Pietitie overschrijdt 1 miljoen likes op Facebook

Screenshot_4

Na ruim een dag heeft de Facebook Pietitie meer dan 1 miljoen likes. Woensdag om 16.30 uur stond de teller op 1.000.104 likes.

De Pietitie die in het leven is geroepen voor het behoud van het sinterklaasfeest komt na de ophef over het vermeende racisme achter Zwarte Piet. Dit meldden verschillende media woensdag.

De initiatiefnemers van de Pietitie willen zo veel mogelijk likes binnenhalen ‘voor ze te laat zijn’. De oprichters Bas en Kevin uit Roosendaal komen uit de reclamewereld en schrijven op Facebook: ‘Ons feest afschaffen? Ze zijn niet wijs. Hoe moeten we dat uitleggen aan onze kinderen?’

Screenshot_5

Lees verder>>>
(h/t Wachteres) 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Pietitie overschrijdt 1 miljoen likes op Facebook

 1. felix zegt:

  Hahahaha fantastisch !!! IEDEREEN teken die pietitie !! GEWELDIG en op de site staat OP NAAR DE 2 miljoen !!!!!!!! DAT GAAN WE DOEN !!!!!

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Ik heb deze petitie allang getekend! Ze dienen met hun gore poten, van onze SINT en PIET af te blijven. Achterlijk stelletje vollidioten!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Vroeger discrimineerden blanke mensen, zwarte mensen. Momenteel bekruipt mij het omgekeerde gevoel. Moslims die ons doodkijken, en uit de mond van een zwarte Amerikaanse mevrouw kregen wij te horen dat de kindervriend Sint Nicolaas maar eens voorgoed moet opkrassen, vanwege de link naar de slavernij. De alom bekende Zwarte Piet was echter een knecht van de Sint, en zeer zeker geen slaaf. Zoals er in het bedrijfsleven zoveel knechten rondlopen, die zich ten onrechte een slaaf wanen. De loonslaaf ! Ook wil deze dwaze zwarte mevrouw herstelbetalingen. Nederland ging al in de fout door zulke betalingen aan weduwen van Indonesische vrijheidsstrijders toe te kennen. Nu is het hek van de dam, en kan iedere afstammeling van een strijder (tot aan Julius Cesar toe) geld komen eisen van de Staat. En de Staat kennen we al zo een beetje, massa’s uitkeringen, subsidies, ontwikkelingshulp, herstel betalingen…..Rutte en Samson hebben volgend jaar alweer excuses genoeg voor belasting verhogingen, die door zeer velen ook nog eens als normaal beschouwd worden !

  Like

 4. bigljohn zegt:

  En o ja, ook belangrijk. Ook wij hebben de petitie ondertekend !

  Like

 5. lucky9 zegt:

  Zijn we allemaal geestelijk gestoord of mentaal gehandicapt alias minder valide, of compleet mesjogge?
  Dit betekent alleen maar dat men de aandacht wil afleiden van wat er op dit moment gebeurt:

  – we worden met z’n allen op dit eigenste ogenblik voor miljarden euri’s lichter gemaakt
  – tienduizenden tot de tanden gewapende islamitische Allah-schreeuwers staken vandaag onze grenzen over en nestelen zich in een voor hen onvoorstelbare luxe op andermans kosten
  – honderdduizenden lijfelijk aanwezige Allah-schreeuwers zijn bereid U reeds morgen halal te slachten om zelfs naar het paradijs met maagden te mogen vertrekken, training in Syrië wordt gratis verstrekt
  – miljoenen parasieten staan klaar om uw spaargeld, pensioen en met bloed zweet en tranen opgebouwd patrimonium op te souperen tot het op is. Moeilijk zal dat niet zijn.

  Voor de allereerste keer was ik getuige van een minimum aan gezond verstand in wat jullie premier terzake verklaarde. Een witte sint en een zwarte piet, wat is daar mis mee?
  Rutte beseft ook dat Nürnberg 2.0 elke dag een beetje meer nader bij komt. Zeker als de hersenspoeling en indoctrinatie van de MSM op deze debiele manier blijft doorgaan.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Brekend nieuws! Jamaicaanse ZEURPIET onvindbaar…!!!(stimmt genau, had haar eerder gemaild maar niks gehoord. Had ik vooraf ingecalculeerd)
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21998471/__Zeurpiet_onbereikbaar__.html

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Update van 07:23
  Ze komt gewoon niet, weet ik bijna zeker.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21998852/__Groningen_nodigt_VN_uit__.html

  Like

 8. luckybee zegt:

  Ik geloof de Nederlanders beginnen wakker te worden!

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  TWEE MILJOEN..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22000364/__Twee_miljoen_steunen__pietitie___.html
  Benieuwd of ze ook zo alert zijn als ervoor wordt gepleit dat de islam niet in de EU thuishoort.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  302.578 handtekeningen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s