François Hollande laat politie keihard vallen

Screenshot_9

Uitgezet tijdens een schoolreisje. Dus?

Het 15-jarige meisje Leonarda werd eerder dit jaar tijdens een schoolfeestje van de bus gehaald en uitgezet. De familie van deze dame mocht namelijk niet in Frankrijk blijven; zij en haar familie moesten het land verlaten.

Een commissie heeft vervolgens onderzoek gedaan naar haar uitzetting. De timing was namelijk een beetje … vervelend. Ze was lekker op reis met haar school, ze keek uit naar een fantastisch mooie trip, een mooi avontuur, en opeens werd ze door de politie van haar stoel gelicht. Of ze even mee kon komen. Net als de rest van haar familie.

Zoals u in een dergelijk geval zou verwachten ging links meteen los – en dan met name linkse scholieren. Het was vreselijk, dit kon zo toch niet, ze was hartstikke jong, en dan ook nog op zo’n moment… en ga zo maar door.

President Hollande – socialist in hart en nieren – vond het daarom nodig om een commissie onderzoek te laten doen. Die concludeert nu dat de uitzetting terecht was (hoewel de timing minder gelukkig).

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op François Hollande laat politie keihard vallen

 1. Jean zegt:

  Linkse ratten vreten hun eigen stront nog op als er verkiezingen voor de deur staan dus niet teveel aandacht geven aan die franse dwerg en vooral nooit vertrouwen.
  Dat het politieoptreden lovenswaardig is is een vaststaand feit, deden ze dat maar in heel Europa zo dan waren er nu véél minder problemen en vooral véél minder geweld aanwezig.

  Like

 2. Rudi zegt:

  Wat ik mij afvraag, is waar al die Kosovaren opeens vandaan komen. Ze moesten zo nodig onafhankelijk worden van Servië en nu ze onafhankelijk zijn, komen ze massaal naar hier.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja @ Rudi 13:13,

   dit heb ik me ook al verschillende keren afgevraagd. In Kosovo is er momenteel toch niets aan de hand? Blijf dan in je eigen land. We schieten niets op met die volksverhuizingen.
   Terecht zijn dit meisje en haar familieleden terug gestuurd. Ik begrijp alleen Hollande niet, dat het meisje nu terug mag komen, maar haar familie niet. Dat is vreemd beleid.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Ik denk dat de geldstroom uit Servië gestopt is, dan verlaten de ratten het zinkende schip.

    Like

   • Rudi zegt:

    @koddebeier en Cathja
    Nou, dan is volgens mij duidelijk aangetoond dat het EU monster van Frankenstein kickt op gefaalde staten. En straks Albanië er ook nog bij? Toe maar.

    Zet dat tegenover de kritiek die Vlaanderen krijgt in binnen- en buitenland omdat het onafhankelijk wil worden.

    Like

 3. Ach, hier hebben we toch het onderhand wereldwijde Zieligheidsgevalletje Mauro? Die is dankzij de linkse multicul-pamperaars mooi “gered” uit de klauwen van die “oergemene” asielstoppers?

  Like

 4. Maloch zegt:

  “De asielprocedure is perfect verlopen.”

  Tja…..daar verschillen de meningen wel over, zoals blijkt.
  Wat moeten we nou van zo’n jong grietje verwachten dan? Dat zij invloed heeft op de beslissing (ik denk dat zij toen nog maar een heel klein meisje was) die haar ouders ooit hebben genomen?
  Nu is zij 15 jaar maar voor de wet nog steeds niet iemand die verantwoordelijkheden heeft. Gezien het feit dat zij meegaat op een school-uitje, laat zien dat zij al een tijdje aanwezig is in Frankrijk. Blijkbaar heeft er al een heel lang voortraject gespeeld waardoor zij vanuit zo’n opvangcentrum deel heeft mogen nemen aan de gewone samenleving.

  Wat moet zo’n kind dan? Niet naar school gaan waar zij toe gedwongen wordt? Blijkbaar is dat ook geen optie. En zeg nou zelf; Iedereen hier is allang 15 geweest. Iedereen weet wat die leeftijd inhoudt en waar je met je kop zit. Om zo’n kind dan uit de zitting van een bus te halen waar alle vriendjes en vriendinnetjes bijzijn is not-done (misschien iets beter te begrijpen voor hen die zelf kinderen hebben). Zo’n meisje is bezig met haarzelf. Invulling te geven aan haar jeugd/puperteit.

  Wederom zijn wij (ook in Frankrijk is er een soort van democratie) de smerigen/de zogenaamde humanistische denkers.

  Wie laten nou mensen 10 jaar aarden (als zij dat al doen) in een samenleving om vervolgens te zeggen; Sorry maar wij zijn er achter gekomen dat u hier niet hoort. Raus!
  Het hoeft toch geen hele jeugd van een kind te duren om er achter te komen of een gezin hier welkom is of niet?

  Wie is er hier nou gek. Zij die proberen of zij die dit soort procedures (die hoe dan ook vaak jaren in beslag nemen) bedenken?

  My God, wat een farce is het allemaal.
  Nergens in het gewone bedrijfsleven zien wij ondernemers 10 jaar lang investeren in een zaak die nog helemaal niet duidelijk is. De B.V. Nederland (kweet dat dit over Frankrijk gaat maar Nld doet precies hetzelfde) doet dat wel. Zij heeft er geen enkele moeite mee om 10 jaar lang geld in een gezin te pompen om vervolgens, na 10 jaar, te zeggen; Sorry. U moet weer weg hier.

  Kom nou op met z’n allen. De regels moeten veranderen. En helaas; Daar heeft zo’n grietje ook geen invloed op.

  Like

 5. Henk der Niederländer zegt:

  Maar wat inderdaad nergens terug te vinden is, is wel dat de familie eerst 12 jaar als illegalen in Italie gewoond heeft en naar mijn bescheiden mening dus als goede zigeuners zijnde daar niet de kost hebben verdient met eerlijke arbeid.
  Gek zeg dat je dat nergens in de berichtgeving terug vind.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, waren het Roma?
   Ik had bijna gezegd: Dat verklaart toch wel iets, maar aan de andere kant: Hier in Frankrijk ging ze toch gewoon naar school.(En dat is dan weer iets uitzonderlijks.)

   Like

 6. luckybee zegt:

  Je kan een Marxist nooit vertrouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s