Vesting Europa zo lek als een mandje

Screenshot_29

De beide bootongelukken van de afgelopen weken voor Lampedusa hebben ons weer laten zien dat er een constante migratiedruk richting Europa bestaat, die bijna stilletjes en zachtjes verloopt. Alleen bij de menselijke drama´s, zoals deze onlangs plaatsvonden, komen we iets te weten over de bestorming van de zogenaamde vesting Europa.

De politiek, de vluchtelingen- en armoede-industrie evenals naïeve goedmenschen proberen het thema graag te bagatelliseren, omdat het een uiterst heet hangijzer is dat men niet graag openlijk beetpakt. De overwegende meerderheid van de autochtone bevolking wijst een ongecontroleerde immigratie, vooral uit islamitische landen, over het algemeen af. Deze wordt echter, tegen de wil van de meerderheid in, van bovenaf door de staat opgedragen en creëert een enorm conflictpotentieel voor de toekomst.

Critici en burgers die de ongecontroleerde immigratie iedere dag aan den lijve mogen meemaken en problemen openlijk aanspreken, worden graag door de voorstanders van dit systeem met bruine drek bekogeld. Wie niet de mening van de mainstream vertegenwoordigt, moet ongetwijfeld wel een nazi zijn. Ik kan de paus uitschelden, tegen atoomenergie en banken demonstreren en zelfs politici tot zekere hoogte door de stront halen, allemaal geen probleem! Als ik echter tegen (economische) vluchtelingen mijn stem verhef, bevind ik me plotseling in de extreem rechte hoek. Als ik dan te bedenken geef dat al deze instromende massa´s uiteraard ook gefinancierd moeten worden en dat samen met hen hun opvattingen over waarden en normen ons maatschappelijk systeem binnensijpelen en zich vestigen, die absoluut onverenigbaar zijn met onze waarden en normen, dan ben ik plotseling een nazi, een rechtspopulist, die het best maar snel weer uit beeld moet verdwijnen. Vrijheid van meningsuiting? Die hebben we al lang niet meer. Er heerst een klimaat van angst. De ongeremde immigratie werd verheven tot staatsreligie, kritiek ongewenst. Politici en de geldelite maken geen fouten en hoogstens de gewone burger kan zich vergissen, die de complexe handelingsprocedures sowieso niet begrijpt.

Screenshot_49

Nu vonden er dus opnieuw tragische ongelukken voor onze kusten plaats. Direct was de goedmenschenelite in topvorm en probeerde de geschokte EU-burgers een bepaald gevoel van medeschuld aan te praten. We mogen de ogen niet sluiten voor de lotgevallen en tragedies van de mensen, werd ons van alle kanten door de media verteld. Waarom zou ik echter medeschuldig zijn aan het feit dat ergens in de Derde Wereld zich ongevraagd naar mij/ons op weg begeven? Dat mensen tot € 15.000,- betalen om met behulp van bandieten het Beloofde Land te bereiken, waarin kennelijk melk en honing in stromen vloeien? Ik moet er medeverantwoordelijk voor zijn dat mensen met opzet hun boot in nood brengen, alleen om niet tot terugkeer en daarna gered kunnen worden? Mijn schuld? Dacht het niet!

Ook de kerk roept Duitsland ertoe op om de vesting Europa eindelijk af te breken. Hebben mensen, die de complete opening van de buitengrenzen eisen, er überhaupt wel eens over nagedacht wat dat betekent en tot welke gevolgen dat kan leiden? Daarbij bestaat de vesting Europa nu al lang niet meer. De vesting vertoont zulke enorme gaten, dat inmiddels iedereen ongevraagd het Beloofde Land kan binnenwandelen. De Eu moedigt deze vorm van immigratie zelfs nog aan, omdat uitzettingen in feite nauwelijks plaatsvinden en het de vluchtelingen quasi aan niets ontbreekt. Dan is het toch meer dan logisch dat deze vorstelijke vorm van verzorging zich als een lopend vuurtje in de landen van herkomst verspreidt. Men kan op onze breedtegraden met puur nietsdoen een grotere welstand opbouwen dan ooit mogelijk is in de landen van herkomst met hard en eerlijk werk. Dit lokt natuurlijk steeds meer armoede-immigranten aan, die ook hun deel willen hebben van de steeds kleiner wordende koek. Menselijk gezien kan ik de hele zaak zelfs begrijpen. Iedereen droomt van een beter leven. Maar Europa mag gewoon niet de sociale dienst van de hele wereld zijn. We kunnen niet ieder leed op deze planeet genezen, en al helemaal niet wanneer we iedere benadeelde hier naartoe halen, ook al beweert de mainstream iets anders. Het is echter ook te gek voor woorden dat sinds kort vluchtelingen de staat proberen te chanteren. Men gaat in hongerstaking of dreigt zichzelf van bouwkranen te storten als men hen niet onmiddellijk allemaal als vluchtelingen erkent en hun eisen vervult. Een mens, die nog net zijn naakte huid kon redden, zal deze vorm van dankbaarheid niet laten zien. Alleen mensen die absoluut niets meer te verliezen hebben, dus meestal pure economische vluchtelingen, leggen zo´n gedrag, aangestuurd door de linkse immigratieorganisaties, aan de dag.

Screenshot_50

We moeten onszelf keihard de vraag stellen hoeveel immigratie een land, een samenleving en een financieel systeem kan uithouden. Wanneer is het kritieke punt overschreden, waarbij de proefballon blijkt te knappen? Hoeveel vermenging van de culturen zijn de autochtone burgers bereid te verdragen, met al diens positieve en negatieve nevenverschijnselen? Want we moeten ons ook bewust zijn van het feit dat we met de migranten niet alleen de zogenaamde “geschoolde krachten” importeren, maar ook veel geweld en criminaliteit.

Wie met de ogen open door het land loopt, in de media tussen de regels doorleest, aan politie- of justitieambtenaren vraagt, zal een ander beeld krijgen dan ons door de media gesuggereerd wordt. Zelfs ons staatshoofd heeft een vertekend realiteitsbegrip, want in zijn Nieuwjaarstoespraak zag hij mensen met een andere huidskleur in het Duitse spoorverkeer voor hun leven vechten. Surrealistischer is nauwelijks mogelijk, want het is precies andersom. Politiek gezien wordt dit echter genegeerd. Het kan gewoon niet zijn, wat niet zijn mag! Dat de zogenaamde rechtstaat, die we al lang niet meer zijn, zijn macht in bepaalde gebieden afgestaan heeft is net zomin interessant als het feit dat bepaalde immigrantengroepen duidelijk crimineler zijn dan andere. Zelfs veelplegers, die voor de zoveelste keer voor een rechter staan, worden met fluwelen handschoentjes aangepakt als hun migratieachtergrond de juiste is. Vaak zijn dit schandaalvonnissen, die deze goedmenschen vellen, een bittere klap in het gezicht van politieagenten en vooral van de slachtoffers. Als het desondanks tot een straf komt, staat er onmiddellijk een verzorgingsteam klaar, terwijl de slachtoffers in de steek worden gelaten.

Screenshot_52

Het zal de aandachtige waarnemer ook niet ontgaan zijn dat bijna uitsluitend jonge mannen tussen 18 – 30 jaar hun geluk beproeven in Europa. Welke gevolgen dat intussen heeft, kun je nalezen in de politiestatistieken van Keulen, Oslo of Londen. Hier liggen de percentages tussen de 70 – 100% bij verkrachtingen, die kunnen worden toegeschreven aan het lidmaatschap van een bepaalde “religie”. Ook de drugs- en mensenhandel worden in toenemende mate door deze groepen gedomineerd. Wie het waagt om deze onloochenbare feiten openlijk aan de kaak te stellen, wordt direct door verontwaardigde goedmenschen in een bepaalde la gestopt. Vanaf dat moment bevinden de critici zich niet meer in de aanval, maar uitsluitend nog in de verdediging. Een perfide spel om tegenstanders snel monddood te maken, zonder zelf steekhoudende tegenargumenten te leveren.

De toekomst ziet er echt somber uit. Iedereen moet zich er heel goed van bewust zijn dat hoe meer we van deze mensen in onze gelederen opnemen, des te meer zal ons land veranderen. Op de middellange en lange termijn zullen we toestanden zoals in Eritrea, Egypte, Tsjetsjenië of Irak hebben. Nu al bestaan er in grote Duitse steden stadswijken waar je als autochtoon liever niet komt. Zelfs de politie, de brandweer en ambulancepersoneel gaat hier alleen nog maar met versterking naar binnen. Deze trend zal de komende jaren en decennia alleen maar sterker worden, totdat we in het jaar 2050, als er niet verandert, zelf een minderheid in ons eigen land worden. Utopie, onmogelijk? De geschiedenis leert ons iets anders. Als waarschuwend en afschrikwekkend voorbeeld moet Joegoslavië dienen. Maar ook de getto-opstanden in Parijs, Londen of Moskou zijn er een bewijs voor waar de reis naartoe zal gaan. Zogenaamd hebben deze haarden van onrust alleen maar iets te maken met sociale benadeling. Ik zeg keihard nee! Autochtone burgers, die het inmiddels net zo slecht gaat, trekken niet vanwege kleinigheden brandschattend en plunderend door hun stadswijk. Ze eisen ook niet constant meer tolerantie en concessies. In plaats daarvan zijn het de eigen volksvertegenwoordigers die voortdurend meer consideratie van boven eisen. Zij zijn het, die voortdurend op deze deels brutale eisen van deze destructieve krachten ingaan, in de hoop dat de beker deze keer nog een keer aan hen voorbij zal gaan. Alles wat daarmee en vooral met geld gekocht wordt, is tijd. Niets meer en niets minder. De geïmporteerde confrontatie is onvermijdelijk. Dit is zo zeker als het “amen” in de nog niet in brand gestoken kerk. Een wereld, waarin iedereen van elkaar houdt, is weliswaar prachtig, maar op dit moment absolute fantasie. De mensen zijn op grond van hun herkomst, socialisatie en geloofsrichting gewoon te verschillend.

De laatste vraag, die gesteld kan worden, is waarom de burgers in meerderheid niet tegen deze mislukte immigratiepolitiek in opstand komt. Het antwoord zijn waarschijnlijk de laatste parlementsverkiezingen geweest. De meerderheid van de kiezers wil vasthouden aan de ingeslagen koers. Dus is alles oké? Zeer zeker niet! Eurokritische en immigratiekritische partijen zijn in heel Europa in opkomst. Als er nu verkiezingen in Frankrijk zouden worden gehouden, zouden zij de sterkste partij kunnen worden. Langzaam maar zeker dringt het besef door dat het zo niet verder kan gaan. Duitsland hinkt daar nog een beetje achteraan. Uiterlijk wanneer de lege kassen nog leger zijn, zal het ongezellig worden. uiteindelijk kan echter niemand zeggen dat hij het niet wist!

Afsluitend kunnen we vaststellen dat we onrustige, bewust veroorzaakte tijden tegemoet gaan, waarvan de afloop niemand kan voorspellen. Een feit is alleen dat het niet meer beter wordt in de zogenaamde vesting Europa.

Screenshot_47

Bron:
http://www.pi-news.net/2013/10/festung-europa-lochrig-wie-ein-schweizer-kase/
Auteur: destructivus

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Europa, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vesting Europa zo lek als een mandje

 1. G.Deckzeijl zegt:


  Meer schokkend nieuws op de homepage.

  Like

 2. Jean zegt:

  Dat gaan we nog zwaar betalen en dat allemaal door het lafhartig verraad door die EU bende via die Zweedse Maalstroom.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Mijn antwoord op de vraag boven het artikel: JA. Had al verboden moeten zijn toen de eerste allahschreeuwer voet op Europese bodem zette.
  http://www.gva.be/nieuws/interactief/aid1473395/moet-onverdoofd-slachten-omwille-van-religieuze-redenen-verboden-worden.aspx

  Like

 4. Monalisa zegt:

  dat weten we al jaren maar de grenzen dicht doen doen ze niet, let op ik heb ergens een artikel gelezen van 50miljoen vlugtelingen in Europa helaas ik weet niet waar dat stond. Europa word een ontwikkeling europa

  Like

 5. Republikein zegt:

  Ik heb cenosillicafobie! Altijd controleren. Europa is mij te groot!

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Het artikel is gewoon de reine WAARHEID! Maar ja, omdat de socialisten, sociaal-democraten en politiek-correcte partijen wegkijken van dit gigantische PROBLEEM, het overspoelen van Europa van HORDEN moslims en andere gelukzoekers, zal de MSM en de OMROEPEN hier GEEN AANDACHT aan besteden!! Want deze organen zijn in handen der LINKSEN!

  Like

 7. Vederso zegt:

  “De wal keert het schip”.

  Like

 8. Martha N zegt:

  Het geschrevene is recht uit mijn hart gegrepen!
  En niet alleen mij.
  Totale waarheid, die anderen met mij, al jaren en jaren verkondigen.
  Het is een gevecht zonder einde om anderen enig inzicht te geven over de werkelijke toestand.

  Dat velen veel geld betalen om maar naar Europa te komen is al lang bekend OOK aan de heren/dames politici. Eenmaal binnen is ticket for life.
  Het financieel gewin voor politici om dit alles toe te laten zie ik niet direct, want uiteindelijk zal het ook hun ondergang worden… OOK van de Media.

  Die lui die met vliegtuigen komen, zijn NIET aan boord gekomen zonder duur ticket, zij hebben alle benodigde papieren en een paspoort. Daarna gooien ze het weg en weten niet meer waar ze vandaan komen en zijn vluchteling.
  Hoe simpel is het niet om vliegtuigmaatschappijen verplicht kopieën te laten maken en deze af te geven bij de douane. Terug en klaar.

  Alles en alles wat in Lampedusa (er zijn andere plaatsen maar dit is de meest bekende) aankomt heeft het gehaald! Zij zijn binnen Europa.
  Patrouilleren met schepen…? Waarom..? Zij mogen toch niets doen, ze afschieten..?
  Het kost alleen maar nog meer geld.
  Wat kunnen ze doen..?
  Niets, alleen drenkelingen uit het water halen en naar Lampedusa brengen.
  Men rekent op menselijkheid…

  Dit artikel vertaald door Bert, is helemaal naar de waarheid geschreven zoals het is.

  Hier is niets aan toe te voegen.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Ook onze kerken door dat ze de bijbel niet goed hebben gelezen, zijn mee hieraan schuldigd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s