Groot-Brittannië: al 5 scholen zonder autochtone kinderen

Screenshot_26

Daarbij moet je incalculeren, dat de geboorten uit gemengde huwelijken als “Engelstalig” worden geteld, hoewel het vaak zulke terroristenkinderen zijn, zoals de kinderen van de blanke weduwe met de Keniaanse moslim. Al 5 scholen in Groot-Brittannië hebben alleen maar migrantenkinderen, die Engels slechts als tweede taal of erbij geleerde taal spreken:

Op minstens 5 openbare scholenzijn helemaal geen autochtone kinderen meer met als moedertaal Engels – dat is het effect van de voortdurende immigratie van de veroveraars.

In een serie basisscholen in de Midlands, in het noordwesten van het land, neemt het aantal kinderen toe dat talen spreekt zoals Punjabi Urdu (Pakistan), Arabisch, Dari, Pools.

Op 240 scholen in Engeland spreekt meer dan 90% van de kinderen Engels niet als moedertaal.

Telegraph

Waarom het artikel dan toch kinderen met blonde vlechten laat zien, is onderdeel van de propagandistische hersenspoeling. In werkelijkheid moet het artikel de vergaarbak van migrantenkinderen laten zien. Men toont echter bij berichten over allochtone kinderen eigenlijk foto´s van die kinderen, die aan de autochtonen nog een gevoel van een betrouwbare toekomst kunnen doorgeven.

De tekst echter zegt het exacte tegendeel: blonde vlechten zijn aan het uitsterven en hun plaats wordt in toenemende mate ingenomen door het kroost van de “Allahu Akbar!”-brullers en door lieve kleine katjes van de gevaarlijkste roofdieren ter wereld.

Daarmee wordt de cognitieve dissonantie er bij de autochtonen door de media bewust ingespoten.

Screenshot_27

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/10/17/grossbritannien-bereits-5-schulen-ohne-einheimischen-kinder/#more-49526
Auteur: Kybeline

Vertaald en bewerkt uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Cultuurstrijd, Groot-Brittannië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

10 reacties op Groot-Brittannië: al 5 scholen zonder autochtone kinderen

 1. NURENBERG II will judge and punish the New Islamo-Quislings…

  Like

 2. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Weet iemand of die Samatha L nog werkelijk gesneuveld is in Nairobi???
  Ik heb het nog nergens kunnen vinden.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Vele jaren geleden (begin jaren tachtig) ben ik in de Midlands met vakantie geweest. Schitterend was het daar, en geen moslims te zien!
  Wat is er toch aan de hand met Europa dat in steeds meer landen de moslims de overhand mogen krijgen? Is de tijd niet eens aangebroken dat er een immigrantenstop komt? Niet normaal toch, wat er overal gebeurt? Hondsbrutaal is dat volk, en de overheden laten hen ongestoord hun gang gaan. Klopt het dat er ooit een overeenkomst is getekend met Europa en de Arabische wereld om 50 miljoen moslims binnen te laten? We hoeven geen kei in rekenen te zijn om te weten dat deze 50 miljoen moslims zich razendsnel zullen vermenigvuldigen, zodat er over enkele generaties meer dan 100 miljoen van die Mo-aanhangers Europa bezet houden!
  Wat een verschrikkelijke nachtmerrie!
  Ik vrees voor de levens van mijn kleinkinderen!! Wat zullen ze nog moeten meemaken?

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ontzettend zeg! Maar ik ben nu langzamerhand echt zo ver, dat ik zeg: Die stomme Britten hebben het zelf zo ver laten komen!
  Niet alleen door maar ongebreideld van alles binnen te laten, maar boven dien door intern geen enkele limit te stellen en die lui maar met van alles tegemoet te komen en ze zelfs hele stukken van steden te laten innemen. (Want die no-go area’s vind ik nog steeds het krankzinnigste wat ik ooit gehoord heb.) Trouwens, is het moslims, hindoes en zwarten óók verboden, om door blanke gebieden te lopen? Denk het niet, eerlijk gezegd, want dan wordt er gediscriminee-eerd!
  Maar wèl rebelse autochtonen dwingen, aan zich te laten sleutelen, opdat zij wat “Islam-vriendelijker” worden….Heb je het ooit zo zout gegeten?!
  En nu geen autochtone leerlingen meer op een aantal scholen? Jammer. Triest. Maar het is uiteindelijk wel jullie eigen stomme rotschuld!
  Jullie kunnen nog één ding doen om het tij te keren: Massaal op Paul Weston gaan stemmen, en alleen op hèm! Anders vrees ík het ergste voor GB!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik ben bang dat de Britten nu de rekening voor hun dominion politiek gepresenteerd krijgen.Ieder land die bij de dominion hoort, zijn britsche staatsaangehorigheid, ongeacht hun religie.ook islamistiche landen zo als Maleisie, Bangladesh, Pakistaanse staat aangehorigheid zijn ook Britsche staatsaangehorigheid.Of ze dat kunnen weren is nog de vraag,het staat in hun, grondwet geschreven.De zelfde geldt voor Frankrijk, en hun colloniaal politiek in het MO.Wij waren wel es waar ook een colloniaal politiekers maar dat was in Wenen besloten en niet in Den Haag.Het wordt ons door de Overwinnaars van de Napoleonse oorlogen, in de strot geduwd, (Habsburg RKK Tudors Anglicaanse kerk,Hohenzollern Herformdekerk.) inclusief de Oranje’s als koningshuis.Wij waren niet eens uitgenodigd om er bij te zijn.Alles dank zei de Bataafse republikeinen.dat ons aan de Fransen hebben verkocht.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  @ Cathja: 14.04. uur. Inderdaad Cathja, het toelaten van moslims, is het gevolg van: De Resolutie van Straatsburg. De meeste mensen weten er niets van, mede omdat de linkse media dat onder de tafel houden. De Resolutie is aangenomen in de jaren tussen 1973 en 1975. Als U googelt op De Revolutie van Straatsburg, dan kunt U het daar vinden. Veder geheel met U eens.

  Like

 7. realist zegt:

  dit heeft nog weinig met diversiteit te maken,het is meer iets als weg met ons. de monoculturele moslims verdijven alle multiculturele niet-moslims onder het goedkeurend oog van linkse autochtoonofoben.op vele plaatsen in de wereld is er een genocide aan de gang op niet-islamitische geloven,culturen,identiteiten,gebuiken en tradities,het word hoogst tijd om weerstand te bieden en deze politiek correcte devolutie om te keren.

  Like

 8. Jean zegt:

  Moest één van mijn kleinkinderen op dergelijke school zitten dan zou ik de wereld verplaatsen om het daar asap weg te halen, stel je voor, op een bepaalde dag komt het met zoiets thuis….., ik mag er niet aan denken want dan stijgt mijn bloeddruk al.

  Like

 9. Joost Visser zegt:

  Het is net als met geld: slecht geld verdrijft goed geld. Een economische wet. Zou dit ook voor culturen gelden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s