Europese Commissie eist strengere wapenwetten

Screenshot_3

Eurocommissaris van Binnenlandse Zaken Cecilia Malmström dringt aan op strengere wapenwetten in Europa. “We moeten ons hier in Europa inspannen om te waarborgen dat handvuurwapens, geweren en semiautomatische wapens niet in handen komen van criminelen”, zei Malmström.

Ze sprak zich o.a. uit voor een verscherping van de richtlijn voor de Europese binnenmarkt m.b.t. het bezit van wapens. Bovendien onderzoekt de Europese Commissie een gezamenlijk concept om vuurwapens te kenmerken. Daarvoor moeten de serienummers van de verschillende wapenfabrikanten uniform worden gemaakt. Dit met het doel om de toegang tot vuurwapens voor civiel gebruik te beperken en de handel met wapens strenger te controleren.

Volgens informatie van de Verenigde Naties heeft Duitsland 30 legale wapens op 100 inwoners. In Finland (45,3), Cyprus (36,4), Zweden (31,6) en Frankrijk (31,2) is dit aantal groter. De meeste doden door vuurwapens komen voor in België met 0,68 op 100.000 inwoners. Het land bezit echter met 17,2 legale wapens op 100 inwoners een geringere wapendichtheid dan Duitsland. In Duitsland sterven statistisch 0,19 personen op 100.000 inwoners door vuurwapens.

Legale wapens op 100 inwoners:

Screenshot_5
Doden door vuurwapens op 100.000 inwoners
:

Screenshot_6
Bron:
http://www.jungefreiheit.de/Single-News-Display-mit-Komm.154+M5761b00d666.0.html

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Europese Commissie, EUSSR. Bookmark de permalink .

24 reacties op Europese Commissie eist strengere wapenwetten

 1. peterselie1 zegt:

  “We moeten ons hier in Europa inspannen om te waarborgen dat handvuurwapens, geweren en semiautomatische wapens niet in handen komen van criminelen”, zei Malmström.

  Malmsröm deze knettergekke vleesgeworden symbool van multiculturalisme, die van Europa een een dierentuin zonder hekken aan het maken is, waar deze roofdieren van wapens voorzien worden door meer dan gewillige Imam’s van uit de moskeeën. Momenteel houden zij zich vrij rustig. Maar wanneer de oproep tot de jihad van de minaretten uit de luidsprekers schettert, hebben de burgers geen kans. Dit is het beoogde doel achter Cecilia Malmström uitspraak.

  Like

  • Jack zegt:

   Moeten ze ook eens gaan onderzoeken hoeveel legale wapens doden veroorzaken en hoeveel illegale wapens doden veroorzaken. En wie heeft de meeste illegale wapens in bezit. Als men alle sportschutters ontwapent wat blijft er dan nog over

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Beste Jack “Moeten ze ook eens gaan onderzoeken hoeveel legale wapens doden” wapens doden niet uit zich zelf, dat weet jij als een ieder ander, misschien bedoel je met legale wapens dienstwapens van de politie en de sportschutters die aangesloten zijn bij een schietvereniging. Deze eigenaren van de ‘legale’ wapens zijn dus in staat om zich te verdedigen ingeval van een calamiteit. Je kunt op mijn blauwe ogen aannemen dat men alles weet wat er in de maatschappij afspeelt, behalve het duistere gebied wat zich in de ‘onderwereld’ zich afspeelt, wanneer men slim genoeg is dan loont misdaad.

    Like

 2. Theodoor zegt:

  Dat mens is werkelijk knettergek, gewone mensen hebben geen wapens en voor de criminelen is het maar een koud kunstje om er aan te komen.
  Malmstrom wil Europa klaarmaken voor een massale afslachting van oorspronkelijk Europees bloed lijkt het wel.

  Like

 3. Vreemd dat dit niet geldt voor de levering aan terroristen lees sharia volgelingen want hèn wprdt het aan huis geleverd nietwaar obama en eu?!

  Like

 4. Jean zegt:

  Ik zou als antwoord op die Zweedse trut Maalstroom willen antwoorden:
  Europeanen koop wapens voor in de woning, komt er een vreemde crimineel of barbaars gespuis ‘ongevraagd’ verticaal binnen laat die dan horizontaal buiten.
  Het is onze plicht ons gezin én onze eigendom te verdedigen tegenover crimineel gespuis.
  Momenteel mag men al mensen in coma slaan of zelfs vermoorden, het justitieapparaat slaapt verder want het gespuis loopt alweer vrij terwijl het slachtoffer het trauma nog aan ’t verwerken is, maar ja ze hebben toch ook zooo druk op die parketten van justitie tussen 10:00 en 15:00u, voldoende tijd om de krant te lezen en een koffietje te drinken en dan vlug naar huis.
  Nog even dan nemen we ONZE veiligheid zelf ter hand want justitie laat ons volledig in de steek.

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Een goed idee om vuurwapens uit handen van criminelen te houden. Malstrom moet er dan wel voor zorgen dat de gegoede burgerij er wel probleemloos over kan beschikken.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Wat jammer dat we dit….

  …niet meer tot onze beschikking hebben…

  Like

 7. Willie zegt:

  Trouwens , die ”criminelen” hebben hun gerief al lang ,dacht uy ook niet ?? Nee, het is er om te doen dat fatsoenlijke mensen toch maar niet in de verleiding zouden komen om zichzelve te gaan worden verdedigen tegen het gespuis ,dat zich zeker NIKS van aantrekt om tot de tanden gewapend rond te lopen en ons te mollen .Is dit soms het doel van die troela ???En daarom dat ze er nog een 50 miljoen bij wilt krijgen ???? Vrees er voor

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Lachen. Gedreven door angst voor een staatsgreep waarbij het hele EU zooitje voor Neurenberg2 moet verschijnen, he, mevr.Cecilia Malmström .

  Like

 9. Tiemen Veenstra zegt:

  Malmström is zeker bang voor haar eigen hachje als het tot een volksopstand komt. Terecht…. 😛

  Like

  • Argusoog zegt:

   Gelukkig hebben we dat steeds beter in de gaten. Amerikanen hebben “The Right to bear Arms” bij de oprichting van hun natie in hun grondwet laten vastleggen. Omdat het volk moest kunnen opstaan als het onderdrukt zou worden door zijn regering. Een volk dat opstaat. Dat beeld is natuurlijk de gruwel van de Eurocraten.

   Like

 10. Lucie zegt:

  Natuurlijk moeten die allemaal ingeleverd worden,de dames en heren willen straks heel Europa overnemen en dan mogen er geen mensen meer zijn die zich nog kunnen verdedigen.
  De tirannie komt steeds dichterbij,geen Sintfeest meer,straks Kerst,Pasen en Pinksteren in de ban.En de allahschreeuwers krijgen steeds meer ruimte.
  Ondertussen worden we totaal kaalgeplukt door dat tuig uit Brussel.
  Inderdaad,geen halal rotzooi kopen en iedereen moet stoppen met pinnen,want als straks dat alleen nog maar kan,zijn we geen baas meer over ons eigen geld.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Lucie: 15.40. uur. Precies wat U zegt. De achterlijke rooie LEIPDOOS MALMSTRÖM, wenst natuurlijk dat WIJ blanke Europeanen weerloos zijn, tegen de tijd dat de MUZELMANNEN ons gaan aanvallen en vermoorden. Vuile gore EUSSR BENDE, vuile VERRADERS van de oorspronkelijke Europese bevolking! De HAATJURKEN hebben de wapens in hun HAATHUTTEN klaar liggen, voor gebruik!

   Like

   • Rudi zegt:

    @Tom Hendrix
    Groot gelijk, Tom. Het is eigen aan totalitaire regimes dat ze het recht op wapenbezit als eerste afschaffen. Was dat ook niet een van de eerste regeringsdaden van ‘der Korporal’ in de jaren ’30?
    Het probleem met de gedachtegang van mevrouw Maalstroom is dat criminelen zich per definitie buiten de wet plaatsen. Verstrenging van de wet treft enkel die mensen die zich aan de wet houden.
    Vergelijk het met de verlaging van de snelheidslimiet op de weg: snelheidsduivels trekken er zich sowieso niets van aan.

    Like

 11. luckybee zegt:

  Laat de Zweden deze mevrouw verzuipen. ze hebben daar veel diepe wateren in Zweden.

  Like

 12. Daiyu-ninja zegt:

  We moeten ons hier in Europa inspannen om te waarborgen dat handvuurwapens, geweren en semiautomatische wapens niet in handen komen van criminelen”, zei Malmström…………………..

  Whoehahaha…………alsof die criminelen al geen wapens hebben. Dagelijks lees je in de krant dat er weer iemand doodgeschoten is.

  Die vuile ratten – politici – beveiligen zichzelf heel goed, maar het volk mag zich niet beveiligen.
  Nee, wij moeten ons de keel met een lach op het gezicht door laten snijden, of ons vol laten pompen met lood.

  Ze – politici – willen niet dat wij wapens hebben omdat ze weten hoe fout ze bezig zijn tegenover ons. En ze zijn bang, dat als de pleuris uitbreekt, dat het volk wraak op hen zal nemen…………….pang pang pang……….dat krijg je ervan als je het volk de islam, de euro en de EU door de strot ramt.

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, laat de malle Malmström zich liever bekommeren om die situaties, die ècht gevaar opleveren: Jihad en dreigende Sharia-wetgeving en dergelijke!
  Trap er toch niet in, mensen: Het wijf heeft dit alleen maar weer ter plekke verzonnen in de hoop, de aandacht af te leiden van èchte problematiek!
  Zonder dat zo ze het islamiseringsvraagstuk langzamerhand meer aandacht moeten geven en dàt ziet Madame niet zitten.
  Niet zeer toevallig, dat dit pachtexemplaar een Zweedse is, vrees ik…..

  Like

 14. IFF zegt:

  Ik ben inmiddels als legaal wapenbezitter na ongeveer 25 jaar gestopt, gezien de aanhoudende pesterijen van onze linkies. Controle aan de schietclub (jongens toch, om te kijken of je een slotje vergeten bent, indien ja, alles in beslag), rekening hier (100 euro om te vragen of je nog steeds schiet, terwijl ze het CWR maar moeten raadplegen!), attest daar (eentje van de dokter, eentje van je vrouw, je kinderen, je achter- onder- en beneden buren, straks je kleinkinderen; kortom: gezeik alom!), en dit terwijl de rif-apen gewoon alles tussen de zetels hebben steken en zich van niets iets aantrekken! Wegens niets aan te doen zei een Vlaamse provinciegouverneur ooit, maar die zijn niet van de slimste! Goed, ik weet inmiddels beter! Ik zeg jullie linkies, een welgemeende fuck you!

  Like

 15. Willie zegt:

  IFF , zou je dan ook niet beter als een rif-aap gaan doen ?? Die hebben al die problemen dus niet

  Like

 16. peterselie1 zegt:

  Wat men al geruime tijd vermoedde, zeker de doorgewinterde reguurders op deze website wordt voorzichtig werkelijkheid, namelijk de oproep tot de jihad in Europa. Het wachten is op het serieuzere werk van de jihadisten die naar Syrië afgereisd zijn, onder leiding van deze inmiddels ervaren ideologische moordenaars kan de westerse wereld flinke schade berokkenen.

  Strijder roept in plat Antwerps op om aanslagen te plegen en naar Syrië te komen.
  De groepering ‘Islamitische Staat Isis’ heeft een filmpje verspreid waarin een strijder België oproept tot de Jihad. ‘Ik wil eerst mijn boodschap richten aan de nakomelingen van apen en zwijnen.’
  De gemaskerde man richt zich na een aantal Arabische teksten rechtstreeks tot het Belgische volk. ‘We hebben alles achtergelaten, zodat de Islam overal zou overheersen. Ik ben een van de honderden die niet alleen zijn vertrokken om Assad te bestrijden, maar om de Sharia te laten heersen. Niet enkel hier in Syrië, maar we zijn gekomen om de hele wereld te domineren. En al wie in de weg staat zal gedood worden.’

  Verderop in het filmpje waarschuwt de man, die een wapen in de hand houdt, dat ze wraak zullen nemen op België. ‘We zijn niet vergeten hoe jullie de Islam hebben bestreden met jullie wetten, hoe jullie het nijab-verbod hebben ingevoerd op de scholen, hoe Nisar Trabelsi (de ex-voetballer die een aanslag op Kleine Brogel plande, red.) achter de tralies belandde.’

  ‘Pleeg aanslagen in het hart van Europa’

  Het filmpje eindigt met een oproep aan de Belgische jongeren om naar Syrië te komen, ofwel aanslagen ‘in het hart van Europa’ te plegen. ‘Ik roep de jongeren om op te staan voor de religie van Allah. Een ieder van jullie moet zijn best doen om naar hier te komen. Haast jullie oh jongeren in Europa, en specifiek in Antwerpen, Vilvoorde, Brussel, Gent en Mechelen. Sta op en vervoeg onze rangen. Wees geen dienaar van de democratie, maar wees een dienaar van Allah.’

  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20131022_00804525

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s