WIJ HEBBEN HELEMAAL GEEN REGERING NODIG! DE EU REGEERT ONS!

 Screenshot_15

(Door: Realpredictor)

Onze regering regeert niet meer; ze heeft de soevereiniteit overgedragen aan de EU. Waarom moeten wij dan miljarden betalen aan TWEE bewindvoerders: onze regering en de EU? Deze ongekozen, door een machtsgreep heersende dictatoriale organisatie, regeert ons nu! Onze zogenaamde ‘regeringen’ hebben, zonder enige inspraak van het volk, de macht aan de EU overgedragen!

Bovendien is het dit “financiële wanbeheer” dat ons volk inmiddels tot de bedelstaf heeft gebracht! Dus waarom blijft deze overbodige, incompetente groep, die zich onze regering noemt, verkiezingen houden? En ons miljarden uit onze zak kloppen? En waarom worden wij nu geregeerd door de grootste ondemocratische organisatie, waarvoor het volk nog nooit een verkiezing heeft gehouden, en waar het dus ook nooit voor gekozen heeft?

Screenshot_11

De Nederlandse verkiezingen zijn dus één grote FARCE!, want hoe kun je nu kiezen voor een bewind dat al lang zijn soevereiniteit heeft overgedragen?
Weinig Europeanen weten wie Herman Van Rompuy is, maar dit geldt eveneens voor de secretaris-generaal van de NAVO, het hoofd van de Wereld Handelsorganisatie, de Verenigde Naties, de Wereldbank, het IMF en de FIFA. Deze mensen werden evenmin verkozen, maar in hun geval kraait geen haan naar de overdracht van macht en soevereiniteit! Waarom moeten wij dan hiervoor blijven betalen?
Sinds de crisis vijf jaar geleden uitbrak, is de overheid jaarlijks 50 miljard euro meer gaan uitgeven. Daarvan zal 30 miljard in 2014 moeten worden betaald uit lastenverzwaringen voor burgers en bedrijven. De andere 20 miljard wordt jaar op jaar bij geleend. De belastingmaatregelen die ervoor in de plaats kwamen, zorgen er echter evengoed voor dat inkomens vanaf anderhalf maal modaal gaandeweg duizenden euro’s meer kwijt zijn. De voorspelling van Syp Wynia op 9 maart 2011“Dreigende machtsgreep Brussel levensgevaarlijk” is uitgekomen!
De bijeenkomst van regeringsleiders van eurolanden over belastingen, pensioenen en arbeidsmarkt is de grootste machtsgreep uit de geschiedenis van de Europese eenwording.

Screenshot_16

Pas op dat onze pensioenfondsen niet de vleespotten van Europa worden“, zei CDA-Kamerlid Henk Jan Ormel aan de vooravond van de Europese top in Brussel tegen VVD-premier Mark Rutte.

Onderstaand nóg meer voorspellende feiten en waarschuwingen:
– De EU is opgericht door een Cromwell-achtige coup van een stelletje nooit democratisch gekozen zotten en gevaarlijke gekken.
-Wij zijn het enige land in het Eurostelsel dat een pensioenstelsel heeft dat je betaalt voor je eigen pensioen; de andere landen betalen, net zoals wij de AOW hebben, voor het pensioen van degenen die het NU ontvangen! De Nederlandse pensioenen zijn inmiddels compleet uitgehold!  -‘Dreigende machtsgreep’ is nogal soft uitgedrukt!  De Brusselse dictators hebben allang de macht naar zich toegetrokken. Non-valeurs en niet-presteerders als Van Rompuy en Barroso dichten zich een kennis toe die verre van hun verstandelijke vermogens verwijderd  is.
-Het CDA onder Balkenende heeft ons VETO-recht ingeleverd via het verdrag van Lissabon, waardoor Nederland geen enkele zeggenschap meer heeft.

Screenshot_18

-10 jaar geleden kon men nog goed rondkomen van een AOW + klein pensioen. En nu kan men het vergeten. Alleen de ambtenaren met hun riante pensioenen (niet eens de premie door hen zelf betaald, maar door de overheid), kunnen nog royaal rondkomen.
-We kunnen beter nu het verlies nemen en uit de EU gaan. Er is eigenlijk geen alternatief. Als we deel van de EU blijven, zal het verlies uiteindelijk niet op te brengen blijken.
Als dit doorgaat kunnen wij ons opgebouwde pensioen, waarvoor we ons hele werkzame leven fors  betaald hebben, met tientallen procenten zien afnemen, terwijl de zuidelijke nietsdoeners er zwaar op vooruit gaan.

De vraag blijft dus: Waarom moeten wij blijven betalen voor een “regering” die helemaal NIETS met regeren te maken heeft??

Screenshot_14

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, landverraad, Nederland. Bookmark de permalink .

16 reacties op WIJ HEBBEN HELEMAAL GEEN REGERING NODIG! DE EU REGEERT ONS!

 1. Peter Klaasing zegt:

  Recht voor z’n raap. Hoe lang moeten wij dit nog dulden. Op deze manier gaan wij allemaal naar de bliksem. Geert Wilders voor Premier!

  Like

  • Q zegt:

   Geert Wilders voor premier ???

   Ik weet het beter :
   Wilders for stadhouder !
   3 hoeraatjes voor Geert de eerste (Geert I )
   Hoera ! Hoera ! Hoera !
   Lang zal ‘ie leven in de gloria.

   Like

   • luckybee zegt:

    Wij hebben geen souvereine stadthouder meer nodig om een staat op te bouwen. De tijden zijn toch veranderd.

    Like

 2. treintrien zegt:

  Wij betalen ook voor de pensioenen van de mensen die nu pensioen krijgen.
  Anders heb ik de economieles vroeger altijd erg verkeerd begrepen.

  Voor de rest wel eens, roep al jaren dat dat den haag op deze manier wel weg kan.
  Scheelt een hoop geld als we die 225 klaplopers niet meer hoeven te betalen.
  Kunnen al die ambtenaren óók naar huis svp?

  Like

  • Q zegt:

   Sorry treintrien
   maar ik geloof echt dat je het verkeerd begrepen hebt.

   Werkenden betalen voor de AOWers van nu. AOW premies die ze afdragen worden direct doorgesluisd naar de AOW gerechtigden. Dat heet een omslagstelsel.

   Met een pensioen is het anders. De premies die je (en je baas) betaald die komen op jouw eigen naam, voor jouw pensioen. Dat is dus echt jouw eigen geld. Er hoeft niemand anders bij te dragen aan jouw pensioen. De pensioengelden die je (en je baas) voor jou inlegd worden belegd en uit die pot krijg je een periodieke uitkering als je gepensioneerd word. 100% eigen geld dus.

   Like

 3. Er moet in de hele EU 1 protestdag komen.
  Allemaal tegelijk .

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Het is exact de waarheid wat de waarde realpredictor geschreven heeft! Want de STAATSGREEP heeft vorig jaar plaatsgevonden, toen vrijwel de hele 2e Kamer GESTEMD HEEFT voor het ESM WURGCONTRACT. Daarna is MARX RUTTE en ik dacht minister de JAGER, naar BRUSSEL gegaan om bij “Het Kruisje”, te tekenen. Alleen de PVV en ik dacht SP, en PvdD waren TEGEN!!
  Zonder dat 1 schot was gelost, zijn we dus nu bezet door de COMMUNISTEN van de EUSSR, te weten de OPPERBOJAAR von Rompuy, en zijn ROVERMATTIES, VERHOFSTAD,BAROSSO en de KAMPCOMMANDANT SCHULTZ. We gaan naar de haaien!

  Like

 5. Jean zegt:

  Real,
  Dat “denken” die EU misdadigers toch maar of dit zal uitkomen betwijfel ik sterk, m.i. komt er een staatsgreep maar dan komende van “het volk” want het volk is die criminelenkermis méér dan spuugzat.
  Ik denk dat vanRAMPay, barbarosso, pinokkio en de kapo binnen enkele maanden op hun moeder staan te schreeuwen voor een nieuwe pamper want die zal dik volgescheten zijn en dat terwijl wij dan gezamenlijk zingen “vluchten kan niet meer”. Ha ha ha ha ha ha ha ha.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Zo te zien op de foto heeft die Van Rampei al een flink stuk in z’n kraag.
  De heren hebben er schik in.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Neurenberg2 wacht op de heren en dames.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s