Canada: Steeds meer geïmmigreerde moslims willen een kuisheidsverklaring

Screenshot_20

Deze keer gaat het over Canada, maar dit is bij moslims heel gewoon. Andere mensen willen deskundige adviezen en expertises bij goederen zoals kunstproducten, auto´os of onroerend goed. De moslims verkopen gewoon bij voorkeur hun dochters en ze hebben een verklaring nodig om te bewijzen dat de waren niet bedorven zijn. Zoiets noemen ze dan ook nog “eer”. Elders zou men dat de jaarmarkt van de belachelijkheden noemen:

Marie-Eve Bouthillier: we werden opgebeld door een verpleegster die op een school werkt. Ze zei dat de familie van een moslima ( de Deutsche Welle kan toe zonder de woorden moslima en islam) de dochter meenam naar een ziekenhuis, omdat de familie haar op kuisheid wilde testen en hiervan een doktersverklaring wilde hebben. Ze was namelijk naar een feestje geweest waar alcohol was gedronken en de vader vreesde dat ze geen maagd meer zou zijn.

Een andere expert in islamitische huwelijkszaken met gebrekkige biologische kennis vreesde dat de waren bedorven konden zijn, omdat ze gemasturbeerd had. Dat doen de hoofddoeken namelijk af en toe:

Het was een vrouw van 20. Ze had gemasturbeerd en wilde over twee weken trouwen. Ze vreesde echter dat ze niet meer geschikt was voor het huwelijk.

Daarmee is het heel duidelijk waar we het over hebben:

Hoe sterk is de religieuze invloed daarbij?

Ik denk niet dat het veel met religie te maken heeft. Ik denk dat dit te maken heeft met een antieke, zeer conservatieve zienswijze van enkele radicale groepen.

Deutsche Welle – die immers ook “radicaal” is: radicaal gek geworden! Want volgens dit criterium zijn 70% van de moslims “radicale groepen”. Maar ja, welke journalist kan tegenwoordig nog rekenen?

Screenshot_21

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/10/23/kanada-immer-mehr-zugewanderte-muslime-wollen-keuschheits-attest/#more-49712
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Canada, Islam, Islamisering, Mensenrechten, Moslims. Bookmark de permalink .

13 reacties op Canada: Steeds meer geïmmigreerde moslims willen een kuisheidsverklaring

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Islam is no religion.
  Islam is not even an ideology.
  Islam is just an illness.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @G.Deckzeijl: 16.24. uur. Gerrit, de islam is een zeer vreselijke ziekte! Dit hersenspinsel, van de zonnesteekidioot, karavanenberover, en notoir pedofiel Mo, is de ergste ziekte van de mensheid gebleken!

   Like

 2. Peter Klaasing zegt:

  Wat id dit voor een waanzin. ik denk dat de moslims de geestelijke weg kwijt zijn en dit al een paar duisend jaar. Kijk hen in de ogen en zie de waanzin daar in.

  Like

 3. Josh Bensen zegt:

  Zoals al eerder gezegd naar aanleiding van andere artikelen : “Compleet geschift die lui.” Het is dat ’t tegen de wet is , maar wat zou ik graag met ’n legertje deze “idioten” op dezelfde wijze aanpakken als zij met anders gelovigen en ander denkenden doen…afslachten…puur en alleen om ze duidelijk te maken dat ’t welletjes is geweest en dat we het NIET meer pikken om zo behandeld te worden. Maar daarmee zou ik zelf geen haar beter zijn dan deze moordlustige bende. Laat ik ’t dus maar bij deze manier van verzet en protest houden.

  Like

 4. Tiemen Veenstra zegt:

  Het houdt maar niet op! Elke dag hebben de mossels wel weer iets om te drammen en te zeiken. 😦

  Like

 5. Jelle R zegt:

  Islam is de kanker van deze wereld.

  Like

 6. Ik ben een man van 49 jaar maar ik wil met de mooiste vrouw op aarde trouwen. Maar dan wil ik wel een kuisheidsverklaring van een dokter over die vrouw. Anders begin ik er niet aan. Haar ouders zijn al overleden dus ik hoef geen bruidsschat te betalen!!!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Dat is ook zo’n idioterie, die telkens weer om de hoek komt kijken: Naar een feestje geweest, waar alcohol gedronken is? Geen maagd meer.E”en keer laat thuis gekomen? Geen maagd meer. Door de telefoon gesproken met een jongen van school? Geen maagd meer. En ga zo maar door.
  Die lui denken kennelijk, dat die meiden er voortdurend op uit zijn om dat ‘kostbare kleinood’ te verliezen, dat ze constant op de loer liggen om een knul te verschalken, of zo….
  Mijn God, wat een frustratie! _Bij die ouders dan, bedoel ik dus.
  Ik verdenk, eerlijk gezegd, veel moslims -ja, ook de moslima’s- ervan, dat ze op erotisch gebied zel voortdurend de geeuwhonger hebben , maar zich voor de schone schijn moeten inhouden, anders…..En dat ze die frustratie nu projecteren op hun dochters. “Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten.” Zoiets.
  Verwrongen geesten!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Maar goed dat ze niet allemaal psychiatrisch onderzocht worden, zoveel kunnen we vast niet opsluiten.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Met een moslima kan je nooit zamen de Hemel op aarde genieten.Haar toegang tot Eden is meestal beschadigd(besneden)Geef mij liever een Hollands meisje, haar vulcaantje is meestal heel.Met haar kan je de hemel op aarde genieten, zo veel en vaker als je wilt.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Is deze voorziening/behandeling ook al opgenomen in de NL-se “zorg” ? ?
  Zorg-pakket 2 of 3 ?

  Like

 11. Jan zegt:

  Verdere islamisering van Canada, (R)edmonton:

  Like

 12. Jan zegt:

  Begeleidsters van een kindercrash (geen verschrijving) in Montreal

  Daycare worker photo adds fuel to fire of Quebec Charter debate
  http://globalnews.ca/news/979955/daycare-worker-photo-adds-fuel-to-fire-of-quebec-charter-debate/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s