Zweden, een nieuwe hel voor vrouwen

Screenshot_14

(Door: Fjordman)

In een lang essay op Gates of Vienna verklaart Fjordman waarom hij nooit in Zweden is gaan wonen; hij vindt het het meest autoritaire land in Europa. Dit is regelmatige lezers op deze site allemaal bekend. Ook dat blonde, Zweedse vrouwen uit angst hun haar zwart verven om minder op te vallen en moeite moeten doen om ´s avonds weer veilig thuis te komen. Het is ook een algemeen bekend feit dat het aantal verkrachtingen samenhangt met het aantal migranten. Wijzen op die samenhang, en daar wijst Fjordman middels een anekdote op, is in Zweden “letterlijk bij wet verboden”. Iemand werd veroordeeld voor dit feit, omdat hij de tekst op een bord met zich meedroeg.

Fjordman schrijft: “Suggereren dat de voortdurende stijging in het aantal gewelddadige misdaden met vreemde en agressieve culturen van doen heeft, is letterlijk bij wet verboden. In maart 2007, tijdens een bijeenkomst gesteund door SSU, de sociaaldemocratische jeugdbeweging, droeg iemand een bord waarop te lezen viel: ‘Terwijl Zweedse meisjes worden verkracht door bendes immigranten, vecht SSU tegen racisme.” Hij werd prompt gearresteerd en later veroordeeld tot het betalen van een boete. Z’n misdaad? Hij had “minachting getoond voor een groep mensen en daarbij gerefereerd aan hun nationaliteit of etnische achtergrond”. De plaatselijke rechtbank wees het argument van vrije meningsuiting af, omdat zelfs vrije meningsuiting zijn grenzen heeft en hij “duidelijk op een te uitdagende manier had gehandeld”.

Door middel van een grafiek laat Fjordman het verband tussen de twee zien:

Screenshot_13

Hij vertelt nog een andere anekdote die spreekwoordelijk is voor de huidige toestand en ik heb nergens kunnen lezen dat ook maar één Zweedse krant een kritische noot bij de volgende uitspraken heeft geplaatst,omdat ze gedaan worden door iemand uit een minderheid in de bevolking:

Fjordman schrijft: “Het is niet verkeerd, het is toegestaan om een Zweeds meisje te verkrachten, meer dan een Arabisch meisje”, zegt Hamid in een interview over verkrachtingen door ‘gangs’ van immigranten. “De Zweedse meisjes krijgen nadien veel hulp en ze had waarschijnlijk voordien al gen**kt. Maar het Arabische meisje krijgt problemen met haar familie. Voor haar is verkracht worden een bron van schaamte”. Hij stelt dat het “al te gemakkelijk is om een Zweedse hoer te gebruiken….meisje bedoel ik”. Hamid lachte om zijn eigen woordkeuze. “Ik heb niet veel respect voor Zweedse meisjes. Ik denk dat je kunt zeggen dat ze helemaal kapot gen**kt worden”.

Screenshot_16

Zouden Cecilia Malmström en Frans Timmermans nu echt niet weten wat ik al sinds jaar en dag weet, dat namelijk de verkrachtingen in Zweden de pan uitrijzen en dat Zweden op dit terrein de nummer één in Europa is? Dus stel ik voor om Zweden maar uit de EU te gooien, omdat het niet kan of wil voldoen aan de meest elementaire mensenrechten. Ik weet best dat zo’n eis slechts symbolische waarde heeft, maar misschien willen dan eindelijk die Zweedse media het probleem eens benoemen. Daarom: boycot alle producten uit Zweden. In Denemarken wordt dan wel gezegd: “De Zweden hebben zelf hun bed opgemaakt, nu moeten ze er zelf ook maar in slapen”. Daar zijn de slachtoffers van de voortdurende verkrachtingen en de Zweedse vrouwen echter niet mee geholpen.

(lees het hele artikel van Fjordman op Gates of Vienna.)

Screenshot_15

Bron:
http://gatesofvienna.net/2013/10/sweden-a-new-hell-for-women/#more-31169

Vertaald en bewerkt uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Desinformatie, Dhimmitude, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting, Zweden. Bookmark de permalink .

18 reacties op Zweden, een nieuwe hel voor vrouwen

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ik heb geen idee of het bij veel Zweden bekend is, dat Fjordman hun land het meest autoritaire land ter wereld vindt. Ik denk, dat de meesten raar zouden opkijken als ze het voor het eerst zouden horen of lezen. Maar hij heeft gelijk, natuurlijk: Zweden bedrijft de ergste vorm van tirannie: Het legt haar bevolking op, een ongebreidelde stroom vreemdelingen op te nemen en alles aan ze mooi en aardig te vinden, alle overlast die dat meebrengt voor lief te nemen en alle harde feiten te verdoezelen, tot in de pers toe.Dat is autoritair beleid, ja, van de bovenste plank. En dat begon ook al, sinds in Zweden de Socialisten aan de macht kwamen,die de bevolking ‘van de wieg tot het graf verzorgden,’ maar daartoe de belastingen zo opschroefden,dat de meeste Zweedse gezinnen wel moésten leven volgens het tweeverdienersmodel, dus: met dat belastinggeld ook kinderdagverblijven bekostigen, waar de kinderen vijf dagen per week gestald konden worden, zodat beide ouders konden werken. Het gezinsleven ging er grotendeels aan kapot, maar: Iedereen aan het betaalde werk, ja, gezellig! Dan kon je intussen op de dagverblijven leiders en leidsters aanstellen, die de kinderen meteen mooi de socialistische goedmensen-idealen konden meegeven, zoals dat alle bruine mensen goed waren en zielig, en dat je ze moest begrijpen en nooit boos op ze worden en àlles samen moest delen en……
  Inderdaad, Fjordman, U heeft 100% gelijk, dat is eerste klas autoritairisme! Werd in het verleden de voormalige Sovjety-Unie aangewreven, maar Zweden heeft een meer dan verdienstelijk, eigentijds model ontwikkeld!Voor de oorspronkelijke, autochtone bevolking, wel te verstaan, want de àllochtonen mogen lekker blijven doen, zoals ze al eeuwen lang gewoon zijn, te doen. Al wijkt dat mijlenver af van het socialistische ideaal, dondert niet: Het gaat om de goedmensen-troetelkinderen, weet U wel; zonder troetelkinderen geen goedmensen…….
  En Zweden uit de EU gooien……Zie ik niet gebeuren. Juist niet: De EU is veel te blij met zo’n modellid, het braafste jongetje van de klas, dat zijn oorspronkelijke bevolking gewoon laat barsten èn monddood maakt.
  Het is trouwens eerder andersom: Alle zichzelf respecterende europese volkeren zouden dit gedrocht vrijwillig moeten verlaten!

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   helaas heel mooi verwoord, Theresa! Zweden heft zichzelf domweg op, zoals wel meer landen in de EUSSR. Kwestie van tijd…

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Geïnspireerd door Fjordman’s opinies, Pieter. Die man is werkelijk fantastisch!
    (En tja, om eerlijk te zijn Ook wel een beetje door wat ik zelf al over Zweden wist. Ik ergerde me 30 jaar geleden, tijdens mijn interim-jaar bij de shoolbibliotheekdienst al aan al die Zweedse jeugdboeken,waarin het als heel normaal werd voorgesteld om kinderen de hele week in het Dagverblijf te dumpen omdat “Pappa en Mamma overdag werken.)

    Like

 2. Jean zegt:

  Dat wil zeggen: “Wegblijven uit dat Land”, maar dit ter zake, nemen we even België het nieuws van 18:00u.
  Punt 1 – Een Afghaan (alweer een moslim) wordt vermoord in Afghanistan maar dat is de schuld van België want ze hadden dat kereltje géén papieren gegeven om hier te kunnen parasiteren! Waarom die daar vermoord is daar wordt uiteraard niet over gesproken…….! raar toch?
  Punt 2 – De schapenkillers, lees: islamlovers (alweer moslims) zouden graag hun barbaarse dieronvriendelijke praktijken ‘ongestoord’ willen verder zetten ook al is héél België tegen die barbaarse praktijken! Ik zou zeggen kieper die hele islamsmeerlapperij het land uit.
  Punt 3 – Men is op zoek naar het straattuig (alweer moslims) dat in Belgisch Limburg een agent bijna de dood hebben ingejaagd! Waarom wordt die rotzooi niet massaal verdreven uit België en zeker uit Vlaanderen want wij hebben een gruwelijke hekel aan die achterlijke gewelddadige barbaren.
  Punt 4 – Het gaat supergoed met België, althans volgens die waalse flikker, het gaat beter t.o. de buurlanden? Dat heel Vlaanderen dagelijks geplunderd wordt is blijkbaar die waalse nicht haar laatste probleem, als de hangmatliggers en het allochtonenprofitariaat maar blijft draaien en die totaal nutteloze komedie uit Laken maar naar de voetbal komt kijken dan draait alles prima…
  Punt 5 – Vraag: “Wanneer start de revolutie en wanneer wordt Vlaanderen Onafhankelijk verklaard zodat die roofpraktijken eindelijk eens gaan eindigen?

  Like

 3. luckybee zegt:

  Tsia socialistische regiem was te lang aan het regeren.Nu zijn ze helemaal corupt.

  Like

 4. oogenhand zegt:

  Hierop zijn een aantal aantekeningen te maken:

  Gezien het gedrag van jihadbruiden in Syrië, kunnen we zeggen dat juist vrouwen mèt hoofddoek (tempel)hoeren zijn. want sommigen hebben wel 150 mannen afgewerkt, en zouden dus verkrachting verdienen.

  Zweden is makkelijk binnen te vallen door Noorwegen, Denemarken, of Polen.

  Wat zouden racisten doen met de niet-Zweedse moslimvrouwen? Doden als ongedierte? Dan is het lastig morele superioriteit te claimen. Het is voor racisten onaanvaardbaar kinderen van Zweedse mannen en niet-Zweedse, bijvoorbeeld Albanese, moslimvrouwen als Zweden te accepteren. In hoeverre moeten wij, niet-racistische islambestrijders optreden tegen racisten?

  In hoeverre heeft de Bonnier-familie wit privilege, in hoeverre Caroline Szyber, in hoeverre Robert Aschberg? Al deze mensen gaan uit van een ideologie die staat of valt met het concept wit privilege.

  Als we Zweden gezond willen maken, moeten we abortus verbieden,en/of euthanasie juist toestaan.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Dit drama maakt voor de zoveelste keer duidelijk hoe KNETTERGEK en derhalve hoe LEVENSGEVAARLIJK links is.

  Alle islam-ellende in Europa zoveel mogelijk verzwijgen? Links beleid, ‘uitgevoerd’ door links geïndoctrineerde journalisten.

  Meisjes in Engeland jarenlang laten verkrachten door moslims en niets ondernemen om dit seksueel geweld te stoppen, omdat de politie en de sociale diensten bang zijn om voor racist en fascist te worden uitgemaakt? Het resultaat van tientallen jaren linkse indoctrinatie en terreur.

  Niets doen tegen en zelfs ontkennen dat er een immens aantal autochtone vrouwen op zeer gewelddadige wijze verkracht worden in Zweden? Linkse verblindheid die dit niet wil zien, omdat deze vrouwen ondergeschikt worden gemaakt aan de ‘knuffelbehoefte’ die links heeft voor allochtonen.

  Toelaten dat er in Frankrijk al meer dan 1000 ‘no-go areas’ in stedelijke gebieden zijn en daar niet de zweep over gooien, zodat in feite de islam daar al regeert? Linkse welwillendheid en begrip voor de islam ten koste van hun eigen volk en uiteindelijk zal de vrijheid waar onze voorouders zoveel, zelfs hun leven, voor opgeofferd hebben aan dit linkse demonische wanbeleid ten ondergaan.

  Een paar jaar geleden konden PVV-ers via de Volkskrant aan de NOS duidelijk maken, waarom zij op die partij stemden. Ik schreef over de gruwelijke invloed van de islam in Europa en ik ga het voorbeeld van Noorwegen, waar in Oslo ook tientallen vrouwen verkracht werden door moslims. De NOS wilde deze bewering van mij niet plaatsen, want ze hadden met de politie in Oslo gebeld en die ontkende alles. Ik fantaseerde dus. Een paar weken later stond er een nieuwsbericht uit Noorwegen op google, waarin de poltie erkende dat …… enz.

  http://jesuschatroom.com/forum/index.php?action=printpage;topic=2611.0

  http://archief.artikel7.nu/?p=14163

  Hieruit bleek dat wij via internet al eerder op de hoogte waren van deze gruwelijke wandaden dan onze nieuwsgaring.

  Uit een rechtstreeks gesprek van Henk V.met de NOS bleek dat de hoogste regionen van deze nieuwsdienst NIETS wisten van de afspraken die er gemaakt waren met het Midden-Oosten over de liefderijke ontvangst van de islam, die wij zonder morren en met alle mogelijke voorzieningen en alle égards binnen moesten laten.

  Het Verdrag van Straatsburg? Daar hadden ze bij de NOS nog nooit van gehoord!

  Ook in Duitsland streeft links ernaar om het land zo snel mogelijk te overspoelen met niet-Duitsers, zodat de haat die, vooral de Grünen, tegen hun eigen land, hun volk en tegen de Duitse cultuur hebben, bevredigd zal worden.

  Welke les moeten wij hieruit trekken?

  Ten eerste: a.s.a.p uit de vermaledijde, door communisten geregeerde, EUSSR.

  Dan links vernietigen, door het volk te laten zien waar dat voor staat.

  Helaas zullen heel veel rechtse partijen ook een deprogrammering moeten ondergaan, omdat links het, door jarenlange hersenspoeling via scholen en universiteiten, heeft klaargespeeld, het linkse gedachtegoed in individuën en in kerken te indoctrineren.

  Of zoals Paul Weston het zo treffend zegt:

  De rechtsen worden door links als ‘useful idiots’ gebruikt.

  Jammer, dat de linksen niet door hebben dat zij op hun beurt als ‘useful idiots’ door de islam worden misbruikt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En zo bestaat naar schatting vooralsnog 4/5 deel van Europa uit useful idiots…….
   En het resterende 1/5 deel maar zien, hoe ze de catastrofe nog kunnen keren……

   Like

  • oogenhand zegt:

   Verdrag van Straatsburg? Maar waarom hebben de moslims niet in 1973 gezegd dat de oliekraan dicht blijft, totdat de Europese landen zich tot de Islam bekeerd hebben? Ook het Bat Ye’or verhaal klopt niet. Waarom staat het olierijke Noorwegen vol moskeeën?

   Nu is het te laat voor een nieuwe olieboycot. Die zou namelijk ook moslims in Europa treffen. Bovendien zou een ontwrichting van de wereldeconomie de oliesjeiks veel in hun aandelen en bankrekeningen kosten, die wij op slot kunnen zetten, en beslag op kunnen leggen. Ook kunnen wij als wraak de oliebronnen kapot gooien, of hun steden (niet meteen Mekka) met chloorgas en mosterdgas bestoken. Aangezien het Wahhabisme toe moet geven dat Drie-eenheden mogelijk zijn (immers, Eenheid van Heerschappij, Eenheid van Aanbidding, en Eenheid van Namen en Eigenschappen), verliezen zij hun voornaamste argument tegen bijvoorbeeld de Christelijke Drie-eenheid, en zullen zij na een ellendige dood eeuwig moeten branden in de hel…

   Aangezien het Christendom ritueel slachten legaal houdt, ritueel besnijden legaal houdt, en de Christelijke strijd tegen abortus de islamitische gezinnen groot houdt, kunnen moslims en hun linkse vriendjes het Christendom niet afdoen als onzinnige leugens. Dat betekent dat iedere vorm van wraak of verzet, in plaats van de andere wang toe te keren, zal uitlopen op eeuwig vuur…

   Even terzijde: Zwarte Piet blijft een vorm van racisme.

   Like

 6. lucky9 zegt:

  Als rechters politiek correcte en dus islamofiele vonnissen beginnen uit te spreken in plaats van hun gezond logisch verstand te gebruiken, is de fascistische geest uit de fles. Zie http://nageltjes.be/wp/?p=7945
  De publieke verontwaardiging moet zo groot zijn dat deze laffe rechters zelf voor hun leven moeten beginnen vrezen. Anders zwichten ze voor druk, afpersing of geld.
  De rechtspraak meet de temperatuur van een maatschappij. Die is in Zweden inmiddels gestegen tot 40° C.
  Zweden zal nooit een Breivik voortbrengen. Zweden zal te onder gaan omdat de Zweedse mannen collectief te laf zijn.

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Reeks interessante reacties.

  Like

 8. Miranda zegt:

  Kan niet anders zeggen dat ik dit vreselijk vindt… En het is Mischien een illusie maar ik hoop dat men de handen in elkaar vouwt om dit soort dingen niet toe te staan.. Ben bang voor mijn kinderen..

  Like

 9. =linda zegt:

  ik ben doodsbang voor mijn dochters en mijn toekomstige kleindochters als ik die al ga krijgen

  Like

 10. abbakRed zegt:

  test

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s