Nog een tunnel bij de Gazastrook ontdekt

Screenshot_19

Het Israëlische leger heeft dinsdagmorgen nog een tunnel ontdekt, die vanuit de Gazastrook richting Israël werd gegraven. Ook in deze tunnel werden tonnen springstof ontdekt. Pas enkele dagen geleden werd een verrassend professioneel gebouwde, door de media “terreurtunnel” genoemde, onderaardse gang ontdekt.

Een vooraanstaand lid van Hamas, Mousa Abu Marzouk, eiste maandag op een persconferentie namens Hamas de verantwoordelijkheid op voor het bouwwerk. “De tunnel, die door Israël werd ontdekt, werd met veel bloed en geld gebouwd”, aldus Marzouk. “Maar dit alles valt in het niet bij de noodzakelijkheid om Palestijnse gevangenen uit Israëlische gevangenissen te bevrijden.”

Daarmee geeft Hamas openlijk toe dat de tunnel ervoor bedoeld was om Israëli´s in de Gazastrook te ontvoeren om terroristen uit Israëlische gevangenissen vrij te krijgen.

De woordvoerder van Hamas, Abu Ubeida, beloofde ondertussen dat de tunnel slechts “de eerste van velen zal zijn” en dat zijn strijders bereid zijn nog “duizenden” te bouwen.

Bron:
Israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Gazastrook, Hamas, Islam, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Racisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nog een tunnel bij de Gazastrook ontdekt

 1. Petrossa zegt:

  Egyptische systeem gebruiken, open laten en vol met gas pompen.

  Like

  • Th.M. van Baarle zegt:

   Begrijp ik het goed?
   De tunnel dus vol Palestijnen laten lopen, bij voorkeur fanatieke, radicale islamisten en dan de tunnel openingen aan beide zijden vol beton storten. Gas is dan toch niet nodig.
   Wel oppassen want als de betunnelde Palestijnen hun haat de vrije loop laten zou dat een psychische schokgolf kunnen veroorzaken, waardoor de tunnel kan barsten en de mossels weer zouden kunnen ontsnappen.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Smerig TUIG!!

  Like

 3. Tiny zegt:

  Dan hoeven de EU jongejes en meisjes niet meer langer te zoeken naar waar die verdwenen miljarden zijn gebleven, voila.

  Like

 4. Tiny zegt:

  sorry: jongetjes

  Like

 5. Gelovig OUD-MARINIER zegt:

  Zou toch VEEL leuker zijn om de tunnels van Israelische zijde weer dicht te gooien…gewoon om lekker te pesten…. ! Dan maar stroom staven en trillingscensoren de grond in tot 5 – 7 meter diepte elke 1,5 meter lags de grens met Gaza strook… Op ’t moment dat er gegraven wordt door de Palestijnen, weet je dus ook waar …. gewoon opwachten en ze ’t licht uit de ogen schieten… snel opgelost .

  Like

 6. star zegt:

  Met veel bloed en geld???? En maar klagen dat de Palestijnen niet te eten hebben.Had dat geld dan daar aan besteed he?Maar ja dat is een hele domme gedachte, want het is de bedoeling om ze boos en hongerig te houden.Ik zie dat de EU dat nog steeds niet snapt en de USA ook niet.
  Weet iemand waar er Palestijnen waren/woonden in 1948???Waarschijnlijk denken ze dat wij dat al lang niet meer weten en dat is waarschijnlijk zo, dat alle nitwits en de linkse pers dat ook maar niet noemen. Israël bashen brengt veel meer op voor Hamas.Die het geld dan weer in tunnels steekt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s