Raad van Europa: Nederland is een RACIST

Screenshot_21

Klootzakken. Vies vuil rabiaat kwetstuig. Haatdragend racistenschorem dat u bent. Ja, u ja. Dankzij u zijn wij, Nederland, op de discriminerende vingers getikt door de Raad van Europa. (Rapport, PDF) De wie? De Raad van Europa, een soort EU maar dan voor overkoepelend moralfagisme en fatsoensdictatuur. En de Raad van Europa is dus piswoest op Nederlandje. U mot geen zigeuners. U koewetst negers met uw koloniale soewartepietencultuur. En wij van de mediaas schilderen moslims zomaar af als bedreiging voor onze maatschappij, dat mag al helemáál niet van Europa, feiten benoemen. Althans, niet als het over zielige minderheden gaat.

Lees verder>>>
(h/t Martha N.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Raad van Europa: Nederland is een RACIST

 1. luckybee zegt:

  Ze kunnen de pot op daar in de raad van Europa.

  Like

 2. oogenhand zegt:

  Als het om zwarte piet gaat, hebben ze wel een beetje gelijk, Maar waar het moslims betreft, moeten ze goed beseffen dat Saoedi-Arabië weinig te winnen en veel te verliezen heeft.

  Aangezien het Wahhabisme drie Eenheden kent, Eenheid van Heerschappij, Eenheid van Aanbidding en Eenheid van Namen en Eigenschappen, heeft het Wahhabisme geen enkel rationeel argument tegen bijvoorbeeld het Christendeom, en is het zeker dat alle Saoediërs die door b.v. Iraanse bommen getroffen worden eeuwig zullen branden in de hel…

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Bravo, A. Nanninga, dàt is ma……pardon, vroúwentaal!
  Dit is óns land en het wordt tijd dat we dat beseffen en behalve de moslims meteen de hele EUSSR er uit flikkeren!
  Ga zo door, dan schud je ze hier misschien nog eens wakker!

  Like

 4. Jean zegt:

  Zouden die EU idioten al weet hebben dat wij ons geen flikker aantrekken van hun geluls?
  Laat maar zeveren het raakt onze koude kleren zelfs niet.

  Like

 5. lucky9 zegt:

  De raad van Europa was de allereerste organisatie die geïnfiltreerd en zonder meer massaal omgekocht werd door de mohammedaanse veroveraars. In feite stemt dit nieuws me hoopvol want dat betekent dat ze nattigheid voelen en terug hun oorspronkelijke registers open trekken.
  Deze raad is volstrekt nutteloos en samengesteld door islamofiele parasieten. Na de val van de Berlijnse muur had het binnen 1 decennium moeten opgedoekt worden tot in de funderingen.

  Like

 6. Rudi zegt:

  Het langetenerige gedoe over Zwarte Piet van racismeschreeuwers werkt danig op mijn zenuwen.

  Slavernij in de Arabische Wereld, racisme jegens zwarten in diezelfde regio (en volgens Ibn Warraq ook in India en China), miljoenen doden door de oorlogen in Rwanda (Hutu’s tegen Tutsi’s), Oost-Congo en Darfur, miljoenen doden door malaria door het afschaffen van de DDT, Afrikaanse arbeiders die in onmenselijke omstandigheden werken in door de Chinezen gerunde mijnen, Keniaanse arbeiders die met vergif werken dat hier al veertig jaar is afgeschaft zodat de nationaal-socialisten gratis rode rozen kunnen uitdelen op 1 mei, vissers die omkomen van de honger omdat ze alleen victoriabaars mogen vangen voor de uitvoer…

  En wat is het grootste, ergste, meest mensonterende onrecht waar lieden met beschimmelde marsepein in hun pepernoot over leuteren?
  “O, wie klopt daar kinderen?”

  Komaan zeg…

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  @Martha N: Lees 06:16 en 06:46 van…
  https://ejbron.wordpress.com/2013/10/14/video-de-britten-sturen-de-clowns-erop-af-ukip/

  @oogenhand, er zit een dikke kras op die “drieeenhedenplaat” van je.
  Reserveer alsnog een ticket naar Ryaad en ga ’t de heren in persoon vertellen.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Laat ik beginnen met te zeggen dat ik de Raad van Europa NIET erken! Wij hoeven onze oren niet te laten hangen naar zo’n zootje zelfbenoemde kwaadsprekers! Wij bepalen nog steeds zelf wat we over wie willen zeggen, of ze dat nou leuk vinden of niet.
  Als ze ons racisten vinden, of moslimhaters, het interesseert me niks.

  Wij bepalen onze regels hier, wij maken hier gebruik van onze vrije meningsuiting (moslims doen dit ook en nog wel een flink graadje erger!!), en wie denkt ons dat te kunnen verbieden?
  Ik hoop dat dit tot hun botte hersens wil doordringen!

  Like

  • Charles Martel zegt:

   Maar dat omgekocht zooitje wordt wel onderhouden door ons belastinggeld. Overigens maakt Turkije deel uit van de Raad van Europa. Moet er nog zand zijn? En de NRC huurlingen voelen zich ook op hun racistische tenen getrapt.

   Like

 9. Argusoog zegt:

  Ik hoorde gisteren zo’n baardaap in dat debat in Amsterdam nog roepen dat Nederland de kanker is. Zullen we wedden dat de Raad van Europa (kots) daar niet “geschokt” over is?

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Argusoog 00:10

   Inderdaad, die moslims ‘mogen’ roepen wat ze willen over ons land, het GASTLAND, waarvan ze alle dagen profiteren!
   Over racistische en beledigende uitspraken gesproken….!!
   Laat Brussel die móslims eens op de vingers tikken, en ze aan hun verstand brengen (áls dat aanwezig is!) dat ze dankbaar moeten zijn dat ze hier ‘in vrijheid’ mogen leven!

   Zal wel niet gebeuren.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Argusoog: 00.10. uur. Precies, daar zul je de volkomen communistische Raad van Europa NIET over horen! De moslims, dat is hun meest geliefde bevolkingsgroep. En WIJ, daarvoor hebben ze het motto: ” WEG MET JULLIE,NARE BLANKE MENSEN”. Zo rolt het daar, net als bij de HOER van BABYLON de EU!

   Like

 10. Avidia zegt:

  Ik ben zeer tegendraads, alles wat de EU commandeerde doe ik juist niet, ik voel me daar zeer goed bij. Ik ben overal op tegen, wij zeggen ik ben erop teugen, :-}

  Like

 11. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Voeg hier je gedachtes toe.. (optioneel)

  Like

 12. Helena zegt:

  Ik heb maar 1 woord nodig. WEERGALOOS!

  Like

 13. Charles Martel zegt:

  Ze zijn er weer, over doekjes en heel de reutemeteut. Dat dagelijks overal in de wereld christenen verkracht, vermoord, ritueel afgeslacht worden door bloeddronken terreurvarkens, laat die hypocriete bende onverschillig. Niks aan de hand; ’t zijn maar christenen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s