Forza islampartij! Verbied honden!

Screenshot_35

Met de religie van de Lange Tenen, Moordlust en Achterlijkheid hebben we weleens issues gehad, hier op de GeenStijls. Maar nu revancheren ze zich grandioos. De partij met de schitterende contradictio in terminis-naam Islam Democraten wil Den Haag hundenrein machen. En terecht. Weg met die kudtbeesten. Hier zien we dus eindelijk het redelijke, beschaafde en humane gezicht van de islam. Want: ‘honden houden in de stad is zielig voor ze, ze horen in het wild en niet op driehoog achter’. Ja, clever he? Snappen ze heel goed, om het via dierenwelzijn te spelen. Iedereen weet dat moslims geen geitenscrotum geven om dierenwelzijn.

Lees verder>>>
(h/t Rick)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

51 reacties op Forza islampartij! Verbied honden!

 1. helletocht zegt:

  Ik wil graag alle moslims verbieden ter verdere bescherming van onze democratie. Onze zwakheid qua leiderschap begint ons in te halen. Wij zullen ons moeten aanpassen volgens deze figuren. Waarom blijven ze niet in eigen land en verbieden ze daar steniging van vrouwen, misbruik van kinderen, handafhakkende medebroeders, homo ophanging etc. Wie zijn wij nog dat we in ons land niet eens meer grenzen durven aan te geven.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Ze zijn van gedachten veranderd?

  http://www.omroepwest.nl/nieuws/28-01-2012/islam-democraten-wil-hondenvrij-den-haag
  “Mededeling van de redactie: Vanwege hernieuwde belangstelling willen wij u erop wijzen dat dit artikel bijna twee jaar oud is. Uit navraag bij de Islam Democraten bleek overigens dat de partij helemaal geen voorstander is van een hondenverbod.”

  http://www.trouw.nl/tr/nl/5091/Religie/article/detail/3528133/2013/10/16/Imams-hongerige-Syrier-mag-ook-honden-en-katten-eten.dhtml
  “In de regio Damascus is de honger zo groot dat moslims er nu ook honden en katten mogen eten. Nood breekt wet, stelt een aantal Syrische imams in een fatwa.”

  Maar dan toch wel ‘halal’ slachten, neem ik aan?

  Like

 3. koddebeier zegt:

  We kunnen Nederland beter islamiet vrij maken, wegens vergaande geweldsdelicten, diefstal,oplichting, misbruik van sociale voorzieningen, verkrachtingen, bloeddorstige slachtpartijen van mensen en dieren. enz.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Wat een vuile leugenaars!!

  Maar dat is geen nieuws. Zogenaamd omdat het zielig is voor honden om ‘in gevangenschap’ te moeten leven, moeten de hondenbezitters in Den Haag hun trouwe viervoeters maar de deur uit doen?

  Overheid, zorg ervoor dat deze ellendelingen z.s.m. ons land verlaten, en zorg er ook voor dat ze nooit meer één poot over de grens kunnen zetten! Zijn ze helemaal hartstikke gek geworden? Niets, maar dan ook NIETS hebben ze hier te vertellen, de schoften!

  De woede van de Nederlanders kent binnenkort echt geen grenzen meer, want als je aan de Nederlander z’n huisdieren komt, kom je aan hemzelf!!

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Meer over die KUT-partij islam democraten* in m’n eigen column:
  http://tinyurl.com/aabztxd
  Oprotten met die vrouwen- en hondenhaters.
  Ze mogen blij zijn dat ik niet in hun buurt woon.
  *waar halen ze het lef vandaan zich zo te noemen?
  Verbieden van honden democratisch?
  Islam democratisch.??

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Update van 19:32
  Kijk ’s wie we hier hebben: een allahschreeuwende vrouwen- en hondenhater!
  http://www.denhaag.nl/home/bewoners/gemeente/gemeenteraad/to/Kucuk-H.-Hasan-1.htm

  Like

  • Rudi zegt:

   Wat niet verwondert, is dat beide heren ‘islamdemocraten’ in allerlei commissies geïnfiltreerd zijn die het dagelijkse leven beïnvloeden van Nederlanders die geen islamiet zijn. Het Project in werking.

   Like

 7. luckybee zegt:

  Honden zij eigenlijk net zo haram als varkens; je mach ze alleen als wachthonden houden en voor de jacht. Je mag ze nooit in huis laten.en helemaal niet als schoothondjes.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Weet je trouwens wat ècht zielig zou zijn?
  Volkomen gedomesticeerde huisdieren die al eeuwenlang gewend zijn, met mensen te leven en door hen verzorgd te worden, opeens in het wild loslaten omdat ze van die ‘teerhartige, diervriendelijke moslims’ opeens ín hun ‘natuurlijke omgeving’ moeten kunnen leven.
  Net als de honden in hun thuislanden, zeker, die halfdood van de honger op straat zwerven, omdat niemand ze te eten wil geven! Als díe dieren echt ziek worden hebben ze het grootste geluk van de wereld, als ze gevonden worden door de één of andere ‘Kafir,’-een expat bijvoorbeeld- die zich hun lot aantrekt en zijn best zal doen om ze te redden. Kom daar niet bij de “Ware gelovigen” om!
  Maar oh, wat voelen die islamitische Farizeeërs zich toch heilig! (Tja, dat ‘eerbied voor al wat leeft’ niet in de Koran staat, is ons allang bekend.)

  Like

 9. johannes zegt:

  een dame uit mijn omgeving die een school kind mee liet rijden kreeg even van die snotaap tehoren
  dat het varkensvretende volk binnenkort niets meer te zeggen zou hebben,en dat dan iedereen dan moest gaan doen wat pappa wil,en zo’n ettertje is dan een jaar of 6 !
  als je dan niet langer wil dat zo’n huftertje in jou auto komt,ben je ineens hatelijk naar buitenlanders
  (kut moslims). t’land moslim vrij maken ze d’r gewoon uit sodemieteren,met eenrotschop onder hun stommerotkont,en elke hollander die er z’n smoel over open doet even zo.
  en liefst tijdens het vrijdag gebed want dan zitten ze in de goeie houding,en richting.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ johannes 20:31

   Als die snotaap in MIJN auto had gezeten, was ik gestopt en had hem subiet de auto uitgezet. Als we ons al door 6-jarigen de les laten lezen, waar zit dan ons verstand? Hebben we tegen deze misvormde kinderen dan helemaal geen weerwoord?
   Is het dan ook niet logisch dat ze op deze manier over ons praten?

   Dien ze van repliek, en laat weten dat ZIJ hier niks in te brengen hebben!

   Ongemanierd en onopgevoed straatvuil!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Cathja, Je hebt het grootste gelijk van de wereld, maar het rotte is hier weer dat het ettertje nog maar zes is.
    Zoiets zet je nou eenmaal niet de auto uit.
    Van repliek dienen kan natuurlijk wel. Veeg hem zó de mantel uit, dat-ie niet weet, waar hij blijft! En als je hem thuis afzet, loop dan desnoods mee naar z’n moeder en maak goed duidelijk, dat je uit de uitlatingen van zoonlief begrepen hebt, hoe zij over Nederlanders praten en denken, en dat ze beter op haar tellen kan passen, zoiets. (Maar ja, dan heb je natuurlijk kans, dat zij je met grote ogen aankijkt en -al dan niet zogenaamd- opeens geen Nederlands meer verstààt…..
    Maar zesjarige etters uit de auto zetten…..Tja, moeilijk punt.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 23 oktober 2013 om 22:58
    “Van repliek dienen kan natuurlijk wel. Veeg hem zó de mantel uit, dat-ie niet weet, waar hij blijft!”

    En dan komt z’n pa je ’s avonds een mes tussen de ribben steken of hij komt je -samen met z’n ‘geloofsgenoten’- stenigen of onthoofden. http://home.wanadoo.nl/dewilde-deligny/emoticons/mad.gif

    Like

   • Cathja zegt:

    Ik zal even een P.S. schrijven:

    ik heb besloten NOOIT moslimkindjes in mijn auto mee te nemen. De énige garantie dat ik in MIJN auto dat gebazel en die brutaliteiten niet hoef aan te horen!
    Ze gaan maar lekker lopen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Cathja om 12:44

    “Ze gaan maar lekker lopen.”

    Hebben ze geen kamelen dan?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 11.18u, Dat moet-ie dan maar doen, want ik ben het zàt om nog lager tegen dat soort te zwijgen!
    Dat joch zou ze van mij uitgemeten krijgen en goed ook! (al zou ik hem dus niet de auto uit zetten; je hebt als volwassene nou eenmaal je verantwoordelijkheden.)
    En laat zo’n clan dan maar doen, wat ze wil, maar IK ben het echt ZAT! Je kunt niet eeuwig je mond houden en de onderdanige spelen!
    En het wordt tijd, dat iedereen in dit land dat eens BESEFT!!!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 24 oktober 2013 om 15:14

    Ik ben het ook helemaal zat en dat heb ik aan diverse moslims in mijn woonplaats ook al te kennen gegeven op straat toen ze me lastig vielen.
    Ik werd natuurlijk meteen door dat tuig bedreigd d.m.v. de welbekende vraag: “Ja, wat jij moet, ja?”

    Dat mormel van 6 zou ik overigens nooit in mijn auto hebben laten stappen; ze zoeken het zelf maar uit met hun jong.

    Like

  • belg zegt:

   heel goed en ze zouden het bij ons in belgie ook moeten doen maar ik geef ze nog liever een kogel in het hoofd dan ben je er zeker van dat ze nooit meer terug komen

   Like

 10. Theodoor zegt:

  De winst in deze is dat er een maatschappelijk discussie over de immigranten loskomt.
  Veel reacties gelezen, het gaat de goede kant op.
  Het zijn toch maar onze hondjes die daar ongevraagd zijn of haar baasje mee helpt.
  Schitterend daar kan politiek Den Haag nog veel van leren.

  Like

 11. Rudi zegt:

  Als er nou eens een postercampagne op touw gezet werd in Den Haag met foto’s van Lassie, Rintintin, Rataplan, Boomer, Bollie en Billie, Samson, Rowlf (van de Muppets) enz met als onderschrift: ‘wijblijvenookhier.nl’
  Krijg je waarschijnlijk gedonder met auteursrechten.

  Like

 12. bigljohn zegt:

  Geen vuilere hond dan een islamiet, wat weer eens blijkt. Ze stinken zelf naar de zeik, en vinden het nodig onze honden te laten verdwijnen, omdat het een onrein dier zou het zijn, net als een varken. Een Allah varken zou een betere benaming voor een islamiet zijn. Onze honden loslaten in de natuur ? We zullen het eens eventjes anders aanpakken. Die islam monsters zetten wij uit in de natuur. Ergens in Afrika waar veel leeuwen en tijgers rondlopen. Zeer diervriendelijk, want de hongersnood onder de roofdieren is meteen opgelost. En er op toezien dat het – voedsel – niet de benen neemt, door bewakers met honden. Moslims ? Sweinhunden !

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Bigljohn zegt:
   Onze honden loslaten in de natuur ?……………………..

   De moordlust zit hen in hun lijf en ze staan te trappelen om ons de hals door te snijden.
   Maar ze mogen ons nog niet afmaken omdat ze nog niet met genoeg zijn.
   Ze willen dat wij onze honden in de natuur loslaten zodat ze hun lusten op die beesten kunnen botvieren, want op ons mogen ze dat nog niet doen. (cynisch)

   Like

 13. lucky9 zegt:

  Een zoveelste bewijs dat de islam een ideologie is van slavenhouders!

  Ze begrijpen het nu eenmaal niet, omdat ze met z’ n allen gefixeerd zijn op “onderwerpen of uitmoorden”. Verder reikt hun horizon of (on)gezond dierlijk verstand niet.
  Empathie, begrip, doorgronding, wetenschap, logica, enz. is aan hen niet besteed.
  We hebben hier te maken met vleesetende relieken uit een ver verleden. De islamitische moslim-ideologie is een ideologie van roofdieren. Overheersen of uitmoorden, meer kunnen ze niet. Meer willen ze derhalve niet. Als je er bij stil staat is dit finaal de enige sluitende verklaring!

  Waarom zouden wij zulke achterlijke relieken moeten dulden in een véél verder gevorderde maatschappij? Om ons leeg te zuigen als een vampier misschien? Wordt wakker!
  Een biotoop met dino-raptors én superieure wezens, leidt onvermijdelijk tot bloed vergieten!
  Dat is misschien leuk in beuling of pensen. Maar daarmee stopt het ook. Mensen-bloed is niet bestemd om nutteloos vergoten te worden. Wij gebruiken ten velde insecticiden voor alles en nog wat. Waarom wordt deze verworvenheid niet aangewend tegen islamitisch ongedierte?

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Heb de link naar omoepwest aangeklikt: info blijkt 2 jaar oud te zijn.
  http://www.omroepwest.nl/nieuws/28-01-2012/islam-democraten-wil-hondenvrij-den-haag
  Ik blijf sowieso alert op islamitisch gezeik. Hopelijk ben ik niet de enige.

  Like

 15. Republikein zegt:

  In het kader van dierenwelzijn liet ik zeg de gek gisteren dit filmpje zien.
  Voor wie het gemist heeft, nogmaals!(als het mag).
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/01/video_incidentje_met_een_ezel.html

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Die sadistische schoften vinden het dolkomisch en normaal om dieren te kwellen; is het niet om ze op te vreten, dan wel om om ze te sarren; LACHUUUH!
   Moet je dat arme ezeltje nu zien; het beestje snapt er niets van.
   BAH, WANNEER KRIJGEN WE NEDERLAND WEER TERUG VOOR ONSZELF?
   Ik ben het zó ontzettend zat, die islam om me heen en het vreselijke is dat we steeds meer door die achterlijke ideologie worden ingesloten.
   Ik voel me net een prooidier dat door roofdieren wordt omsingeld.

   Like

   • Cathja zegt:

    Ja, goed gezegd, @ Tistochwat 10:34!

    Voor mij voelt het alsof Nederland steeds meer van me afgenomen wordt! Het land waar ik geboren ben, ouders en grootouders ook, kortom, het land waar ik van houd. Dat VREEMDEN hier de dienst uit willen gaan maken, kan me werkelijk stiknijdig maken!
    Die dagelijkse rot berichten over moslims en/of de islam zorgen er wel voor dat ik me meer en meer zorgen ga maken, ook omdat onze overheid veel te weinig doet ter bescherming van zijn burgers, en ter voorkoming van de alles overheersende eisen van de islam-aanhangers.
    De islam verspreidt zich steeds dieper Europa in.
    Er is geen ontsnappen aan!

    Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Kotsmisselijk en hels wordt je hiervan.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Cathja: 12.13. uur. Ook ik vind dat ons land is overgenomen, door de vuile RODEN van BRUSSEL en de GEITENEUKERS. Ook ik ben het meer dan kotszat Cathja. Maar ik blijf erbij, dat de Nederlanders nog veel te lauw en slap zijn. Wanneer worden ze nu eens wakker, en trappen niet meer in de praatjes van: de pvda,cda,vvd,d66,gl,cu. Wanneer?

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Tom Hendrix. 24 oktober 2013 om 17:12

    Zodra ze met een pollepel uit vuilnisbakken staan te eten omdat ze zelfs geen voer meer kunnen halen bij de voedselbank.
    Zodra dat afschuwelijke ‘koningshuis’ niet meer afgelikt en bewierookt wordt.
    Zodra voetbal en Paul de Leeuw geen belangstelling meer krijgen.

    Zodra ze hun verstand gaan gebruiken… oh nee, dat laatste is in elk geval uitgesloten.

    Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Breget, leef je nog wel..???

  Like

 17. Pingback: CHRISTELIJKE FEESTDAGEN BINNENKORT VERBODEN IN HEEL EUROPA! | eunmask

 18. Pingback: CHRISTELIJKE FEESTDAGEN BINNENKORT VERBODEN IN HEEL EUROPA! | E.J. Bron

 19. G.Deckzeijl zegt:

  Niks hondenverbod! Kijk maar.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21999503/__Hond_van_snelweg_gehaald__.html
  Benieuwd of alle hondenbezitters, precies zoals het geval was met dat zwartepietgezeur,
  ook zo rap in actie komen als allahschreeuwers beginnen met dreigen en zeiken.

  Like

 20. Tiny zegt:

  Het lijkt er op, dat mijn Duitse herdershond (grinnik) nu ze volwassen begint te worden, steeds waakzamer wordt. Bij voorkeur heeft ze het afgezien op bepaalde mensen met bepaalde intenties in een bepaalde kleurstelling. En dat heb ik haar niet eens geleerd. Hoe komt dat beest er nu toch bij. Maar afleren zal ik het haar zeker niet.
  De intentie om nog weer een extra hond of twee erbij te nemen is nu erg groot. Normaal had ik er vier, nu maar eentje, dus…wat let me.

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  Als je de DVD’s over de hond Rin Tin Tin koopt, staat dit bij de extra’s:
  http://www.damnlol.com/german-shepherd-obstacle-jump-13879.html

  Like

 22. Dr. Kwast zegt:

  Cathja.

  We worden toch al bestuurd door buitenlanders. Neem EU dat zijn degene met de meeste zeggenschap. En wat dacht je van de gekleurde medelanders die de zakken vullen met te zeggen wat jij en ik moeten doen. Zolang de partij politiek er in geintereseerd is om het Nederlandse paspoort aan buitenlanders te geven, waardoor ze ook in de politiek hun zegje kunnen doen en vaak waar kunnen maken, zullen we naar hen moeten luisteren op straffen van boete of de lik. Dus ja zorgen maken, ook omdat de tegen partij nog slaapt. Als dat wakker wordt is het hek van de dam, Dan is Afrika misschien een uitvlucht, dat zal tegen die tijd hier zitten. Wat dacht je van deze dame.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Dr. Kwast 15:09

   U heeft gelijk. We hebben in feite al niets meer in te brengen, dan alleen geld, het liefst zo véél mogelijk! Als Europa de moslim-aanwas niet stopt, is er over een tiental jaren geen normaal leven meer mogelijk voor ons, Europeanen.
   Soms hoop ik dat Poetin ons te hulp schiet. In Rusland pakken ze de boel harder aan dan wij hier, maar om nou m’n boeltje op te pakken en naar Rusland te verkassen?

   Ik denk dat onze grote fout is, dat we (en dan bedoel ik het gros van de Nederlanders) zich nog steeds van geen onheil bewust zijn. Dat is pas echt zorgelijk! Als we een vuist willen maken tegen de moslims, moeten we dit gezamenlijk doen!
   Ik vrees dat er te laat zal worden opgetreden, en dat we overrompeld worden door die haatzaaiers.

   Like

 23. Dr. Kwast zegt:

  Onvolledige zin moet zijn:
  tegen die tijd zullen die allemaal hier zitten.

  Like

 24. nathalie zegt:

  Het is schandalig hoever moet het nog komen eer dom Europa eindelijk ga ingrijpen! ?

  Like

 25. IS : Come to my dog 🐕 and a kill you , fucking phsychotische sick bastards !!!!!

  Like

 26. Pingback: Gaat Europa buigen voor de islam? | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s