Duitse radicale islamieten runnen “German Camp”

Screenshot_32

Inmiddels zijn er ongeveer 200 radicale islamieten uit Duitsland in Syrië of op weg er naartoe. Daar bereiden zij zich in een eigen kamp voor op hun inzet in de burgeroorlog.

Volgens informatie van “Der Spiegel” hebben Duitse radicale islamieten zich verzameld in een eigen kamp in het noorden van Syrië. In het “German Camp” bereiden de Duitstalige gevechtseenheden zich voor op hun inzet in de Syrische burgeroorlog, bericht het tijdschrift onder verwijzing naar een als “geheim” geclassificeerd situatierapport van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst.

De autoriteiten nemen bezorgd waar, dat steeds meer radicale islamieten uit Duitsland naar Syrië vertrekken. Ook de president van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst, Hans-Georg Maaßen, had een maand geleden bekendgemaakt, dat er steeds meer jonge islamitische mannen uit Duitsland naar Syrië vertrekken om daar te vechten aan de kant van de radicaalislamitische oppositie.

Hij had het in een interview met de “Deutschlandfunk” over ongeveer 170 Duitse radicale islamieten. “Voor zover bekend, staan ze in nauw contact met elkaar en het is zeer wel denkbaar dat zij ook op een bepaalde plek bij elkaar komen”, zei hij.

Volgens “Der Spiegel” zijn er inmiddels ongeveer 200 radicalen uit Duitsland in Syrië of op weg daar naartoe. Er bestaan aanwijzingen dat ze van daaruit willen werven voor de Jihad (“heilige oorlog). Ook van de ervaren repatrianten gaat een “bijzondere bedreiging” uit.

Maaßen toonde zich bezorgd, “omdat deze personen vermoedelijk weer terug zullen komen. Ze zullen waarschijnlijk gevechtservaring hebben, ze zullen wellicht zelfs een opdracht hebben, een terroristische opdracht.”

Screenshot_33

Bron:
http://www.welt.de/politik/ausland/article121052084/Deutsche-Islamisten-betreiben-German-Camp.html

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims, Rotzakken, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Duitse radicale islamieten runnen “German Camp”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nou, ik zou zeggen: Laat gaan.
  Hopelijk keert er niet één meer terug; opgeruimd staat netjes!

  Like

 2. Th.M. van Baarle zegt:

  Wat nu gebeurt in Syrië en de deelname aan deze strijd door een groot aantal West-Europese moslim-jongeren pas naadloos in het PROJECT.
  Op weg naar het WERELDKALIFAAT moet er in onze regio een machtsovername plaats vinden, waarbij zeker wapengeweld te pas zal komen. Dan komt het goed uit dat er dan inmiddels getrainde moslim-jongeren zijn die direct ingeschakeld kunnen worden.
  Mocht het toch eventueel zo zijn dat er voldoende Nederlanders wakker genoeg zijn om deze machtsovername tegen te willen houden, dan is het wellicht raadzaam om te zorgen dat de Syrië-strijders NIET terugkomen. Beter is zelfs om een aanvang te maken met de repatriëring van zoveel mogelijk moslims naar het Midden-Oosten. Er is daar intussen zoveel vernield dat er veel handen nodig zijn voor herstelwerkzaamheden. Kunnen ze eindelijk ook eens wat doen.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Hoe zit het bij ons?wat doet meneer immam Jabar van der Ven,heeft hij al strijders voor zijn Allah naar Syrie gestuurd?Stom genoeg is hij ja, hij heeft onze Heer voor Allah en Mohammed geruild, dat bijde de leer van het despotisme verbrijden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s