De westerse mensenrechten bevorderen de islamisering

Screenshot_24

(Door: Martien Pennings)

David Horowitz en Robert Spencer hebben in 2011 een pamflet gepubliceerd met de titel “Islamophobia: Thought Crime of the Totalitarian Future”. Het begrip “thought crime” heeft in Nederland ingang gevonden onder de term “meningsdelict” en het wordt nagenoeg uitsluitend ingezet ter bescherming van de islam, een seksueel aangedreven en racistische roofmoordenaars- en slavenhalers-ideologie.

Ook in Amerika heeft moslimbroeder Obama, de “Manchurian Candidate” die het wél gehaald heeft, inmiddels een sfeer van verholen dreiging geschapen waarin rechtreeks het fundament van de Amerikaanse vrijheid wordt aangevallen: de “Bill of Rights”. In 2009 heeft de regering Obama een resolutie gesteund in de Mensenrechten-commissie van de Verenigde Naties die diende om de Vrijheid van Meningsuiting te beperken als er sprake zou zijn van “negatieve raciale en religieuze stereotypering”. Uiteraard was dit een initiatief van de islamitische landen om kritiek op de islam onwettig te maken onder de vlag van “islamofobie” en daarmee dezelfde willekeur en wreedheid in het westen te introduceren die de islamitische landen kenmerken. De Amerikaanse ambassadeur in Egypte prees de resolutie niettemin als een poging “tolerantie en waardigheid voor alle menselijke wezens” te bereiken. Professor Jonathan Turley (George Washington University) sprak echter van “nauwelijks verhulde blasfemie-wetten” die de Vrijheid van Meningsuiting in het hart raken. 

Behalve van de islam zelf, komen deze initiatieven tot censuur in dienst van de islam uit het politiek linkse kamp, en dat is begrijpelijk, want in feite, aldus Spencer en Horowitz, zijn communisme, socialisme en progressisme seculiere messianistische bewegingen, surrogaatreligies die het christendom hebben vervangen.

Het grote probleem is dat de islam gebruik maakt van de westerse tolerantie en humane beginselen om zijn intolerante en anti-humane ideologie af te schermen voor kritiek en aldus het westen te penetreren. Met name krijgt de islam die gelegenheid door de gelijkstelling van aangeboren en niet-aangeboren eigenschappen in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, die ook in Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet is terug te vinden.

Artikel 2 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

“Een ieder heeft aanspraak op alle rechten en vrijheden, in deze Verklaring opgesomd, zonder enig onderscheid van welke aard ook, zoals ras, kleur, geslacht, taal, godsdienst, politieke of andere overtuiging, nationale of maatschappelijke afkomst, eigendom, geboorte of andere status.”

Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet

“Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.”

Godsdienst, politieke overtuiging en levensovertuiging zijn van een fundamenteel andere orde dan nationale of maatschappelijke afkomst, geboorte, ras, kleur, geslacht. Voor de eerste categorie kies je en met de tweede categorie word je geboren. Omdat wij in het westen die categorieën door elkaar hebben gehaald, kan de islam zijn pogingen doen om de gerechtvaardigde en noodzakelijke kritiek weg te zetten als “islamofobie” waarin dan de suggestie zit van “discriminatie” en “racisme”. Ideologie-kritiek op een geloofssysteem dat alle wezenlijke kenmerken met het nazisme deelt, wordt zo onmogelijk gemaakt.

Met Karl Popper ben ik van mening dat Vrijheid van Meningsuiting niet absoluut kan zijn en daar ophoudt waar de intoleranten de tolerantie gebruiken om de tolerantie voorgoed af te schaffen. Dat is wat de islam in het hele westen aan het proberen is. De islam moet niet beschermd maar verboden worden.

Screenshot_25________________________________

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Mensenrechten, Westen. Bookmark de permalink .

30 reacties op De westerse mensenrechten bevorderen de islamisering

 1. Cathja zegt:

  Met de eerste alinea uit artikel 1 van de Nederlandse grondwet heb ik tegenwoordig behoorlijk wat moeite!
  Dan denk ik voornamelijk aan het bestaan van de zogenaamde ‘sharia-wijken’, waar wel degelijk gediscrimineerd wordt, maar dan ten nadele van de autochtone bevolking! Politici die door de wijken fietsen hebben ‘niets bijzonders opgemerkt’! Ze willen ook niet zien wat er gebeurt, want dan wordt er van hen verwacht dat er actie ondernomen gaat worden. En dat geeft spanningen onder de allochtonen natuurlijk, die zich bijna altijd gediscrimineerd voelen. Daar hoef je niks bijzonders voor te doen. Het woord ‘discriminatie’ is er dan ook bij hen ingestampt, want in Nederland komt dat altijd van pas!

  Artikel 1 van onze grondwet moet dus dringend herschreven worden, en wel zodanig dat de autochtone bevolking daardoor meer wordt beschermd. Wiens wortels hier liggen hebben meer recht op bescherming, in welke vorm dan ook, dan binnenlopers die ontdekt hebben dat Luilekkerland zich binnen de Nederlandse grenzen bevindt.
  Ik vind het onverdraaglijk dat binnenlopers dezelfde rechten hebben als de autochtone bevolking, die hier werkt, belasting betaalt en het land draaiende houdt.

  Er staat ook dat ‘discriminatie wegens politieke gezindheid’ niet toegestaan is. Nou, de PVV wordt anders wel dégelijk anders benaderd dan de rest van de politieke partijen. En niet alleen de PVV loopt hier van tijd tot tijd tegenaan, maar jaren geleden ook al Fortuyn en Janmaat.

  Dat artikel 1 stelt in feite dus niets voor.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Met betrekking tot de tekst in de foto hierboven breng ik ’t volgende in herinnering:
  https://ejbron.wordpress.com/2012/09/02/foto-mdi-gluurders/#comment-33313
  Degenen die mijn info als “gelul in de marge” beschouwen hebben pech gehad.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Van ochtend wordt ik begroet met Charles Groenhuizen bij WNL, hij beweerde dat de Repulikeinen een verherende nederlaag hebben gekregen.Hij is een enthousiaste aanhanger van Barack Hussein Obama.Weet hij eigenlijk wat dat betekent? de RKK heeft gewonnen en met ze de Mafia.Niet vergeten wat Kardinaal Muskens gezegd heeft Allah is de zelfde als God.Dus het is volkomen worst of Obama een moslim is of niet.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom ik nog altijd zelf uitmaak met wie ik omga en niet de Staat, sterker nog: degenen waarvan we al jaren weten dat ze het Westen haten wensen ook niet met ons om te gaan, dus dat is makkelijk.
  http://www.meervrijheid.nl/index.php?pagina=1397

  Like

 5. lucky9 zegt:

  Ik ben het volledig eens met de conclusie. De islam is misdadig. Geen enkele twijfel mogelijk! En de westerse leiders die de intrinsieke islamitische misdadigheid vergoelijken zijn dat eveneens

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Helder, eigenlijk niets aan toe te voegen ware het niet dat het volk het wel weet maar de kop in het zand steekt. Er is een ideale voedingsbodem voor vloeiend bloed, westers bloed wel te verstaan, de tijdbom tikt nog een tijdje verder.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Ik ben het 100% eens met de stelling dat de Islam verboden moet worden, want het is geen geloof het is een alles regelende indoctrinatie.
  En het heulen met en verspreiden van de Islam moet strafbaar gesteld worden.

  Like

 8. vanhetgoor zegt:

  Pennings, daar is geen woord tussen te krijgen! De islam MOET verboden worden. De hele mensheid gaat naar de sodemieter als de islam doorzet, vroeger was de islam alleen iets voor domme ongeletterde liefhebbers van geiten, tegenwoordig hebben zij vele vele honderden miljarden Euro’s en Dollars uit te geven, duizenden miljarden wellicht. Al dat geld wordt gebruikt om de rechtvaardige en zorgzame maatschappij te ontwrichten. De beschaving te verontwrichten, de kanker van de islam vreet overal om zich heen.

  Ik heb besloten dat het nu maar eens voorbij moet zijn, dit jaar nog moet de islam beëindigd worden. 31 December 2013 is de laatste dag voor de islam als een acceptabel religie, daarna is het gewoon een vorm van misdaad. Ik hoop dat iedereen met mij mee zal werken en dagelijks aangifte zal gaan doen bij het meldpunt voor internet discriminatie. De islam keurt namelijk slavernij goed, dat is verboden! De islam keurt kindermishandeling goed, nadere uitleg is overbodig. De islam is seksistisch en racistisch. Want vrouwen kunnen hun fantasie-hemel slechts betreden als hun echtgenoot dat goed vindt, voor negers blijft de islamitische fantasie-hemel voor altijd gesloten, maakt niet uit wat hij doet. Kinderen, vrouwen en negers zijn de dupe. Ik ben niet bang voor de islam, Allah is dan wel almachtig maar tegen logica en rede kan hij niet op!

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  yeah right……….

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3528638/2013/10/17/Nederlandse-marinier-mishandelde-Somalier-van-elf-jaar.dhtml

  De advocaten Michiel Pestman en Göran Sluiter spoorden in augustus getuigen op in de Somalische hoofdstad Mogadishu. Ze zouden kunnen verklaren dat de negen veroordeelden geen piraten zijn, maar een vissersboot juist wilden beschermen.

  Like

  • Tiny zegt:

   Dat advocatenkantoor zou ook eens voor landverrad aangeklaagd moeten worden, of een horde mariniers zouden even moeten opruimen daar. Ze zijn er in getraind, dit stil en zonder op te allen te doen.

   Ja hoor een elfjarige Somaliër is mishandeld, zielig hoor. Alleen die elfjarige kan veel beter de snipergun hanteren dan ik de stalbezem. Tevens zou ik wel eens een beenderentest willen laten doen.

   Like

   • Tiny zegt:

    @mezelf; Tiny je weet dat je laptop zelfstandig dingen doet en ook niet doet, pas dan ook op.

    moet zijn: zonder op te Vallen.

    Like

 10. Henk.V zegt:

  Zoals gewoonlijk weer een trefzekere analyse waar ik helemaal achter sta!

  Like

 11. Vederso zegt:

  Goed stuk! Luister morgen ook evt. naar Radio 1 over Islamofobie – een onderbuik gevoel werd er bij aangekondigd. Nu, dan weet je het wel welke kant het weer opgaat. Ongeveer 10.30 uur.

  Like

 12. Dr. Kwast zegt:

  In een woord mijn geloof die je hier neer zet met de wetten aan je kan Martien. De prent onder dat schrijven geeft precies weer wat er aan de hand is met de isdram. Zij mogen vervloeken, discrimineren, moorden en wat al niet meer. Wij zijn al schuldig wanneer de naam allah valt bij een bespreking.

  Like

 13. Anneke zegt:

  Rechten van de mens….Die zijn ver, héél ver, te zoeken…..NEP!!! In de ogen van onze OVERHEERSERS, heeft de mens(heid) géén poot om op te staan. De overheersers beseffen niet, dat ze niet zonder de ‘gewone’ burgerman kunnen overleven; DOMOREN die de planeet voor zichzelf willen. Het is een diep treurig drama-spel, het kwaad overheerst nog immer!!!

  Like

 14. Die zgn. “mensenrechten” hebben een dubbele bodem! Het is maar hoe de rechter dit implementeert! Zodra blijkt dat een niet-moslim iets zegt, waardoor een rifaap zich op zijn besneden ‘pikkie’ getrapt voelt, dan wordt er gelijk gezwaaid met de leuze “schending van mensenrechten” en de wet: “vrijheid van meningsuiting” is dan ineens geen cent meer waard!

  Like

 15. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Weer goed samengevat Martien.

  Like

 16. Theresa Geissler zegt:

  Het grote probleem met de Islam -en dus met de meeste moslims- is, dat als je ze één vinger biedt, ze direct de hele hand neen zonder daar nog één ogenblik bij stil te staan: Je hebt bijvoorbeeld een wetsartikel dat tolerantie voorschrift dús dan leggen zij dat onmiddellijk zodanig uit, dat men tolerant moet zijn ten opzichte van hún levensgewoonten. Dat dit anderzijds ook voor hèn geldt, willen ze totaal niet zien. Niet zó gek overigens, aangezien tolerantie binnen hun eigen cultuur nooit bestaan heeft; Waarschijnlijk weten ze niet eens, wat ze daarmee ààn moeten. Dat is op zichzelf niet erg, dat is zelfs begrijpelijk. Maar daarbij moeten de Nederlandse instanties hen dan ook tegemoet komen, niet eens oor het herhaaldelijk uit te leggen, -dat sorteert toch geen effect- maar door kort en bondig grenzen te stellen: Tot zo ver en niet verder. Bezwaren tegen posters, tentoonstellingen en theatervoorstellingen? Nou, híer dus niet. take it. or leave it. En als je die zaken toch vernielt of verstoort: De cel in, want dat tolereren WIJ nu eens niet. Die houding is ook nog eens het beste omdat ze die waarschijnlijk wèl begrijpen: In hun eigen landen gaat het niet anders -zij het heel wat hardvochtiger, maar dat dan maar terzijde. De westerse aanpak, waarij over alles te praten valt, vàtten zij gewoon niet en zien zij aan voor een vrijbrief om zich alles maar te kunnen permitteren.
  De goedmensen blijven zich maar inbeelden, dat die lui te veranderen zijn door eindeloos onderhandelen en dingen door de vingers zien. Maar het tegendeel is waar!
  Zodra ze over bepaalde grenzen dreigen te gaan, moeten juist zij keihard de woorden HALT en NEE te horen krijgen. Als dat automatisch toch mocht leiden tot ‘meten met twee maten,’ so be it.
  Daarom zou het het heilzaamste zin als heel autochtoon Nederland nou eems massaal een klap zou geven tegen dat begrip tolerantie en het zou vervangen door ‘stríktheid.’
  Stel U voor: Wat zou dàt louterend werken…..!
  Alleen krijgen met name de goedmensen al ontwennigsverschijnselen bij de gedachte alléén: Ze zijn nu eenmaal verslaafd aan dat fijne gevoel in hun hoofd. En narcistisch als ze zijn, laten ze daarvoor hun mede- autochtone Nederlanders rústig voor bàrsten.

  Like

  • Anneke zegt:

   INDERDAAD de autochtone mede-Nederlanders laat men barsten!!! “We hebben blijkbaar een te grote mond” Discriminatie jegens het eigen volk!!! ! !!! Ben nu zes weken weduwe en ervaar het wanbeleid weer dubbel. Heb géén poot om op te staan, de maandlasten gaan gewoon door. Máár een inkomen is er vanaf komende november niet meer….! Destijds onder het DUVELS beleid van Balkende-4 is m’n WAO ongeldig geraakt; ineens weer helemaal ‘genezen’ verklaard door de kneusartsen van het UWV. Terwijl een neuro-chirurgische ingreep al in planning was!!! ! !!! Zèlfs de schrijvens van m’n twee medisch specialisten destijds hadden blijkbaar géén waarde. Heb nu totaal NIETS, op een schamel spaarcentje na! Ben benieuwd waar mijn scheepje strand!!! ! !!!

   Like

   • Cathja zegt:

    Wat een ontzettend naar verhaal, Anneke! Gecondoleerd met het verlies van je man. Naast dit grote verdriet krijg je al vrij snel met nóg meer narigheid te maken, al is dat dan van een geheel andere orde. Onze overheid is vaak zo doof als het om schrijnende gevallen gaat, maar de gelukszoekers krijgen helaas overal gehoor. Dat maakt het alleen maar erger voor je!
    Ik weet geen pasklaar antwoord voor je, maar ik wil alleen maar zeggen dat ik erg met je meeleef, ook al ken ik je niet persoonlijk, maar ik begrijp wel wat je nu doormaakt! Ooit werd ik ook weduwe; ik was toen 27 jaar jong!
    Heel veel sterkte en wijsheid toegewenst!

    Cathja.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 13.52. uur. Prima gesproken Theresa, zo denk ik er ook over.

   Like

 17. Maloch zegt:

  Kinderen zouden ook rechten moeten hebben maar binnen de islam geldt dat niet. Wat geldt is of je een tegenstander bent van de islam of niet. Het maakt dan niet uit hoe oud je bent.
  Die ideologie zou gewoon verboden moeten worden op deze planeet.

  Waarschuwing; Niet geschikt voor ieders maag.
  http://themuslimissue.wordpress.com/2013/10/02/muslims-killing-muslims-syrian-shia-child-who-watched-parents-killed-has-her-heart-cut-out/

  Like

 18. Vederso zegt:

  The Great Deception – film.

  Like

 19. “Deze video bestaat niet”

  Webmaster

  Like

 20. Anneke zegt:

  @Cathja 17-10-’13 23:18-u: Dank voor je medeleven! Heb vertrouwen dat m’n scheepje niet de bodem van het (politiek bureaucratische) moeras zal bereiken. Ook deze fase zal wel een goed einde hebben, al lijkt dit nu onmogelijk. “Ach; weer een levensles erbij; ‘de rugzak’ is straks goed gevuld”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s