Amerikaanse senator Rand Paul: “Fanatieke islam voert wereldoorlog tegen christenen” (+ video)

Screenshot_13

De Amerikaanse Republikeinse senator Rand Paul

(Door: Michael Stürzenberger)

Een partij zo sterk en zo duidelijk in haar politieke uitspraken zoals de Amerikaanse Republikeinen zou Duitsland van de ondergang redden. In hun gelederen bevinden zich fantastische politici zoals de voormalige Amerikaanse kolonel Allen West, die verfrissend heldere taal over de islam gebruikt. Een zinnetje uit de video: “Ze doen exact datgene wat hun boek hen voorschrijft.” Als de sukkel en prutser Obama door deze briljante Republikeinen zou worden afgelost, zou alleen nog de huidskleur van de president enigszins gelijk blijven, anders niets. Nog een spreekbuis van gezond mensenverstand is de Republikeinse senator Rand Paul uit Kentucky, die afgelopen vrijdag een uitstekende toespraak hield bij de Family Research Council Action in Washington. Daarin sprak hij van “een wereldoorlog tegen christenen, begonnen door de fanatieke fractie van de islam.” Kan men deze beide Republikeinen niet voor Duitsland klonen?

Zo´n duidelijke toespraak van Allen West of Rand Paul zou Die Linke, de Groenen en de SPD in het Duitse parlement doen ontploffen, Claudia Roth zou hyperventilerend naar adem snakken en de politiek correcte dweilen van deze leuterkamer zouden vol huichelachtige verontwaardiging hun bezorgdheid in iedere tv-camera blaten. Rand Paul beschreef echter alleen maar absoluut waarheidsgetrouw wat er op dit moment in de wereld aan de hand is, maar wat echter bijna niemand durft te zeggen. Hieronder enkele passages uit deze fantastische toespraak:

De christenen liggen wereldwijd onder vuur, maar desondanks zult u daar weinig van in het avondnieuws horen, omdat het niet gunstig is de redenen daarvoor uit te leggen. Het past niet bij datgene wat men ons over de radicale islam vertelt. De president (Obama) probeert gewoon over diegenen heen te kijken die christenen aanvallen en doden. Er werden twee christelijke bisschoppen ontvoerd en onlangs werd er een priester vermoord. De media spreken van sektarische moorden. De waarheid is echter: er werd een wereldoorlog tegen christenen gestart door de fanatieke fractie van de islam.

In Syrië hebben de islamitische “rebellen” de onthoofding van hun gevangenen gefilmd. Ze hebben zichzelf gefilmd hoe ze het hart van hun vijand opaten. Er werden twee christelijke bisschoppen ontvoerd en onlangs werd er een priester vermoord. Deze “rebellen” zijn bondgenoten van die radicale islamieten, die president Obama met wapens uitrust. Wij bewapenen de “rebellen” van Al Qaida, die ons op 11 september hebben aangevallen. Heeft dat zin?

Onze belastinggelden moeten er niet toe dienen een oorlog tegen het christendom te financieren. In plaats daarvan vindt deze in de hele wereld plaats. Als christenen moeten we hier een standpunt over innemen en ervoor zorgen dat er geen enkele dollar van ons belastinggeld gebruikt wordt voor de financiering van christenvervolging.”

Wanneer begint eindelijk de wereldwijde Counterjihad? De Russische president Poetin heeft hiermee al een begin gemaakt met zijn oproep tot wereldwijde samenwerking van alle westerse leiders tegen de christenvervolging.  

Video toespraak Rand Paul:

 

Bron:
http://www.pi-news.net/2013/08/putin-westliche-fuhrer-sollten-sich-gegen-christenverfolgung-vereinigen/
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Jihad, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op Amerikaanse senator Rand Paul: “Fanatieke islam voert wereldoorlog tegen christenen” (+ video)

 1. fleckie zegt:

  de moslems moeten zich op een of andere manier”gesterkt” voelen!!dat ze zo HONDSBRUTAAL te werk (durven)gaan,OVERAL,

  Like

 2. Ik vind dat àlle ‘huidige overheden’ hier aan SCHULDIG zijn!
  Zij hebben ons, AUTOCHTONEN in oorlogstijd/oorlogsgevaar gebracht.
  Willens en wetens!
  Dat valt volgens mij onder OORLOGSMISDADEN tegen EIGEN BEVOLKING
  en dus dienen zij voor een KRIJGSRAAD gesleept en BERECHT te worden!
  Ik begrijp NIET dat dat nog steeds NIET GEDAAN is want het lijkt mij zonneklaar dat dit exàct dat is wat er gebeurt!
  Ik wil liever NIET wachten tot wij die schuimbekkende potentiële moordenaars/slachters op onze ‘deuren ràmmend aantreffen’… lijkt me iiietsjes te lang afwachten!
  Dus WANNEER dienen wij als VOLK dan een KLACHT in??

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Niks stroomversnelling.
  De rem d’r op.
  Definitief!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21991033/__Nieuw_overleg_EU-Turkije__.html

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Geen geschikte draad.
  Is van een kilometer afstand te zien dat die rotkoppen niet haar biologische ouders zijn.
  Godskolerenogantoe, a’k zukke ouders had dan liep ik vandaag nog weg.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21991054/___Meisje_was_ons_toevertrouwd___.html

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Weinig aan te veranderen vooralsnog, Herr Stürzenberger. Die kolonel, Allen West, had zich in die tijd nog geen kandidaat gesteld, bij mijn weten, en deze Senator, Rand Paul, ook nog niet. Laat ze het in Godsnaam de volgende keer maar doen: Mohbama kan nog maar één termijn blijven en de kans is groot, dat de Amerikanen hem tegen die tijd net zo zat zijn als Bush in 2008. Dat komt vaker voor. Tenslotte is elke nieuwgekozen president aanvankelijk populair anders zou hij niet gekozen zijn. En het zeldzame gestuntel van deze man en zijn dubieuze beslissingen en voorkeuren MOETEN langzamerhand toch wel opvallen, zou je zo denken.
  Grootste risico is natuurlijk, dat er tussentijds iets catastrofaals gebeurt. Door zo’n dubieuze beslissing en/of voorkeur, uiteraard. Dan heb je wel kans dat je binnen de kortste keren van hem af bent, maar tegen welke prijs? Enfin, het beste ervan blijven hopen. En laat de republikeinen de eerstvolgende keer hun beste mensen inzetten -zoals de door U genoemde heren.

  Like

  • Hoi Theresa, ik zie obama als een rasmuslim en hij is volgens mij ‘gewoon’ bezig met het uitvoeren vd submission van alle niet-moslims in alle niet-moslim landen.
   Ik kàn er niet bij dat de Amerikanen ZO STOM zijn geweest die engerd een 2e termijn te geven. (ja ja ik weet t, in ons eigen land gebeurt t nèt zo al zit er HIER nog geen èchte moslimmer aan het stuur). Nostradamus, de boeken van Left Behind, de Bijbel geven allemaal verhalen die je ZO in deze tijd voor je ogen ziet gebeuren… wij gaan bàrre tijden tegemoet als ‘wij’ niet en massen hier tegen in het geweer komen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, Scarlatti, die 2de termijn heeft hij volgens mij wèl te danken aan het feit, dat de republikeinen dit maal helemààl geen geloofwaardige kandidaten hadden. De “beste” was nog die Mitt Romney, maar wie kiest er tenslotte nou een Mormoon? Ik weet best, de polygamie wordt alleen nog door de afgescheiden Mormonen in praktijk gebracht, maar de smet kleeft de ‘officiëlen ook nog steeds aan en niet zonder reden, natuurlijk: De officiële tak heeft het enkel en alleen afgeschaft onder zware druk van de staat, destijds, maar hun léér zegt iets anders. Zoiets had ik ook niet als president willen hebben! Dus….ergens snap ik nog wel, hoe het kon gebeuren. Stom en blind zijn ze geweest, natuurlijk……

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Met zijn uitstekende speeches, overigens perfect voorbereid door zijn schrijvers, in het kader van verandering trok hij zowat de gehele stemgerechtigde jeugd, die daar heel gevoelig voor is. Immers, hoop geven voor een betere/andere toekomst spreekt de jeugd aan. Verder is er het effect van kleur. wat een enorme aanhang heeft gegeven van de inmigranten. Vandaar dat Mit Romney en wellicht andere kandidadaten, incluís Paul Rand, geen kans maakten. De heimelijke gemaakte video waarin Romney, waar hij erg op aangevallen is, dat hij ongeveer 2,5% van de kiezers moest overtuigen, want 47,5% van de stemmen was al vergeven, doordat dat aantal afhankelijk was van de overheid en dus niet republikeins zal stemmen. Dat hij nipt verloren heeft van Obama zie ik als een overwinning voor hem, al heeft hij er niets aan net als Amerika op dat moment verloren heeft.

    Like

  • Joost Visser zegt:

   Obama was al rijp voor verschillende afzettingsprocedures, IRS-schandaal, Bengahzi. NSA. Zeker de NSA heeft hem geholpen herkozen te worden als ik verscheidene berichten moet geloven. Men zal nooit een afzettingsprocedure durven te beginnen. Komen 100.miljoen gewapende afro-amerikanen, afromexicanen, illegalen etc. de straat op.

   Like

 6. Republikein zegt:

  You are with us or against us

  Like

 7. rinus zegt:

  En zeer binnenkort hebben in New York alle kinderen verplicht een vrije dag op het Suiker en slachtfeest.

  Like

 8. Jade zegt:

  Prima vent, die Rand Paul, alleen hij zal wel snel weg gewerkt worden.
  De waarheid kan het daglicht nou eenmaal niet verdragen.
  Ook zie ik de gehele tweede kamer voor me, wild op de tafel trommelend,
  als vriend Wilders met zo`n zelfde toespraak komt.

  Like

 9. peterselie1 zegt:

  Een verhelderend artikel van Stürzenberger zoals men hier gewend is om realistische artikelen te lezen over de islam en zijn misdadige uitwassen, Net zoals in Nederland de laatste vier decennia langzaam onze cultuur verandert wordt door het import stemvee van de socialisten is dit in Duitsland ook het geval, net zoals de rest van de EU. Kan mij herinneren toen ik in de eind 60 er jaren vorige eeuw in Duitsland gewerkt heb, gingen mijn collega’s en ik op stap in Wiesbaden, er waren kroegen die ronduit discrimineerden tegen de Amerikaanse troepen die daar in de buurt gelegerd waren. Men kon cafés aantreffen met grote uithang borden net de tekst er op: Off Limits For US Personnel, nu gewoon ondenkbaar dat dit soort van discriminatie zou bestaan. Mijns inziens concludeer ik dat de massa immigratie van deze achterlijke niet tot integratie te bewegen islamieten beoogd is om Europa te ontwrichten ook aan de overkant van de Atlantische oceaan vinden zij het prachtig dat Europa onder gesneeuwd wordt en de sociale stelsels onder enorme financiële druk komen te staan en daar door een minder grote competitie strijd voor de Amerikaanse economie wordt.

  Like

 10. Tiny zegt:

  @ Theresa,
  Als je het nu zo bekijkt, en als ik moest kiezen, had ik liever die mormoon gehad, die zelf niet aan polygamie deed als een moslim die de wetten van de koran aan het uitvoeren is. Dat heb ik al bij de eerste termijn van deze miesgasser gezegd. Die zich omringt in de WWH met moslimbroeders als adviseurs. Je zou zeggen, dan moeten de ogen toch open gaan,
  En je ziet dat zeker niet alle Afro-Americains helemaal weg van dat figuur zijn, Bekijk die video van Allen West nog maar eens. Een goeie vent. Helaas heeft hij zich zelf ook terug getrokken vanwege een vlekje op zijn blazoen. Teruggetrokken voordat de lynchmob van Bomba hem aan flarden scheurden in de meest smerige politieke strijd om het presidentschap,.
  Rand Paul, daar is ook wel wat op aan te merken. Maar hij was zelfs duizend keer beter geweest als Romney in deze tijden. Ik hoop dat hij dit keer door de kandidatuur heen komt en met West aan z;n zijde, moet het goed komen.

  En @ Scarlatti, al deze regeringen op het ogenblik, de USA, de ongekozen zich zelf benoemde EU zakkenvullers, die hebben niet alleen ons in een gevaarlijke oorlogssituatie gebracht. Het doel, uiteindelijke doel is, door het importeren van al dit soort moslims, die op een zeker ogenblik daadwerkelijk de huizen en straten langs gaan, zwaar bewapend, bloeddorstig, moordzuchtig zoals we het dagelijks op diverse fora kunnen lezen, de genocide op de westelijke bevolking en hun beschavingen.

  En werkelijk, in Nederland valt het daadwerkelijk nog mee, vergeleken bij GB en Duitsland. Jullie hebben geen idee wat zich daar dagdagelijks afspeelt. Het is zo ontzettend jammer, dat men de Duitse taal uit het les paket heeft geschrapt en zo weinigen die taal nog tenminste redelijk beheersen. Het lijkt me belangrijk te weten wat er zich bij de naaste buren werkelijk afspeelt.
  De import daar van al dat volk gaat dit jaar dik over de 100.000 en dat zijn de geregistreerd. Doe er maar bijna het dubbele van bij rekenen, die in de illegaliteit komen en blijven en niet worden uitgezet.
  Hele grote clans beheersen daar de grote steden, o.a. Bremen, Hamburg en Berlijn. Het
  land NRW is al bijna een kalifaat, scheelt niet veel. Maar wat stemmen de mensen? De oude blokpartijen en juist daar overal weer knetterlinksrood of groenlinks. Groenlinks omdat ze altijd nog geloven dat die wat voor het milieu doen. Nou mooi niet.

  En op Merkel hoef je niet te rekenen, die is mede de aanstichtster van alle kwaad. Die is nu juist weer de drijvende kracht om Turkije versneld toe te laten treden.

  Like

 11. Joost Visser zegt:

  Heb zelf in Seedorf gelegerd geweest. Daar hadden de uitbaters ook weinig op met buitenlandse soldaten. Had niet zozeer met discriminatie te maken als zijnde ´buitenlanders´, veeleer met het beschermen van zijn kapitaal. Met name als engelsen een avondje gingen stappen, kon de uitbater de andere dag een geheel nieuwe inventaris kopen,

  Like

 12. luckybee zegt:

  Wij zijn nog lang niet zo ver. De TV en de Karnten media liggen nog steeds vast bij de Elite en de Marxisten En Moslims zitten ook nog steeds in onze parlementen en regeren zelfs de grote steden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s