Antisemitische uitlatingen van bruidsfotograaf/cameraman ongemerkt vastgelegd op tape

Screenshot_18

Een videofilmer op een joodse bruiloft legde zich zelf vast op de camera toen hij in een antisemitische tirade ontstak en stuurde de gemaakte beelden op naar de bruid en bruidegom. Een Britse videofilmer legde zichzelf op camera vast terwijl hij een aantal hoogst beledigende antisemitische uitspraken deed op een joodse bruiloft waar hij ingehuurd was om te filmen, aldus een artikel en video clip gepost op YouTube door The Jewish Chronicle op donderdag.  De beledigende reeks woorden betroffen ook verklaringen waarin Hitlers pogingen alle Joden te vernietigen gerechtvaardigd werden.

De man die we horen op de video, door de Chronicle geïdentificeerd als videofilmer Anthony Aurelius, liet een antisemitische tirade los terwijl hij aan het filmen was op de bruiloft van Claudia en Stan Gocman in het centrum van Londen. Terwijl hij de bruid wegzette als ”helemaal niet aantrekkelijk” zei hij tegen zijn assistent: ”Sommige Joodse vrouwen zijn heel mooi om naar te kijken, maar ik kan je vertellen het zijn echte f**king cows….f**king verwaand.”

”Zij gedragen zich….. alsof zij beter zijn dan ieder ander, omdat zij uit Israël afkomstig zijn of zoiets”, voegde hij eraan toe. Hij beweerde ook: “Deze mensen zijn nog nooit ergens gerespecteerd op welke manier dan ook, noch hebben zij zichzelf ooit gerespecteerd.”

Terwijl hij de feestelijkheden filmde op de dansvloer merkte hij later op: ”Zwakzinnig, gek Israëlisch dansen, toch?” Eerder herhaalde hij zijn opinie dat Joden denken dat ze beter zijn dan ieder ander.

Zijn assistent reageerde met een opmerking over de Holocaust, waarop de cameraman antwoordde: ”Ik denk niet dat ik het Hitler kwalijk neem.”

De Gocmans vertelden de Britse media dat de cameraman de volledige onbewerkte versie van de video had opgestuurd. nadat hij aanvankelijk een verkeerde had gestuurd van de bruiloft van een andere klant.

Na geconfronteerd te zijn met de inhoud van de video, stuurde Aurelius naar verluidt een met de hand geschreven brief, in het bezit van in Londen gevestigde nieuwsbladen, aan de Gocmans. De brief geschreven aan het echtpaar: ”Ik weet werkelijk niet wat ik moet zeggen. Ik zie in dat mijn karakter slap is en dat ik nodig naar mezelf moet kijken. Het spijt me heel erg dat ik jullie beledigd heb. Ik heb een cheque ingesloten voor een volledige teruggave van de kosten en ik heb er veel spijt van.”

Bron:
breakingisraelnews.com

Vertaald uit het Engels door:
Guus Velraeds
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Groot-Brittannië. Bookmark de permalink .

7 reacties op Antisemitische uitlatingen van bruidsfotograaf/cameraman ongemerkt vastgelegd op tape

 1. Cathja zegt:

  Deze vernederende en kwetsende uitspraken maak je zomaar niet goed met een excuus en een cheque! Het zal bij het bruidspaar ongetwijfeld een schaduw hebben geworpen over wat één van de mooiste dagen van hun leven had moeten zijn!

  Waarom moeten sommigen Joden toch zo vernederen en kwetsen?
  Ik zal het echt nooit begrijpen!

  Like

 2. Met stomheid geslagen en sluit me maar aan bij de voorgaande woorden van Cathja aan….

  Like

 3. Republikein zegt:

  fukking insane,fukking insane!

  Like

 4. Th.M. van Baarle zegt:

  Ik heb het filmpje NIET bekeken. Aan de beschrijving had ik genoeg.
  Eén stomme klootzak kan soms meer verpesten dan enkele miljoenen goedwillende Joden presteren. Waarom moet over de wanprestatie van zo’n minkukel zoveel ophef gemaakt worden?
  Ik zag een reportage van vrolijke mensen die vanuit de VS en Canada naar Israël emigreren omdat ze aanvoelen daar thuis te komen.
  Ik heb het filmpje NIET bekeken. Ik had aan de omschrijving genoeg.
  Ik zag op dezelfde dag een reportage van Joden die emigreren naar Israël vanuit de VS en Canada. Blije mensen die het gevoel uitstralen en uitspreken THUIS te komen.
  Ik zag ook de menigte mensen die de moeite genomen hadden om deze nieuwkomers welkom te heten.
  DAT was, is Israël. Een volk dat keer op keer enorm geslagen is, volgens velen (?) terecht als gevolg van de executie van Jezus, maar dat steeds weer is terug gekomen en wat heel veel menslievende, erudiete personen heeft opgeleverd. Zie de lijst van Nobelprijswinnaars.
  Lees ook van de stroom van Palestijnen uit voornamelijk GAZA, die aan de lopende band in Israëlische ziekenhuizen worden behandeld en (liefdevol) verpleegd. Dat is een kwestie van mentaliteit. Evenzeer is het een mentaliteit dat het regelmatig voorkomt dat deze Palestijnen na terugkomst zich weer inzetten voor de VERNIETIGING van Israël. Indoctrinatie doet veel om het slechte in de mens boven te halen. Dat is de ISLAM. Al 1400 jaar werkt het gif van Mo door.
  Ik laat mijn dag niet verpesten door de enorme miskleun van deze slapjanus.
  Ik wens jullie allemaal een fijne dag en probeer er wat van te maken.

  Like

  • Th.M. van Baarle zegt:

   Tot 2 x viel een deel van mijn tekst weg en vulde ik het opnieuw in. Bij het activeren kwam het weggevallen deel weer terug. Raadsel, raadsel. De moderne techniek is fantastisch maar plaatst je soms voor vreemde resultaten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s