VIDEO: De oorsprongen van de Afrikaanse slavenhandel

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: De oorsprongen van de Afrikaanse slavenhandel

 1. luckybee zegt:

  De Boeren onder Paul Kruger hebben nooit echt interesse gehad in Afrikanen, de eerste Afrkaanse stam dat ze ontmoeten waren de Zulu’s toen ze voor de Engelse collonialepolitiek naar het Noorden trokken, en ze in de drakengebergte ontmoete, toen zij naar het Zuiden trokken.

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Beste Luckybee,
   Z.A. en de Boeren en de Britse kolonialen is iets van ander tijdstip. Dat speelt veel later. De slavenhandel heeft ook niet specifiek met Zuid Afrika te maken, hoofdzakelijk heeft de slavenhandel zich afgespeeld in het midden van Afrika. Moslimse slavenjagers begonnen in het begin van hun jaartelling (of eigenlijk er net vóór) met het kidnappen van kleine Ethiopiërs. Die werden per schip naar het huidige Saudi Arabië gebracht. De moslimse slavenjagers werden slavenhandelaren toen zij de westkust van Afrika bereikten en de slaven verkochten aan andere handelaren die ze verscheepten naar de beide Amerika’s.

   Wij kunnen er niet genoeg nadruk op leggen dat de slavenjagers in Afrika moslims waren, nog steeds overigens keurt de islam slavernij goed. Het christendom en het jodendom hebben de slavernij nooit geaccepteerd. Nergens wordt slavernij door de beschaafde godsdiensten goed gepraat. Zie je ergens op de wereld een neger die een voorouder heeft die slaaf is geweest dan zie je een slachtoffer van de islam. Het wordt tijd dat er herstelbetalingen gaan komen. Er is voldoende aan verdiend, en nog steeds wordt er voldoende aan verdiend! En nog steeds rollen de centjes in de richting van de moskee, net als vierhonderd jaar geleden, achthonderd jaar, duizend, twaalfhonderd of dertienhonderd jaar geleden.

   Die ellendige rotzooi gaat pas stoppen zodra de beschaafde wereld de islam verbiedt! Het wordt tijd dat er actie wordt ondernomen.

   Like

 2. SLAVERY WAS not CREATED BY THE WHITE PEOPLE!
  MAAR DOOR DE BLACKS AT FIRST EN DE MUSLIMS
  Slavery in Africa and Islam_ the untold story of the Muslim slave trade of blacks.flv https://www.youtube.com/watch?v=wV0wu7IC_ic

  Slavery in Africa and Islam_ the untold story of the Muslim slave trade of blacks.flv

  Like

 3. https://www.youtube.com/watch?v=AfV5PIAqkSQ https://www.youtube.com/watch?v=IKjuu1ZOF-o
  Africans started slavery – how it REALLY happened Uploaded on 14 Jul 2008
  Continuation from the other video, starting at minute 1:01 the professor explains how Slavery started with Africans. THE REAL STORY!!
  *WARNING* The following video contains TRUE and real education, which will be VERY hard for hoodrats to digest. If your a hoodrat, then you might not want to watch this, because the truth you cannot handle!!

  other great videos –

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Wat een schoften zijn die Amerikaanse Christian Solidarity International. In een woord schoften! Alleen doordat er geld wordt betaald voor slaven worden mensen tot slaaf gemaakt, omdat er iemand is die miljoenen Soedanese pecuniaas neertelt voor een van de ontvoerders, zolang blijft die rotzooi doorgaan. Als er niet betaald wordt dan is er geen handel, als er geen winsten te behalen zijn dan worden mensen geen slachtoffer van gewetenloze klootzakken.

  Ik heb hier gaan andere woorden voor dan dit, ja, ik heb wel andere woorden die iets meer toepasselijk zijn en die iets beter mijn gevoel uitdrukken, maar die woorden mogen hier niet worden neergezet! Ik vind dit heel erg! Laten we het daar bij houden.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  @vanhetgoor: 11.41. uur. Sluit mij aan bij uw reactie. Van de ISLAM wordt dankzij de RODEN en de LINKSE KERK alles geslikt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s