15-jarige moslimbruid in brand gestoken, omdat ze haar verloofde ontmoette

Screenshot_3

Wat menig moslim als “eer” beschouwt, beschouwen gezonde mensen als krankzinnigheid. Zo ook in dit geval: een Jemenitische vader heeft zijn dochter levend in brand gestoken. Reden: hij heeft voor haar voor een bruidegom gezorgd, maar het huwelijk was nog niet voltrokken – de vader had dus nog heen bruidsgeld gevangen en de imam had zijn zegen nog niet gegeven:

Vanwege een vermoedelijke ontmoeting met haar verloofde voor de bruiloft werd in Jemen een 15-jarig meisje levend in brand gestoken. De hoofdverdachte is de 35-jarige vader, deelde de politie dinsdag mee. Het openbaar ministerie dient een aanklacht tegen de man in.

De daad vond plaats in een dorp in de zuidelijke provincie Taez. Juist in de regio´s op het platteland van het Arabische land, waar de stammencultuur met haar eigen waardevoorstellingen diep geworteld is, komt het steeds opnieuw tot bestraffing van vrouwen, die ervan worden beschuldigd de familie-eer te hebben geschonden.

N-24

Tsja. Hoe zei Mohammed dat destijds ook maar? De meeste moslimvrouwen zullen dienen als brandhout voor de hel. Maar menig vrouw brandt hier al op aarde.

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/10/23/15-jaehrige-muslimbraut-verbrannt-weil-sie-sich-mit-ihrem-verlobten-traf/
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Jemen. Bookmark de permalink .

11 reacties op 15-jarige moslimbruid in brand gestoken, omdat ze haar verloofde ontmoette

 1. Jean zegt:

  En dergelijke perverse smeerlapperij wil die zweedse trut Maalstroom ook graag introduceren in Europa kwestie van de Europeanen terug onder de knoet te krijgen!!!
  Europeanen stem die bende EU misdadigers naar de hel want dat is de plaats waar ze thuishoren, die ± 55.000 extra perverse kadavers zal geen probleem geven in de hel, misschien brengt het ons wat warmte wat we eigenlijk al bekomen als die bende EU criminelen verleden tijd is.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Onthouden: allah en zijn pedofiele schoenmoetser mo zijn verzonnen en kunnen dus nooit gezegd hebben dat vrouwen brandhout voor de hel zijn.
  Het is dat ’t in praktische zin niet mogelijk is, maar als ’t wel kon stak ik vandaag nog dat stupide, rottende kadaver* van vrouwenhaat en apartheid, beter bekend als de islam in de hens!
  *zie bekendste quote van Mustafa Kemal Atatürk

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  … moest schoenpoetser zijn.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Tja, dat deze mentaliteit met daaruit voortvloeiend deze gruweldaden vóórkomen in die uithoek van de wereld weten we inmiddels. En altijd weer die familie-eer! Het zou dit soort mensen alleen om die reden al verboden moeten worden om kinderen te krijgen, want ze houden gewoonweg niet van kinderen, niet eens van hun eigen kinderen! Het enige wat voor hen telt is Allah, daarvan afgeleid de Jihad en dan die eeuwige, verdómde familie-eer.
  En ga me niet vertellen, dat ouderliefde zich daar nu eenmaal op een andere manier uit: Als het daar al bestond, in welke vorm dan ook, zou een vader het hoe dan ook wel laten om zijn eigen kind in brand te steken!
  Ik zei het al eerder, ze zien kinderen als niets dan werktuigen, kanonnenvoer en misschíen nog zo’n beetje als oudedagsvoorziening. En als ze hoe dan ook niet deugdelijk blijken? Nou, je ziet het: In het westen hebben we tenslotte ook wel de gewoonte om overtollig oud papier in brand te steken……

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Ziedaar de ” zegeningen der islam en koran”. En wij zitten met deze “soort mensen”, opgescheept, dankzij de Resolutie van Straatsburg! Hebben de politieke nitwits ons ooit gevraagd of wij dat goedvonden? NEEN, ze hebben ons deze MOSLIMS “door de strot”, geduwd.

  Like

 6. Tom, zelfs de extremisten uit Syrië zijn hier weer welkom! Ze hadden net zo goed een container met dodelijke virussen kunnen importeren! Wij Nederlanders (geen medelanders dus) staan bij de bestuurders (regering en EU) op de dodenlijst!

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Je kunt wel weer opnieuw zeggen dat de islam niet deugt maar daar ben je er niet mee.
  De volken die de islam als levensdraad hebben moeten wel over een heel laag denkvermogen beschikken. Je eigen dochter vermoorden om iets wat daar onder het noemer eer valt is van een zo laag niveau dat deze man verder zijn hele leven lang opgesloten zou moeten worden om de eer van zijn dochter glans te geven.
  Wat een volk, wat een geloof en dan zijn de politici in het westen er ook terecht bang voor. Hopelijk zijn zij het eerst aan de beurt als de schoonmaak in naam van de grote onzichtbare leider aanvangt.
  Want komen gaat ie is mijn overtuiging, alleen wanneer dat is de grote vraag.

  Like

 8. Josh Bensen zegt:

  Geestelijk Gestoord noem ik deze mensen. In plaats van Geestelijk Verlicht. Kan er helaas niets anders van maken.

  Like

 9. realist zegt:

  einde beschaving!!enkel psychopaten kunnen moord op hun eigen kind iets eervol vinden,het is sadisme en barbarij omwille van reigieuze waanzin!

  Like

 10. Ronald zegt:

  Hopelijk zijn er moslims die zeggen dat zulks verwerpelijk is, maar vaak zijn het schapekoppen die zich schuw stilhouden met de oren plat op de kop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s