Zwitserse migratie-industrie: “Privépersonen moeten de vluchtelingen bij zich opnemen”

Screenshot_22

Altijd als je zegt dat het niet meer stommer kan, dan komt er zo´n hersen geamputeerde vluchtelingenfanatiekeling zoals Beat Meiner en helpt ons uit de droom:

Privépersonen moeten vluchtelingen bij zich opnemen.

Beat Meiner, secretaris-generaal van de nationale hulporganisatie, over zijn vijf punten programma voor een nieuwe asielpolitiek.

Een crimineel mensensmokkelaarwezen, gevaarlijke reisroutes en dodelijke slachtoffers zoals in de afgelopen weken voor Lampedusa zijn de rechtstreekse gevolgen van de massale afweermaatregelen van Europa tegen asielzoekers, zegt Meiner. Zijn recept: “Zwitserland moet zich er internationaal voor inzetten dat voor vluchtelingen overal een veilige toegang tot Europa en tot correcte en eerlijke asielprocedures wordt gegarandeerd.”

Wat goed dat Meiner geen woord vuilmaakt aan de criminaliteit van de hulporganisatie! Want dat de mannen achter de schermen van de hulporganisatie blijken een maffiastructuur te bezitten, die gevaarlijker en crimineler is dan de vuilnismaffia, dat weet inmiddels al lang ieder kind. Velen weten het, omdat ze deel uitmaken van het apparaat, anderen, omdat ze als autochtone Europeanen het slachtoffer zijn van de door de staat bevorderde vluchtelingenmaffia.

Alleen Meiner – hoewel net zo pervers als Mengele – is er zich in zijn stomheid helemaal niet van bewust welke onmenselijke, stalinistische methodes hij wil toepassen en hoe crimineel en onnatuurlijk zijn idee is:

Dat betekent: hun verzoeken moeten snel en eerlijk gecontroleerd worden. Daarvoor zijn dringend meer onderkomens nodig. Hier zet Meiner in op privé-initiatief. “De private onderbrenging van vluchtelingen is een zeer directe en menselijke vorm van hulp.” Het SHF (Zwitserse Hulp Fonds) verzamelt daarom adressen van geïnteresseerde personen, huisbezitters en onroerend goed firma´s, die bereid zijn vluchtelingen op te nemen.

Blick

Let op alsjeblieft: deze creatuur, wiens hersenmassa werd vervangen door een sektarische groene massa, wil bij privépersonen zulke “vluchtelingen” inkwartieren, van wie de autoriteiten niet eens kunnen zeggen wat dit werkelijk voor mensen zijn, of het misschien massamoordenaars, leden van gevaarlijke bendes slavenhalers, terroristen enz. zijn. Want hij heeft het hier over “vluchtelingen”, wier (meestal vervalste) papieren nog niet eens gecontroleerd werden, die nog in de asielprocedure zitten.

Als die aardige Afrikaanse vluchtelingen dan af en toe de goede oude brandstapel van Madagaskar naar Europa zouden invoeren om de heer Beat Meiner het vuur na aan de schenen te leggen, zouden we hiervoor nog begrip kunnen opbrengen. Zover zou onze solidariteit voor de aardige Afrikaanse medemensen wel gaan.

Screenshot_21

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/10/16/schweizer-migrationsindustrie-private-sollen-die-fluechtlinge-bei-sich-aufnehmen/
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Groenen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken, Socialisten, Zwitserland. Bookmark de permalink .

34 reacties op Zwitserse migratie-industrie: “Privépersonen moeten de vluchtelingen bij zich opnemen”

 1. Monalisa zegt:

  ik moet niks dan is Europa een diktatuurstaat dus ik moet niks.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Wat een alleraardigste suggestie!

  Like

 3. Trucker zegt:

  Peins dat de linkse islamofiel die ijvert voor open grenzen eurabia deze keer zijn beurt zal overslaan.

  Like

 4. Jade zegt:

  En dat is nog maar de eerste stap…
  De tweede stap is dat je huis- en auto- sleutels moet
  inleveren bij die zielige “vluchtelingen”.
  Laat die klootzak zelf maar eens het goede voorbeeld geven,
  dan is hij snel genezen.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  En dat is dus een ZWITSER. Wat erg, wat erg………
  Zwitserland heeft lang zo’n verstandig immigratiebeleid gevoerd, maar nu is dat kennelijk dusdanig aan het afbrokkelen, dat er zelfs van die idioten kunnen opstaan, die de hele eigen bevolking binnen de kortste keren naar de donder helpen met zulke krankzinnige voorstellen!
  Als de Zwitsers ook maar één sprankje tegenwoordigheid van geest overhebben, meldt niemand zich aan, natuurlijk…..
  Het ontbreekt er nog maar aan, dat”er in Nederland een vergelijkbare idioot……Wel, ik realiseer me nu, dat die D ’66- trut van laatste aardig in de buurt kwam, met haar “werk, huis, partner….enzovoort.
  En haar voormannetje Pechtold is best in staat om dat voorstel in het kwadraat over te nemen, al zou het maar zijn om de hééééle wereld te laten zien hoeveel beter hij is dan die Wilders met z’n ‘Princenvlaggen…..’
  Te kinderachtig om over te praten, maar daar zie ik hem ècht toe in staat.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Nou, ik vind het een goed idee hoor van die toffe Beat! http://home.wanadoo.nl/dewilde-deligny/emoticons/hamer.gif
   Ik denk dat de ‘oranjes’ ook razend enthousiast zullen zijn en meteen al hun paleizen en landgoederen beschikbaar zulen stellen voor dit schitterende initiatief!

   En die Pechtold, de meest duivelse ‘politicus’ ooit?
   Kereltje Pechtold, Kabouter Bilderberg, “zijne ijdelheid”, enz. zal helemáál in z’n nopjes zijn! ALS ze maar niet bij hém intrekken natuurlijk.

   Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Als die gedachtekronkel binnen de EU maar geen trend wordt.
  Grenzen dicht en wel nu.

  Like

 7. Tiny zegt:

  Nou beste goedmensen, gaat uw gang maar, zet uw huis maar open. Het onze blijft dicht. Ben ook geen goedmens in die zin.
  En die gedachtekeutel is allang uitgebroed in de EU alleen mocht de Zwitser Beatchen het in de openbaarheid brengen. Dan viel het waarschijnlijk niet zo op, dachten ze.

  Overigens lopen in Zwitserland ook genoeg groen/rode gekken rond en die proberen er van alles door te drukken. Gelukkig heeft het merendeel van de bevolking hun volle verstand nog, tot nu toe tenminste.

  Like

 8. hoi polloi zegt:

  Ik heb al wat afrikaantjes in mijn voortuin.

  Like

 9. Henk der Niederländer zegt:

  Ik denk dat die halve gek in een droomwereld leeft want men kan de mensen niet dwingen ook in Zwitserland niet om vreemden in huis te nemen en daarbij komt ook nog dat de Zwitser niet zo happig is met buitenlanders en zeker niet met moslims waarvan kun je toch wel zeggen de meeste vluchtelingen zijn

  Like

 10. vanhetgoor zegt:

  Sorry, het is een GOED idee! Vluchtelingen dienen géén jarenlange uitkering te krijgen en ook niet naar een kamp te worden gestuurd. Als elke vluchteling deel van het gezin wordt van iemand die zich hiervoor open stelt dan krijgt elke vluchteling een 100% begeleiding. Dan wordt elke simulant er in no-time tussenuit gehaald en dan leert elke echte vluchteling binnen een paar weken de taal en leert hij de gebruiken. Nu kost dat jaren! Vervolgens wordt hij binnen een paar weken aan het werk gezet als aardbeien-plukker of aspergesteker. Vervolgens komt de vluchteling er achter dat er hier gewoon gewerkt moet worden voor de kost. In de huidige situatie worden mensen eerst tot wel vijf jaar aan het lijntje gehouden met een uitkering. Dat moet stoppen! Het is onmenselijk en het beschadigt de vluchteling èn de maatschappij!

  De vluchteling die opgenomen wordt als een gezinslid en als volwaardig mens die kan dan binnen een paar weken zien of Nederland iets voor hem is. Als hij zich niet gedraagt als hij loopt te zieken of als hij abjecte wensen of gedachten heeft dan kan dat snel worden gesignaleerd.

  Ik ben een groot voorstander van het opnemen van vluchtelingen als gezinslid, een zeer groot aantal vluchtelingen heeft een verschrikkelijke tijd achter de rug, en zij verdienen onze steun. Een aantal zogenaamde vluchtelingen komt alleen omdat het hier economisch beter gaat dan in Arabische of Afrikaanse landen. Economische vluchtelingen hebben er geen trek in om gezinslid te worden, economische vluchtelingen willen een uitkering, ze willen niet werken.

  De vluchteling opnemen in een normaal liefhebben gezin helpt de mensen echt, omdat de economische vluchteling hier geen trek in heeft, de echte vervolgde vluchteling is dankbaar voor de hulp die hem geboden wordt.

  In Zwitserland, waar het nu over gaat, daar accepteert men geen onzin van buitenlanders, geen minaretten naast een moskee en die moslimse bullshit wordt in de kiem gesmoord. In tegenstelling tot Zweden horen we niets over blonde Zwitserse vrouwen die door licht-getinte mannen worden verkracht. Kennelijk doet men het wel goed in Zwitserland, we moeten daarom dit idee goed bekijken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, Mijnheer van het Goor, zuiver persoonlijk gesproken zou ik er al niet aan moeten denken: Ik barst zelf van de problemen en ik kan mijn jongste zoon al amper over de vloer velen, laat staan een vreemde! Dan zult U zeggen: Dan meld je je er toch niet voor aan, maar ik den altijd bang dat dit soort plannetjes met een zoet lijntje in de richting van ‘opleggen’ worden gestuurd. Daar hadden ze vroeger, in de USSR, al een handje van en in feite zitten we nu in de EUSSR, die het op verkapte wijze eveneens begint te proberen. Maar aan mijn lijf geen polonaise; al sores genoeg zónder dat.

   Like

  • fleckie zegt:

   mits er GEEN jonge vrouwen/meisjes “te VEROVEREN” in het gezin aanwezig zijn!!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Ik zou zeggen neem er een stel in huis en geniet er van !!

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Pilletje, Vanhetgoor? Of heb je zojuist het verkeerde geslikt?
   Kan ook nog zijn dat je tekst ironisch bedoeld is, maar schrijf dat er dan even bij hè?
   Dan komen mensen niet in verleiding om hun tijd te verdoen met serieus reageren op deze stompzinnige onzinnigheden.

   Like

 11. Tiemen Veenstra zegt:

  Jan Pronk heeft nog een aardig tweede huisje in Zwitserland, betaald van het jarenlang voor sinterklaas spelen in achterlijke, corrupte landen. Als deze mensenvriend zijn huis nou eens beschikbaar zou stellen voor de opvang van zielige negertjes heb ik daar geen enkel bezwaar tegen…. 😛

  Like

 12. treintrien zegt:

  Deze móet ik even delen:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21979981/__Onthoofding_op_Facebook__.html

  Níet in strijd met de huisregels? Que?
  Facebook dus ook knettergek!
  Moet je eens proberen een tepel te laten zien!
  Maar een onthoofding? Mwoah, moet kunnen?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Maar dàt is toch niets nieuws, Treintrien?
   Je ziet dat al een paar eeuwen o, overal ter wereld.
   Vooral de Amerikanen hebben het heel sterk:
   Over geweld in kinderprogramma’s hoor je ze nooit, maar als er bijvoorbeeld in een animatiefilm een wolkje zand opstuift, dat, volgens deze of gene moeder, in de lucht eventjes iets vaags vormt dat -volgens hààr dus, hè- op het woord “sex” lijkt, ontstaat er een rel en moet de code commissie aangesproken worden! (Echt gebeurd in de VS, toen de Lion King op video uitkwam.)

   Like

 13. Gelovig OUD-MARINIER zegt:

  Dhr. Beat Meiner is zeker in NL op vakantie/bezoek geweest …en heeft toen waarschijnlijk een LEL van een molenwiek gehad.

  Like

 14. Gelovig OUD-MARINIER zegt:

  Kan me anders NIET voorstellen hoe iemand zulke idiote idee-en anders kan verzinnen. Zal wel zijn gebeurt tijdens die LEL van de molenwiek en dat hem toen het “licht” te binnen schoot.

  Like

 15. Harry zegt:

  Socialisme en islam tasten allebei je hersenen aan , chronisch .
  Vandaar dat die twee het zo goed samen kunnen vinden .

  Like

 16. luckybee zegt:

  Ze leidt beslist aan autisme. Ik kan ze niet helen maar wel voorkomen dat kinderen met zulke beschadigde Chromosomen , nog geboren worden.Ik heb bloedgroepe O.

  Like

 17. Anneke zegt:

  De verantwoording ligt aan de kant van de politiek… Niet bij de burgerbevolking!!! De gehele politieke wereld leeft met hun gedachten in spokenland. Hoe veel gekker gaat het nog worden, hier op deze horor-planeet??? Een realistische vaarroute is hoogst noodzakelijk!!!! WEG met alle WAANBEELDEN van de politieke spoken!!! ! !!!

  Like

 18. peterselie1 zegt:

  Beat Meiner: Privépersonen moeten vluchtelingen bij zich opnemen, tsja Meiner kan aan het gas gaan hangen met zijn buitensporige ideeën van immigratie en vluchtelingen politiek grenst m.i. aan het stompzinnigste wat ik tot nu toe heb gehoord van deze gutmenschen die de zieligheids-industrie volop aan het werk houdt. Bij mij komt er geen één vluchteling over de drempel, eerst zou ik in een bodybag afgevoerd dienen te worden nadat ik eerst de tactiek van de verschroeide aarde heb toegepast. Een ieder weet toch dat de goede intenties alleen op papier bestaan. Voor de ware vluchteling zou er altijd tijdelijk plaats moeten zijn, tot dat er weer wordt gezeurd dat zij geworteld zijn in een héél vruchtbare aarde die door onze vaders en moeders na de WW II opgebouwd is. De verzorging-staat is op de brink van de afgrond geraakt dan er nog mensen zijn die zo een stompzinnig idee van deze achterlijke Zwitser onderschrijven doet mij wel een paar wenkbrauwen fronsen en mij naar het toilet doen spoeden om over mijn nek te gaan.

  Like

 19. reageerbuis zegt:

  Laten die mensen van de immigratiedienst het toneelstuk van Max Frisch: Biedermann und die Brandstifter maar eens lezen, dan zien ze wat hun raadgevingen opleveren. De gasten van hun tolerante gastheer steken uiteindelijk zijn huis in brand als “dank” voor de genoten gastvrijheid.

  Like

 20. dutchess43 zegt:

  Ik peins er niet over @ vanhetgoor, om “vluchtelingen” op te nemen in mijn gezin, zelfs niet als ik er goed voor betaald zou worden.
  Men wilde toch zo graag open grenzen, dan moet men nu niet raar staan te kijken dat duizenden daar graag gebruik van willen maken.
  “Vluchtelingen” opvangen in eigen regio, of buurlanden, en niet de al zo geplaagde belastingbetalers ermee op zadelen.

  Like

 21. Daiyu-ninja zegt:

  “De private onderbrenging van vluchtelingen is een zeer directe en menselijke vorm van hulp.” Het SHF (Zwitserse Hulp Fonds) verzamelt daarom adressen van geïnteresseerde personen, huisbezitters en onroerend goed firma´s, die bereid zijn vluchtelingen op te nemen…………………….

  Mensen die de zogenaamde vluchtelingen in huis opnemen zullen van een koude kermis thuiskomen als ze zien hoe snel hun huis uitgeleefd wordt/is en hun eigendommen verdwijnen.

  Enkele jaren geleden was er een vrouw op teevee die dit soort mensen – zogenaamde vluchtelingen – in huis opnam. Ze beklaagde zich erover dat zij , haar man en kinderen helemaal niks meer te vertellen en te willen hadden in hun eigen huis.
  De personen die zij in huis had opgenomen waren de baas en bepaalde wanneer en wat er gegeten werd, wat er op teevee kwam en wat er gedaan werd.

  Je kunt op je vingers natellen, dat als jij een paar islamieten in huis neemt, dat ze jou als hun slaaf zullen gaan behandelen. Je bent in hun ogen namelijk niets meer dan een ongelovige hond en die verdienen geen respect.
  Het is niet de eerste keer dat dit voorgesteld wordt , want ongeveer 20 – 25 jaar geleden was er hier in Nederland ook al zo’n gek – ik weet niet meer wie het was – die van mening was dat wij vluchtelingen in ons huis moesten opnemen.

  Niemand kan en mag een ander ertoe dwingen vreemde mensen in huis te moeten opnemen,want iedereen heeft recht op prive.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   “Het is niet de eerste keer dat dit voorgesteld wordt” Inderdaad door ruim vier decennia van vluchtelingen ellende heeft geleerd dat dit voorstel steeds weer boven kwam drijven, meestal wordt dit geuit door een gutmensch die er een goed gevoel in zijn hoofd er aan over houdt. Ook de de problemen die ontstaan door deze zogenaamde economische vluchtelingen onderdak te bieden en in de levensvoorziening te voorzien maak dat de goed-doeners zich spoedig met hun voeten onder eigen tafel zich niet meer thuis voelen in eigen huis, dat dan snel geen goud waard meer is.

   Like

 22. Tom Hendrix. zegt:

  Weer een idee van een totaal geschifte linkse malloot. Ik peins er nog niet over, ik vind dat deze vluchtelingen in de eigen regio geholpen dienen te worden. Daar zou ik dan geen moeite mee hebben. Maar deze VOLLIDIOT weet zich natuurlijk gesteund, door de totaal van “de pot “, gerukte persoon MALSTRÖM van de communistische EUSSR! Ook dit leipe wijf meent, dat Europa de hele wereld moet binnenhalen. Ze kunnen van mij de slingerschijt krijgen, wereldvreemde linkse totaalgekken!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Hi Tom weet je dat Malström van liberale huize is, dus de politieke kleur of partij ideologie is voor de búhne net zoals in ons eigen land sinds 1848 de parlementaire “democratie” gevestigd is door Thorbecke die tevens een liberaal was.

   M.v.g.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s