Jood claimt ook uitkering bij de VN

Screenshot_16

(Door: Roy Doliner)

Gefeliciteerd!
Terwijl de meeste andere vluchtelingenorganisaties al een paar jaar na een oorlog hun zaak moeten sluiten, bent u er niet alleen in geslaagd om uw baan te behouden, maar ook om uw organisatie, uw budget en uw medewerkersbestand exponentieel te laten groeien, meer dan 64 jaar lang. Dit is een verbazingwekkend en ongekend wereldrecord! De sleutel tot uw ongeëvenaard succes is ook de reden waarom ik u schrijf. In vrijwel alle andere gevallen is het doel van de altruïstische hulpverlening aan vluchtelingen om de ontheemde slachtoffers van oorlog en geweld te helpen, door hen op te laten nemen in een nieuw land. Waarom? Vanwege een nieuw huis, aan de slag met hun leven en een betere toekomst voor hun kinderen te waarborgen. Binnen slechts een paar jaar lossen deze organisaties alle problemen van hervestiging van deze vluchtelingen op, waardoor zij zich van hun belastingvrije banen ontdoen. Wat voor dom plan is dat?!

Uw mensen bij de Verenigde Naties voor hulpverlening aan Palestijnse vluchtelingen in het Midden-Oosten hebben daarentegen bewezen veel slimmer te zijn dan alle andere organisaties die hulp verlenen aan vluchtelingen. Ondanks tientallen jaren van wanhopige verzoeken van deze stateloze Arabieren, hebben jullie standvastig geweigerd hen uit uw greep te laten ontsnappen. Daardoor zijn velen van hen al verscheidene generaties opgesloten, bijvoorbeeld in het Yarmouk kamp in Syrië met meer dan 138.000 gevangenen – eh, ik bedoel cliënten. U bent zich er goed van bewust dat wanneer op zekere dag hun status als vluchteling ooit zou eindigen, dat ook het einde zou betekenen van uw werk en inkomen.

Ah, en wat voor een inkomen! Uw gemiddelde operationele budget is ongeveer 1.200.000.000 dollar per jaar – ongeveer de helft van al het geld dat aan vluchtelingen in de hele wereld wordt besteed. Volgens een advertentie verdient een plaatsvervangend woordvoerder op de “Westbank” al minimaal $ 106.907 (waarvan $ 81.197 belastingvrij), met nog allerlei toeslagen en voorzieningen.

De briljante meesterzet waarmee u van vluchtelingenzorg een zeer lucratieve groeimarkt heeft gemaakt, is zo simpel dat je je afvraagt ​​waarom niemand het eerder heeft bedacht.
Maar u hebt er met de zwaai van uw toverstaf in 1949 voor gezorgd dat de vluchtelingenstatus permanent is, van generatie op generatie, zonder einde.

Dit brengt me bij de reden waarom ik u schrijf.

Ik heb een voorstel dat uw vluchtelingbedrijf nog meer kan laten groeien. Want ik ben een Jood, en al mijn voorouders zijn joden, al minstens 2.000 jaar. Dit betekent dat de kans vrij groot is dat mijn familie werd verdreven uit hun huizen in Israël door het Romeinse leger. Het was de Romeinse keizer Hadrianus, die het gebied de kunstmatige naam “Palestina” gegeven heeft, in de hoop dat de wereld Israël zou vergeten.

Omdat – volgens uw unieke beleid – de afstammelingen van ontheemden in Israël (of ‘Palestina’) vluchtelingen zijn tot in alle eeuwigheid, betekent dit dat ik ook in deze gelukkige categorie val! Dus hoef ik nooit meer te werken – ik krijg een uitkering van de UNRWA. Ziektekostenverzekering? Vergeet Obama Care – de UNRWA regelt alles! Ik zal die uitstekende Israëlische gezondheidszorg gratis krijgen, net als jaarlijks duizenden Arabieren.

Dit is het beste deel van de deal voor u. Als je mij erbij neemt, als één van je 4,6 miljoen klanten, dan kunnen nog ongeveer vijf of zes miljoen Joden buiten Israël over de hele planeet zich ook kwalificeren als eeuwige Palestijnse vluchtelingen. Het maakt niet uit waar ze wonen, in Beverly Hills of Brussel of Brisbane. Stelt u zich toch eens voor: in één klap kunt u uw bedrijf meer dan verdubbelen, met blitse nieuwe kantoren en onkostendeclaraties over de hele wereld.

U hebt al bewezen de kampioen te zijn van uw medewerkers: terwijl de rest van de Verenigde Naties minder dan 8000 hulpverleners heeft voor ongeveer 34 miljoen vluchtelingen in 126 verschillende landen, zijn jullie genieën bij de UNRWA erin geslaagd om ongeveer 30.000 medewerkers op de loonlijst te houden!

Dit is echter nog peanuts zodra jullie mij en alle andere Joden in de diaspora tot permanente Palestijnse vluchtelingen verklaren – the sky is the limit.

Dank u wel – ik zie uit naar mijn eerste medische controle en de eerste krat gratis snacks!

Bron:
Likoed Nederland
Auteur: Roy Doliner
(Roy Doliner is een joodse internationale schrijver, onder meer van de bestseller ‘De Sixtijnse geheimen’)

LIKOED

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", Joden, Krankzinnigheid, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

10 reacties op Jood claimt ook uitkering bij de VN

 1. bobzelf zegt:

  GEWELDIG LEUK STUK !!!
  al antwoord gehad ???
  Nee , natuurlijk , ze zijn net bezig voor een redelijke loonsverhoging !!!
  wat een gekkenhuis waarin ik leef , ongelofelijk !!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Ik lach me de tyfus, ondanks de wrange bijsmaak van dit ware betoog. Hulde!

  Like

 3. lucky9 zegt:

  Vanzelfsprekend is het “Palestijns” probleem een probleem van “Oplichting”.
  Zonder ventjes die vette procentjes opstreken (Van Agt misschien?) zou er nooit een probleem ontstaan zijn.
  Corrupte politici zijn verantwoordelijk voor de meest schandalige uitingen van witteboordencriminaliteit maar worden nooit gestraft. De PVDA in nlen de SPA in het onland.be op kop! Geen twijfel mogelijk!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Het lijkt mij, in mijn leven, het is al herfst geworden en sta aan de vooravond van mijn winter,als dat de wereld bestaat uit totaal krankzinnige mensenmenigte, waarin je je toch niet thuis voelt.
  Heeft God dat allemaal zo bedoeld? Ik vind nog wat troost in bijbel teksten,en ben geïnteresseerd in alternatieve informatie, om niet in een zwart gat te vallen. Brengt dit soelaas?Hoop van wel!
  http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/de-geboorte-van-het-christusbewustzijn/

  Like

 5. fleckie zegt:

  Voor meer / verdere informatie,leze men;”En zij werden verstrooid onder alle Volken”van W.Keller.is beslist de moeite waard!

  Like

 6. Philippine zegt:

  Geweldig!!

  Like

 7. Ron V zegt:

  Schitterend en confronterend,
  zal wel nooit een reactie op komen.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Het verhaal is prachtig zonder meer. Maar de inhoud….ik walg van de 1000de VN parasieten die de ellende van andere gebruiken om die verrotte organisatie draaiende te houden en zelf hun zakken te blijven vullen.

  Nederland uit de VN nu!!!!!

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Geweldig geschreven, met de nodige ironie. Ik sta volledig achter het artikel. Zo rolt dat bij de VERENIGDE NAZIES!

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Mooi ironisch stuk maar helaas waar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s