Worden we eind mei 2014 wakker in een ander Europa? Immigratie wordt de verborgen inzet van de Europese verkiezingen

Screenshot_17

De vijandelijkheid tegenover migranten die werk en sociale voordelen zoeken in de EU’s grootste economieën wordt de verborgen inzet van de Europese verkiezingen van volgend jaar. Dat blijkt uit een peiling van Harris in opdracht van de Financial Times. De krant voorspelt dat de kiezers de huidige immigratiepolitiek met een motie van wantrouwen zullen afstraffen.

De eurosceptici willen de immigratie aan banden leggen, een strenger toezicht op de manier waarop uitkeringen worden toegekend en minder macht voor Brussel, blijkt uit de peiling in Groot-Brittannië, Italië, Duitsland, Spanje en Frankrijk, de 5 grootste landen van de EU, die samen de helft van de bevolking uitmaken.

Een nationale beperking van de uitkeringen voor migranten vond steun bij liefst 83% van de Britten, 73% van de Duitsers en 72% van de Fransen. 3 van elke 5 respondenten verzetten zich tegen het recht voor Bulgaren en Roemenen om vanaf 1 januari overal in de EU werk te zoeken, nochtans een basisrecht van de Unie.

Twee derde deel van de Britten, meer dan de helft van de Duitsers en Spanjaarden, 44% van de Fransen en 43% van de Italianen denkt dat Europa beter af zou zijn als Brussel minder, eerder dan meer macht krijgt.

Lees verder>>>
(h/t Heleen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Worden we eind mei 2014 wakker in een ander Europa? Immigratie wordt de verborgen inzet van de Europese verkiezingen

 1. bobzelf zegt:

  NOU GEWOON OPROTTEN MET BRUSSEL ,
  grenzen dicht ,
  en mijn gulden terug
  en de guillotines uit het vet .
  do i have to say more ???
  dat is toch ook duidelijk in 1 x , als je het toch effe vraagt !!!!

  Like

 2. Jean zegt:

  Elke partij die werkt aan “vreemdelingen buiten” krijgt sowieso de steun want Europa is vergeven van vreemdelingen met dagelijks geweldplegingen, verkrachtingen en moorden in het ‘nog vrijgegeven’ nieuws.
  Wij willen terug een welvarend, veilig en leefbaar Europa en dat kan nooit gerealiseerd worden met die EU misdadigers met voorop de schijnheilige Drievuldigheid met naast hun met het mes in de hand Verafstoot, een huichelaar én lafaard van de ergste soort.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ik hoop dat alle bovengenoemde percentages nog hoger zullen uitvallen als we mogen stemmen! Ik ben alleen bang dat er met de stemmen geknoeid gaat worden!
  Wie controleert de uitslagen?

  Like

  • Republikein zegt:

   Ja, dat vraag ik me ook vaak af, slager met eigen vlees?

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 15.29. uur. Goed opgemerkt Cathja. Op 12 september van het vorige jaar, belde Mark Rutte, uren voor de definitieve uitslag, al met Diederik Samsom om hem te feliciteren. Dat zegt genoeg dunkt mij! Alles volgens het gezegde van de communist Lenin: ” Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, MAAR WIE DE STEMMEN TELT!

   Like

   • koddebeier zegt:

    Zolang linkse ambtenaren de stembureau’s bemannen/bevrouwen hoe betrouwbaar zijn dan de tellingen.

    Like

 4. Martha N zegt:

  Ik hoop het van ganser harte!!!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Als het waar is wat ze zeggen dan zal het een grote verassing worden voor de elite en de Media’s .Ik ben al bij voorbaat erg blij mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s