DE A-SOCIALE MORAALRIDDERS!

Screenshot_8

(Door: Realpredictor)

Definitie van Moraalridder: Fatsoensrakker, Zedenmeester of Zedenpreker, Islamofiel, Gutmensch! In mijn omgeving (en helaas ook bij familie) wil het grootste deel niet over politiek praten! Het is net of je tegen degenen, die net zijn wakker geschud uit een mooie droom, vertelt dat die droom niet de realiteit, maar exact het tegenovergestelde is en dat deze werkelijkheid onze ondergang betekent! Dan blijkt dat dit toch een “ver-van-mijn-bed” onderwerp is, waar de meesten liever de ogen voor sluiten!

Er is hun door de maatschappij (de linkse politiek, de media en de sociale netwerksites) een compleet verknipt sociaal gevoel aangepraat! Zij denken dat zij als goeroes in de samenleving andere zgn. ‘niet-socialen’ (in hun ogen racisten) moeten onderwijzen dat die het compleet verkeerd zien!

Vele jongeren hebben moslims in hun vrienden- en kennissenkring en je merkt dat die zich, door deze tolerante opstelling, heel slinks in een slachtofferrol plaatsen, waarna ze zich ontpoppen tot superieure betweters (“jullie weten niets van onze religie en cultuur af, dus jullie zijn dom!“)

Een voorbeeld: Onlangs heeft een school in Amsterdam zijn studenten op een slinkse wijze hun linkse politieke voorkeur aan den lijve doen ondervinden. De studentes moesten als test de straat op met een tas boodschappen. Die moesten ze laten vallen en gekeken werd hoeveel mensen hen hielpen bij het verzamelen van de boodschappen. Later moesten dezelfde studentes de test wederom doen, alleen hadden zij deze keer een hoofddoek op. En ja, je kunt het al raden: deze keer kregen de meisjes bijna of geen hulp van de omstanders. De verontwaardigde reacties hierop waren, zoals verwacht: “SCHANDALIG EN DISCRIMINATIE!”

Studenten, die geacht worden om zelf te denken, te onderzoeken en hierop hun conclusies te baseren, hobbelen braaf achter de linkse meute aan. In de honderden artikelen over de islam staat dat moslima’s niet aangeraakt mogen worden door vreemde mannen. In hun cultuur is het verboden als vreemde een vrouw aan te raken. Een man dient lichamelijk contact met een vrouw te vermijden, tenzij het zijn eigen vrouw is, moeder of zus. Dus het is niet specifiek gericht op de vrouw of de man, maar het is iets wat officieel niet mag. Er zijn mensen (vrouwen, mannen) die wel een hand geven. Zijn dat dan mannen en vrouwen met slechte bedoelingen? Zeker niet, het zijn mensen die gewoon wat minder kennis hebben van de regels, of gewoon minder streng zijn t.o.v. de regels. Er zullen wel mensen bij zijn die dat onfatsoenlijk vinden. Maar dat moslima’s niet aangeraakt mogen worden door een vreemde man is de wil van Allah en alles wat de schepper wil is de juiste keuze. Er bestaan zelfs wetten waar men een moslima niet in de ogen mag kijken!

VINDEN JULLIE HET DAN GEK DAT NIEMAND EEN MOSLIMA WIL HELPEN?

Dit soort “projectjes” voor zgn. bewijsvorming van het beleid van de linkse scholen, is een slinkse vorm van indoctrinatie van hun nog beïnvloedbare jonge studenten!

De linkse moraalridder is alleen bezig om de grote “zieligheidsfactor” van minderheden aan te tonen, zonder zich te verdiepen in de vaak onmenselijke regels van hun religie en cultuur. Ze zien ook niet dat bij deze groepen geen enkele behoefte bestaat om hun religie en cultuur, waarbij alle mensenrechten geschonden worden, op te geven!

Het massaal binnenhalen van deze groepen, die absoluut niet van plan zijn om zich in onze maatschappij en samenleving aan te passen, wordt als een humanitaire plicht gezien! Zij worden beschouwd als “slachtoffers van het systeem in hun eigen land”. Maar ze zijn geen slachtoffer van het systeem. Ze zijn bewust naar Nederland gegaan, omdat ze weten dat ze hier de meeste kans hebben om, zonder hun inhumane levenswijze op te hoeven geven, op kosten van de samenleving te gaan vegeteren. Een kans die zij dankzij de linkse naïevelingen (voel je gerust aangesproken) keer op keer krijgen.

Nóg een ding zien deze linkse moraalridders over het hoofd: Deze zogenaamde humane massa-immigraties gaan ten koste van de hardwerkende Nederlanders!
Wie profiteert er van die eindeloze stroom belastinggeld voor asielzoekers, de Derde Wereld en de integratie van allochtonen? Dat zijn de beleidsmakers, sociaal werkers, ontwikkelingswerkers, jongerenwerkers en andere liefdadige types. Zij doen telkens een succesvol beroep op ons geweten. We kopen een aflaat voor ons zondige, kapitalistische egoïsme. Wat doet het ertoe dat daarmee geen arme stakkerds daadwerkelijk vooruit worden geholpen. Als wij in ruil voor ons geld maar een goed gevoel krijgen over onszelf.

Moraalridders zijn zo gefocust op de redding en het pamperen van moslims (die binnenkort geen minderheden meer zijn), dat zij de allergrootste bedreigde groep in de steek laten: mensen die worden gemarteld en vermoord vanwege hun niet-islamitisch geloof of  kritiek op de islam! Men heeft geen enkele empathie met de groepen die, vaak op gruwelijke wijze, worden omgebracht door de barbaarse extremisten! Integendeel. Door dit te negeren, laten zij zien hiermee in te stemmen! En zoals prof. Ellian (ex-moslim) zei: Het tolereren van barbarisme is het begin van barbariseren!”

Als deze linkse Moraalridders zo sociaal zijn, dan moeten ze de rekening ook niet bij de Nederlandse bevolking neerleggen, die hiervan de dupe wordt! Want wie redt hen? Zeker niet de A-sociale Moraalridders!

Eén ding vergeten deze perceptieloze moraalridders: de islam is in alle opzichten onverdraagzaam voor wat betreft andersdenkenden, anders geaarden en anders gelovigen.  En in deze categorie zitten ZIJZELF dus ook!

Screenshot_7

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland. Bookmark de permalink .

16 reacties op DE A-SOCIALE MORAALRIDDERS!

 1. Jean zegt:

  Real,
  Helaas, maar het is de keiharde waarheid.
  Eens gaan ze wel wakker worden, hopelijk is het dan niet te laat….

  Like

 2. tjonge zegt:

  @ ts,

  ik vind dat je nogal pc uitvluchten zoekt om een moslim(a) niet te mogen helpen.

  mijn reden dat ik zo een baardachtige/tentachtige niet zal helpen is doodsimpel omdat ik een pleurishekel heb gekregen aan alles wat met islam te maken heeft !
  mijn hekel is ondertussen zo groot geworden dat al ligt er 1 midden op straat te kreperen van de pijn, dan zal ik er zo voorbij lopen, terwijl ik normaliter geen seconde hoef na te denken om een mens in nood te helpen !

  ben ik daarom racist/fascist? zal dan wel volgens links nl, lekker boeiend, links nl kan zich beter afvragen WAAROM ik uiteindelijk zo hard/meedogenloos geworden ben en specifiek tegen die ene “religie van de vrede”?

  misschien iets met onrechtvaardigheid en het verdwijnen van alle normen en waarden, maar vooral het verdwijnen van die eens zo mooie nederlandse cultuur !

  Like

 3. luckybee zegt:

  Ons land zit vol van zulke moraal ridders , tot in de kerken toe; hoe wel je in de bijbel lezen kan dat zelf Jezus Christus zijn vijanden kent.

  Like

 4. Martha N zegt:

  Moraalprediker, ik heb je woorden en gedachten nu twee keer gelezen, drie keer….

  Heel erg goed, een welgemeend dank je… dat ze mogen helpen..!!!

  Een Middeleeuws gezegde namens mijn man:
  Wat baat een kaars, wat baat een bril als het dier niet zien-en wil….

  Like

 5. Martha N zegt:

  Realpredictor ik maakte een klein grapje…

  Ben er zeker van dat je de juiste woordspeling kent…

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Hoe langer die linkse kliek aan de macht blijft, ook in de toekomst, hoe eerder Nederland verkwanseld zal zijn aan de Sharia. Frankrijk is de eerste, die al bijna helemaal te prooi is gevallen aan de Islam. De PVV zal bij de volgende verkiezing een flinke sprong opwaarts maken, maar als niemand met hun wil regeren, en de PVV alweer in de oppositie moet, zitten we alweer met dezelfde rotzooi als nu. Ze laten de PVV maar protesteren, en tegelijkertijd drukken ze, net als nu, hun linkse ideeen iedereen door de strot, En inderdaad, ook in onze familie en kennissenkring, bij de kapper en de supermarkt, hetzelfde achterlijke geblaat; Die Wilders roept maar wat, maar doet verder niets. En; Hoezo de E.U. en de Islamisering een probleem ? Er is geen probleem zeggen ze dan, want ik merk nergens iets van. En; De E.U. en de regering weten wel wat goed voor ons is, en dat bezuinigen is een goede zaak. Zolang ze nog goede salarissen beuren en wonen in buurten waar geen buitenlander te bekennen valt, denkt men prima zonder zorgen te leven. Achterlijke mensen zijn het, die eeuwig maar hun vertrouwen geven aan de linkse politiek, en u en ik daar alsmaar het slachtoffer van laten blijven.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Bij een foto van die in boerka’s gehulde al dan niet besneden geiten, moet ik altijd denken aan deze lugubere figuren in ‘The Lord of the Rings’:

  Prachtig geschreven artikel trouwens!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Goed stuk. Maar de hoeveelheid gutmenschen maakt me weleens droevig.
  Hoewel als je vanaf de lagere school gehersenspoeld wordt en dat gaat verder op het middelbare en de hogere scholen, daar komt ook nog eens bij dat op de meeste universiteiten linkse ballen de boventoon voeren.
  Ook de tv media en de linkse pers gaan verder de mensen te hersenspoelen, het is maar een kleine minderheid die sterk genoeg in hun schoen staan om dit linkse geweld te weerstaan.

  LINKS MAAKT MEER KAPOT DAN U LIEF IS.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Klopt allemaal, Realpredictor. U had zelfs nog wel kunnen benadrukken, dat gehoofddoekte moslima”s een bepaalde lichaamstaal uitstralen, die zelfs achteloze niet-moslims ervan weerhoudt, hen de helpende hand te bieden met zoiets als op straat liggende boodschappen. Ik kan het niet precies omschrijven, maar dat is wèl zo; ik heb het al verschillende keren opgemerkt.
  En al dat andere…..Tja, dat zijn allemaal feiten die iedereen zou kúnnen onderkennen, als men dat maar zou willen. Maar met name de Halsema’tjes en Pechtoldjes onder ons verdommen het ten ene male.

  Like

  • Jean zegt:

   Theresa,
   Aan die Halsema’tjes en die Pechtoldjes hun verraad komt ook een einde en m.i. sneller dan ze zelf kunnen snappen. Hun vooruitzien is zéér beperkt.

   Like

 10. louis-portugal zegt:

  Realp. goed geschreven en helemaal mee eens.

  Like

 11. Luchtpint zegt:

  Ver van mijn bed show ———–> Dicht bij uw deur – verhaal.

  Degenen die nu doen alsof het allemaal “zo belangrijk niet is” worden binnenkort misschien de grootste verontwaardigde schreeuwers in heel het verhaal, d.w.z. vanaf het moment dat ze er het meest last van gaan krijgen.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Bij allah, ben schoonmaker op Ibn Ghaldoun, baan weg, uitkering veeel te klein, ik 7 kindjes, niet meer betale kunne voor couscous, ga huilie…

  Like

 13. Joannes den Hollander zegt:

  Ik kots erop als ik er een op straat zie liggen.
  Een dier in nood help ik altijd.
  Dat dan wel weer dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s