OPEN BRIEF AAN DE STAAT DER NEDERLANDEN: U HEEFT OP HET VERKEERDE PAARD GEWED EN GEFAALD!

                                                       Screenshot_12                                                          (Door: Realpredictor)

Waar wij, het handjevol realisten, altijd al voor gewaarschuwd hebben, is nu een feit! Uw zelfingenomen houding en (misplaatste) sarcasme over onze visie en kennis van zaken, zult u nu moeten bijstellen! De denigrerende artikelen, die over ons in de linkse (gemanipuleerde) media werden geschreven en het bagatelliseren van onze reacties krijgen nu een ‘backfire-effect’. Uw werkwijze kennende, zal natuurlijk alles worden ontkend en er zal geprobeerd worden de rollen om te draaien. Maar iedereen met een beetje gezond verstand ziet, dat de gevestigde orde hier de plank volkomen mis heeft geslagen! U bent door het volk gekozen om dit land te besturen, om een gezonde economische basis voor ons te creëren, een veilige haven, zonder criminele excessen, een land waar de burgers trots op kunnen zijn! Maar hierin heeft u jammerlijk gefaald! Helaas zullen de gevolgen van uw ondoordachte, dictatoriale beleid, zowel financieel als maatschappelijk, desastreus zijn voor ons land! Behalve het overdragen van onze soevereiniteit aan de EU, waardoor wij onze democratie en welvaart zijn kwijtgeraakt, heeft u dit land door de massa-immigratie in groot gevaar gebracht!

Jarenlang is door u geïnvesteerd in de illusie dat de islamitische beschaving prima bij de onze past. Deze investeringen. of ze nu werden gedaan in islamitische immigratie, democratie of vrede, hebben overduidelijk niets opgeleverd. Stoppen met investeren is echter uit den boze, want dan zou u (de elite) moeten toegeven dat u het jarenlang helemaal mis heeft gehad, waardoor u in de ogen van de kiezers al uw geloofwaardigheid zou verliezen!

Elite blijft islam verdedigen

Bovendien acht de progressieve elite in het Westen zichzelf doorgaans op alle gebieden intelligenter, wijzer en meer verlicht dan ‘de rest’, dus toegeven dat ze compleet fout zat is alleen al om deze reden erg onwaarschijnlijk. De voorstanders van de ‘Arabische lente’, die vorig jaar nog schreven dat de moslimopstanden zouden leiden tot vrijheid, democratie en secularisme, zien zich gezien de machtsovernames door radicale islamieten genoodzaakt hun verhaal fors bij te stellen. Maar nog altijd wordt beweerd dat ‘gematigden’ zoals de Moslimbroederschap de stabiliteit en vrede in het Midden-Oosten zullen vergroten. De winst van de Moslimbroederschap  in Egypte maakt echter één ding duidelijk, en dat is dat de ´Arabische Lente´ niet leidt tot meer vrijheid en democratie, maar juist het tegendeel. Deze ontwikkeling onderstreept dat de islam niet verenigbaar is met de belangrijkste Westerse waarden. De ‘botsing der beschavingen’ is een niet te ontkennen feit, maar ‘onze’ politieke leiders zijn al zóver op de islamrivier meegevaren dat ze ons over enkele jaren waarschijnlijk zullen proberen uit te leggen waarom het een goede zaak was om islamitische terreurbewegingen in Libië en Syrië aan de macht te laten komen.

Screenshot_15

Moslims stellen de islam niet ter discussie, omdat ze bang zijn voor de straf van Allah. Op hun beurt durven progressieven niet te twijfelen aan de islam, omdat ze bang zijn dat hun ongelijk aan het licht komt. En als ze fout zaten over de islam zouden ze het ook wel eens op andere gebieden -bijvoorbeeld de euro- helemaal mis kunnen hebben.

Dat kunnen ze niet laten gebeuren, zoveel gezichtsverlies kunnen ze niet aan. Dus blijft het bedrog doorgaan, waardoor het alleen maar onwaarschijnlijker wordt dat ze ooit de waarheid zullen inzien en erkennen. Na één jaar kun je een bepaalde overtuiging nog vrij eenvoudig laten vallen, maar als je 20 jaar hetzelfde blijft geloven, is dat al een stuk moeilijker en na 30 jaar is dit vrijwel onmogelijk. Na 40 jaar is het een niet te ontkennen geloofsbelijdenis geworden, die met geen 1000 feiten te weerleggen is, hoeveel bewijs hier ook voor geleverd wordt.

Screenshot_14

Aangezien de ‘zegeningen’ van de multiculturele heilstaat al generaties aan ons gepredikt worden, zullen de gevestigde politieke partijen nooit en te nimmer toegeven dat ze ons zó lang op het verkeerde spoor hebben geleid. Het gevolg is dat de meeste mensen weliswaar zien dat hun beleid niet werkt en zelfs het tegendeel bewerkt van wat wordt beweerd, maar dat de elite iedereen die haar daar openlijk op wijst belachelijk maakt en verkettert.

Nederland, met al zijn antidiscriminatie wetten, is nu al een gescheiden samenleving. De grootste moskeeën van Europa staan in ons eigen groene, weelderige en waterrijke landschap. In het Rotterdamse Zuidplein-theater is een compleet balkon gereserveerd voor moslimvrouwen. Nee, dit gebeurt niet in Pakistan of Saoedi-Arabië, maar in een stad van waaruit de Amerikaanse ‘founding fathers’ de oceaan overstaken naar het nieuwe continent. The Economist -bepaald geen anti-islamitisch magazine- noemde Rotterdam niet voor niets een ‘Eurabische nachtmerrie’.

Alle feiten laten zien dat, waar de islam het ook voor het zeggen krijgt, de vrijheid, culturele verscheidenheid, democratie, vrede en welvaart verdwijnt. Dit mag echter niet (meer) worden gezegd, aangezien het risico dan bestaat dat de kiezers zullen inzien dat ze tientallen jaren lang zijn voorgelogen en bedrogen en zich vervolgens tegen hun leiders zullen keren.

Ondertekend: Het verontruste deel van het volk van Nederland (althans dat, wat er nog van is overgebleven)

Screenshot_13

Bron:
http://xandernieuws.punt.nl/content/2011/05/razendsnelle-islamisering-verandert-nederland-in-eurabische-nachtmerrie

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op OPEN BRIEF AAN DE STAAT DER NEDERLANDEN: U HEEFT OP HET VERKEERDE PAARD GEWED EN GEFAALD!

 1. Bob Fleumer zegt:

  Ik sta hier or de volle 100% achter.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Realpredictor: Hulde voor dit artikel! Het is waar van a tot z, geen woord aan gelogen. Maar waar ik om moet janken is, de totale onwetendheid van de Nederlandse bevolking aangaande de aard der Islam. Ik begrijp het wel, sinds 1968 is de rode bacil overal geinfiltreerd, in het Onderwijs, in de Ambtenarij, in de maatschappelijke geledingen, ja zelfs tot in het Justitie en Politieapparaat. Deze RODEN zijn bij uitstek de vrienden en de 5e colonne der MOSLIMS! We kunnen het niet genoeg zeggen, maar helaas vele Nederlanders zijn al zo door LINKS geìndoctrineerd dat ze het niet WILLEN en KUNNEN zien. Het moet nog veel erger mis gaan. En daarbij ook nog de communistische EUSSR, een groot GIFTIG ELIXER!

  Like

  • Josh Bensen zegt:

   Geachte Ton Hendrix, ik ben 1 van de weinige NL-ers die wel degelijk bekend is met de ware aard van de Islam. En stel me gaarne ter beschikking indien mensen getuigenissen omtrent de Islam en of verhalen van dagelijkse gebeurtenissen willen horen. Ben nu sinds 5,5 maand verhuisd van Jakarta naar Denpasar , Bali. Wat een wereld van verschil. Hier op Bali , is de hoofdmoot Hindu en de Mossels ’n kleine minderheid die zich danig stil houdt uit angst voor de reactie van de autochtone Balinezen. Die zijn nl pissed off op de Mossels na die 2 terreur aanslagen in 2002 en 2003. Maar in vergelijking met Jakarta , is het hier compleet een andere wereld. Enkele weken geleden riep de FPI (forum pembela islam = forum verdedigers/beschermers Islam) tot actie ivm de Miss World of Miss Universe verkiezingen. Die al waren uitgeweken van Jakarta naar Bali . Daar de FPI al acties had aangekondigd indien de verkiezingen toch in Jakarta zouden worden gehouden. De regering deed dus geen enkele moeite om dat gespuis tegen te gaan of inzet van politie en/of leger ivm beveiliging. Wat ik hiermee wil zeggen is , dit is nog maar het topje van de ijsberg. Men zou in NL eens journaal beelden moeten uitzenden van wat er allemaal gebeurt tijdens hun “HEILIGE VASTEN MAAND” . Deze zogenaamde moraal reetkevers (FPI) zijn zo hypocriet als maar wezen kan , daar met de regelmaat van de klok gasten van deze groepering KEIHARD worden betrapt op corruptie , kindhuwelijken , huwelijken met 2e , 3e , 4e en of zoveelste vrouw ZONDER toestemming van 1e vrouw, enz enz. Men moest eens weten in NL wat er allemaal gebeurt in naam van de ISLAM . Wanneer gaan de ogen open van die zogenaamde LINKSE politici en van de meerderheid van die zogenaamde tolerante bevolking ? Heb medelijden met hen, vanwege hun blindheid , doofheid en ontkenning.

   Like

   • Carola Meijer zegt:

    Applaus!!!!!!!!!!!!!!

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Josh Bensen: 19.22. uur. Perfect, dat U zo van verre ons in onze strijd doet steunen!

    Like

   • luckybee zegt:

    Alleen Bali is maar een piepkleine eiland temidden van allemaalreuzen moslim einlanden .Hoe lang denk je dat dit eiland kan bestaan als de moslims werkelijk wil dat het geislamiceerd wordt?

    Like

 3. Babette zegt:

  Chapeau!

  Like

 4. Ik onderteken het van harte en meen dat de verantwoordelijken dan ook ter verantwoording moeten worden geroepen.

  Like

 5. Rudi zegt:

  Heel goed stuk, realpredictor. Hoewel het gericht is aan de Nederlandse machthebbers, gaat het perfect op voor Vlaanderen en de ons omringende landen.

  U schrijft: “En als ze fout zaten over de islam zouden ze het ook wel eens op andere gebieden -bijvoorbeeld de euro- helemaal mis kunnen hebben.”
  Precies! Ze wonen in een kaartenhuis van leugens dat ze krampachtig met lijm en plakband bij elkaar proberen te houden. Ze kunnen het zich eenvoudigweg niet veroorloven dat er ook maar één kaart tussenuit wordt gehaald, want dan stort de hele zooi in.

  Like

 6. Koloth zegt:

  Bespaar je de moeite om deze brief op te sturen.
  We denderen in volle snelheid naar het beloofde NWO Utopie.
  Ze luisteren nog maar naar 1 ding, ja dat is triest maar waar.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Een vlammend betoog, Realpredictor, het moet gezegd! Ik zag echter dat je je hebt laten inspireren door het artikel van Xander op Xandernieuws……? Dan mag de geschiedkundige onvolkomendheid aan het einde niet direct jouw fout genoemd worden; ik zou de oorspronkelijke bron alleen niet direct blindelings vertrouwen: De Founding Fathers vormden geen groep die naar de nieuwe wereld overstaken, maar een groep vooraanstaande Amerikanen die de onafhankelijkheidsverklaring bekrachtigden, zo’n 1 en 3/4 eeuw nadat de PILGRIM Fathers in de Nieuwe Wereld voet aan wal hadden gezet en dat evenmin vanuit Rotterdam, maar vanuit Plymouth, Zuid-Engeland, overigens nadat deze groep inderdaad een aantal jaren in de Nederlanden had gewoond, echter niet in Rotterdam, maar in Amsterdam, respectievelijk Leiden.
  Vrder heb ik het oorspronkelijke artikel eens bekeken en persoonlijk kan ik het niet erg eens zijn met de bewering van Xander, dat Nederland het gemakkelijkst islamiseert. Nogal uit de lucht gegrepen vind ik dat, gezien het feit, dat wij hier intussen genoeg hebben kunnen vergelijken èn daardoor kunnen constateren, dat het in Nederland juist nogal meevalt, tot nu toe: In buurlanden als Zweden,Noorwegen en Engeland is de situatie bepaald verontrustender!
  Niettemin, de toon van jouw Open Brief is zeer lofwaardig. Maar neem van mij een welgemeende raad aan en vertrouw liever meer op je eigen intuïtie dan op Xander nieuws.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   De Founding Fathers zijn inderdaad de grondleggers geweest van de Amerikaanse onafhankelijkheid en hebben hiermee de basis gelegd voor de American Dream en de Amerikaanse wetgeving waarin de “”vrijheid”” en “”de bescherming van have en goed”” hoog in het vaandel stond.

   Van de Pilgrim Fathers hebben de Amerikanen uiteindelijk hun Thanksgiving Day te danken. De Pilgrim Fathers werden namelijk door de native americans de eerste winter door geholpen met voedsel nadat ze in 1620 geland waren op het huidige Cape Cod. In september waren ze vertrokken vanuit Zuid Engeland en toen ze op Cape Cod aan land gingen was de Noord Amerikaanse winter al stevig in aantocht. Overigens zijn ze ook niet vanuit Amsterdam vertrokken maar vanuit Delfshaven (nu een deelgemeente van Rotterdam) eerst naar Southampton om daarna vanuit Plymouth in september 1920 de oversteek te wagen naar de nieuwe wereld. In totaal hadden ze 65 dagen nodig om met de Mayflower deze klus te klaren.

   Like

 8. Republikein zegt:

  Zo, opdat er ook mensen zijn die niet alles voor zoete koek aannemen.
  Bedankt Realpredictor!

  Like

 9. Josh Bensen zegt:

  Volkomen mee eens ! Niets aan toe te voegen.

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Het zou mooi zijn een complete lijst van email-adressen beschikbaar te hebben, te kopiëren en zoveel mogelijk mensen van de hele Eerste en Tweede kamer deze open brief ter informatie toe te zenden, zeg zo’n 5000 keer. Dat moet wel opvallen.

  Like

 11. Martha N zegt:

  Realpredictor, ik sluit me aan bij de woorden van Tom Hendrix, het is om te janken…
  Goed geschreven Uw bericht.
  Volk van Nederland, wordt wakker. Laat U niet meer doen.

  Like

 12. Jean zegt:

  Voor 1.000% mee eens, nu nog voor een rechtbank slepen voor aangerichte schade aan eigen volk.
  Dat sowieso die EU misdaadorganisatie moet uitgeschakeld worden is nogal evident.
  De 4 gevaarlijkste én lafste misdadigers zijn uiteraard die schijnheilige Drievuldigheid met de wereldberoemde reetlikker G de la Tourette ook wel verafstoot genaamd.

  Like

 13. Monalisa zegt:

  ook dit artikel heb ik geplaatst op wuz van de telegraaf kijken of ze het willen plaatsen zal wel niet

  Like

 14. Theresa Geissler: ik ben het met je eens dat landen als Engeland, Frankrijk en de Scandinavische landen al in een vergevorderd stadium van islamisering zitten. Maar (en dat is dus de ‘ver-van-mijn-bed’ instelling) Nederland is verhoudingsgewijs qua inwoners veel verder dan men denkt! Drie jaar geleden waren in de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag al 1 op de 4 inwoners allochtoon, waarvan meer dan 90% moslims! En door onze enorme goede sociale voorzieningen zijn wij één van de meest aantrekkelijke verzorgingsstaten van Europa, voor gelukzoekers uit de hele wereld, die (desnoods met gevaar voor hun leven, zoals de invasie van bootvluchtelingen) naar dit stukje paradijs vluchten. En aangezien ze hier in een gespreid bedje komen waar ze 10 x meer krijgen dan in hun eigen land, is de motivatie om te werken ver te zoeken! Dus dus wees er maar zeker van, dat de tsunami van massa immigranten eigenlijk pas in een beginstadium zit!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Akkoord, mee eens. Maar dat ze er ZIJN is in feite nog maar één kant van het verhaal.
   Ze moeten er gewoon terdege van doordrongen worden dat ze hier de lakens nietc uit te delen hebben.
   De imaginaire meerderheid zien op te voeden vóór zij de kans krijgt, een feitelijke meerderheid te worden, snap je?
   NEE is NEE; dàt moeten ze bijtijds door krijgen. Scandinavië heeft dat er bij laten zitten, met alle gevolgen van dien. WIJ moeten dat ter harte nemen en zien dat we het tij keren.

   Like

 15. Monalisa, De Telegraaf is te links om dit te plaatsen. De enige (grote) krant die niet gemanipuleerd is is Elsevier!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @realpredictor: 20.29. uur. Ik lees Elsevier wel eens bij mijn tandarts. Het klopt dat Elsevier- ik denk aan het weekblad- een conservatieve koers vaart, wat mij wel aanspreekt. Elsevier is echt een verademing tussen alle RODE AGITPROP kranten en weekbladen. Dat mag ook wel gezegd worden.

   Like

  • Monalisa zegt:

   het was te proberen die ander stukken van hier zijn daar ook geplaats

   Like

 16. van veen w zegt:

  De pure waarheid dat zie je nu maar met sinterklaas wel hun cultuur maar niet het onze

  Like

 17. Joop Klepzeiker zegt:

  MM, gefaald is natuurlijk afhankelijk van welk gezichtspunt men uitgaat, ik vind het nogal succesvol., de politieke eu is al een feit.

  Like

 18. William McCoy zegt:

  Jullie hebben het over Scandinavie Denemarken en Finland horen daar ook bij, en in iedergeval Denemarken probeerd het instromen van gelukzoekers zo veel mogelijk te beperken.
  Ze hebben zelfs een tijdje de grens weer dicht gegooid,op gebler van de rest van EU weer open gegooid. Blijft een feit dat DK het meest anti EU en het meest anti Immigratie land is. Ze hebben met het referendum voor veel dingen met voorbehoud gestemd, onder andere Immigratie en Euro.en het afgeven van macht aan Brussel.Er is veel onvrede over EU in DK
  Als er een land is dat EU als eerste aan de wilgen hangt is het denk ik DK.

  Like

 19. Harry zegt:

  Zou nou wel eens precies willen weten wat lui zoals Rutte nou écht denken over dit probleem .
  Het lijkt me onmogelijk dat ie het niet beseft .
  Waarom laat ie het dan gebeuren ?
  Is het lafheid ?
  Is ie zo machtsgeil dat ie het maar laat aanmodderen en iedere dag dat ie kan blijven zitten koestert ?
  Als ie ’s avonds in zijn bedje stapt , denkt ie dan ; zo weer een dag overleefd , hoe kom ik de dag van morgen weer heelhuids door ?
  Is het een onnozel soort onnozelheid , dat ie denkt dat het allemaal wel mee zal vallen ?
  Of , degene die na mij komt lost het maar op ?
  Staat ie onder een of ander toezicht van NWO , Trix de verschrikkelijke of nog iets of iemand anders ? Is ie alleen maar een vazal ?
  Hebben de moslims hun klauwen al tussen de deur ? In dat soort spelletjes zijn ze buitengewoon uitgekookt tenslotte , er valt lastig tegen te vechten .
  Ben bang dat we zonder hem te martelen nooit een eerlijk antwoord gaan krijgen .
  Dat we nou toch zo hulpeloos en machteloos zijn dat we lui die ons land en heel Europa helemaal naar de verdommenis laten gaan , niet juridisch aan kunnen pakken , is buitengewoon triest .

  Een systeem dat op de schop moet , kennelijk .

  Like

 20. koddebeier zegt:

  100% EENS !! Het zijn volksverlakkers en landverraders !!

  Like

 21. Josh Bensen! Ik ben het helemaal eens met jouw verhaal! In Indonesië, het grootste Islamitische land ter wereld, waar iedere niet-moslim wordt vermoord, bestaan nog steeds een paar eilanden, zoals Bali, die zich NIET hebben onderworpen aan de islam. Deze floreren economisch dan ook stukken beter dan de rest van het land, waar de bevolking in grote armoede leeft! De tsunami van moslim-immigranten in Europa, om hier een beter bestaan te zoeken, bewijst dat hun Allah ALLE andere niet-moslim bevolkingen begunstigt, behalve zijn eigen geloofsgenoten!

  Like

 22. luckybee zegt:

  Kies voor de PVV de enige redder van onze civilisatie, en democratie.

  Like

 23. E.J. Bron zegt:

  Ik heb de comments van AW78 verwijderd, aangezien ik een vaag vermoeden heb wie hij kan zijn…

  Webmaster

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s