Tony Blair gaat 3.000.000 islamitische Albanezen helpen het recht te krijgen om in het Verenigd Koninkrijk te mogen werken

Screenshot_4

Tony Blair en de Albanese premier Edi Rama. Blair schaart zich achter de nieuwe socialistische leider van het land in zijn streven om toe te treden tot de groep die al uit 28 landen bestaat, iets wat economische voordelen voor een van de armste landen van Europa zal brengen. Uit een recente enquête blijkt dat een op de zeven Albanezen moet rondkomen van minder dan £1,20 per dag.

De voormalige Britse premier Tony Blair heeft vandaag aangekondigd dat hij Albanië helpt om toe te treden tot de EU – een stap die ervoor zou kunnen zorgen dat nog eens drie miljoen mensen het recht krijgen om zich in het Verenigd Koninkrijk te vestigen. [Opmerking: Het gewelddadig en misdadig gedrag van Albanese moslims in bijvoorbeeld Frankrijk rijst de pan uit en is een groot probleem. Tony Blair is een volslagen extremistische linkse gek, net als zoveel van zijn landgenoten in Brussel dat zijn. Hoe kan iemand, die zo diep gehaat en veracht wordt door zijn eigen volk, omdat hij zijn land kapot gemaakt heeft, een ander land advies geven hoe zich dat moet hervormen? Het is bijna  een parodie.]

De Albanese premier Edi Rama zei vandaag dat Blair “op persoonlijke titel, onvoorwaardelijk en vrijwillig” de Albanese regering gaatadviseren en helpen met zijn “buitengewone ervarenheid en zijn warme politieke betrokkenheid”.

Blair en zijn team geven gratis advies aan de Albanese regering hoe Albanië gemoderniseerd kan worden en hoe een hervormingsagenda kan worden uitgevoerd.” (de woordvoerder van Tony Blair)

Toen hij tijdens een briefing in Tirana het woord voerde, zei Blair:  “De grote uitdaging voor de huidige overheid is dat die de dingen voor elkaar krijgt.” Een woordvoerder van Blair zei dat hij Albanië hielp om lid van de groep van 28 landen binnen de EU te worden, deels omdat het in de nabijheid van de Balkanlanden ligt. De woordvoerder zei: “De heer Blair en zijn team zullen gratis advies uitbrengen aan de Albanese regering hoe het land kan worden gemoderniseerd en hoe een hervormingsagenda kan worden uitgevoerd.” Blair had al eerder te kennen gegeven dat hij, als Rama premier zou worden, graag wil helpen, omdat zowel Albanië als de regio heel veel voor hem betekenen, omdat het conflict in Kosovo, toen hij premier was, een belangrijke rol speelde.

“Hij feliciteert hem dat hij inmiddels premier geworden is en hij verheugt zich op een toekomstige samenwerking met hem”.

Rama, die de vorige maand als premier werd beëdigd, heeft beloofd 300.000 banen te scheppen en de armoede te bestrijden.

Bron:
http://www.express.co.uk/news/world/434107/Tony-Blair-will-help-three-million-Albanians-get-the-right-to-work-in-the-UK#
Auteur: Owen Bennett

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres & Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Socialisten. Bookmark de permalink .

17 reacties op Tony Blair gaat 3.000.000 islamitische Albanezen helpen het recht te krijgen om in het Verenigd Koninkrijk te mogen werken

 1. Martha N zegt:

  In Engeland zijn ze bijna nog gekker dan hier.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Het volk is staatsvijand nr.1…. de staat volksvijand nr.1

  Het volk is zwakzinnig, derhalve hun leiders psychopaten en hun uitvoerende macht bestaat uit sociopaten…

  Waarop stoelt dan illusie dat het ‘ooit nog wel eens goed komt’ met deze maatschappij?

  Like

 3. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2466207/Tony-Cherie-Blair-set-1million-profit-house-son-Euan-just-3-years.html

  Toevallig zag iki dit artikel vandaag op MailonLine. Tony werkt als midden-oosten gezant voor de VN.
  Hij is ook adviseur van de president van Kazachstan en ontvangt daar jaarlijks volgens zeggen zo’n 8 miljoen pond voor.

  https://ejbron.wordpress.com/2011/10/25/socialist-tony-blair-verkoopt-ziel-aan-dictator-van-kazachstan/

  Like

 4. Cathja zegt:

  Deze Blair is volkomen van zijn verstand beroofd! Hij blèrt maar wat. Maar wat heeft hij eigenlijk nog in de melk te brokkelen in Engeland? Kan en mag hij deze (politieke) uitspraken en ‘beloften’ wel doen?
  Je zult maar een autochtone Britse werknemer zijn, die er wellicht over enkele jaren 3 miljoen van die arme en ook nog eens islamitische ‘collega’s’/concurrenten op de arbeidsmarkt bij krijgt! Zijn er straks nog wel Britten die in het Verenigd Koninkrijk willen blijven wonen? Ik zou mijn biezen pakken, en misschien naar Australië vertrekken. Niet omdat er daar geen moslims zijn, maar daar heb je nog voldoende ruimte, én een veel strenger immigratiebeleid.

  Bah, wat holt Europa qua leefbaarheid achteruit, en dat alles door die enorme toestroom van immigranten, die nooit en te nimmer zullen integreren in de samenlevingen. Albanië mag dan een Europees land zijn, maar 3 miljoen islamitische Albanezen zijn ook MOSLIMS, en dáár zit het gevaar!

  Als we ook nog door Malmström (en dus Brussel) worden verplicht om een deel van de bootvluchtelingen op te vangen, die in 9 van de 10 gevallen óók moslims zijn, dan is het duidelijk te zien dat we onze souvereiniteit definitief hebben ingeleverd.

  Vaarwel, Nederland!

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Je zult maar een autochtone Nederlandse werknemer zijn, dan wordt de grond ook hier in ons eigen land weggeslagen door de constante instroom van goedkopere arbeidskrachten uit de MOE-Landen die door dubieuze uitzendbureau’s en criminele constructies de banen van ons overnemen. Als deze met zijn hoofd in de socialistische wolken lopende geschifte figuur Tony Blair zijn zin zou krijgen dan loopt het nog sneller spaak dan wij verwachten. 3.000.000 meest criminele inwoners er bij dat trekt Engeland niet net zo min als Nederland.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Ik ben bang dat Tony Blair daar mee de Dominion politiek van de Britten de nek omdraait.Ik hoop voor de Britten dat het niet door gaat.

  Like

 7. Neem alleen het volgende in overweging. Volgens Wikipedia zijn 60 % van de albaniers mohammedanen, als gevolg van de 450 jaar durende turkse bezetting van de Balkan. Tegelijkertijd beschouwen ze Gjergj Kastrioti (turks: ‘Skanderbeg’) als nun nationale held, omdat die zijn leven had gewijd aan de strijd tegen de turkse bezetters en hun mohammedaanse fanatisme. Maar hoe in hemels naam gaan deze 2 dingen samen – iemand te huldigen die tegen de mohammedanen vocht en tegelijkertijd gedwongen mohammedaan zijn, ofschoon de turken sinds 100 jaar weg zijn en men gewoon uit de islam-club kon uittreden? En een zulk volk wil lid van de EU worden?!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Als alle mensen die gedwongen zijn geworden zich tot de islam te bekeren terug gaan naar hun roots, dan blijven er niet zoveel islamieten meer over.
   Dat zal een hele opluchting zijn. En wel voor de hele wereld.

   Like

   • Klopt. Maar in landen zo als Albanie moest de terugkeer bijzonder makkelijk zijn, in tegenstelling tot zeg maar Afghanistan. En niet in de laatste plaats heeft de katoolse kerk een ‘albanermission’.

    Voorwaarde voor een EU-toetreding moest een opene, landsdekkende discussie over het aangehaalde on-europese paradox zijn – gedwongen mohammedaan zijn (ofschoon vandaag niet meer nodig) en tegelijkertijd de bovenste anti-mohammedaan van het zelfde land posthuum toe te juichen. Zoveel onzin doen alleen maar halve orientalen.

    We hebben al genoeg gekke landen in de club, dus geen meer daarvan, bedankt.

    Like

 8. Martien Pennings zegt:

  De half-zuster van de echtgenote van Tony Blair is moslima geworden: die hele familie is gek, decadent, totaal ontspoord: http://dailym.ai/11Lmtyb.
  Je kunt aan recente foto’s van Tony Blair zien dat-ie gewoon krankzinnig is geworden:
  http://bit.ly/1bIvHT4

  Like

  • Wachteres zegt:

   Wat wil je Martien, als je ladingen geld uit het Midden-Oosten ontvangt en je moet dan net doen alsof alles wat je daar ziet, er niet is.

   “Niet horen, niet zien en zwijgen” over al het gruwelijk geweld tegenover vrouwen en andersdenkenden.

   Als je nog een klein beetje geweten hebt, dan wordt je denken wel aangetast, omdat het enige wat je kunt doen is; voortdurend onwelgevallige opkomende gedachten naar je on[der]bewuste duwen; je gewetensfunctie uitschakelen en net doen alsof je gek bent.

   Uiteindelijk zou elk normaal mens van zoveel gewetenloosheid echt gek worden.

   Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Blair solliciteert naar grote moeilijkheden.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Wanneer beginnen ze eindelijk idioten weer in een gesticht op te sluiten in plaats ze in de politiek te laten gaan.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Koddebeier: 16.51. uur. NOOIT MEER waarde Koddebeier! Ik kan het je nog mooier vertellen: waarom zijn er zo’n grote hekken om psychiatrische instellingen? Weet U het niet, nou ik heb begrepen dat dat is om de ECHTE GEKKEN VAN BUITEN NIET BINNEN TE LATEN. Het is grappig bedoelt, maar je zou onderhand gaan denken…..

   Like

 11. Republikein zegt:

  Dat is Roger Waters!

  Like

 12. Roni Thome zegt:

  Al weer een voorbeeld hoe psychopathisch en gehersenspoeld zijn vele van de leiders uit de ‘Generatie ’68’. Als ode voor deze hufters, breng ik hier een persiflage over de bekende song van John Lennon ‘Imagine’

  Imagine there is no EU
  Our country will not look like a zoo
  It’s easy if you try
  Say that ‘Brussel shit’ goodbye
  How nice will be the sky above us
  With nobody from the east who comes to mug us

  Imagine we will have again borders
  Our sovereignty and our will are again orders
  No motherfucker will pass through
  In the name of Allah to harm and bomb us too.

  Imagine ‘Schengen’ is a passing nightmare
  How happy we will be
  No EP ‘Stinker’ will tell us what to do
  We will close him directly in the loo.

  Like

 13. Pietje Pater zegt:

  boe!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s