Oude, rijke Saoedi´s “trouwen tijdelijk” met jonge Syrische meisjes in Jordanië

Screenshot_14

Het in Jordanië gelegen kamp Za´atari voor Syrische vluchtelingen

Een Israëlische tv-reporter lukte het om het in Jordanië gelegen kamp voor Syrische vluchtelingen Za´atari binnen te komen en ontdekte daar dat oudere Saoedische mannen misbruik maken van 10-jarige meisjes en hun families.

De video laat een vrouwelijke “huwelijksmakelaar” zien, die de schoonheid van haar maagdelijke meisjes aanprijst – de mannen willen alleen maar maagden, en ze willen ze jong.

Volgens de verslaggeving van de Palestinian Press Agency van het verhaal “trouwen” de Saoedi´s voor $ 3000,- met jonge meisjes, maken “plezier” met hen en laten zich dan weer scheiden.

Een 70-jarige Saoedische man “trouwde” voor een week met een meisje van 13. Een 10-jarig meisje klaagt voor de camera over het “trouwen” met een 60-jarige Saoedische man, die haar tijdens hun korte “huwelijk” sloeg.

Het kamp Za´atari wordt door ongeveer 120.000 mensen bewoond, wat het tot de op drie na grootste stad van Jordanië maakt. Ongeveer de helft van de bewoners zijn kinderen.

Het UNHCR-hoofd van het kamp geeft grif toe dat het kamp vol zit met georganiseerde misdaad.

Video:

 

Bron:
Elderofziyon

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabieren, Islam, Jordanië, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Syrië. Bookmark de permalink .

17 reacties op Oude, rijke Saoedi´s “trouwen tijdelijk” met jonge Syrische meisjes in Jordanië

 1. Jan Wandelaar zegt:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/10/meid_ga_toch_koken.html#comments

  ++++++

  Deze mevrouw verwoordt het eigenlijk als beste.

  Deze mislukte islam propaganda die eigenlijk de waarheid als een koe laat zien maar een totaal andere opzet had.
  solidstate | 21-10-13 | 19:42 | + 7
  +
  solidstate | 21-10-13 | 19:42
  Een eye opener. Ze gaan die opnamen echt gebruiken om het vrouwtje nationaal aan de schandpaal te nagelen. Mooie manier van discussiëren trouwens. “Mevrouw u bent Islamofoob want ik zeg het.” En vervolgens wordt met het grootste gemak de racismekaart getrokken, want islamofobie = racisme = hetzelfde als antisemitisme. Alsof ze zelf zoveel ophebben met de joden.
  Graaf van Egmont | 21-10-13 | 19:56 | + 5
  ++
  Dat ‘Wir haben es nicht gewusst’ valt ook al af.

  Wir wissen es.
  Magdatkandat | 21-10-13 | 20:18 | + 1
  +++
  In de vijftiende eeuw (waarin het jaar 1434 ligt) was het in Nederland volgens de wet verboden om een kind tegen zijn/haar wil te laten trouwen EN was het verboden om te trouwen als je ouders bezwaar maakten.

  Onder adel kwam uithuwelijken wel voor en er zal flinke druk op welgestelde boerendochter en -zonen zijn uitgevoerd. Maar als het voor een rechtbank kwam – en die bestonden EN functioneerden destijds beter dan menigeen denkt – was de vrijheid van keuze nogal belangrijk. Uitzondering goldt als je minderjarig was: Onder 20 bij meisjes, onder 25 bij jongens. Maar uithuwelijken was zeer uitzonderlijk.

  Het is namelijk zo dat ook in de Middeleeuwen de Europese cultuur heerste. Vrijwel niemand leert dat nog. Denk maar niet dat dit probleem er een is van modern versus ouderwets: Er is ALTIJD een verschil geweest tussen hoe de Europeanen hun vrouwen bejegenden en hoe de Arabieren c.s. dat deden.
  omanders | 21-10-13 | 21:10 | + 1 –

  Like

  • Rudi zegt:

   @Jan Wandelaar
   Wat mij in het eerste filmpje vooral bijblijft, is de onbevreesdheid die deze vrouw aan de dag legt. Ze is zelfs niet te beroerd haar volledige naam te zeggen.
   Ze straalt moed uit en onbereidheid zich de mond te laten snoeren, waar de moslimheren m.i., behalve met de geijkte terminologie, niet van terug hadden.

   Bedankt voor de post, Jan.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Jawel, dat laatste weet ik heel goed.
   Vooral Oriëntaalse -islamitische ‘feministen’ beweren heel vaak in hun ‘studies dat vrouwen door de eeuwen heen binnen de Islam wel onderdrukt werden, maar dat het in het westen in de Middeleeuwen nog veel erger was. Dat klopt dus niet; dat is een leugen van die vrouwen.
   Hier heerste inderdaad ook toen al de Europese mentaliteit, dat op de eerste plaats. EN polygamie was hier verboden. Ten strengste zelfs.
   Dat maakte de Europese vrouw automatisch al veel mondiger. Binnenshuis bijvoorbeeld was de kasteelvrouwe de gelijke van haar man. En als hij in de oorlog was, was zij de baas, ook over het mannelijk personeel. Nu. kom daar binnen de Islam eens om!
   Maar die islamitische schrijfsters, al hebben ze heus wel wat op de Islam aan te merken, willen haar als het er op aankomt niet loslaten. Daarom, denk ik, komen ze met dat leugenachtige verzinsel.

   Like

   • Joost Visser zegt:

    Een kuisheidsgordel is natuurlijk ook niet alles om dat een jaar of vijf te dragen zoalng manlief op kruistocht gaat. Het is natuurlijk een kulargument om te verwijzen naar een situatie die in hun ogen verwerpelijker was dan de huidige waarin ze zelf leven. Dat legitimeert absoluut niet de vrouwensituatie vana islam-heden.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Joost Visser, 3.57u. Klopt, maar waar hadden de Europeanen die kuisheidsgordel dan ook vandaan?Juist: Opgedaan tijdens de eerste Kruistochten bij diezelfde moslims! Bovendien is het algemeen bekend, dat de westerse edelvrouwen dàt toch niet zonder meer met zich lieten doen: Nauwelijks was de echtgenoot vertrokken naar de volgende ooelog, of de smid werd erbij gehaald om het ding weer los te maken, om dubbele sleutels te maken, dàt werk. Voor goed geld was ook toen al veel te koop en westerse vrouwen waren echt niet onmondig genoeg om zich vijf jaar in die gordel te laten sluiten; dàt lieten ze aan hun gehoorzamere seksegenoten in de Oriënt over.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Joost Visser, Nog sterker! Ik werd toch nieuwsgierig en ben het eens na gaan kijken: Er schijnen inmiddels bevindingen gedaan te zijn, die aantonen dat de kuisheidsgordel pas nà de kruistochten in zwang kwam (De oudste afbeelding ervan dateert van 1405) althans in het westen. Hetgeen natuurlijk totaal niet uitsluit, dat het ding wèl tijdens de Kruistochten vanuit het Oosten geïntroduceerd werd, dat is zelfs nóg logischer. De verhalen rondom de kuisheidsgordel zijn, aldus Wiki, waarschijnlijk ontstaan tijdens het tijdperk van de Romantiek (1ste helft 19de Eeuw) en niet geheel non-fictief. Kan het me voorstellen: Dat is echt iets voor Sir Walter Scott c.s.

    Like

  • Auke zegt:

   thx, weer wat geleerd.

   Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Nog meer nieuws over dat wespennest ten zuiden van Turkije, straks op Ned. 2:
  twee allahschreeuwers zitten vast in Duitsland. Laat ze daar maar lekker zitten.
  http://nieuwsuur.nl/onderwerp/565107-arnhemse-syriegangers-opgepakt.html

  Like

 3. Rudi zegt:

  Zou Eva Brems al op het vliegtuig zitten om daar aan te kaarten dat dit in strijd is met de mensenrechten?
  Waarschijnlijk niet, maar bouw als Jood een huis op een streep braakliggende grond en de groene Jeanne d’Arc kruipt als eerste op de barricade.

  Like

 4. Jade zegt:

  Bij deze spreek ik de wens uit dat Amerika en Rusland nog eens
  gezamenlijk de wereld verlossen van deze walgelijke Nazi-beweging.

  Like

 5. luckybee zegt:

  10 Jarige meisje ? ze is zelf al 1 jaar ouder als is toegestaan in de Islam.Aisha was 9 toen de profeet haar consumeerd.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Moslims en misdaad ???????????????? Hoe kan dat nou ??? 🙂

  Like

 7. Pingback: Nederlandse pedovereniging mag bestaan - Pagina 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s