Schokkende foto toont ziekelijk oorlogsspel in Syrië

Screenshot_23

‘Syrische sluipschutters schieten met opzet op zwangere vrouwen voor pakjes sigaretten.’ Dat zegt een Britse chirurg die als vrijwilliger in de oorlogszone heeft gewerkt.

Zwangere vrouwen in Syrië worden in een ziekelijk oorlogsspel door sluipschutters uitgepikt waarin ze de ongeboren baby’s als doelwit lijken uit te kiezen. Dat zegt David Nott, een Britse chirurg die onlangs vijf weken als vrijwilliger in een Syrisch ziekenhuis werkte.

´De wonden die de burgerlijke slachtoffers vertonen, wijzen erop dat schutters verschillende delen van het lichaam uitkiezen om elke dag op te schieten. De ene dag zijn dat schoten op het kruis. De volgende dag de linkerborst’, zo verklaarde Nott aan de Britse krant The Times. ‘Soms blijken dat zelfs de buiken van zwangere vrouwen te zijn.’

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Schokkende foto toont ziekelijk oorlogsspel in Syrië

 1. Th.M. van Baarle zegt:

  Eerst vroeg ik me af wat het verschil is tussen ‘ziekelijk spel’ en ‘sadisme’.
  Marquis de Sade beschreef ook de onmogelijkste gruwelijke scenes. Het is niet zeker of dat ook realiteit was. Het kan literaire fantasie geweest zijn.
  Voor mij staat wel vast dat de hier beschreven sadistische praktijken inderdaad te maken hebben met ziekte. Van de geest. En daar is Mo schuld aan. Die heeft het voorbeeld gespeeld en nagelaten en …. dat is nog erger: in een instructie gegoten. De koran.
  De instructie van de stichter bewerkstelligt de immoraliteit en de inteelt gedurende vele generaties zorgt voor de ernstige zwakbegaafdheid.
  Vo0r deze geesteszieken is eigenlijk maar één straf gepast: Opsluiten in een vochtige, donkere, onderaardse kerker en de sleutel vernietigen. Niet weggooien, zoals abusievelijk nogal eens wordt geadviseerd want …. men zou die sleutel eventueel terugvinden. Dan begint het ‘spel’ weer van voren af aan. Mo heeft immers gezegd dat er niets aan de koran mag worden gewijzigd.
  Zo’n ‘scherpschutter’ zou de oude stiel weer opnemen.
  Aangezien de immoraliteit ingebakken zit in de zogenaamde geloofsleer moeten we de Islam absoluut afwijzen en als veroveringsideologie met harde hand bestrijden.

  Like

 2. Jean zegt:

  Islam is gelijk aan perverse smeerlapperij, punt.
  Die rotzooi moet uitgeroeid worden willen we nog ‘enige’ beschaving overdragen aan onze kinderen en kleinkinderen, met accent op ‘onze’.
  Kan het nog perverser? Degoutanter? Walgelijker? Ja als men voor islam kiest.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Ik ben het helemaal met je eens uitroeien moeten wij ze.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Dat kan je verwachten van Duivelsgebroed !!

  Like

 5. Petrossa zegt:

  die foto is zo vreselijk fake dat het niet leuk meer is. Een sniperkogel zou dat schedeltje door de hydrostatische schok volstrekt doen ontploffen en de kogel zou vervormd moeten zijn.

  Like

  • Jean zegt:

   Petrossa,
   De foto is bijzaak, waar het omgaat is de barbarij, een smeerlapperij die met alle middelen uitgeroeid moet worden zodat het woord islam en/of koran nergens meer te horen is in heel Europa

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s