Noorwegen = Pakistan: Moslimbende verkracht 12-jarig meisje en krijgt taakstraf

Screenshot_24

Moslimimmigranten verbranden de Noorse vlag. Door hun toedoen kan Noorwegen inmiddels als het eerste “Judenreine” land van Europa worden beschouwd.

Noorwegen begint steeds meer het Pakistan van Europa te worden. Een kleine bende van vier moslims tussen de 15 en 18 jaar oud verkrachtte in Namsos een 12-jarig Noors meisje, nota bene op de speelplaats van een basisschool. De daders bekenden hun wrede misdaad, maar kregen enkel een boete en een taakstraf opgelegd. De -overal in Europa gehoorde- bekende ‘verdediging’ van de daders: het meisje zou het zelf gewild hebben…

‘Ernstige verkrachting,’ luidde het oordeel van de rechtbank. De aanklager eiste echter enkel een taakstraf voor de daders. Daarnaast moesten ze collectief een boete betalen. Eén van de vier daders werd tevens veroordeeld voor de verkrachting van een ander, 13 jarig, meisje. Ook daar kreeg hij enkel een boete voor opgelegd. De verdedigers van de andere verkrachters vonden zelfs het aantal uren taakstraf nog te hoog.

Islam nog altijd maximaal beschermd

Ook in Noorwegen wordt de islamitische cultuur en ideologie nog steeds maximaal beschermd door het politieke establishment. Uit de krankzinnig lage straffen die moslims in heel Europa voor vergelijkbare misdaden krijgen, blijkt echter feitelijk niets anders dan pure minachting. Men verwacht klaarblijkelijk niets anders van deze immigranten. Schijnbaar terecht, want één van de vier daders beweerde dat hij niet wist dat verkrachting een misdaad is.

Als zo´n misdaad maar vaak genoeg wordt gepleegd en even zo vaak wordt genegeerd door de autoriteiten, dan wordt deze min of meer half legaal, aangezien het toch geen zin heeft om er tegen te vechten. In Noorwegen is al jaren sprake van dit patroon, waarin jeugdigen onder de 18 -vooral als ze migranten zijn- feitelijk een vrijbrief hebben gekregen om de meest grove misdaden te plegen.

Lees verder>>>
(h/t “win”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Noorwegen = Pakistan: Moslimbende verkracht 12-jarig meisje en krijgt taakstraf

 1. Tom Hendrix. zegt:

  NOORWEGEN is al VERLOREN aan de MUZELMANNEN. Met geen dank, aan de RODEN en andere LINKSE KERK figuren. Tientallen jaren RODE AGITPROP hebben hiervoor de basis gelegd. Idioten, EIGEN VOLK LAATST! Maar compassie heb ik wel met de slachtoffers, en ongezien de TYFUS voor de SOCIALISTEN,MARXISTEN,en de zgn. POLITIEK CORRECTEN in NOORWEGEN. O ja, deze feiten zullen we ook massaal dankzij de EUSSR bij ons gaan meemaken hoor!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kom op, Tom, blijf reëel: Een paar dagen geleden zat je hier nog te juichen vanwege de nieuwgevormde Noorse coalitie, kan ik me nog herinneren.
   Maar die is pas gevormd: Het resultaat van haar beleid moet over een tijdje nog gaan blijken, hoor!
   Natuurlijk ben ik het met je eens: De huidige situatie is niet veel beter dan in Zweden. Treurig, diep treurig! Massaverkrachtingen van schoolmeisjes en het verbranden van vlaggen zou natuurlijk vergolden moeten worden met ècht strenge sancties, in plaats van dit halfwas gedoe. -Volgens mij vergeten die rechters voortdurend dat deze slappe vonnissen tevens een klap in het gezicht zijn van de slachtoffers en hun familie;dit is duidelijk het gevolg van de combinatie goedmensisme en wegmetonsisme. Absoluut funest voor de autochtonen die op deze manier steeds verder in de hoek worden gedreven. Klein lichtpuntje, afgezien van de nieuwe coalitie: De Noren hebben althans een vooralsnog miskende kostbaarheid in hun midden: De briljante filosoof-analyticus Fjordman!
   En wie weet is deze nieuwe coalitie wel bereid om meer voor deze jonge man te doen.
   EN om zijn bevindingen ter harte te nemen, zó ongeloofwaardig is dat niet, gezien de nieuwe samenstelling.
   Maar dat moet de komende tijd allemaal leren.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Ik zou zeggen: “wij Europeanen weten niet beter dan dat in de moslimwereld handen worden afgehakt als je steelt. Nu je de integriteit van een jong meisje hebt geschonden en haar eer hebt gestolen, zullen wij maatregelen moeten nemen die jullie kunnen begrijpen, en dat is dat jullie ‘jongeheer’ eraf gehakt wordt”.

  Dit heeft diverse voordelen. De personen die op deze manier onder handen worden genomen zullen nooit meer één verkrachting op hun naam kunnen schrijven, en ze leren ervan dat wij in Europa echt niet met ons laten spotten! Ze hoeven niet te klagen dat ze veel te zware straffen krijgen, want in de landen waar ze eigenlijk behoren te leven zijn de straffen véle malen hoger!

  Het valt hier dus nogal mee…..!

  Like

 3. Senior zegt:

  De politie is de situatie in Oslo niet meer meester …. … Waar blijft de staat van beleg? Wanneer vegen de soldaten de straten schoon? – En gericht en met scherp schieten aub! Dat ruimt lekker op 🙂 Alleen al het verbranden van de nationale vlag door de moslimkoppensnellers vind ik al een daad van landverraad. In oorlogstijd staat daar dacht ik het vuurpeloton op.

  De koran verbieden is niet genoeg ; lidmaatschap van de islam moet verboden worden – omdat het een criminele organisatie is die mensen aanzet tot extreem geweld.

  Bezocht worden door de islam is een bezoeking ; ieder land dat ze aandoet gaat naar de verdommenis. Knuffel nooit een moslim want dan wordt hij nog gevaarlijker!

  Like

 4. realist zegt:

  het zoveelste slachtoffer van de multiculturele elite,er kleeft al heel veel leed en bloed aan de handen van de linkse multicultie-nazi’s.dit zijn rechtstreekse neveneffecten van het poltiek correcte(?) “beleid”. voor de linkse visie is er elke dag ergens in europa wel een offerfeest maar ipv schapen offeren ze autochtone europeanen.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Maar de Noorse Maxisten blijven in een diepe slaap te geraken.Ziet en hoort en zeggen niets.

  Like

 6. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Ik vrees dat het in Noorwegen niet lang meer duurt met de huidige rechtse regering dat de Noren vandaag of morgen het recht in eigen hand nemen en hun Vikingbijlen en zwaarden opgraven en dood en verderf zaaien onder de allochtonen bevolking die zich niet wil aanpassen aan de Noorse Viking-cultuur. Ze zullen de Vikingen weer leren te vrezen zoals hun voor=ouders dat al deden in de 10 en 11e eeuw!!!

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Als men kijkt naar de natuur, ziet men dat dieren beschermen hun jong; vaak zelfs in groepsverband. Jonge olifantjes lopen altijd in het midden van de kudde, omgeven door volwassen dieren. Bij de wolven is het niet anders. Dit logische gedrag in de dierenwereld, is bij Europeanen veranderd in een zombiegedrag. Wat kunnen de Noren (en wij allemaal) verwachten na meer dan veertig jaar heerschappij van gehersenspoelde “mensenrechten-freaks”, NOVIB, multiculturalisten- en ontwikkelingshulppsychopaten? Voor de (voormalige) pathologische regering van Jens Stoltenberg en trendsetters van rechters, psychologen enz. het Noorse belastingbetalende voetvolk is niet de moeite waard. Ook niet als het om kinderen gaat. De geïmporteerde Islamitisch en Afrikaanse ongedierte uit de Derde Wereld heeft veel meer waarde voor de wet dan een Noors kind. Misschien moeten de gewone Noren van de natuur leren en zelf hun huis, hard en kinderen beschermen. Als het centrale gezag niet (of niet meer) functioneert, moet het volk het gezag in eigen handen nemen en zichzelf beschermen. Het geïmporteerde ongedierte moet leren dat de mes aan twee kanten kan snijden.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Ik zit eigenlijk te wachten totdat een eerste vader de consequenties neemt en zo´n vent overhoop schiet.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Noren, het is en blijft een vreemd volkje

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Een reactie hier is natuurlijk een druppel op een gloeiende plaat, maar…………
  Als ik zie hoe het politieke etablissement omgaat met dit tuig dan doet mij dat denken aan de periode dat Hitler opstond en later probeerde Europa te veroveren. Weg kijken, zo van het zal wel meevallen met hem was ook toen schering en inslag onder de politici (de gekozenen). Zelfs militaire slagkracht was ook toen minimaal, net zo als nu.
  Als je een schrijfsel leest hoe de Islamisten zich in het openbaar gedragen tegen een biertje drinkende gezelschap, hierbij geholpen door een overgelopen Engelsman, een variant van de NSB/SS dus, dan DENK ik dat de botsing tussen de volkeren in zicht komt. Dat kan niet uitblijven.

  Socialisten hebben daar destijds een grote rol in gespeeld, ook nu weer in Zweden en Noorwegen waar socialisten aan de macht zijn, maar ook in Nederland waar het vulgaire programma P & W als vooruitgeschoven linkse post de enige groep van politici, die wel de ogen open hebben en die wel de politieke strijd durven en willen aangaan om de Europeaan te beschermen, zoveel mogelijk trachten te beschadigen.
  Moge de tijd komen dat zij zich moeten verantwoorden.
  En tegen de christelijke kerkgangers kijk eens om je heen, kijk eens wat er in Egypte en Nigeria gebeurt en ook wie jullie beschermheren zijn en doe niet zo als jullie leiders die WEGKIJKEN.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Theodoor
   @Theodoor
   Het zijn niet enkel de linksen, het is een hele generatie van gehersenspoelde psychopaten die schone kans zagen de top te bereiken via de mars door de instituten (Rudi Deutschke 1970). Europa heeft drie politieke catastrofen in de 20ste eeuw meegemaakt: a) WOI, b) het politieke vacuüm tussen 1919 – 1940 en WOII, c) de slinkse gevaarlijke Sovjet project van massa hersenspoeling, gevolgd door de overname van Europa door Vijfde Colonne van de ‘Schijn elite van de valse Munters’ (‘Generatie 68’). Deze Valse Munters komen in alle traditionele politieke partijen voor. Er is geen enkel verschil tussen PvdA, D66, VVD, CDA of CU. Ze zijn een pot nat van verraad. Dezelfde situatie heerst nu in heel Europa.
   Paar dagen geleden zag ik op TV het programma ‘The Night of the Pop’ (NTR, Ned 3). Toen ik de oude idolen uit mijn jeugdjaren zag (nu uit het oogpunt van een ouder persoon), kwam een flits door mijn hoofd. Ik begreep ineens waar de krankzinnig en onlogische handel en wandel van de huidige politiek en economie vandaan komt. Het was een periode zonder normbesef. Waar gedegenereerd gedrag normaal was en waar geen enkel taboe restte. Alles was toelaatbaar tot kinderporno toe. Vanaf het einde van de jaren ’60 tot de jaren ’80, was de wereld zo verrot, dat in vergelijken daarvan waren Sodom en Gomorrah een gereformeerde zondagschool. De politieke leiders en CEO’s van nu, zijn mensen die geboren en gevormd in die periode. M.a.w. het is helemaal niet vreemd dat de bovenste echelon van politieke leiders en de top van het bedrijfsleven zijn zo gestoord als een deur en mentaal zo rot als de afval in de groen container.

   Like

 11. Master of Oblivion zegt:

  De grootste leugen ooit door de politiek verzonnen, is dat Hitler ‘rechts’ was. Het waren de SOCIALISTEN die hem in het zadel hebben geholpen, het waren de SOCIALISTEN die hem hebben gevolgd, het waren de SOCIALISTEN die hem in 1946 lieten vallen door zichzelf als ‘links’ te bestempelen en de rest als ‘rechts’. Daarmee hun handen schoonwassend van de grootste genocide allertijden.
  Het waren de SOCIALISTEN die de sluizen der immigratie in de jaren ’70 persé wilden openen onder het mom van:”die mensen komen het vuile werk doen”. Die mensen kwamen helemaal niet het ‘vuile werk’ doen, die mensen kwamen hier, kregen een huis en een uitkering en werd beloofd dat ze NOOIT arbeid hoefden te verrichten. Inmiddels was de, door (s)links Europa verzonnen, evangelisatie-golf vanuit het midden-oosten begonnen geboren vanuit een “weg-met-onszelf”-mentaliteit.
  Sedertdien is er alleen maar ELLENDE daar waar islamieten zich vestigen. Ze stelen, liegen en bedriegen als het in hun straatje past. Doe hetzelfde niet bij hen want dàn heb je een probleem. Zeg het niet, want de EU-staat bergt je op in een gesticht onder het mom dat je ‘staatsgevaarlijk’ bent.
  Alles wat de islamisering van de EU in de weg staat, wordt opgeruimd (lees: geëlimineerd).

  En het allertrieste van alles is, dat wij die als EU-bewoners gewoon over ons laten komen, als geslagen hondjes met de staart tussen de benen wegkruipen en opnieuw de andere wang toekeren…

  Wil de allerlaatste niet-moslim het licht uitdoen…? Slaap lekker Europa… De ergste vijand is uw eigen regering…!

  Like

 12. Ketil Nikolai zegt:

  Well because of the leftys that have benn in chare of this country for the last 8 years this country has become a safe haven for terrorists and criminals. Saying something against muslims automaticly labels you a racist in this country. Luckely we have gotten a new goverment now. And they are alot more to the right then ever before. They have been talking about doing some major changes in this country so that we can better protect norwegians. (Sorry for the bad english)

  Like

 13. Ruud zegt:

  Als dit soort taferelen normaal schijnt te zijn bij moslims , dat word het echt hoog tijd om ons land in ieder geval schoon te vegen : eruit met dat stel mongolen !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s