Migranten kosten miljarden

Screenshot_23

Komende week publiceert de EU weer eens een rapport. Deze keer 291 pagina’s waarin o.a. wordt gepubliceerd hoeveel migranten de EU-landen en dan met name die in het Westen en Noorden kosten. Ongetwijfeld zal het rapport de vele zieligheidsindustrie aanhangers wel weer verleiden tot sussende woorden dat je niet alles aan geld mag relateren, daarbij gemakshalve vergetend dat de paar centen die zo langzamerhand nog aan de wel werkende burger worden overgelaten steeds geringer worden. Tel daarbij op dat het “gehuil” voornamelijk afkomstig is uit kringen waarvan de woordvoerders en leiders het zich zelf goed laten gaan en flink hun zakken ermee vullen, en dan doelen wij uiteraard op de linkse medebroeders en zusters, van PvdA tot aan Groen Links.

Inmiddels zijn er al een paar details uitgelekt en blijkt dat er in Groot Brittannië 600.000 NIET werkende migranten wonen die alleen al de NHS, de National Health Service, dus zeg maar de ziekenfondsen die in GB nog wel bestaan, jaarlijks de staat ruim 1.8 miljard euro kosten ! Ons bekruipt dan onmiddellijk een warm gevoel van binnen, omdat het in ons land waar de overheid ook de deuren wagenwijd openhoudt voor een ieder die ons land wel een aantrekkelijke stek vindt om neer te strijken, de cijfers in verhouding niet veel zullen verschillen. Uiteraard komen wij daar nog op terug. Maar het kan slechter, want in Frankrijk kosten de migranten alleen in de gezondheidsverzorging de Franse belastingbetaler bijna 4 miljard euro.

Het aantal migranten dat Groot Brittannië op een of ander wijze binnenkwam gedurende de periode 2006 t/m 2012 steeg met 42% en de oppositie partijen in het land dringen er bij de regering Cameron er op aan, dat het hoogste tijd wordt de lidmaatschapsvoorwaarden van GB met de EU te herzien. Het aantal werkeloze migranten in GB steef in 2011 met 73% .

Maar hier blijft het niet bij. De Europese Commissaris van Werkgelegenheid  en  de Hongaar Laszio Andor lid van de Hongaarse Socialistische Partij wil een proefproces uitlokken om door de rechter te laten bepalen dat de EU landen juist de maatregelen en wetten moeten versoepelen om het migranten mogelijk te maken mis gebruik te laten maken van o.a. de gezondheidsvoorzieningen en andere steunmaatregelen in de EU landen waar zij asiel gevonden hebben of waarheen zij illegaal zijn binnengekomen. Hij wil daarmee bereiken dat migranten slechts van onze sociale verworvenheden gebruik kunnen maken indien zij een economische bijdrage ( lees werk ) leveren in het land waar zij wonen.

Daarmee gaat de EU burger mede financieel bijdragen aan de aanschaf van het touw waarmee hij nog meer wordt gewurgd, daar u er vanuit mag gaan dat onze rode rakker het proces niet uit eigen zak gaat betalen.

Nog afgelopen week kwam in GB aan het licht dat een bende van Tsjechische sociale fraudeurs de Britse overheid voor ruim een miljoen had bestolen door gefingeerde aanvragen voor kinderbijslag, waardoor net als in eigen land met o.a. Marokkanen en Turken het geval is, er overduidelijk wordt bewezen dat buitenlanders ook al bezitten zij  een Nederlands paspoort graag deze weg bewandelen om een paar centen bij te verdienen.

De EU regels stellen dat alle EU burgers in ieder ander EU land dezelfde rechten ( met heeft het niet over de plichten ) hebben als die burgers in het land waar naartoe zij zijn vertrokken en wonen.  In Frankrijk bijv. hanteert men tot op dit moment de regel dat slechts steun verleent wordt aan migranten ook van EU landen die bewezen hebben een economische bijdrage aan het land te hebben geleverd. Deze regel die ook in Duitsland wordt gehanteerd komt begin 2014 te vervallen en de verwachting is dan ook dat naast de vele economische gelukszoekers van buiten de EU, veel bewoners van de arme EU landen hun heil zullen zoeken in die landen waar zaken voor handophouders beter geregeld zijn.

Wij houden u op de hoogte, maar adviseren u nog eens goed na te denken op welke partij u gaat stemmen als er onverwacht toch eerder verkiezingen zouden komen. De vraag blijft natuurlijk of partijen die zich nu kritisch opstellen ten aanzien van de EU, deze houding ook vol houden, indien zij deel uit zouden kunnen gaan maken van een kabinet. U kent onze achterdocht  met betrekking tot politici en het “vak” dat zij zeggen te beoefenen.

Wij houden u op de hoogte.

Bron:
http://www.geennieuws.com/2013/10/migranten-kosten-miljarden/
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Graaien, Groenen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

21 reacties op Migranten kosten miljarden

 1. bigljohn zegt:

  Al die gelukszoekers cq Islam infiltranten zullen er voor zorgen dat Europa het loodje gaat leggen tegen de Islam, en een tweede Syrie gaat worden. Volgens het Brabants Dagblad van vandaag staat Frankrijk al op omvallen. De 10% Islamieten die er aanwezig zijn drukken een steeds grotere stempel op de Franse samenleving. Moslims eisen, dwingen en bedreigen de Fransen volgens het BD, en de Fransen volgen als makke schaapjes. Als voorbeeld werd een kinder-creche aangehaald die vanwege doods bedreigingen van Moslims binnenkort een Islamitische creche wordt. Als een MSM krant als het BD al zulke berichten weergeeft, hoe erg zal het dan wel niet de situatie in Frankrijk en Europa werkelijk zijn ?

  Like

 2. realist zegt:

  indien de europeanen alle criminele en profiterende migranten van buiten de eu van het europese grondgebied verdrijft zal de financiele crisis vlug voorbij zijn dankzij de gigantische bedragen die daardoor bespaard zullen worden.

  Like

 3. hirihiri123 zegt:

  De artsen, die in Nedrigland, de azielige zoekers helpen, krijgen 80% van het normale tarief vergoedt .Moeten ze wel een formulier invullen . Was in mijn werkzame leven het Zilveren Kruis, waar wij de rekeningen naar toe moesten sturen. Azielzoekerscentrum in de Westenbergkazerne!in Schalkhaar.

  Stel dat het normale tarief 50 € per consult bedraagt, krijgt hij “maar” 80% van die 50 €.
  Zwangerschappen worden 100 % vergoedt! Ook in ziekenhuizen!

  Een ieder die NIET verzekerd is wordt hier in Nedrigland TOCH geholpen!!!!!
  Geldt trouwens ook voor Nederlanders, de echte, die de Zorgpremie NIET betalen!, maar wel de zorgtoeslag opstrijken.
  Vandaar dat het zo druk is in de ziekenhuizen, HAP etc.etc.Vooral in de weekenden!

  En Allah zag dat het goed was………..GVD!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Ik weet zeker dat het in Nederland de zelfde puinhoop is.
  Alle sociale voorzieningen zijn of worden leeg gevreten !!!
  Riante sociale uitkeringen, die de levensstandaard van het land van herkomst met 300-500% overtreffen worden elke maand trouw door onze (r) overheid naar die landen gestort, voor hen die ziek, zwak, misselijk of in zeldzame gevallen gepensioneerd zijn.
  Zo ook de miljoenen aan kinderbijslag (waar een heel dorp van kan bestaan) verdwijnen jaarlijks richting die landen.
  Zo gaat het al een 30 a 40 jaar, vindt U nu nog gek dat ons hele sociale systeem op z’n reet ligt ???
  Vanaf de jaren zeventig kwam er een niet te stuiten zweem sprinkhanen naar Europa en die zijn hard op weg alle Europese landen leeg te vreten en de samenleving van de autochtone bevolking te vernietigen.

  Met dank aan onze politici (minus PVV) en de links gedraaide sufkippen van de Europese Unie !!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @koddebeier: 14.30. uur. Weet U wat ik vreemd vind, het feit dat er een site is/was van de PVV, genaamd: “Wat kost ons de massa-immigratie?’ Waarom zijn van de duizenden reacties daarop, geen gevolgen gekomen? We weten dat de PARASIETEN ons 7 miljard Euro per jaar kosten, waarom gebeurt er dus niets? vragen, vragen…

   Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad. Doet er ook niet meer toe, omdat u ook slachtoffer kunt worden van (fiscaal) gekloot, islam of geen islam. Lees maar.
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2013/10/Ambtenaren-verzetten-zich-tegen-belastingplan-van-Weekers-1391309W/

  Like

 6. oogenhand zegt:

  Maar… maar… bejaarden en gehandicapten kosten óók geld, zal de Antifa zeggen. Dan zeggen wij terug: Dáárop bezuinigen vindt de Antifa veel minder erg, dus links is weer eens hypocriet.

  Overigens als Nederland in plaats eindeloos geld uit te trekken voor “de mensen die het ècht nodig hebben” gewoon een basisinkomen met euthanasie op verzoek regeling zou kennen, zou de hele asielzoekersverhaal geen poot aan de grond krijgen.

  Like

 7. Jan zegt:

  Zij kosten miljarden, breken geen stro in stukken en hebben een verrotte mentaliteit. Voorbeeld Luton

  Moslimleider van Luton: In een ideale wereld zouden homoseksuelen vermoord kunnen worden.
  Abdul Qadeer Baksh: ‘When I say “ideal society” I mean Islamic society, not a western secular society like we live in here. ‘At the end of the day every moderate Muslim holds this view as well. Every moderate Muslim holds these are the punishments in Islamic society.’

  Hoe lang duurt het nodig voor het slome COC-volk eens wakker wordt?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, hoor eens, de theaterproduktie “Angst en ellende in het rijk van Kok” werd jaren geleden al als een satire gepresenteerd, met als uitgangspunt: Het is allemaal zo erg niet.
   Het zou beter zijn, dat stuk eens te herschrijven en het als serieuze waarschuwing op te voeren.
   Alhoewel, weinig kans, natuurlijk: Heel goed mogelijk, dat dit ook weer verboden zou worden als zijnde racistisch en haatzaaiend.
   Zou trouwens wel een mooie lakmoesproef zijn hoe het momenteel in Nederland met de vrijheid van meningsuiting gesteld is, dàt wel!

   Like

 8. luckybee zegt:

  Kunnen wij niet alle socialisten met de moslims het land uit jagen?Ze zijn net zo gevaarlijk voor de toekomst van onze kinderen als de Islam.In een dictatuur ook die van de Proletariers , verliezen wij zo wel onze vrijheid maar ook vaak onze leven.

  Like

 9. Monalisa zegt:

  E.J. Bron ik dank u hartelijk dat u dit heeft willen plaatsen DANK. Monalisa.

  Like

 10. Tiny zegt:

  Illegalen krijgen in NL allemaal een soort van bijstand en gezondheidszorg zoveel ze willen en dikwijls nog veel meer. Een kennis die is project manager voor dit soort zaken, heeft inderdaad toen nog nauw samengewerkt met mevrouw Vogelaarwijken. Die twee konden het uitstekend met elkaar vinden. Die heeft me dat dus heel verontwaardigt verteld toen ik wat van zei, je kunt die mensen toch niet laten verhongeren en in de kou laten staan. Verder is ze een best mens hoor.

  Soort van bijstand, omdat ik helaas niet meer weet hoe ze dat bij de gemeentes noemen. Het is gewoon bijstand. Daarom denken ze er ook niet aan te vertrekken, die illegalen dan.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   ” je kunt die mensen toch niet laten verhongeren en in de kou laten staan.”

   Nee dat klopt, je kunt alleen je eigen bevolking, en vooral de bejaarden, in de kou laten staan, dat spreekt!
   Wilders zei niet voor niets dat die Vogelaar ‘knettergek’ is!

   Like

   • Tiny zegt:

    Niet alleen Vogelaar is knettergek, mijn kennis c.s. ook. Maar zolang háár vader van ver over de negentig nog mooi in de watten wordt gelegd en letterlijk alles krijgt om hem ja aan leven te houden, want zijn longen werken helemaal niet meer en krijgt speciale apparatuur om te ademen, thuis wel te verstaan en ook nog mobiel zodat ie mee kan op vakantie in de super speciale, elektrische rolstoel, maakt háár dat helemaal niets uit.
    Hoe dat werkt weet ik niet, ik heb zoiets nog nooit eerder gezien of van gehoord. Een kunstmatig beademingssysteem waarbij je nog gewoon kunt praten.

    Like

 11. Jan zegt:

  Fins parlementslid Jussi Halla-aho wil de kosten van immigratie weten. Krijsende en gillende ZOOmalis is het gevolg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s