“Diplomaten willen vertrek VN-onderzoeker na kritiek Zwarte Piet”

Screenshot_3

Shepherd snapt het Nederlandse sinterklaasfeest niet

De harde woorden van onderzoeker Verene Shepherd over Zwarte Piet hebben niet alleen tot veel kritiek in Nederland geleid, diplomaten in Genève en New York vinden dat Shepherd geen voorzitter meer kan zijn van de werkgroep van de Verenigde Naties die onderzoek doet naar het kinderfeest.

Diplomaten verbazen zich over de vooringenomenheid van Shepherd. ‘Ze moet zich eerst maar eens beter inlezen,’ zegt een ingewijde tegen De Telegraaf.

Vervangen

Shepherd verwart in haar verklaring over Sinterklaas, de goedheiligman met de Kerstman. ‘In haar brief haalt ze het sinterklaasfeest en de Kerstman ook nog eens door elkaar. Het lijkt me niet de juiste vrouw op de juiste plaats voor dit onderzoek.’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Diplomaten willen vertrek VN-onderzoeker na kritiek Zwarte Piet”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Zie je nou? Ik dacht het al: Dat hele oordeel van dat wijf en haar onderzoek zijn NIET bindend voor Nederland!
  Het zou ook te gek voor woorden geweest zijn…..
  Mensen, dit jaar nóg meer Pieten er tegenaan; we zúllen ze…..!

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Kunnen we niet beter de hele V.N. opdoeken. Ooit had ik nog de gedachte dat de V.N. een zinvolle organisatie was. Helaas heb ik dat al jaren niet meer sinds ik weet dat het gegijzeld wordt door het misdadige en islam waanzinnige OIC, de leugenachtige klimaat hysterie van het IPCC en het walgelijk geperverteerde vluchtingen werk van het UNWRA.

  Like

 3. henk zegt:

  Niet alleen die simpele idioot daar bij de VN moet weg, maar beter is het afschaffen van die hele club VN. Wat heeft de mensheid tot nu toe voor voordeel gehad met die VN?? Jaren geleden kreeg ik enige hoop toen de VS haar financiele bijdrage introk. Bijna was die graaiersvereniging gedoemd te verdwijnen. Helaas ze bestaat nog steeds. Groot stelletje nitwits en onbenullen.

  Like

 4. Seculiere zegt:

  Kan het zijn dat zwarte Piet niks met huidskleur te maken heeft maar dat hij zwart is omdat hij steeds door de haard schouwen moet kruipen en het gewoon roet is?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat is al eens geopperd, maar desondanks wordt dat óók discriminerend gevonden…..voor zwarten.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Seculiere 13:07

   Nee, zwarte Piet is niet zwart van het door het rookkanaal kruipen. Kijk maar eens als de boot met Sinterklaas uit Spanje arriveert. Alle Pieten zijn dan al zwart, terwijl ze nog geen enkel pakje hebben afgeleverd!
   Zwarte Piet is gewoon zwart; niks mis mee. Zwarte mensen zijn net zo goed als witte. Het zijn alleen stakkers die er een racistisch etiketje opplakken, en ook nog eens uit zijn op heel veel geld!

   Deze hele heisa heeft eigenlijk niks met onze Sinterklaasviering te maken, maar het is een uitgekookt stelletje wat ook dit jaar weer probeert munt te slaan uit ons ‘verleden’!

   Laten we duidelijk maken dat we niet van plan zijn ons mooie feest op te geven voor deze uitbuiters!

   Like

 5. luckybee zegt:

  Sinterklaas is een traditie van Nederland, een kinder feestje.Sinter klaas en Zwarte Piet, komt uit Spanje. Een knecht is in Nederland nooit een slaaf, maar iemand die meestal bij iemand in de leer is om een ambacht te leren.Het is geen schande om een knecht te zijn. Dat hebben vele nederlanders eens in zijn leven mee gemaakt.
  Santa Claus is een traditie van de Britten, dat door de Amerikanen worden overgenomen omdat zij geen echte traditie hebben.En Santa Claus komt uit de Noordpool.En is eigenlijk bij ons onbekend.Tot dat Walt Disney het verfilmd.

  Like

 6. sylvia Groot zegt:

  taalontwikkeling:
  page, knecht, arbeider, werknemer, medewerker.

  Vandaar een vraagje aan die zwarte zeurpieten:
  als Zwarte Piet geen knecht mag zijn van de blanke Sinterklaas, hoe kan het dan dat er zoveel zwarten als knecht – o sorry, medewerker – in dienst zijn van hollandse bedrijven met een blanke baas?

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ik word hier witheet over, ik ben een Sinterklaas fan, donder allemaal op met jullie gezwets, ga naar een ander land, val ons niet lastig, we mogen wel met z’n allen jullie uitkering betalen toch?, daar zijn we wel goed voor, ga aan het werk en bemoei je niet met ons. Wij vieren Sinterklaas en als je er niet mee eens bent donder op. Woedend word ik hierover, nogmaals donder op, sorry.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s