Van dilemma tot ramp

Screenshot_3

De “vesting Europa”, die zichzelf zogenaamd hermetisch tegen immigratie afsluit, behoort tot het vaste bestand van lievelingsvijandbeelden van de asiel- en immigratielobby. Bekeken bij daglicht zijn de muren van deze “vesting” echter bijna allemaal stormrijp en vol gaten. Terwijl het aantal van diegenen, die aan de poorten binnengelaten willen worden, snel stijgt, werken in de kern de meeste verschillende belangengroepen eraan om de poorten open te stoten en nieuwe bressen te slaan.

Duitsland staat als economisch sterkste EU-land, dat bovendien is uitgerust met een comfortabel sociaal stelsel, in het middelpunt van de internationale migratiestromen. Dat creëert voor die landen, die volgens de geldende Europees verdragssituatie de buitengrenzen van de EU tegen illegale immigratie afschermen, een onweerstaanbare verleiding: gewoon de problemen doorgeven, de het land binnengekomen illegalen, die sowieso niet van plan zijn om in Italië, Griekenland, Spanje of Polen te blijven, naar Duitsland verder te laten trekken.

Of onderhands, zoals al lang wordt gepraktiseerd, of officieel, door een “gelijkmatige” verdeling van de vluchtelingen over alle lidstaten te eisen. Niet echter zonder de aanwijzing, zoals deze zojuist opnieuw van de – Duitse – president van het Europees Parlement Schulz kwam, dat Duitsland daarbij gewoon een bijzonder groot aandeel moet dragen. Alsof het land dit niet al lang deed.

Ieder nieuw vluchtelingendrama doet de dijken wankelen   

De jongste drama´s rondom de schipbreukelingen uit Noord-Afrika in Italiaanse wateren hebben meedogenloos blootgelegd hoe gammel de huidige Europese overeenkomsten m.b.t. de asielpolitiek zijn. Onder de emotionele en morele druk, die wordt opgebouwd met de vreselijke beelden van de geborgen doden, wordt de nuchtere vaststelling dat illegale immigratie rechtsbreuk is en de verantwoordelijkheid voor de gevolgen bij diegene ligt die deze begaat en niet bij diegene die deze niet wil toestaan, als verwerpelijk bestempeld.

Ieder nieuw vluchtelingendrama doet het Dublin II-verdrag sterker wankelen. Het verdrag, dat de verantwoordelijkheid voor asielprocedures toewijst aan dat land dat de asielzoeker als eerste betreedt. Regelingen met andere landen en het Dublin II-verdrag hebben Duitsland er tot nu toe voor bewaard ongefilterd het doel te worden van alle migrantenstromen. Desondanks wordt bij ons dit jaar opnieuw de honderdduizend grens bij de asielaanvragen opnieuw overschreden.

Misbruik voor illegale immigratie is eerder regel dan uitzondering

De landen van herkomst – Rusland en de Balkanlanden bezetten regelmatig topposities – en het geringe aantal erkenningen als asielzoeker laten zien dat politieke vervolging een marginale rol speelt; het misbruik van het asielrecht als entreeticket voor economisch gemotiveerde illegale immigratie is de regel. De door het Duitse constitutionele gerechtshof afgedwongen verhoging van het geld voor asielzoekers heeft de prikkel daarvoor nog vergroot. Tegelijkertijd ondermijnen autoriteiten en rechtbanken regelmatig door royaal geïnterpreteerde uitzettingsverboden de toepassing van de zelfs al bestaande mogelijkheden tot indamming.

Het dilemma van de Duitse immigratiepolitiek is daarmee dus een dubbel dilemma: Duitsland heeft belangrijke competenties aan Europese instanties gedelegeerd en moet er, vaak vergeefs, op vertrouwen dat andere landen de verplichtingen die daaruit voortvloeien ook correct uitvoeren, terwijl tegelijkertijd de fundamenten niet alleen uit Brussel, maar ook uit eigen land voortdurend worden betwijfeld.

Binnen een mum van tijd zijn er regelrechte slums ontstaan

Nog opvallender wordt dit aan de hand van het voorbeeld van de armoede-immigratie in de Duitse sociale stelsels uit de Oost- en Zuidoost-Europese EU-landen. De komst van complete clans van het volk van de Roma uit Roemenië en Bulgarije is al lang de kritieke grens overschreden. In de grote steden in het Ruhrgebied zijn in een mum van tijd regelrechte slums ontstaan, waarin vernieling, vervuiling en criminele structuren de openbare orde successievelijk opheffen en de sociale uitkeringen de desbetreffende gemeenten laten ontploffen.

Van Europese zijde krijgen de burgervaders in “studies” en bekendmakingen te horen dat hun probleem slechts inbeelding is, dat het helemaal niet bestaat; ze krijgen vonnissen in huis van sociale rechtbanken, zoals de jongste beslissing van de sociale rechtbank van de deelstaat Nordrhein-Westfalen dat werkloze EU-buitenlanders juist dan eveneens een recht op Hartz-IV-uitkeringen moeten hebben als ze al lang in Duitsland verblijven en geen kans hebben op een reguliere baan.

Wie “immigratiecontinent” is, moet afzien van sociale stelsels

De hulpeloze aankondigingen zonder gevolgen van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken om het duidelijke misbruik te willen bestrijden door vestigingsbeperkingen, uitzettingen en verboden om opnieuw binnen te reizen, worden gecounterd door notoire lobbyisten, zoals de “migratie-expert” Klaus Bade met de eis om nog meer geld te verstrekken aan de integratie-industrie, dus aan hem en zijn gelijken, om de clanchefs over te halen hun kinderen naar school te sturen.

Duitsland staat in de immigratiepolitiek voor een ramp, die geschikt is zijn sociale stelsels te exploderen en de binnenlandse vrede in het land duurzaam te vernietigen. De tot nu toe plaatsgevonden armoede-immigratie is slechts een voorbode van datgene wat er vanaf januari 2014 met de volledige vrijheid van vrije vestiging voor Roemenië en Bulgarije nog aankomt.

De waarheid, die de EU-globaliseerders en multiculti-ideologen met opzet verzwijgen, luidt: wie immigratieland, zelfs “immigratiecontinent”, wil zijn, moet evenzo afzien van zorgvuldige sociale stelsels als van de gebruikelijke welvaart. Wie de ramp wil afwenden, moet zulke waarheden uitspreken en bereid en in staat zijn het tegelijkertijd aan de stok te krijgen met de eurocratie en de sociale industrie.

Bron:
http://www.jungefreiheit.de/Single-News-Display-mit-Komm.154+M5351acd3c18.0.html
Auteur: Michael Paulwitz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Desinformatie, Duitsland, Europa, EUSSR, Graaien, Groenen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, Roma en Sinti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

11 reacties op Van dilemma tot ramp

 1. Wij moeten niet alleen onze “sociale stelsels” drastisch veranderen, maar de hoofdveroorzaker van de enorme immigratie-fraude elimineren. De open grenzen, die dankzij de EU er toe bijdragen dat er verschillende gelukzoeker-tsunami’s ons overspoelen!

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Massa-immigratie, en tevens het in stand houden van de sociale zekerheid, is ONMOGELIJK. Dit is nu toch wel volop bewezen. In Nederland kost deze waanzin, ons per jaar plm. 7 miljard Euro.
  Tevens valt het mij op, dat veel van deze zgn. “asielzoekers”, mannen zijn tussen de 20 en pakweg 50 jaar! En door het beleid van de communisten der EUSSR wordt het alleen maar erger. Het is een sprinkhanenplaag van ongekende omvang. Deze mensen dienen in hun eigen landen c.q. regio opgevangen te worden. Ons Europa is inmiddels vol…deels overvol.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom Hendrix 09:31

   Mee eens! Het wordt tijd dat al die mannen in de leeftijd van 20 tot 50 jaar terugkeren naar eigen land, en gedwongen worden de zaak dáár op te bouwen, i.p.v. een luxe en lui leventje te genieten in Europa, betaald door de ‘rijke’ Europeanen!
   Ieder land dient ervoor te zorgen dat zijn inwoners niet massaal op de vlucht slaan. Dáár moeten de grenzen dicht, dan kunnen wij ze hier open houden (al ben ik op zich wel voorstander van grenscontroles), zoals Brussel eist.

   Like

 3. Jade zegt:

  Het gaat maar door…Heel Europa stroomt vol met primaten.
  En er wordt hen geen strobreed in de weg gelegd.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/10/Noorwegen-Pakistan-Moslimbende-verkracht-12-jarig-meisje-en-krijgt-taakstraf

  Like

 4. luckybee zegt:

  Vooral deze regering onder leiding van Rutte , met de steun van SGP en CU.Onbegrijpelijk.

  Like

 5. Ekster zegt:

  Maar ja, de Duitsers hebben hun lesje nog lang niet geleerd, gezien de overweldigende verkiezingsoverwinning van Angela Merkel. Ze zullen eerst nog veel verder in de stront moeten zakken voordat hun oogjes open gaan. Tegen die tijd is het al lang veel te laat voor Duitsland en het arme Europa. De Duitsers zijn nog veel grotere Eurofielen dan de Nederlanders dus reken er maar op dat we nog veel meer zullen moeten lijden voordat er iets gaat gebeuren.
  En dan te bedenken dat de EU nog volop nieuwe briljante plannetjes heeft. Ze hebben het nu zelfs in hun hoofd gehaald om de ultieme roofstaat Kosovo lid te laten worden… we gaan regelrecht de vernieling in en er is niets meer aan te doen.

  Like

 6. Anneke zegt:

  Van dilemma tot RAMP…….Een ramp voor specifiek de AUTOCHTONE burgers!!!!!!! Wij hebben geen recht van spreken, eigenlijk al zo vanaf begin jaren-70. Veertig zwerven door een helse woestijn…vergelijk met de nazaten van Abraham, Isaac en Jacob/Israel. Ben er van overtuigt da verlossing van het satanisch gespuis dichterbij is dan men durft te hopen!!!!!!! ONZE vijanden zullen worden uitgeschakeld!!!!!!! MOOI, opruimen die troep…….

  Like

 7. Republikein zegt:

  Het blijft voortduren, daarom ga ik naar een ander universum, hier houdt mijn taak op, het is kudt met peenhaar!
  http://www.monroeinstitute.org/tmi-news/50-ways-to-leave-your-body

  Like

 8. koddebeier zegt:

  De grootste vijanden zijn: de Europese Unie en ‘onze’ regering van wereldvreemde eikels !!

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Als ze thuis waren gebleven was er niks aan de hand geweest.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21991292/__Overlevenden_bootramp_boos__.html

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  00:45>> 13:42, Buitenhof, 20 okt 2013
  http://programma.vpro.nl/buitenhof/afleveringen/buitenhof-20-oktober-lampedusa–alex-brenninkmeijer—afghanistan.html
  Waarom Saskia Bonjour (ook goeiedag) een dom links meisje is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s