VIDEO: Geen vrede voor niet moslims! #DeBalie

Screenshot_11

Gisteravond was dan eindelijk het islamdebat in de Balie te Amsterdam. Arabist Hans Jansen ging in debat  met imam Abdul-Jabbar van de Ven “Nederland is de kanker” en islamitisch activist Okay Pala “moge Allah de nek van Wilders en zijn aanhangers breken” over de islam in Nederland…. kortom: de aanhangers van de religie van de vrede dus.

Ook de Wilders en Afshin Ellian bedreiger Maiwand Afghani was aanwezig. Deze wolf in schaapskleren vertelde ons dat moslims het liefst op vreedzame wijze (lol) de islam wil laten domineren. De islam laten domineren in een Westers land? Wie had hier toch voor gewaarschuwd en wie doet dit nog steeds?

Oh ja en Maiwand Al Afghani vertelden iets over vrede die er alleen is voor  moslims en mensen die de weg van de islam willen volgen (volgens mij ben je dan ook een moslim, maar goed). Met deze uitspraak gaf Maiwand een korte uitleg over het woord islam.  De meest gutmenschen en islamgedogers leggen islam altijd uit als “vrede” maar vergeten dan dat er nog wat uitleg na de komma komt.

Inhoudelijk ging het debat alle kanten op, ach je moet wel erg naïef zijn om nu nog te geloven dat een debat tussen een niet-moslim en moslim nog mogelijk is. De oorwassingen die Jansen uitdeelde waren wel weer hilarisch.

De uitbater van de Balie, Yoeri Albrecht stond niet toe dat er gefilmd werd tijdens het debat. Edoch hierbij de beelden:

Bron:
http://politiekincorrectblog.blogspot.nl/2013/10/geen-vrede-voor-niet-moslims-debalie.html
(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

37 reacties op VIDEO: Geen vrede voor niet moslims! #DeBalie

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Met uitzondering van onze enige echte islamspecialist Hans Jansen bestaat de rest uit infiltranten + één bekeerling annex nieuwe nsb-er.

  Like

 2. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  Uit het gestamel van de eerste spreker moet toch elk verstandig mens de conclusie trekken, dat de islam(isering) geen toekomst behoort te hebben in Nederland (en omstreken). Dat deze – in tegenstelling tot Halsema’s motie van 27 oktober 2010 – met alle kracht bestreden dient te worden. Maar wij wisten dat al.

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Ik ben niet naar dat debat geweest omdat de tijd van dialoog met de islam voorbij is . . . . . eh . . . . wat zeg ik nu?
  Nooit bestaan heeft!
  Volkomen zinloze exercities.
  Ik ga zelfs nog geen hele minuut bekijken van dit filmverslag.

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Alleen de eerste woordenstroom aan horen zet ik mij schrap in mijn pantoffels, hulde voor islam-kenner Jansen. Nee heb nog nooit vertrouwen in een dialoog met moslims gehad, ga ze liever uit de weg, wil ook niets van hun cultuur en gewoontes weten, zij zijn voor mij bewoners van een parallel maatschappij en als zodanig treed ik hun tegemoet wanneer het niet anders kan.

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  ……….Die hufters zaten nog te bidden ook voor de ingang………….volidioten. Ik zou zeggen, Moslims geen stemrecht geven en onderwerpen aan de democratie…………..enfin ben nog aan het kijken naar deze film..

  Like

 6. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  PS. Kan je uit Hans z’n houding, waarbij hij zijn rechterbeen over zijn linkerbeen geslagen heeft en waarbij je dus zijn schoenzool kunt zien, opmaken, dat hij deze houding “sehaggeles” (provocatief) heeft aangenomen, om te laten zien, dat wij hier in Nederland een dergelijke houding kunnen aannemen zonder dat deze in gezelschap als beledigend wordt opgevat? Dus in de zin van “jullie bekijken ’t maar, we zijn hier in Nederland en de islam behoort hier met al z’n “narrisjkat’ (onzin) niet te zijn.” Een kleine steek onder water?
  Zoiets dus,

  Like

 7. henk zegt:

  Een debat voeren/houden met Islam aanhangers is ten enenmale onmogelijk en ontaard altijd en alleen in een eenzijdig gelul en leugens van moslims die nooit maar dan ook nooit willen of kunnen luisteren naar argumenen van niet moslims. Dus niet debatteren met die lui maar ze met harde hand verdrijven uit onze westelijke gecultiveerde en verlichte landen. In hun zandbakken mogen ze dan alleen nog debatteren op hun wijze met hun kamelen, geiten en schapen.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Ik heb een klein stukje van het debat gevolgd, maar voelde alweer de boosheid in mij naar boven komen! Ik moet verschrikkelijk mijn best doen om geen haatgevoelens te krijgen tegenover deze twee ‘heren’, die ons wel eens eventjes de les zullen lezen. Het zijn vreselijke figuren, die we beter eenmalig de grens over kunnen sturen! Een gevaar voor ons land, dát zijn ze! En mét hen zijn er nog vele, vele anderen met dezelfde denkbeelden.

  Ik WIL ze hier niet, en ik GEDOOG ze hier niet!

  Mijn land blijft mijn land en dat van mijn nageslacht! Moslims hebben hier NIKS te zoeken!
  Basta!

  Like

 9. Jean zegt:

  En die bedreigers van G Wilders lopen nog vrij rond?
  Zijn dus nog niet opgepakt en gezegd: “Vertrekken vuile barbaar”?.
  Jammer, straks zijn het overal barbaarse toestanden en geweld zoals recent ‘alweer’ in Limburg.
  Voor ons is er maar één oplossing van het gigantisch probleem en dat is “alle moslims Europa uit flikkeren”.

  Like

 10. De hele aankleding van dit “debat” geeft de armoede aan van de “organisatie” ervan en ik begrijp dan ook niet dat er één zinnig mens aan wil deelnemen, petje af voor de moed van Hans Jansen maar hij had daar niet moeten gaan zitten.Het is als schreeuwen tegen een muur, misschien lucht het even op maar helpen doet het niet.
  Het is in feite gewoon aangegrepen als manier om te provoceren door de fanatieke moslimextremisten die dan ook voorafgaand aan het “debat” de toegang blokkeerden door even massaal te gaan bidden.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Een paar minuten geprobeerd, die opnamen te volgen, maar het was vreselijk slecht te verstaan. Enfin, begrijpelijk, als je je toch al afvraagt hoe ze überhaupt gemaakt konden worden, met zo’n verbod. Niettemin schijnt één en ander wel weer duidelijk gemaakt te zijn:
  Als die lui goed op dreef zijn, blijken ze opeens te stom om te huichelen: “Vreedzaam de Islam laten domineren”, hoe krijgt iemand het uit zijn bek!.Vergelijk het met een gemeenschap van Europeanen in hún contreien, die “vreedzaam het Christendom willen laten domineren.” Maar goed, als zij dan toch weer eens hun ware gezicht hebben laten zien, al is het maar tijdens zo’n debat, is er voor ons weer een reden te meer, om dit vrolijke gezelschap bij de eerste de beste gelegenheid linea recta naar hetzij hun Rifgebergte, hetzij ongeacht welke zandbak dan ook terug te bonjouren! En met recht, zou ik zo zeggen!
  Hans Jansen heeft het ‘m overigens toch maar weer gelapt. Chapeau voor deze man, die dan naar buiten toe soms té aardig mag lijken voor zo’n taak, maar zich er toch maar telkens weer onversaagd voor leent!

  Like

 12. topsporter zegt:

  Die baardmans had zijn gevechtspak al aan zie ik op het eind van de opname, omdat we het laatste stukje niet zien vraag ik me af of hij al tijgerend op weg naar Afghanistan is?

  Like

 13. luckybee zegt:

  Wij weten dat het hopeloos is om met ze te gaan discuceren; waar om doen wij het toch iedere keer weer?Hoogste tijd dat wij net als Karel Martel de wapens op nemen tegen ze.Met God’shulp zullen wij,maar weinig slachtoffers te betreuren hebben.net als eens bij de Geuzen.

  Like

 14. nn zegt:

  Gelukkig komt Hans Jansen al gauw tot de kern van de zaak: de islamitische gemeenschap is met geen enkele andere gemeenschap te vergelijken, want uit iedere andere gemeenschap kan je vrijelijk uittredenals je er niks meer voor voelt . Echter: ‘Welke straf stelt de sharia op uittreden uit de islam?’ Hij krijgt geen antwoord; iedereen weet dat daarop de doodstraf staat, en blijkbaar begrijpen ze allemaal dat dat te erg is om uit te spreken!! Een dergelijke sekte moet onmiddellijk verboden worden.

  Like

 15. Jean zegt:

  Volgens het nieuws is er een Afghaan die gelukkig géén papieren kreeg in België in Afghanistan vermoord en tracht nu een befkwijler de schuld in de schoenen van België te leggen. ha ha ha ha, zijn broodwinning valt weg, waarom gaat hij zelf niet naar Afghanistan?
  Ten 1ste had die Afghaan hier niets verloren.
  Ten 2de is te hopen dat ze al die Afghanen die nu liggen kabaal te maken in Brussel heel snel massaal richting Afghanistan sturen.
  Ten 3de is te hopen dat ze nooit nog een Afghaan hier binnenlaten en dat toepassen op ALLES wat verliefd is op die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd.
  Er komt toch alleen maar ellende en miserie mee, voorkomen is beter dan genezen.
  Komt geweld in beeld waar ook ter wereld steeds betreft het moslims en die smeerlapperij blijven ze hier maar subsidiëren en knuffelen….., wie is dan bezig met vernietiging van cultuur en beschaving van eigen volk? Juist, die laffe volksverraders die desnoods nog hun dochters zouden verkopen voor de postjes en de poen want daar is het dat zootje enkel maar om te doen.
  Europa is een seculier continent dat de vrijheid hoog in ’t vaandel draagt, dat dergelijke barbarij steeds bestreden heeft én dat ook zal blijven bestrijden tot het totaal uitgeroeid is want onze vrijheid is ons zeer dierbaar. We weten intussen allemaal dat die levensgevaarlijke EU bende er alles aan doet en er alles voor over heeft om dat af te nemen van de Europeaan, daarom halen ze massaal die barbaren binnen, maar het zal NOOIT lukken, integendeel, zij zullen mee verdreven worden samen met die barbaren na ze eerst alles af genomen te hebben wat ze gestolen hebben van de Europese bevolking.
  Ik ben Europeaan maar van een Europa bestaande uit ONAFHANKELIJKE REPUBLIEKEN die onderling samenwerken ZONDER DICTATORS.

  Like

 16. topsporter zegt:

  Baardmans=Maiwand,
  Hij heeft een hoog stemmetje, het lijkt wel of hij zonet door Allah in zijn kruis gepakt is.
  Nu even serieus,we moeten deze student bestuurskunde natuurlijk terugsturen naar Afghanistan.

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Ik sta er een beetje van te kijken dat Hans Jansen zich leent voor zo´n redelijk laag niveau gedoe.

  Like

 18. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Waarom kan Okay Pala met minder baard af dan Abdul-Jabbar van de Ven? Welke moslim heeft wit privilege? Gek genoeg vindt Hans Jansen het geen goed idee als iedereen Arabisch leert. Bang niet langer “orakel” te kunnen zijn?

  Like

 19. R.A.F zegt:

  Abdul zegt dat hij met zijn kinderen naar de Efteling gaat , maar is de
  Efteling niet haram ?

  Like

 20. Henk.V zegt:

  Dit islamitisch gepraat bevestigt alles wat wij al dachten.
  Het is volstrekt duidelijk:in de islamitische interpretatie van vrede kunnen niet-moslims daarin NIET delen?
  Er ontstaat vrede -in de islamitische geloofstraditie- wanneer men zich aan de islam onderwerpt,
  Voor degenen die daartoe niet bereid zijn is de situatie waarin zij dan komen te verkeren te omschrijven als OORLOG.
  Je verkeert dan In conflict met de islam en ,even door geredeneerd, dat is een situatie waartegen de islam zich ONVERZOENLIJK opstelt.

  Dit beseffen wij al heel lang!
  Het maakt helemaal niet uit wat de reden voor de afwijzing van de geëiste onderwerping is.
  Men kan onderwerping afwijzen, omdat men atheïst is, of Jood, of christen, hindoe, boeddhist, of wat dan ook.

  In de islamitische denk traditie bestaat er niet zoiets als een geldige reden om de eis van de islam af te wijzen. De TOTALE INTOLERANTIE die hier uit spreekt zal NOOIT uit de islamitische visie verdwijnen, want ,denkt de moslimwereld, dan pleeg je verraad aan de zienswijze van Allah zelf.
  Politiek correct heeft dit NIET door en wil dat vermoedelijk ook niet, omdat men -bewust of onbewust- beseft dat deze patstelling tot een onophoudelijk conflict gaat voeren die pas eindigt wanneer EEN partij zich definitief gewonnen geeft .

  De islam kent GEEN traditie van concessies aan de eigen geloofsleer.
  Wie in het Westen denkt men de vrede in de samenleving kan bewaren door het voortdurend doen van kleine concessies ( EN DAT GEBEURT IMMERS VOORTDUREND! – die zal met een uitkomst opgescheept komen te zitten zoals Wijlen Neville Chamberlain : die oorlog zal HOE DAN OOK uitbreken.

  Lezers, vergis jullie niet: ook aan ons is – vanwege onze kritische opstelling- de nooit ophoudende oorlog verklaard totdat wij het hoofd buigen voor de islam.

  En over vrede gesproken: ONZE VERSIE VAN VREDE WIL NIEMAND UITSLUITEN! In principe zou ieder van onze vrede kunnen genieten, wat die ook gelooft.
  Wij hebben dus een vrede die iedereen in principe wil omarmen, op voorwaarde dat je ieder de ruimte wilt gunnen

  Echter, wie zijn persoonlijke vrede liefheeft, zoals wij die hier kennen en waarin iedereen zich wel zou moeten kunnen voelen, die moet één ding goed beseffen: de islam die zich in ons midden bevindt wil onze interpretatie van vrede benutten om het eigen territorium onverbiddelijk uit te breiden.
  Kortom: “”onze” vrede wordt misbruikt om vervangen te kunnen worden door de ”islamitische” vrede. En in die ”vrede” is geen ruimte voor iets anders dan de islam.

  De islam is onverenigbaar met onze manier van leven.
  Wie zijn vrijheid wil verdedigen die weet wat hij of zij moet doen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   200% mee eens, als dat zou kunnen, Henk! Houd het nu maar op 100%.
   Toch komt er bij het lezen van deze onomstotelijke waarheid onwillekeurig wèl weer de gedachte bij je op: Zou links hier nu heús allemaal geen vermoeden van hebben? Helemààl niet? Niet eens èrgens in hun achterhoofd? Zóóóóó ’n klein beetje maar?
   En om je de waarheid te zeggen: Daar geloof ik dus geen barst van!

   Like

 21. Tom Hendrix. zegt:

  Islam betekent HAAT, en dat al 1400 jaar lang. Deze perfide ideologie heeft in 1400 jaar tijd, ongeveer 278 miljoen slachtoffers gemaakt. Ongelooflijk, dat de politiek hiervan blijft wegkijken.

  Like

 22. Argusoog zegt:

  Wat geweldig toch dat extremisten in ons lieve Eftelinglandje een podium krijgen. Leve de Verrijking!

  Like

 23. guusvelraeds zegt:

  Een tenenkrommend betoog. Behoudens Prof. Jansen waren zowel Jabbar v.d. Ven alsook Okay Pala niet in staat een rationeel afgerond betoog te houden. Intellectueel lijken het mij mensen, die absoluut zeer onder de maat presteren. Zat geen enkele logica en traceerbaar oorzaak gevolg in hun bijdrage. Als de reële islam niet verantwoordelijk zou zijn voor zoveel leed in de wereld dan zou je dit toneel al hoofdschuddend met een een glimlach uit medelijden kunnen afdoen. Helaas kunnen we dat niet. Het idee alleen al aldus Okay Pala dat hij streeft een kalifaat te stichten zonder gebruikmaking van geweld is of van een weerzinwekkende huichelachtigheid of van een oceanisch grote domheid. Persoonlijk denk ik dat het eerste het geval is. In 1400 jaar islam geschiedenis is nooit sprake geweest van een geweldloze kalifaat inrichting en in stand houding. Jabbar van de Ven ging aan het begin van de klucht ook een aantal ideologieën tegen elkaar afturven en hij noemde in een adem samen met het communisme ook de kapitalistische ideologie op. Jammer dat niemand in de zaal hem de vraag gesteld heeft wie dan wel naar zijn idee de grondlegger was geweest van de kapitalistische ideologie en welk fundamenteel handboek de kapitalistische ideologie hanteerde. Ik was heel benieuwd geweest naar zijn antwoord. Ik heb geen vals karakter maar soms schep ik er genoegen in als bepaald soort mensen met hun mond vol tanden komen te staan. Van figuren als Jabbar vd Ven en ook Okay Pala hoef je op grote schaal geen rampen te verwachten. Zijn ze qua intellectuele en verbale begaafdheid te licht van gewicht voor. Op kleine schaal kunnen ze natuurlijk wel veel schade aan richten door hun dagelijkse hand en spandiensten met het meest verfoeilijke anti humane en anti vrije maatschappelijke systeem ooit.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Tochj staat de islam dichter bij het kapitalisme dan bij het communisme. Met het kapitalisme zijn geen economische verschillen, alleen theologisch-morele verschillen, met het communisme zowel economische als theologisch-morele verschillen. Moslims die beweren dat de islam even ver van het kapitalisme als van het communisme af staat, zitten doodgewoon weer te liegen.

   Like

 24. jowitteroos zegt:

  Afgeluisterd en bekeken, laatste 10 minuten waren toch wel interessant: Partij voor de vrijheid!!!

  Ik vond het voor Dhr Jansen, ondanks dat hij soms de gelegenheid kreeg en goed van repliek diende, erg sneu. Dit was namelijk geen debat, maar een samenkomst ( zo u wilt) van een stel moslim- randdebielen met een hoog zieligheidsgehalte.

  Like

 25. Republikein zegt:

  Overal christenvervolging, komt dat hier ook nog? Met de huidige dictatuur goed mogelijk!
  http://www.refdag.nl/kerkplein/christenvervolging/pakistan/biddend_demonstreren_voor_deur_pakistaanse_ambassade_1_772389

  Like

 26. Moslims zijn allemaal zwaar gehersenspoeld. Ze praten elkaar na. Ze kunnen en mogen geen antwoord geven op eerlijke vragen van ‘ongelovigen’ want dan wordt de islam ontmaskerd en valt de islam. Een moslim mag niet eerlijk zijn maar moet zijn hersenspoeling laten werken. Eigenlijk is het nutteloos om met zulke mensen in gesprek te gaan. Van de week nog een moslim gehoord die zegt dat Abraham zijn zoon Ismaël wilde offeren. Dat was niet Ismaël maar Isaäk. De bijbel verdraaien ze. Terwijl de bijbel honderden en duizenden jaren ouder is dan de koran. Dus wie zullen het nu beter weten; De Joden en Christenen of de moslims? Ik heb maar niets gezegd op mijn werk tegen die moslim want anders krijg je een naampje en een andere werkplek. Of een pak op je donder. Laatst ook meegemaakt.

  Like

 27. JooJootje zegt:

  Ook dit zogenaamde debat was weer een openlijke oorlogsverklaring van de moslims naar niet moslims.
  De islam is een gevaarlijke en verderfelijke ideologie maar de moslims zijn nog gevaarlijker want dat zijn de uitvoerders van deze ideologie.
  Voor mij was het altijd al onbegrijpelijk dat sommige iets tegen de islam hebben maar moslims als persoon vrijwaren, het zijn de uitvoerders dus nog gevaarlijker dan de koran en Hadith.

  Like

  • lucky9 zegt:

   Inderdaad, we moeten er mee stoppen om moslims toe te laten moreel verstoppertje te spelen. Zij zijn allemaal schuldig aan het voortbestaan van de islam zoals die nu is.
   Ik hou élke individuele moslim moreel mede verantwoordelijk voor àlle misdaden en misdrijven die dagelijks in naam van de islamitische doctrine gepleegd worden. De dagelijkse massa doden en verminkten inclusief.

   Respect voor Geert Wilders die niet stomweg in de val gespannen door de politieke islamofielen wou trappen. Maar verfijning van het standpunt tegenover individuele moslims zou de geloofwaardigheid van de PVV misschien nog kunnen omhoog krikken.
   Wie het eens was met de inhoud van “Mein Kampf” en daadwerkelijk meewerkte aan de uitvoering ervan, moest achteraf niet komen klagen dat hij of zij zich vergist had.
   Waarom zou dat niet gelden voor de koraan?

   Het is een lang gerekte handleiding voor geweldpleging en discriminatie. Waarom mag de individuele moslim hiermee wegkomen???? Waarom mag de individuele moslim abstractie maken van de enige echte universele verklaring over de rechten van de mens?

   De vraag stellen is ze beantwoorden. Alle moslims zijn fascisten en in hun diepste binnenste gewoon misdadigers: rovers, onderdrukkers en slavenhouders. De moordzucht brandt op hun lippen.

   Voor de uitzonderingen onder hen: bekentenis van misleiding kost niets. Eenvoudig toch?
   Waarom mogen wij dat niet zeggen? De bezetters dicteren de wet en de rechtbanken!

   Like

 28. Avidia zegt:

  Cathja zegt:
  15 oktober 2013 om 13:20

  En vele anderen, ik ben het er mee eens, ik wens ze ook niet in ons land, maar het heeft te maken met het GROTE PLAN, waar iedereen (behalve de bevolking) aan mee werkt. Het zal en moet uitgewerkt worden, houd je maar schrap!

  Like

 29. Daiyu-ninja zegt:

  moslims stellen de islam mooier en vrediger voor dan die is en liegen er over omdat ze weten, dat als ze de waarheid over de islam zouden zeggen – dat de islam een wrede, gewelddadige en walgelijke sekte is waar vrouwen, kinderen en dieren nog minder zijn dan en hoop stront en alle niet-moslims afgeslacht moeten worden – dat ze niemand meer voor de islam kunnen winnen.

  moslims beseffen heel goed dat de islam een vreselijk iets is, anders dan zouden zij er niet om hoeven te liegen en het niet nodig hebben om de zaken mooier voor te stellen dan ze zijn.

  Het feit is: ze kunnen de islam wel mooier voorstellen dan die is, maar ze weten ook dat de fundamentalisten ons de ware islam laten zien en dat ontkennen dus geen zin meer heeft.

  moslims raken steeds meer in hun leugens verstrikt, want hoe kun je de islam nog goed en mooi praten of een suikerzoete versie van de islam geven als de fundamentalisten keer op keer laten zien en bewijzen, dat de islam niets meer is dan een wrede en gewelddadige sekte en openlijk staan te vertellen dat zij uit zijn op onze landen en ons zo verachten dat zij vinden dat wij – westerlingen – geen bestaansrecht hebben. Naar hun mening zijn wij de laagste levensvorm op aarde en het kwaad. En deze kwaadaardige levensvorm – wij dus – moeten vernietigd worden.

  Het was de bedoeling dat de islam als vredig en prachtig zijnde aan ons gepresenteerd werd, maar de fundamentalisten hebben – omdat ze het niet konden nalaten om de gruwelen van de islam op internet te gooien – zichzelf en daarmee de islam verraden.
  DE SUKKELS !!!

  Naar mijn mening is de islam geen vrede, maar een sekte waarin haat, geweld, moord, onderdrukking, bedrog, vrouwen/kinderen en dieren mishandelen en verkrachten voorop staat.
  De islam kent geen mensenrechten, geen gelijke behandeling van mannen en vrouwen……..geen liefde voor het menselijk wezen, dieren en de natuur.

  Like

 30. danny zegt:

  Deze moslims hangen weer eens het slachtoffer uit, maar laten niet het achterste van hun tong zien. Een typisch gevalletje van taqiyya, of te wel spreken met een dubbele tong. Gelukkig houdt Hans Jansen ze flink de spiegel voor en weerlegt hun pertinente leugens. voor mij geen discussie met de aanhangers van de islamideologie (de twee heren spreken zelf ook van een ideologie, dat zegt mij al meer dan genoeg). Hoe minder islam in Nederland, hoe beter Nederland af is. Weg met die middeleeuwse barbarij. Hele betogingen over sharia in Nederland. Flinker op met die onzin, het enige wat mij interesseert is democratie en secularisme en vrijheid van meningsuiting.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s