Parijs: Communist wil de Sacré-Coeur afbreken en een zigeunerdorp oprichten

Screenshot_17

De Basilique du Sacré-Coeur (Heilig-Hartbasiliek) op de heuvel Monmartre is een van de grootste attracties van Parijs. De communistenbons Ian Brossat is zij een doorn in het oog. Hij haat zijn cultuur, de traditie van het volk dat hem, Brossat, heeft voortgebracht zo zeer, dat hij heeft voorgesteld om de basiliek af te breken, alleen om daarmee een signaal van haat af te geven:

Parijse communisten willen de Sacré-Coeur afbreken.

Een hoge communistenbons heeft gezegd dat wanneer hij burgemeester van Parijs was, hij de Sacré-Coeur af zou breken en zou vervangen door een “solidariteitsruimte”. Hij deed deze uitspraak, nadat de communisten besloten hadden om bij de volgende burgemeestersverkiezingen de socialisten te ondersteunen.

Eerder deze maand had de communistenbons Brossat aanleiding tot spot gegeven, omdat hij in het 16e district een “dorp” voor zigeuners wilde bouwen.

France 24

Screenshot_18

Dan vraag je je echt af wat zulke kerels in hun kop hebben. Inmiddels is het ook over de grenzen van Frankrijk heen bekend dat de nationalisten in Frankrijk een enorme toestroom hebben. Nu moet je Ian Brossat ervan verdenken dat hij tot die ophitsers behoort, die bewust de Fransen in de schoot van de nationalisten drijven. Uiteraard denkt hij niet zo ver. Hij denkt, net als zoveel stommelingen, er alleen maar aan om belangrijk te doen. Maar diegenen, die hem aan het woord laten komen, testen bewust de grenzen van de verdraagzaamheid van het volk.

In ieder geval moet men hem ook maar in een “zigeunerdorp” stoppen, dan is hij snel genezen van zijn communisme. En opnieuw zijn het de media. Zonder de media maakten idioten zoals Ian Brossat überhaupt geen kans.

Screenshot_48

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/10/21/schwuler-kommunist-will-pariser-basilika-abreissen-und-ein-zigeunerlager-errichten/
Auteur: Kybeline

Vertaald en bewerkt door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Communisme, cultuurrelativisme, Frankrijk, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Naïviteit, praatjesmakers, Roma en Sinti, Rotzakken. Bookmark de permalink .

13 reacties op Parijs: Communist wil de Sacré-Coeur afbreken en een zigeunerdorp oprichten

 1. Rudi zegt:

  Dit verhaal doet erg denken aan de anekdote die ik een jaar of wat geleden hoorde: gemeenteraadsleden van Antwerpen hadden een voorstel ingediend om de kathedraal, pronkstuk van Laaglandse gotiek en toeristische trekpleister ‘numero uno’, om te vormen tot moskee.

  Het verbaast me eerlijk gezegd niet dat het wéér een kerk is die de multikulle roden willen slopen en in het geval van Parijs bv. niet de ‘Dôme des Invalides’, zoals u weet de laatste rustplaats van bloedhond Napoleon.

  Like

 2. felix zegt:

  Laten we maar hopen op veel van deze communistische/socialistische stommelingen als Ian Brossat. Dan zwelt de toestroom van het Frans Nationalisme alleen maar aan.

  Like

 3. Tiny zegt:

  Het enige wat zo’n figuur als Brossat heeft, is dat hij een extreme communist is en alles haat wat dat niet is, gelijk de moslims ook doen. Voor de rest heeft hij alleen maar een enorm groot muilwerk en bij het uitdelen van verstand is hij overgeslagen, hij kreeg zaagsel in z’n vuurrode kop.

  Overigens Erdogan wil van de Aya Sofia ook weer een moskeet maken.

  Like

 4. Auke zegt:

  Aan dit soort aanvallen op het christendom kun je zien dat het erkennen van Jezus, dat Hij is opgestaan en voor je is gestorven, waar is. Je gaat niet iets aanvallen wat absoluut geen inhoud heeft.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Een doel van het Marxisme is het een dictatuur van het proletariers bij ons op te richten.Dat is het tegendeel van de DEMOCRATIE. Heeft nergens in deze wereld gefunctioneerd.Dat is despotisme.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Laten we idd. dan maar hopen dat hij met nog veel neer van dat soort iedeën komt.
  Misshien nog wat meer Roma uitnodigen en dikke uitkeringen geven.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Je vraagt je hoe dan ook af, wat zo’n vent bezielt. Hij haat zijn eigen cultuur, zegt het artikel. Dat is duidelijk, maar waaróm? Jeugdtrauma’s? Van huis uit misschien helemaal geen Communist, maar het geworden om zich tegen alles af te kunnen zetten? Dat kan. Er hebben altijd genoeg solide Communisten bestaan die weliswaar een antipathie hadden tegen bepaalde delen van een cultuur -het katholicisme, bijvoorbeeld, maar tegelijkertijd genoeg onderscheidingsvermogen in zich hadden om de Godsdienst los te zien van het -waardevolle- gebouw en te beseffen dat dit laatste gespaard diende te worden. Deze kerel schijnt dat totaal niet te zien en wil alles met een dolle kop slopen, kennelijk ten behoeve van ondoordachte ‘goedmensen-idealen.’ Twee mogelijkheden: Deze Brossat is een psychopaat óf hij is simpelweg nooit volwassen geworden.
  Eén troost: zijn voorstellen zijn zó waanzinnig, dat het niet waarschijnlijk is, dat ze ooit serieus gehoor zullen vinden. Zúlke gekken vindt men zelfs onder de linksmensen -gelukkig- niet al te veel.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Ander woord voor idioot ……………………Brossat.
  Het geef toch wel aan hoe door en door verrot links is !!

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Het kan tóch elke keer weer gekken dan ik dacht!
  Waarom daar niet meteen een super-moskee oprichten?
  Het zou me h e l e m a a l niets verbazen als onze gehele westerse cultuur binnenkort zal worden vervangen door de islamitische ‘cultuur’.
  Alle Christelijke gebouwen, symbolen en gebruiken vervangen door islamitische, en vwalaa, klaar is Kees!
  Die koppensnellers krijgen tóch hun zin want ze worden overal gesteund door landverraders!
  Landverraders moeten eerst worden bestreden; pas dán zou je de islam kunnen wegtrappen.

  Ik vergelijk het altijd met een bladluizenplaag. Die parasiterende luizen krijg je óók nooit weg zolang je de mieren, die de luizen beschermen en verwennen, niet bestrijdt.

  Like

 10. Ineke zegt:

  Auke, zo is het maar net, de wereldwijde aanvallen op het christendom zullen dan ook steeds heftiger en bloediger worden. Ander punt is dat de Bijbel precies beschrijft wat er in het hier en nu plaatsvindt en zal plaatsvinden, de grote verdrukking genoemd. Heel boeiend maar ook heel angstwekkend.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ineke om 15:07

   “De grote verdrukking”…
   Tja, het ziet er aardig naar uit dat we in die periode zitten, op weg naar ‘Armageddon’.
   Denkt u dat de islam de laatste ‘Koning van het Noorden’ zal zijn? (Daniël)
   Die is tot nu toe altijd een politieke macht geweest.
   Maar ja, de islam is ook beslist niet ‘alleen maar’ een ‘religie’.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s