over dit islamofiele wicht:
  Canadese studente wil campagne Anke Van dermeersch doen stoppen (behalve ze had geen centen maar islamofielen gaan daar een handje mee helpen).
  Merk op dat YOUSSEF de witte, een ambtenaar en baas van het Centrum Voor Racisme en Discriminatie Tegen Vlamingen (hij is de drijvende kracht achter alle processen tegen DE partij)GRETIG medewerking verleent.
  Zal een artikel van het www halen is aktueel ondanks de datum daar alle stappen die voorbereid werden nu gezet zijn ; lees procéderen door het islamofiele schoenenverkopertje en het islamofiele DOMME kind uit Canada…dom want wat ze doet is een leuke campagne rond een verderfelijke cultuur pogen te verbieden op alle mogelijke wiijzen, dus in feite toestaan dat wat onze senatrice stelt niet mag vertoond worden.
  Geen andere verklaring aan haar “geschokt zijn ” verbinden ze zou ongetwijfeld met plezier een poster ontwerpen met de nieuwste kopvod of tent, geen twijfel over.
  Zou ze haar postertje in een islamietenland durven slijten, retorische vraag 🙂
  her artikel van het www halen momentje…

  binnenland op 03/10/13 om 20:05
  Ook Canadese studente wil campagne Anke Van dermeersch doen stoppen

  Na de Franse schoenenontwerper Christian Louboutin onderneemt nu ook de Canadese studente Rosea Lake juridische stappen tegen de campagne van Vrouwen Tegen Islamisering. Ze daagt Vlaamse Belang-senator Anke Van dermeersch voor de Antwerpse kortgedingrechter, waar ze dinsdag de onmiddellijke stopzetting van de campagne zal eisen. De vrouw vliegt daarvoor speciaal over vanuit Canada.
  Op de affiche voor de campagne ‘Vrijheid of islam’ poseert Anke Van dermeersch in een kort rokje met op een van haar benen streepjes die een schaal van waardeoordelen aanduiden van ‘sharia-conform’ tot ‘steniging’.
  Bij Christian Louboutin schoot die poster in het verkeerde keelgat, omdat de politica zijn hoge pumps met rode zool draagt. Bij studente grafisch ontwerp Rosea Lake, omdat ze er haar eigen werk ‘Judgements’ in herkende. Alleen ging de schaal bij haar van ‘preuts’ tot ‘slet’ en wilde ze zich zo verzetten tegen de beoordeling van vrouwen op basis van hun kledij.
  Lake vindt dat Van dermeersch haar idee gestolen en misbruikt heeft voor haar anti-islamcampagne. Ze drukte eerder al de hoop uit dat Louboutin zijn rechtszaak wint, omdat ze zelf niet de middelen had om juridische stappen te ondernemen. Mode-ontwerpster Rachida Aziz besliste om Lake daarbij te helpen en dient op haar beurt ook klacht in bij het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en Racismebestrijding.
  De Canadese heeft nu Van dermeersch gedagvaard voor de Antwerpse kortgedingrechter wegens schending van de auteursrechten en het onrechtmatig gebruik van haar werk. Ze eist de onmiddellijke stopzetting van de campagne op straffe van een dwangsom van 2.500 euro per inbreuk. “Mijn cliënte is erg aangedaan en komt speciaal naar België om de confrontatie met mevrouw Van dermeersch aan te gaan”, zegt haar advocaat Abderrahim Lahlali.
  De zaak komt dinsdag voor en maandag wordt ook al het kort geding van Louboutin behandeld. Anke Van dermeersch verklaarde eerder al dat het werk van Rosea Lake haar geïnspireerd had, net zoals een maatbeker of het liedje “These boots are made for walking”, maar dat er van plagiaat geen sprake is.
  Belga

  Like

 5. Trucker zegt:

  @ Dr. Kwast 15 oktober 2013 om 12:39

  euh “professor” DR. Kwast graag enige intelectuele eerlijkheid want er zijn al genoeg wetenschappers die allerhande knoeien 🙂 en ik meen te weten dat de Nederlanders daar niet in achterblijven.
  Anke Van dermeersh is 100% (HONDERD PROCENT) Vlaams NIKS NADA NUL pelgische reflex, dus gelieve in het vervolg op uw voorschriften Prit (correctievloeistof) te gebruiken of nieuw briefpapier aan te schaffen.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Ooof de rechters zijn ook in Belgie Marxisten, en die willen net als de islam een diktatuur in Europa stichten, die van het proletariaat. In alle dictaturen , moeten wij onze vrijheid inleveren.Lees maar voor de gein de Manifest van Karel Marx eens door.

  Like

 7. nn zegt:

  Het vervelende is dat ze met zo’n vunzige affiche de islam juist in de kaart spelen! Alleen de islam kent nog enig fatsoen in de Westerse wereld zal men gaan denken! De islam speelt graag de fatsoenskaart! Wie niet beter weet trapt er in.

  Like

 8. Tiemen Veenstra zegt:

  Nou, ik had niet anders verwacht! Het zal ook niet zo zijn, de magistratuur kiest weer eens vóór de islam en tégen de vrijheid…. 😦

  Like

 9. Willie zegt:

  Tsssss, schoenmerk protest ?? Nee hoor, dit wordt als provocerend bekeken voor onze ”zand-bakkers” Niet politiek correct genoeg voor Brusselse gatlikkers

  Like

 10. Ik denk dat het water naar de zee dragen is! De moslima’s zijn dik tevreden met hun onderwerping. Probeer maar een huisdier dat zijn hele leven binnen heeft gewoond, naar buiten te laten;..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Daar zit natuurlijk veel waarheid in. Het rotte is echter, dat ze zo niet-moslima’s impliciet meeslepen in die onderwerping, doordat hun ‘Heren en Meesters’ zich door hun berustende houding ondersteund voelen en nóg meer gestimuleerd om de hele boel hier over te nemen.
   Het zijn en blijven sekse-verraadsters!

   Like

 11. Liever zo’n vrouw op de poster dan een achterlijke in een boerka! Het oog wil ook wat! Daar hebben de moslims geen weet van.

  Like

 12. wim van rooy zegt:

  de jongens en meisjes van Louboutin mogen er zeker van zijn: onder islambewind zullen hun erotische schoentjes niet meer gedragen mogen worden. Of hoe men zich van vijand kan vergissen.

  Like

 13. Trucker zegt:

  @ nn 15 oktober 2013 om 14:25

  Kan je geen ongelijk geven een rechtoplopende tent is het toppunt van fatsoen…Amaie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s