VIDEO: Leider van de Moslimbroederschap legt uit hoe de sharia en het kalifaat geïmplementeerd moeten worden in het Westen

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Leider van de Moslimbroederschap legt uit hoe de sharia en het kalifaat geïmplementeerd moeten worden in het Westen

 1. Peter Klaasing zegt:

  Deze gek dient afgeschoten te worden

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Heb dat islamitsche gezeik niet bekeken. De islam is een veroveringsideologie en die dient met alle middelen uit deze wereld verbannen te worden.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Een beestachtige doctrine !!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Tja, het verhaal is niet bepaald nieuw. Zeker niet voor degenen onder ons die doordrongen zijn van de dreiging van ‘Het Project.”
  Tariq Ramadan passeerde waarachtig ook nog de revue. Kun je nagaan hoezeer het voor de Erasmus-Universiteit kantje-boord is geweest met die vent.
  Voortdurend alert blijven, want het gevaar loert werkelijk overal!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Als ze hun open maken dan komt de ene mooie sprookje na de andere , Dat heet bij ze Takkeyah.
  Hier staat het in de Koraan
  Soera 5 vers :” 89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

  Quote:
  Soera 2 vers:” 225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

  Quote:
  Soera 16 vers :” 106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

  Like

 6. Avidia zegt:

  donder op met je praatjes, ga naar je eigen land en snel ook. Waar zijn ze aan begonnen al die wereldleiders/lijders, want de denken dat ze leiderschap hebben maar ze laten hun bevolking lijden!!! Nooit zal ik me onderwerpen, NOOIT!!! En dat allemaal om olie! Kijk naar ons land, kijk naar de koninkl. familie, omdat zij in de olie zitten moeten wij al die mensen maar toe laten, wij worden er mee opgescheept. Ik wil nog wel meer zeggen, maar dat doe ik maar niet, de EU politie houdt ons in de gaten en mag je zo oppakken :-} Die hele EU mag van zijn stokkie vallen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s