Zonder blanke zelfhaat geen Zwarte Piet discussie

Screenshot_1

Zwarte Piet en de immigratie-vergissing

(Door: Fop Schipper)

Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd voordat Nederland de aanstootgevende zwarte schmink van het gezicht van Zwarte Piet wast.  De Nederlandse cultuur zit in het beklaagdenbankje tegenover een strenge allochtone jury. En er is geen houden aan. We zijn simpelweg niet bestand tegen de kritiek van zich beledigd voelende allochtonen. Want de zich immer schuldig voelende blanke westerling wil niets liever dan zichzelf verschonen tegenover de beschuldiging van racisme. Zoals Pontius Pilatus zijn handen waste in onschuld, zo wassen wij binnenkort de schmink van Piets gezicht. In de hoorzitting over de ingediende bezwaren tegen de Sinterklaasintocht in Amsterdam wisten onze gepigmenteerde medelanders het blanke schuldcomplex perfect uit te buiten. ZIJ voelen zich beledigd en daarom moeten WIJ onze traditie aanpassen. Anne Frank, de Holocaust, racisme, Jodensterren, slavernij, alles werd uit de kast gehaald om de kruiperige Amsterdamse bestuurderskliek het laatste zetje te geven.

Screenshot_30

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Zonder blanke zelfhaat geen Zwarte Piet discussie

 1. Republikein zegt:

  Ik wil ff afrekenen, hoe groot is de schade? De schuld van een ander niet meetellen svp, anders ga ik failliet!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Voor de volledigheid:
  https://ejbron.wordpress.com/2013/10/22/vn-nederland-moet-stoppen-met-sinterklaasfeest/#comments
  En niet te vergeten deze, waar ze bij de VN en in het verre Jamaica kennelijk nog nooit
  van gehoord hebben…
  http://tinyurl.com/pszq3am

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het wordt tijd dat Nederland eens laat zien dat we ook nog zoiets als een eigen mening en een eigen wil hebben! Als we ons alles wat we plezierig vinden laten afnemen door een stelletje minkukels die er alleen maar op uit zijn om de rust in het land te verstoren, dan zijn we werkelijk geen knip voor onze neus waard!
  Ons spaarvarken wordt niet getolereerd door de moslims, dus: spaarvarken gaat weg.
  Negerzoenen worden niet meer getolereerd door negroïde mensen, dus: de naam moet veranderen.
  Het kruis op de mijter van Sinterklaas is een verwijzing naar het christendom, dus: er moet een verticale streep komen i,p,v, een kruis, zodat met name moslims zich niet hoeven te ergeren.

  En er zijn nog wel meer dwingende maatregelen voor ons land op te noemen.

  Nederland gaat kapot aan een enorm tekort aan zelfrespect!! WIJ hebben alles te zeggen over hoe WIJ dingen in ons land geregeld willen hebben. Mensen van elders moeten hun snuit dicht houden. Laten ze om te beginnen maar eens respect gaan tonen voor het land wat ze hebben uitgekozen om er te willen leven!

  Daar mankeert het nogal eens aan.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Tsja Catja het blijkt maar weer eens hoe gelijk je hebt met de aangevoerde punten in je reactie, maar de lijst is langzamerhand enorm lang geworden door de bestuurlijke elite ingewilligde eisen aan hun cultuur en gebruiken. Deze kolonisten genieten alle bevooroordeelde lusten van hun nieuwe staatsburgerschap met hun dubbele paspoort op zak, daartegenin komen deze vermaledijde indringers hun lasten niet voor de volle 100% na, daar is de burger dagelijks getuige van. Een beoogde import van stemvee voor de een en voor de ander zijn deze indringers een werktuig voor hun megalomane duistere zaken af te ronden, waarvan af en toe een tip van de sluier wordt opgelicht, waardoor er een hype ontstaat en ook weer net zo snel verdwijnt als dat ze gekomen is.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Peterselie en @ Cathja; het zal blijven doorgaan waarde medereageerders, zolang onze suffe bevolking nog grotendeels blijven stemmen op: CDA,VVD,PvdA en D66.

    Like

 4. koddebeier zegt:

  Die hele rot shit van landveroveraars en die achterlijke gutmenschen begint me uit de keel te hangen. We zijn verkocht en verraden door het overgrote deel van de zogenaamde ‘volksvertegenwoordiging’ die zodra ze met hun reet op het pluche zitten doen waar ze zelf zin in hebben.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ja, er moet wel sprake zijn van een diepgeworteld schuldgevoel, overgegaan in zelfhaat als we nu op het punt zouden staan om zelfs aan onze eigen tradities te laten komen ten behoeve van…… van wie? Een handvol allochtonen, volgens mij, waant ik heb sterk te indruk, dat het de meerderheid niet eens kan schelen. Maar al kon het ze wel schelen,als je aan dat soort dingen toe gaat geven is het einde zoek! Het is toch te gek voor woorden, dat zo’n wijf van de VN zich hier opeens mee gaat bemoeien en er dan kennelijk ook nog de conclusie aan vastplakt, dat “Nederland geen Sinterklaas nodig heeft, omdat iedereen allang Santa Claus viert! Al vierden we ‘Gouden Engel”(zoals ze in Koedijk, vlakbij Alkmaar doen) of Sint Pieter (Zoals in Grouw, Friesland) dan had zij daar nog niets mee te maken! Eerlijk, het lijkt een kleinigheid, maar door de eeuwen heen is de boel al aan het verschuiven gegaan door tal van kleinigheden en talloze vrijheden zijn ingeperkt door zogeheten kleinigheden. Daarom zeg ik in dit geval: Niet toegeven; zet die idiote schuldgevoelens en die absurde zelfhaat nou eens opzij en laat niet toe dat iemand zich hier in mengt, al was het het oppergezag van de VN! Want als je hier mee gaat beginnen, mag er over een aantal jaren geen enkele ‘blanke’traditie meer plaatsvinden. (Ik zeg U, de moslims staan al te handenwrijven!)

  Like

  • luckybee zegt:

   Ik niet; als ik kinderen heb dan vieren ze Sinterklaas en niet SantaClaus dat is een britse gewoonte en niet de onze, dat door de Amerikanen geadopteerd wordt , Ze hebben nog geen traditie.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  Update:Minister Plasterk wil ook groene en blauwe Pieten
  Als het aan minister Plasterk van Binnenlandse Zaken ligt, is Zwarte Piet in de toekomst niet langer uitsluitend zwart. Hij pleit ervoor om de hulpjes van sint meer kleuren te geven. ,,Daar zouden kinderen niet minder plezier om hebben.”
  De cultureel erfgoed verrader en linkse schoenenzeikerd Plasterk kraait alweer verraad aan de Nederlandse zaak.
  Wij willen wel zwarte Pieten en geen rooie ministers.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Ik wil helemaal geen ministers!
  http://tinyurl.com/pfttthk

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  en nog meer !

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  @ Jan Wandelaar: 12.01. uur. Leuk filmpje Jan. Een vraag, waar wordt deze volksdans gehouden?

  Like

 10. Jan Wandelaar zegt:

  Bungay, East Anglia, England
  Fabulously sinister Molly Dancers who were out of work East Anglian ploughman, trying to earn a little money by dancing during the lean months. Their faces were blackened to disguise their identity. All the dancers here are men (including the green dressed ‘lady’) and the musicians are ladies.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ze zijn fantastisch! Vooral die authentieke volksmuziek met oude instrumenten is geweldig!
   Ik dacht één ogenblik dat ze Berlijns waren of zo. In Neurenberg zag je dit soort evenementen jaren gelden ook wel.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   We zijn nu drie dagen verder en weet U, dat ik dit fimpje, en de andere in dit blok, nóg af en toe ga bekijken? Gewoon vanwege de muziek!
   Dank U, Jan Wandelaar!

   Like

 11. Ik denk dat we vreselijk in de maling worden genomen, door alle media aandacht, dit zal achteraf een enorme hoax zijn http://www.wavdsteen.com/index.php/zwarte-piet-journaal/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s