ONZE VERZORGINGSSTAAT: DE GOUDEN LOKVOGEL VOOR IMMIGRANTEN!

EU unmask(Door: Realpredictor)

Er bestaan diverse soorten immigratie en de immigratie die de eigenlijke schade berokkent is die in samenhang met een verzorgingsstaat. Diegenen die op dit moment de verzorgingsstaat financieren, moeten hiervoor dus extra kosten opbrengen om de nieuwkomers te voorzien van inkomen, behuizing, onderwijs, gezondheidszorg etc., zonder dat daar iets tegenover staat. Een rijk land dat migranten uitnodigt om van uitkeringen te leven, zal niet lang rijk blijven. Immigranten assimileren bijv. beter in de VS dan in de meeste Europese landen, omdat de uitkeringen er veel minder genereus zijn. In sommige Europese landen, zoals in ons land, kunnen nieuwkomers lange tijd profiteren van uitkeringen, zodat ze (met name door het hoge aantal kinderen met de hieraan gerelateerde kinderbijslag) geen enkele motivatie hebben om te werken. Want waarom werken als je het gratis kunt krijgen? Een asociale instelling, die de hardwerkende autochtonen vaak razend maakt. In Amerika moeten immigranten werken… en dat doen ze ook. En werk blijft nog altijd de snelste manier om je in een samenleving te integreren.

Albert Spits schreef:

“In sommige landen (zoals in Australië en Nieuw-Zeeland) kunnen immigranten niet terugvallen op een verzorgingsstaat, want er moet eerst een behoorlijke werkperiode aan vooraf gegaan zijn, voordat er pas een beroep kan worden gedaan op de verzorgingsstaat. Het slechtste geval is natuurlijk: landen die klakkeloos immigranten binnenlaten zonder enige eisen te stellen aan arbeidsperiode, baangarantie, opleiding e.d.
In Nederland hebben we deze situatie al decennialang en zoals men kan zien, is dit funest gebleken voor de economie. Vanwege de hoge belastingen en uitkeringen voor immigranten is de beschikbaarheid van werk en zelf verdiend inkomen nihil, getuige de hoge werkloosheid onder migranten. Tevens is de wil om te werken of werk te zoeken afgenomen vanwege de armoedeval, die trouwens ook veel lokale inwoners treft.”

Het heeft dus geen zin om de permanente immigratie voort te zetten zolang de verzorgingsstaat nog bestaat. In dat geval pleit ik alsnog voor een volledige immigratiestop. Het is niet alleen zinloos, doch zeer schadelijk voor de economie, zoals Milton Friedman, Brian Doherty al eerder hebben bepleit.

DE CLOU VAN DIT VERHAAL: DE IMMIGRANTEN HEBBEN ONZE LOKVOGEL ÉN ONS GELD INGEPIKT EN WIJ ZITTEN MET LEGE HANDEN!

HARDE FEITEN:

Massa-immigratie kost Nederland 7 miljard euro per jaar. De niet-westerse immigratie tot en met 2010 heeft, aldus berekend door Elsevier, een negatief saldo van 216,4 miljard euro opgeleverd. In 2013 is dit bedrag dus opgelopen met 21 miljard euro! En dan komen hier nog de miljoenen bij van de gevolgen van de criminaliteit door allochtonen!

Screenshot_4

Bron:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Criminaliteit, Graaien, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Naïviteit, Nederland. Bookmark de permalink .

11 reacties op ONZE VERZORGINGSSTAAT: DE GOUDEN LOKVOGEL VOOR IMMIGRANTEN!

 1. Vreemd is dat Nederland nog steeds als “Verzorgingsstaat” wordt gezien, terwijl dit niet meer geldt voor de eigen bevolking! Willem Alexander zei in zijn troonrede “‘de klassieke verzorgingsstaat verandert langzaam maar zeker in een participatiesamenleving,” Zelfs DAT is niet waar: participeren is (gelijkwaardig) deelnemen in een groep. En niet dat de ene groep zich kapot moet werken om de andere groep te onderhouden!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Weet hij veel…… (Hij heeft namelijk ècht geen flauw benul.)

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @realpredictor: 14.26. uur. Ach, wat weet WILLEM de OVERBODIGE, nou van het echte leven? Geen ene moer weet hij, samen met de jungle eega maxima heeft hij tig meer dan onze minima.
   En hoe is het zover kunnen komen, dat heeft 2 redenen:
   1. Onder het kabinet den Uyl, kregen Turken en Marokkanen, ruimschoots een vergunning tot verblijf, en mochten daarna in het kader van “gezinshereniging”, vrouw, kinderen en het halve geboortedorp hier naar toelaten komen,
   2. De VERRADERS van het EP uit 1975, die ons DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, door de strot duwden.
   En welke politieke partijen waren het, juist van Nederlandse zijde: VVD,CDA,PvdA en D66.

   Like

   • Republikein zegt:

    Tom, laten wij niet vergeten dat Joop iets in zijn hoofd had wat er niet hoorde.
    Dat is wel zielig, en ik gun het niemand, maar weten wij dan de oorzaak van zijn gekte?
    Trouwens, wel amusant in deze tijd, werd hij door die andere breedbekkikker van de tegenpartij voor Sinterklaas uitgemaakt! Ik kan niet kiezen tussen die twee wie gekker was.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Republikein: 18.53. uur, op 23/10. Ik denk dat ze alle twee een LEL van de molen te pakken hadden, zowel Wiegel als den Uyl. Maar zo vreemd is dat niet Henk, ik heb het idee, dat vele politici ofwel gestoord, ofwel crimineel zijn. Denk aan de PvdA schandalen momenteel. Groet: Tom.

    Like

 2. luckybee zegt:

  Zooooooo betoetert zijn wij ook niet, verzorging staat betekent niet dat wij iedereen in deze wereld gaan verzorgen.Dat kan niemand niet eens de Olie Sheichs die hun geld voor het oprapen hebben.Ideen van Marxisten zijn altijd Vataal voor de eigen befolking.

  Like

 3. realist zegt:

  zolang men maandelijks gratis geld blijft uitdelen aan personen die hier nog niks biijgedragen hebben zullen ze blijven komen want zo te zien is de westerse sociale zekerheid groter dan allah.indien ze zo hypocriet niet waren zouden ze hun vaderland waar allah zijn regels gelden niet de rug toekeren om over te lopen naar de eeuwige vijand het westen en daar met volle teugen van de westerse deugden genieten.

  Like

 4. bataviawillem zegt:

  Het beleid maakt de nieuwkomers niet lui, ze zijn al lui vordat ze besluiten naar Nederland te gaan.
  Als ze vlijtig waren geweest dan waren ze wel naar de U.S Canada of Australien gegaan.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Theresa Geissler zegt:
  23 oktober 2013 om 15:13

  Precies, wat weet hij ervan, geen idee heeft hij, pronken en uitgeven is het enige dat hij weet.

  Like

 6. b. gast zegt:

  En ondanks deze feiten, blijven de meeste Nederlanders verkondigen dat we deze massa immigratie nodig hebben. Ze leven nog steeds onder de massa hypnose van de politiek correcte demoniseringspropaganda van de zogenaamde goeierds en fatsoenlijken, mar zien niet dat deze onze verzorgingsstaat kapot maken. In Amerika moeten ze inderdaad werken voor hun geld en hebben ze niet de tijd om op de kosten van de belastingbetaler hun tijd te besteden om hun islamitische jihadistische ongenoegen uit te broeden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s