Barroso gered: EU gaat in geheime zitting akkoord met 2,7 miljard euro

Screenshot_5

Een speciale commissie van het Europees Parlement is volgens informatie van de Deutsche Wirtschafts Nachrichten dinsdagavond akkoord gegaan met 2,7 miljard euro voor de Europese Commissie. Terwijl zulke vergaderingen normaal gesproken op internet staan, vond deze vergadering van de commissie achter gesloten deuren plaats.

De begrotingscommissie van het Europees Parlement heeft gisteravond in een speciale zitting nog een hulppakket voor Athene nog een grote som toegestaan aan de Europese commissie om te kunnen blijven functioneren. De zitting vond tegen de gewoonte in achter gesloten deuren plaats. Van de zitting werd geen, zoals gebruikelijk, verslag gedaan op internet. Blijkbaar is het thema voor de EU onaangenaam. Het is ook denkbaar dat de EU-politici een snelle beslissing wilden, om in de bevolkingen van Europa geen valse verwachtingen te wekken.

De president van de Europese Commissie, José Manuel Barroso, ook wel “J” genoemd (meer hier), had het Europees Parlement maandag met insolventie van de EU gedreigd (hier).

Meerdere Europarlementariërs zijn verontwaardigd over het dreigen met een insolventie door de Europese Commissie. De Oostenrijkse Europarlementariër Martin Ehrenhauser zei: “De handelwijze van Barroso om een urgentieprocedure te starten, is massaal druk uitoefenen op de Europarlementariërs. Dat is geen manier van samenwerken. Hier wordt op illegale wijze geld uitgeperst.

Ehrenhauser: “Ik kan me niet voorstellen dat meneer Barroso in het weekend heeft vastgesteld dat de EU in november bankroet is. Als dat zo is, dan hebben zijn ambtenaren het verkeerde beroep gekozen.”

Ondanks de verontwaardiging heeft de methode blijkbaar toch succes gehad: donderdag zal het Europees Parlement de betaling aan de Europese Commissie goedkeuren.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/10/22/barroso-gerettet-eu-genehmigt-27-milliarden-euro-in-geheimer-sitzung/

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Barroso gered: EU gaat in geheime zitting akkoord met 2,7 miljard euro

 1. Tom Hendrix. zegt:

  SODEJU, miljaar! Het blijft maar doorgaan met de EUSSR, de onverzadigbare HOER VAN BABYLON. Die hele GEHEIMZINNIGHEID is een bewijs, dat deze VERRADERS van Europa, SCH.T hebben aan de eigen bevolkingen. Manmanman wat een AANFLUITING voor de DEMOCRATIE!

  Like

 2. Peter Klaasing zegt:

  En mark Rutte is een van die verraders!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Peter Klaasing: 13.35. uur. Peter, MARX RUTTE is de GROOTSTE VERRADER. Hij heeft verdomme het ESM Verdrag ondertekend namens Nederland, en leverde Nederland daardoor uit aan de communisten van de EUSSR.

   Like

 3. luckybee zegt:

  Wie zal dat betalen
  Wie heeft zo veel geld
  Wie heeft zo veel pinkepinke wie heeft zo veel geld?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s