Een moslimbekeerling, die de sharia wilde opleggen aan het East End van Londen, dreigde niet-islamitische voorbijgangers te doden omdat zij bier dronken

Screenshot_35

Jordan Horner alias Jamaal Uddin

• Jordan Horner, 19 jaar, liep rond in ‘Tower Hamlets’ en schold niet-moslims uit
• De leden van de ‘moslimpatrouille’ zeiden  ‘dood de ongelovigen’ en dreigden mensen die bier dronk neer te steken
• Horner bekent schuldig te zijn aan ABH [ = mishandeling met lichamelijk letsel tot gevolg] nadat hij in een vuistgevecht met een voorbijganger verwikkeld was geweest
• Hij was al eerder gevangen gezet, nadat hij bij het huis van Anjem Choudary tegen fotografen had gezegd dat het met hen net zo zou aflopen als met  Lee Rigby

Een islambekeerling heeft vandaag toegegeven dat hij niet-moslims in Oost-Londen heeft aangevallen in het kader van een campagne tegen de westerse cultuur. Jordan Horner maakte deel uit van de ‘moslim patrouille’ die ’s nachts laat rondzwierf in ‘Tower Hamlets en die mensen die bier dronken bedreigde. De groep zei dat zij ‘ongelovigen’ wilden ‘doden’ en ook dat ze de feestvierders/pretmakers zouden neersteken. Eveneens zouden zij YouTube-video’s uploaden, waarin zij kritiek zouden uiten op niet-moslims om de kleding die zij droegen.

Horner, 19 jaar, werd eerder zes weken gevangen gezet, nadat hij fotografen, die zich buiten het huis van de haatprediker Anjem Choudary hadden verzameld, had meegedeeld dat ze als de vermoorde soldaat Lee Rigby zouden eindigen.

Screenshot_36

In de vroege uurtjes van 6 januari dit jaar hadden Horner en anderen blijkbaar een groep van vijf mannen die op straat liep, benaderd en vervolgens blikjes bier uit de handen gegrist, waarna ze die leeggooiden in de goot. De ‘moslimpatrouille’ zou het volgende hebben gezegd: “Waarom vergiftigen jullie je lichaam? Dat is tegen de islam. Dit is de moslimpatrouille. Dood de ongelovigen”. Een moslim zei toen tegen een andere moslim: ‘Haal een mes ‘, maar toen de mannen wegliepen, verkocht Horner hen enkele opstoppers. Hij zou tussen december en januari ook twee stelletjes en een man in Oost- Londen hebben bedreigd.

Tijdens een eerdere hoorzitting in ‘Thames Magistrates Court’ zei de officier van Justitie Kehinde Adesina dat Horner en zijn extremistische vrienden op 6 januari de straat opgingen om de Sharia-wetgeving af te dwingen. “Voorafgaand aan het incident waren er enkele video’s geupload naar YouTube die gingen over mensen in Oost-Londen die onbehoorlijk zijn gekleed”, zei ze. “Tussen 4 en 5 uur ‘s morgens was een groep van vijf vrienden [mannen] aan het drinken en ze genoten van een avondje uit. Ze hadden blikjes bier in hun handen”. “De groep werd benaderd door Horner en enkele andere mannen die islamitisch gekleed waren. Ze namen het blikje bier uit de handen van een van de mannen en gooiden het leeg”. Mevrouw Adesina voegde eraan toe: “De slachtoffers beschrijven de belangrijkste agressor als rossig met een rossige baard. En één slachtoffer zei dat de blanke rossige man hem een dreun op zijn kaak gaf. Het was een groepsaanval en een aanval die religieus versterkt werd”.

Vandaag verscheen Horner in de ‘Old Bailey’ [het hoogste gerechtshof van Engeland] naast collega bekeerlingen Ricardo McFarlane, 26 jaar, en een 23-jarige man die om juridische redenen niet kan worden genoemd. McFarlane verscheen in de beklaagdenbank gekleed in witte gewaden en een hoofddoek, terwijl Horner – die zichzelf Jamaal Uddin noemt – en de andere man voorkwamen via een video-link vanuit de Belmarsh gevangenis. Horner bekende schuldig te zijn aan twee aanklachten van ABH [mishandeling met lichamelijk letsel tot gevolg] en erkende dat hij bedreigende, grove of beledigende woorden  had gebruikt, maar een andere aanklacht van ABH en twee aanklachten, waarin hij beschuldig werd bevonden aan het veroorzaken van rellen [vechtpartijen], ontkende hij.

McFarlane en de 23-jarige man ontkenden de drie ABH aanklachten, terwijl de naamloze man ook ontkende schuldig te zijn aan vechtpartijen. Horner hoeft niet verder terecht staan nadat hij schuld heeft bekend en na het proces van de twee andere verdachten, dat op 11 november begint, zal hij worden veroordeeld. Van McFarlane, uit Camberwell, werd zijn voorwaardelijke borgtocht op de hoorzitting van vandaag vernieuwd, terwijl Horner, uit Walthamstow, en de andere man in voorlopige hechtenis werden genomen.

Video:

Nu kan worden gemeld dat Horner eerder dit jaar gevangen werd gezet, toen hij fotografen dreigde en hij zei dat zij hetzelfde lot zouden ondergaan als ‘de jonge soldaat’ Lee Rigby als ze foto’s van Anjem Choudary namen. Hij werd veroordeeld voor geweldpleging en het veroorzaken van strafbare schade, na het slaan van een fotograaf en het vernielen van de auto van iemand anders. Horner duwde Bradley Page buiten het huis van Choudary in Walthamstow hardhandig aan, twee dagen nadat Drummer Rigby op 22 mei in Woolwich met een bijl was doodgeslagen en zei: “Je moet voorzichtig zijn. Wat er gebeurd is met de jonge soldaat zou met jou ook kunnen gebeuren”. De volgende dag vertelde hij Sonjia Horsman dat hij haar ‘ f *** ing hoofd zou afsnijden en hij bracht voor 3.000 pond schade toe aan haar auto. De tiener bekeerde zich het vorige jaar tot de islam, nadat hij buiten een pub werd benaderd, en hij heeft het contact met zijn familie en vroegere vrienden verbroken.

Bron:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2465939/Muslim-convert-Jordan-Horner-wanted-impose-Sharia-Law-threatened-kill-non-Muslims.html
Auteur: Chris Greenwoord

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Moslims, Rotzakken, sharia. Bookmark de permalink .

22 reacties op Een moslimbekeerling, die de sharia wilde opleggen aan het East End van Londen, dreigde niet-islamitische voorbijgangers te doden omdat zij bier dronken

 1. Theresa Geissler zegt:

  Hij bekeerde zich vorig jaar tot de islam nadat hij buiten een pub benaderd was……Mijn God, wat een idioot!
  Die moet zich op dat ogenblik wel èrg klote hebben gevoeld…..(Schrale verklaring, maar ik heb geen andere.)
  Ik heb trouwens die video nog bekeken, maar één ding: Als hier in Nederlandse steden ooit zoiets als no-go areas en muslim patrols worden gedoogd is het hoog tijd om de Staat der Nederlanden aan te klagen!

  Like

  • Lucie zegt:

   Die”no-go areas”,hadden we in de tijd van Pim Fortuijn al.
   Is nooit tegen geprotesteerd.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het is waar, dat ook Nederland wijken heeft, waar de autochtoon, zelfs de politie, amper meer DURFT te komen. Maar de echte limit is er pas bij toestanden zoals in Londen, waar de autochtoon in bepaalde wijken niet meer MAG komen. Waar zelfs de politie hem de toegang ontzegt!
    En juist dàt moet de autochtoon dus niet pikken. Zodra dàt gebeurt moet de gemeente of de Nederlandse staat aangeklaagd worden. Doodgewoon.

    Like

 2. Rick zegt:

  (Zin verwijderd door de webmaster…)
  Zou graag zo’n figuur eens “in het wild” tegenkomen 😉 Oh wee…het bloederige gebeente dat hij mij zou benaderen c.q. aanspreken; schop hem ter plekke total loss!! Make my day 🙂
  Maar goed. Het kan nog gekker; In Noorwegen krijgen de (groep-)verkrachters van een 12 jarig meisje een TAAKSTRAF !!
  http://themuslimissue.wordpress.com/2013/10/16/muslim-immigrants-get-community-service-for-gang-rape-of-12-year-old-in-norway/

  Like

 3. Grof schandalig dat zulke figuren op de aarde rondlopen en het geloof van de ‘vrede’ verkondigen!

  Like

 4. Rudi zegt:

  Als we de ‘racisme’-schreeuwers moeten geloven, is deze knaap dus van ras veranderd?

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Die bekeerling is eigenlijk heel zielig en nog makkelijk te beïnvloeden ook.En hij is niet de enige.
  Het grote probleem zijn de ronselaars met hun gladde praatjes over het “verderfelijke Westen”
  e.d. Die moeten ze het werken definitief onmogelijk maken, bv. door denaturalisatie en directe verwijdering(incl.achterban) uit het land.
  Daarnaast dienen alle moskeeën gesloten te worden en mogen er geen nieuwe bij komen.
  Feitelijk is de islam één grote leugen. Die leugen is alleen te bestrijden door ‘m te kijk te zetten
  en z’n verspreiders definitief uit te zetten.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Ik ben bang dat de Britten door hun Dominion politiek heel erg hard hier aan te kauwen hebben.

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Wat is dit een prachtig voorbeeld! Bekijk die rossige baard en dat kale hoofd onder dat keppeltje. Bedenk dat dat in de Angel-Saksische landen het een bekend fenomeen is dat mensen met rood haar geen ziel hebben. Dit is een prachtig voorbeeld van hoe iemand die in de verdrukking is gekomen de maatschappij terugpakt door het abjecte en het anti-maatschappelijke gedrag te cultiveren.

  We zien dit vaker gebeuren dat mensen die het niet getroffen hebben, moeder aan de drank en vader in het gevang etc., dat die mensen er voor kiezen om het meest verschrikkelijke gedrag te ontwikkelen wat hen maar voor mogelijk lijkt. In principe moet die Jordan Horner een normale vent zijn geweest, totdat hij de druk van de maatschappij niet meer kon verdragen en hij werd gebroken. Diep in zijn hart (als hij dat nog heeft) moet er nog een restje beschaving zijn, het moet mogelijk zijn hier aan te appelleren en hem dit slechte gedrag te laten afzweren, maar het zal wel moeilijk zijn, negatief gedrag bouwt zich op en versterkt zich op die manier.

  Ik denk dat hij wel weer op het rechte pad kan komen. Dat wil zeggen, als iemand daar nog de noodzaak van zou inzien.

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Het zal niet zo heel lang meer duren en de tijd van het wilde westen gaat zich herhalen, u weet wel de geschiedenis herhaalt zich steeds, en mensen zich gaan bewapenen tegen dergelijke gekken.
  De politiek kan dit probleem gewoon niet aan, ondanks dat ze daarvoor ingehuurd zijn.

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Gewoon nog even voor alle helderheid.
  Deze moslimbekeerling kan niet erg snugger zijn. Hij wil andere mensen belemmeringen opleggen terwijl hij zelf vrij is om in het moslimgeloof te stappen. Niet alleen niet snugger maar gewoon een hele domme jongmens.

  Like

 10. Eline zegt:

  Ik zou die gebreide muts tot bijna op die domme ogen toch echt geen keppeltje willen noemen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, maar ik dacht ook eigenlijk niet dat het dat was.
   Keppeltjes zijn meer Joodse hoofdbedekking, dacht ik, die traditioneel alleen het achterhoofd bedekken. Dit is islamitisch, dus….tja, hóófdbedekking. Zo noemde Mohammed Enait het destijds bij P&W ook, heel narrig: “Geen muts; een hóófdbedekking.” Die zijn erg vaak gebreid of gehaakt, ja. Met name deze jongen staat het tamelijk stom, daar heeft u zeker gelijk in.

   Like

 11. jantjeuitnl zegt:

  plopperdeplopperdeplop!

  Like

  • Rudi zegt:

   Iets gelijkaardigs dacht ik toen ik de foto van ‘Barbarossa’ zag, zeker na het betoog van vanhetgoor over verdrukten in de maatschappij.

   Zijn achtergrond zou er zo uit kunnen zien:
   Engelse jongen mag niet meedoen met de musical ‘Sneeuwwitje’ en gaat uit rancune dan maar bij een andere groep dwergen
   “Ik hak, ik hak, ik hak, ik hak de fafi-i-ir zijn kop eraf!”
   “Hee-ho, hee-ho, het kalifaat komt zo!”

   Like

 12. Maloch zegt:

  Die gasten van de muslim-patrol zoeken ze wel uit zeg. Dit gaat ze echt niet lukken in andere wijken van die stad. Stel je eens voor dat ze zoiets zouden zeggen tegen een groepje Millwall fans die daar met een kannetje bier over straat lopen na een wedstrijd. De rapen zijn gaar daar.

  Denk dat het niet lang meer gaat duren dat er in delen van Londen hele groepen tegenover elkaar komen te staan. Brussel/Antwerpen, Parijs en Malmö idem.
  Dit gaat een keer exploderen.
  1 x raden wie dan de zogenaamde slachtoffers zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s