Ombudsman: “Nederlanders zijn racisten. Allemaal”

Screenshot_25

Alexander Brenninkmeijer, de Nationale Ombudsman

Welkom kijkers, bij deze Weg-Met-Ons Special van fatsoenlijk duidingsprogramma Buitenhof. Uw hoogmis van de Linkse Kerk. We beginnen met het Evangelie van de Sterkste Schouders: een lieve mevrouw die Afrikaanse dobbernegers uit de Middellandse Zee wil vissen en ze wil adopteren, allemaal. De mevrouw heet Bonjour, dat zal dan wel die veelbesproken doch nimmer waargenomen linkse humor zijn. Daarna volgt het preken voor eigen parochie, door gastpredikant Alexander Brenninkmeijer. De Nationale Ombudsman vertelt ons de parabel van een volk aan zee, dat te maken kreeg met een grote toestroom van andere volken. Het volk aan zee moest alles goed vinden en zijn rijkdom delen, want anders werd de vervloeking “racist!” over hem uitgesproken en werd het een sociale paria. Maar de banvloek werkt niet meer, de zeemensen kregen de schurft aan de nieuwkomers, omdat die zich gedroegen als een sprinkhanenplaag van, jawel, Oud Testamentische proporties. En dat is tegen de FatsoensCatechesismus he. In een vurige donderpreek benadrukte Brenninkmeijer het dogma van de Linkse Kerk: houd toch allemaal uw bek, stomme populistische rechtsracisten.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

45 reacties op Ombudsman: “Nederlanders zijn racisten. Allemaal”

 1. Monalisa zegt:

  Is hij ook een Nederlander ! dan is hij net zo erg.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  ‘Warenhuis C&A heulde met de Nazi’s’ behoord deze man ook tot die familie.

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Ik vraag me wel eens af wat de inbreng van Thierry Baudet in die redactie van Buitenhof eigenlijk is.
  Enfin, blij dat Nanninga de honneurs waarneemt en dit stukje heeft geschreven.
  Ik zat er bijna letterlijk tegenaan te kotsen.
  Moest ik het nou wéér doen?

  Kijk ook even http://bit.ly/15U6p3v naar Saskia Bonjour, die helemaal wegzweeft van diepdoorvoelde meisjesmedemenselijkheid jegens al die testosterongeladen jonge zwarte islamieten die vanaf de kust van Noord-Afrika de bootsprong naar Lampedusa wagen.
  Ik denk, als je in haar hartje kijkt, dat ze het liefst gewoon luchtbruggen zou inrichten die rechtstreeks vanuit alle Afrikaanse luchthavens de “asielzoekers” met tienduizenden per dag zouden aanleveren .

  En Petra Stienens roze wolk lijkt ook al elke dag hoger te gaan.
  Intense gelukzaligheid speelt rond haar lippen.
  Ze had het over slavernij in de moderne wereld en slaagde erin de islam niet te noemen en het westen de schuld te geven.
  Petra zou ik het liefst met een paarsfluwelen lint héél langzaam willen wurgen terwijl ik haar diep en verliefd in de ogen kijk.

  Like

  • Rudi zegt:

   Petra Stienen lijkt me een beetje de Kristiane Backer van Nederland. Net zo’n giecheltrutje dat de islam allemaal rozengeur en maneschijn vindt.

   Waar ik Nederland wel om benijdt, en Trucker refereerde hier al aan in een comment op een recent artikel over Hans Jansen, is dat afwijkende meningen als die van professor Jansen een forum krijgen in de Nederlandse MSM. Dit staat in schril contrast met Vlaanderen, waar mensen als professor Urbain Vermeulen, Koenraad Elst en Peter Calluy elk publiek forum ontzegd wordt. Terwijl zij in hun vakgebied en expertise klasbakken zijn.

   Ik heb altijd gedacht dat politiek correct Nederland nog nét ietsje verder op zijn knieën zat voor de islam dan Vlaanderen, maar dat is niet zo.

   Like

  • Republikein zegt:

   Je komt toch niet?

   Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Mevrouw Nanninga is een ware aanwinst voor “Geen Stijl”. Ze weet op een ironische manier, de vingers aan de pols te houden. Verder heb ik het wel helemaal gehad met heel LINKS, geheel POLITIEK CORRECT en de hele GUTMENSCHEN SCENE! Ik walg van ze!

  Like

 5. Henk der Niederländer zegt:

  Om even terug te komen op de gek Brenninkmeijer, Hij vind het dus nodig om de rijkdom te delen.
  Nou lijkt deze hypocriet me nou niet direkt de minst verdienende hier in de lage landen en de schoft heeft het dus over rijkdom delen, waarbij Ik persoonlijk dan meer denk om zijn rijkdom ui te delen aan een stel hongerlijders van buiten de grenzen en de arme mensen hier in Nederland te onthouden van zijn slap gezwam.
  Maar Ik zal het wel mis hebben en dat wat Ik bedoel niet de bedoeling is van Brenninkmeijer.

  Like

 6. topsporter zegt:

  Grappig vandaag dat zgn. Buitenhof. De idioten waren niet aan te slepen.
  Binnenkort gaat de PVV over de knie van Petra Stienen of een van die andere kleine mensen, die zich groter voordoen dan dat ze in feite zijn.
  Hou ook goed in de gaten dat dit land vergeven is van kleine mensen, die zodra ze een beperkte opleiding in Pvda-modus hebben genoten een veel te grote broek aan hebben.
  U kunt zonder problemen bij Wehkamp te grote onderbroekken (directoirs) bestellen en versturen naar de dames van Buitenhof.
  Ze zullen ze graag tijdens de uitzending showen.Buitenhof is toch een show?

  Like

 7. Roni Thome zegt:

  Mijnheer Brenninkmeijer cum suis van de linkse en liberale kerk, wonen in een prachtige wijk- of dorp met bloeiende tuinen of peperdure flats. Hun buren zijn blanke hoogopgeleide autochtone Nederlanders. Niet westerse Allochtonen kennen ze uitsluitend uit de krant en televisie. Ze wonen niet in de omgeving waar Brenninkmeijer en andere gasten van ‘Buitenhof’ wonen. Verder maken deze hoge heren en dames bijna geen gebruik van openbaar vervoer. Zeker niet van de Haagse tramlijnen 9, 16, 12 of 6 die dwars door ‘Schorriemorrieland’ rijden. Oost Europeanen kennen, sommigen van hen wel. Het zijn degenen die in hun buurt komen inbreken, de pinautomaat van de plaatselijke bank kraken en en/of brute roofovervallen thuis op weerloze rijke autochtonen plegen. Maar dat gaat ook wel over, als “das Beastmensch von osten” (de lelijke wijze waarop de Nazi’s oost Europeanen hadden genoemd) en onontwikkelde lieden’ uit de Derde Wereld zich zouden in de Nederlandse samenleving integreren. Wie dat moet doen? Natuurlijk! Het Nederlandse voetvolk. Daar zijn ze goed voor. En wat als ze dat niet willen doen? Ja! Dan zijn ze een stelletje racisten!.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Overigens deed de passage ‘1 negerin met grote muil mij nog glimlachen: Ik dacht, daar nog een minstens zo sprekend exemplaar van te kunnen aanwijzen als Gerda Havertong: Natasia Blank.
  Die kent U niet?
  Het pracht-exemplaar uit de pulp-t.v. show De Gouden Kooi.
  Tijdens en na dat programma zijn er de nodige mensen aan het woord geweest die beweerden, haar beter te kennen en die betoogden, dat zij echt een heeeeel lieve vrouw was. Ja, wel erg direct…..
  Het was toen ik dàt las, dat ik definitief een negatieve klank verbonden heb aan het woord ‘direct.’ Sindsdien weet ik hoe laat het is, zodra dat woord op de proppen komt.
  Maar tja, negerin met grote muil….. treffend synoniem voor ‘takkenwijf,’ vrees ik….

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De nationale linkse geitenharen sok spuit ook modder, we zijn allemaal racisten blaat het ventje er op los. Wat een akelige linkse gutmensch bal !!!

  Like

 10. luckybee zegt:

  Hij is een Katholiek en aanhanger van de Bataafse republiek.Ze hebben ons al eens aan de Fransen veraden.

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Het verhaal van B. is duidelijk:
  Men mag best kritisch denken over de instroom van buitenlanders, MAAR wanneer onze mening ” te ver gaat overhellen” ( = doorslaat ) en de aandacht van het buitenland gaat trekken, dan is het tijd voor REFLECTIE..
  Boetepredikers Brenninkmeijer roept Nederland op eens te luisteren naar wat oud-president Carter ons te melden heeft: ”Nederland vergeet om zijn diversiteit te managen”

  De mening van B. werd ook gedeeld door de nu ambteloze mevrouw B.die naast het kunstzinnig kleien ook linkse politiek bedreef.Daarom haatte zij Geert W. ook zo en zij kon haar afkeer nauwelijks verbloemen.
  Het is waar, nog steeds denken de linkse elites hetzelfde :”De schare die de (linkse) wet niet kent, vervloekt zijn zij.”

  Maar noch mevrouw B., noch de heer B., noch het politiek correcte establishment in binnen- en buitenland zal voor Nederland gaan bepalen wanneer de maat van ONZE tolerantie vol is.
  Uiteindelijk bepaalt het volk ZELF wanneer het geduld definitief ten einde is.

  Genoeg instroom!
  Genoeg aantasting van onze verworvenheden!
  Genoeg uitholling van ons sociaal stelsel!
  Genoeg financiële ondermijning van de zorgverstrekking aan de kwetsbaren in de maatschappij!
  Genoeg van een ONGEVRAAGDE diversiteit die zich niet wil onderschikken aan de goede Nederlandse manier van leven!

  Aanpassing zou als normaal moeten worden beschouwd voor iedereen die ons land binnenkomt.
  Dat is wereldwijd , dus OVERAL(!), gebruikelijk waar binnenkomende vreemdelingen deel gaan uitmakend van een al bestaande maatschappij!

  Onlangs verkondigde de ambitieuze voorzitter van het Europese Parlement, de heer Schulz de opvatting dat de EU OFFICIEEL tot een immigratiegebied moest worden verklaard.

  Wel, Schulz, daarover beslissen wij zelf wel..
  En wat dat ”overhellen” aangaat Brenninkmeijer, wij ”hellen over”, omdat er door machtsbeluste ,linkse ,bemoeizuchtige types zwaar tegen onze schouders wordt geduwd, opdat wij als volk overstag gaan, uit het lood worden geslagen en tegen de grond worden gewerkt en helemaal uitgeteld raken!

  En, beste B. dat is nu precies iets waaraan wij een hartgrondige hekel hebben, dus duwen wij terug en als het aan ons ligt duwen we iedereen die ons wil betuttelen ons land weer uit.

  Wij behoorden tot de meest tolerante landen TER WERELD, maar er zijn grenzen aan ons geduld.Van ons wordt MISBRUIK gemaakt. De belangen van ons eigen volk krijgen niet meer de aandacht die ze verdienen.Is vreemdelingen worden in ons eigen land, wat u bedoelt met ”het managen van de diversiteit, oud president en oud pinda teler Carter? Nee, dank u!

  Dus willen wij dat alle bemoeials ophoepelen en ons helemaal met rust laten.
  Dan komt het weer helemaal goed met ons. Dat is beter voor iedereen, voor iedere huidskleur, want we zijn een geweldig, vrijheidslievend volk waartussen het goed leven is.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Henk V: 16.56. uur. Kan ik in meegaan Henk. Kotsmisselijk word ik,- worden wij- van deze HYPOCRIET B, een duidelijke aanhanger van den “LINKSE- EN POLITIEK CORRECTE KERK”. Zelf verkeren deze zgn. ” ONS SOORT MENSEN”, niet tussen deze VERRIJKERS, neen, daar zadelen ze Jan en Mien Doorsnee mee op! Precies zoals vele PvdA aanhangers. Zichzelf op de borst slaande, zichzelf in het hoofd goed voelende NEP ELITE. Wat heb ik een grove hekel aan deze HUICHELAARS!

   Like

 12. marie zegt:

  Gisteren op Canvas een inkijkje in de mentaliteit van de asielknuffelaars en de zogenaamde vluchtelingen : http://www.canvas.be/programmas/vranckx/408a52fc-0f94-4aed-874e-d20cf6a7ae2d . Waarschuwing, niet bekijken als de ergernis over Buitenhof nog niet gezakt is.
  Een van de gelukszoekers vat kort samen hoe hij de situatie ziet : ” We hebben er recht op om te wonen waar we willen, dat staat in een verdrag, en Europa schendt dat verdrag .”
  Zo boordevol entitlement komen ze binnen, en geholpen door de grenzenloze dwazen van eigen kweek rot de ellende hier voort. Want het is ineens héél stil rond die 150 man uit de ´vluchtkerk `. Na een soap die al een jaar duurt geen piepje meer in het nieuws. Wie weet waar ze inmiddels ondergedoken zijn ?

  Like

 13. Rudi zegt:

  Terugkomend op Kristiane Backer, het MTV-huppeltrutje dat zich bekeerde tot de islam, in deze aflevering van ‘The Big Questions: Does islam need a PR campagn?’ toont ze wat ze is: een PR-poppetje voor de islam

  Like

 14. Tiny zegt:

  Hoe racististich is die vaststelling van de heer B. eigenlijk? Alle Nederlanders zomaar eventjes voor racisten uitmaken.
  Discriminerend en racistisch.

  Like

  • Maloch zegt:

   Eigenlijk is het wonderlijk dat niemand uit het publiek opstaat en hem duidelijk maakt dat hij ergens mee bezig is wat hij juist onder woorden probeert te brengen.

   Morgen worden we wakker en gaan weer verdan met ons eigen leven. Alles blijft zoals het was…..

   Like

 15. Maloch zegt:

  Wat uitgesproken zijn we ineens…..

  Over andere zaken zijn we dat niet (eigenlijk dus wel) maar dat krijgt geen normaal podium op de Nldse-TV.

  Hoe vormen we het gepeupel is de insteek i.p.v. hoe informeren wij ze.
  We zijn, volgens deze doctrine, nog wel veel meer maar mondje dicht hè.
  Waar geen podium voor gegeven wordt mag ook geen voedingsbodem raken.

  Like

 16. henk zegt:

  Zodra een dergelijke belediging van een linkse landverrader komt beschouw ik dit direct als een geuzennaam en vind het allemaal prachtig.

  Like

 17. Tom Hendrix. zegt:

  SOCIALISME EN ISLAM VORMEN DE KANKER VAN DEZE WERELD! Mag ik dat zeggen? Nu nog wel….maar als de EUSSR haar zin krijgt, niet meer!

  Like

 18. Republikein zegt:

  Blubblub, I need water!

  Like

 19. Ron V zegt:

  Ik kan maar een ding hierop zeggen,

  de uitvreters die hier heen komen zijn racisten,
  maken ons uit voor alles en nog wat en weigeren om zich aan onze normen en waarden te houden.

  misselijk wordt ik van dit soort berichten.

  Like

 20. Trucker zegt:

  @ Monalisa 20 oktober 2013 om 16:00

  Wat denk je dan van de ikea oprichter ????

  Like

  • Monalisa zegt:

   Trucker Wat denk je dan de vader van bea!!! zijn handen waren ook niet schoon, denkt u maar aan de brief aan Hitler die niet boven water komt, (ben even de naam kwijt) en we wonen wel in dat land word het tijd om te verhuizen naar een oord waar ze ons niet kennen.

   Like

 21. Marc Bouwman zegt:

  Wat mij opvalt is dat de ‘bijdrage’ van Brenninkmeijer, en kennelijk ook die van die Backer, in tijd samenvalt met de reproductie van dat ‘Europese raamwerk voor Europese statuten voor de promotie van tolerantie’ (alsof dat nodig zou zijn!) door “de Europese Raad voor Tolerantie en Verzoening” (verzoening voor wat? vraag ik mij dan af) door een stelletje onbekende nitwits van voornamelijk Duitse afkomst (naar de naam te lezen), maar ook met die idiote verwerping van het lidmaatschap door die leip in Riyaad, omdat volgens hem de VN niet in staat is oorlogen te voorkomen of op te lossen (nogal logisch als je zelf moslimextremisme en wapens voor Syrische terroristen exporteert).

  Ik kan niet anders concluderen dan dat er weer eens een islamitisch islam-is-vrede-offensief gaande is.

  Belangrijk is dat wie die losgeslagen gekken uit Brussel in de smiezen houden. Voordat je het weet wordt deze site opgedoekt door de politiek-correcten.

  Like

 22. Trucker zegt:

  @ Jean 20 oktober 2013 om 18:47

  Hoop dat je dan nooit ikea meubeltjes koopt want de oprichter (weet 123 zijn naam niet onmiddelijk) deed erger, hij was een SS’er in der krieg.

  Like

 23. Harry zegt:

  Ik ben in het verleden al voor van alles uitgemaakt , eerst was ik een ketter , toen een zondaar , een vreemdganger , daarna een rechtse bal , een populist , vervolgens een islamofoob , een xenofoob , een Wilders adept en nu ook al een racist . ( Vaak helaas ook door lieden die geen vijf woorden foutloos achter elkaar kunnen schrijven ) .
  Geleidelijk aan zijn het allemaal een soort geuzennamen geworden . Ben er zelfs een beetje trots op .
  Dat bespaart me een heleboel sessies bij een of andere zielenknijper .
  Ik heb er echt geen moeite meer mee , ik doe er alles aan om m’n land te trachten zoveel mogelijk te behouden . Heb geen zin om de hele boel door een zwerm barbaren kaal te laten vreten en me straks geholpen door een stel politieke en gewone landverraders in het kielzog van de islam te laten bekeren danwel onthoofden .
  Wat stelt een kreet als “racisme” dan nog voor ? Het is eigenlijk het laatste scheldwoord waar nog een taboe op rust .
  Hoe erg is dat helemaal afgezet tegen een onthoofding ?

  Typisch dat die Brenninkmeijer die normaal toch aardig zuiver kan redeneren zoiets zegt .
  Of zou ie de scherpe kantjes van dat begrip aan het wegvijlen zijn ? Dan wordt het voor anderen ook minder erg .

  Dit land ontvluchten heb ik al helemaal geen zin in .
  Ik verdom het , dan maar vechtend ten onder !

  Like

 24. Trucker zegt:

  Goed, minimale bijdrage want Zondag is dag des Heere.
  Ik heb het filmpje bekeken en wat heb ik geleerd, niet veel behalve oude wijn in nieuwe zakken (mooi gezegde).
  Wist na 25 sec wat voor prietpraat er verder zou volgen want dat piepeltje refereerde naar de notoire antisemiet jimmy carter oud democratisch (dus per definitie gelijkgesteld aan Nationaal socialist) president van Uncls Sam’s habitat.
  Verder kwaakte dit wezen over (momentje)…oke “…diversiteit…” kijk als ik dat hoor begin ik te stomen…dat is het codewoord van alles wat links staat van het Vlaams Belang (en Rechtser als DE partij vind men ze niet), dat is codetaal voor multikul en dat éne woord dekt de lading: multikul…maar het is nog niet alles want hij gaat verder en heb enige keren het filmpje moeten terugspoelen om te begrijpen wat die zeloot neuzelde…”…diversiteit goed kunnen managen…”.
  Totaal van de pot gerukt en kierewiet, vreemd dat er geen éne reageerder dit pent peins ik dan, maar het is nog niet afgelopen want even later gaat hij verder “…ook de politiek is keihard…”.
  Begreep niet goed wat hij daarmee bedoelde of het beroep “keihard” is of hij partijen ontwaart die “keihard zijn”, en hulp van dat vrouwelijk wezen dat behalve het decor vulde en instemmend mompelde met alles wat die (niet zo) brave man suggereerde hoefde ik niet te verwachten.
  Politiek keihard…het is toch een regering die voor alles is waar Rechts tegen is (vergelijkbaar trouwens in Vlaanderen), hoe kan dat dan “keihard”zijn, asielTOERISTEN (lees islamieten) kunnen ongehinderd Nederland binnen, vakantiegangers die naar syrië trokken op bootcamp mogen probleemloos terugkeren, Zwarte Piet gaat zijn ontslag krijgen en waarschijnlijk volgt de Heilige man dra, islam mag alles en moet niets, steun voor alles en iedereen behalve de echte Nederlander (ik doe niet mee aan poco taal dus geen alo of auto), alles wordt in het werk gesteld om de islam(ieten) te behagen en de Nederlander te discrimineren, immer het opgestoken vingertje.
  Wat het sluwste aan het filmpje is is dat die pratende rechtopzittende figuur heel subtiel praatte over oostblokkers (dus comunisten) die in Nederland niet gewenst zijn, uiteraard zal de instructie geweest zijn : niet over islam(ieten) praten want dat ligt wat gevoelig…
  Media is schadelijk voor uw gezondheid is trouwens goed te merken bij verkiezingen hoe ziek het land is, laat het een troost zijn Vlaanderen is in hetzelfde bedje ziek.

  Like

 25. G.Deckzeijl zegt:

  Heb de uitzending bekeken tot het moment dat pseudo-arabist P.Stienen* aan tafel ging zitten.
  Haar geneuzel bezorgt me iedere keer weer woede-aanmvallen.Wat een simplistische kijk heeft dat mens op de situatie in het Midden-Oosten en de landen van Noord-Afrika.
  Maar het debat tussen Wim v.d.Camp en Saskia Bonjour (goeiedag, zakmaarzègge…) en de klaagzang van A.Brenninkmeijer heb ik wel gezien.
  Voor deze laatste heb ik nog een tip:
  http://www.meervrijheid.nl/index.php?pagina=1397
  De man moet nog leren wat het woord racisme eigenlijk betekent.
  Ik word dagelijks geconfronteerd met het racisme door allahschreeuwers richting de autochtone inwoners van dit land. Iedere dag meer hoofddoeken en djellaba’s die zeggen:
  binnenkort is dit land van ons.

  Like

 26. G.Deckzeijl zegt:

  * En deze vergat ik nog…
  Voor de liefhebbers…
  http://www.petrastienen.nl/

  Like

 27. Trucker zegt:

  @ G.Deckzeijl 20 oktober 2013 om 20:39

  Euh ziet er wel een lekkertje uit of is het mooi van buiten en verdorven binnenin.

  Like

 28. die Brenninkmeijer kan dus ook weg als ‘onpartijdige neutrale ombudsman’!! TENZIJ hij het racisme bedoelt van de islamitische allochtonen t.o.v. vooral ons autochtone bevolking!

  Like

 29. G.Deckzeijl zegt:

  Stuur Brenninkmeijer eens een berichtje:
  bureau@nationaleombudsman.nl

  Like

 30. Kijk wat er in Zuid Afrika momenteel gebeurt en u krijgt een voorproefje wat uw kinderen en kleinkinderen te wachten staat mits er niet drastisch iets gaat veranderen.
  http://www.geennieuws.com/2011/07/afrikaanse-lessen/

  Like

 31. Rasterdonk zegt:

  De heer Brenninkmeyer vond, ook al zien en horen we de feiten dat de criminaliteit oververtegenwoordigd is door getinte immigranten, dat het beter is dat wij daar niet over praten, want dat is racistisch en Brussel vindt dat niet goed. Dus kop in ’t zand en mondje dicht en “Opsporing Verzocht” van de buis halen, want dat zijn programma’s die de Nederlanders weleens verkeerd kunnen begrijpen!
  Dan komt onze Petra Stienen, wiens carriere gebouwd is op de schuldgevoelens van de Gutmenschen, ons nog eens even met de slavernij om de oren slaan. De slavernij, waarvan zij als arabiste het fatsoen niet kan opbrengen om de historische feiten toe te geven dat de Arabieren hier, inclusief de één miljoen blanke slavinnenhandel, verreweg de kampioenen in waren en bijna nog steeds zijn. Dat kan Petra met haar schijnheilige politiek correcte tronie niet over haar lippen krijgen. Natuurlijk weten de Nederlanders ook wel dat veel immigranten het goed doen, maar dat heel veel immigranten het heel slecht doen en dat het beslist geen verrijking van de samenleving is gebleken, zien ze ook. En om hen daar de ogen voor te laten sluiten, zul je ze eruit moeten steken, want dat lukt niet meer met die hypocriete “demoniseer en heers” politiek, waar ondertussen hun loopbanen en promoties vanaf hangen. Deze achterbaksheid om de Nederlanders steeds maar weer van racisme te betichten werkt juist discriminatie in de hand. Als je op zaterdag in het winkelcentrum weer met de gebruikelijke “ ongelovige hoer, kankerhomo en Hamas, Joden aan het gas” bent begroet en op zondag krijg je op tv te horen dat jij een racist bent, is de stap naar Wilder snel gezet. Eerlijkheid en openheid over de feiten werkt begrip en empathie in de hand. Niet alle Nederlanders zijn namelijk op hun achterhoofd gevallen en daar verandert Brussel geen ene mallemoer aan. Dus, bespaar ons die antidiscriminatie campagnes, waarvan de teneur altijd is dat er maar één groep racistisch is: blanke westerlingen. De rest van de wereldbevolking is rein en puur en onschuldig. Het zijn juist die campagnes die op de keper beschouwd racistisch zijn.

  Like

 32. Rasterdonk zegt:

  Door de blanke autochtonen van Nederland van racisme tegen allochtonen te beschuldigen, terwijl ze het anti-semitisme en de homohaat van de islamitische allochtonen verzwijgt, heeft de Raad van Europa zichzelf duidelijk als een racistisch instituut waar gemaakt en zou hiervoor ter verantwoording geroepen moeten worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s