Nederlanders krijgen de Zwarte Piet!

Screenshot_8

(Door: Willemientje)

Volgens mij gaat al die commotie allang niet meer alleen over Zwarte Piet. Het is voor veel mensen de druppel die de emmer doet overlopen, want het broeit in ons land. De regering is met volle overgave bezig ons mooie land naar z´n mallemoer te helpen, gesteund door de media, die net weer is omgekocht met 50 miljoen die er minder moet worden bezuinigd. De burger is het zat, werken loont niet meer, alles wordt duurder, en ze gaan maar door, het volk moppert, reageert achter de computer, en lijkt verder wel murw geslagen.

Elke dag gaan er bedrijven failliet, worden er mensen ontslagen en de onzekerheid is groot. Veel mensen durven hun ongenoegen niet te laten blijken, bang voor hun baan, en de politiek reageert niet op al die signalen, die is er niet voor ons, die probeert het graaigedrag, en de schandalen binnen de politieke partijen met de mantel der liefde te bedekken. Maar er komt steeds meer in de openbaarheid, gelukkig.

De staatsomroep, zoals ik deze noem, heeft nu echter zijn hand overspeeld door het steunen van 21 idioten die Zwarte Piet racistisch noemen en hem linken aan het slavernijverleden. De staatsomroep dacht dat hij de domme Nederlander wel eventjes een bepaalde richting in kon sturen. Dat is immers al die jaren behoorlijk gelukt, denk alleen maar aan de manipulatie voor de verkiezingen.
Deze keer is het niet gelukt. De mensen zijn woedend. Ze hebben al zoveel van hun eigenheid moeten afstaan, hun steden zijn niet meer van hen en hun land staat onder curatele van de EU. Die wil steeds meer geld en piekert er niet over om ook maar een euro te bezuinigen.
Zwarte Piet is het symbool geworden van de onmacht die veel Nederlanders voelen. Al die buitenlanders zijn hier netjes ontvangen, ze worden voor een groot deel (de goede buiten beschouwing gelaten) onderhouden door de burger en durven dan ook nog de eis te stellen dat hun cultuur boven de Nederlandse dient te worden geplaatst
En nu is de burger het zat. Massaal tekenen ze de “pietitie” Zwarte Piet moet blijven, dit tot grote verbazing van de “elite”. Wie had dat nu gedacht van het schaapjesvolk?
En ik ben hier trots op, ik ben er trots op dat de Nederlanders nog gezamenlijk NEE willen zeggen. En dit gevoel moeten we vasthouden, want het gaat niet alleen maar om Zwarte Piet, het gaat om onze identiteit en de soevereiniteit van ons land.

Laten we met z’n allen blijven opkomen voor onze eigen tradities. Laat dit het begin zijn van de strijd om ons eigen land weer terug te krijgen. Laat dit geen eenmalige actie zijn.

Leve Zwarte Piet en allemaal een geweldig sinterklaasfeest toegewenst!

Door:
Willemientje
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

59 reacties op Nederlanders krijgen de Zwarte Piet!

 1. Cathja zegt:

  Inmiddels is er een nieuw bericht in De Telegraaf geplaatst over de zwarte Pietenkwestie. Nederland mag gewoon zijn zwarte Piet behouden. Deze mevrouw Sheperd schijnt helemaal niet bevoegd te zijn om dergelijke onderzoeken te doen. Ze schijnt de laatste tijd vaker het onderwerp ‘slavernij’ op de agenda te zetten, en ook las ik dat ten onrechte het briefpapier van de VN is gebruikt, waarschijnlijk om haar dwingelandij kracht bij te zetten.

  In feite was deze hele heisa dus niet nodig geweest.

  Een storm in een glas water!

  We kunnen weer ongedwongen en zonder ‘schuldgevoelens’ onze pakjesavond vieren. Met onze zwarte Piet is helemaal niks mis!

  P.s.: gisteravond, tijdens het Debat op 2 liepen de gemoederen af en toe zeer hoog op! Het was heel duidelijk te zien WIE er vijandig waren jegens wie!

  Like

  • Aad meyering zegt:

   Laten die zogenaamde donkere mensen van de tv gisteren teruggaan waar ze van daan komen dan hebben ze ook geen klagen meer.Ze nemen wel geld aan van de blanke belasting betaler zonder dank te zeggen dus spelen wij blanken al jaren voor Sinterklaas voor deze lui.( De goede daar gelaten dat zijn beste mensen zonder haat) De klagers zijn figuren die nog niet eens geboren waren terwijl dit feest al bestond.
   Kinderen zijn tegenwoordig blij met Zwartepiet daar hij de kadootje,s inpakt en uitdeelt
   Ook zo,n snotneus die op tv iets wilde zeggen en alles ging vergelijken met Hitler praktijken spoort niet.

   .

   Like

 2. Frans Brassens zegt:

  Goed verhaal, Willemientje. Vooral je oproep:

  “Laten we met z’n allen blijven opkomen voor onze eigen tradities. Laat dit het begin zijn van de strijd om ons eigen land weer terug te krijgen. Laat dit geen eenmalige actie zijn”.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  En nu allemaal de vlag uithangen!

  Like

 4. Josh Bensen zegt:

  @ Willemientje , ik ben het helemaal met u eens , ondanks dat ik al jaren uit NL vertrokken ben, (daar ik dit eind 90-er jaren al voelde aankomen.) Toch blijf ik NL-er in hart en nieren. Woon tegenwoordig in Bali , heerlijk …ook hier hebben de Islamieten NIETS te vertellen , daar de meerderheid van de bevolking Hinduistisch is. Lees dagelijks veel over de “shariah problemen” .Vanochtend zelfs , dat men in Brunei , met ingang van 2014 dus deze wetgeving gaat hanteren , ook al was en is Brunei voorheen een Islamitisch land. Nu pas toepassing ervan. MAAR stond erbij , en dat is misschien weer belangrijk voor de gemoedsrust van alle autochtone NL-ers , “shariah wetgeving is ALLEEN van toepassing op Islamieten, NIET op “anders” gelovigen , ook NIET wanneer deze zich in een land bevinden waar de shariah wetgeving wordt toegepast. Men moet dan ’n alternatief ervoor in de plaats zetten. Of ook een wetgeving voor “anders” gelovigen of niet gelovigen hebben. Dus ik zou zeggen , geef die mensen hun zin in NL en de rest van Europa. Hakkuhhmet dat bijltje … Handje hier , voetje daar, steenhoopje hier , steenhoopje daar… Laat ze elkaar lekker afmaken met hun EIGEN wetten. Wil wel eens zien zodra de eerste persoon ’n hand of voet afgehakt wordt of koppie er af of gestenigd wordt , hoe snel men terug wil naar ons eigen rechts-systeem.

  Like

 5. Tiny zegt:

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3532420/2013/10/24/Nederlandse-delegatie-krijgt-Shepherd-niet-te-spreken.dhtml

  En op GS en de Telegraaf nog meer. Madame is slechts een consultant van een adviesgroepje, die ten onrechte briefpapier van de VN heeft gebruikt. Dat groepje waar zij over gaat is er alleen maar op uit geld af te troggelen op een smerige achterbakse manier. Alle middelen van die excuus truus zijn daarbij geoorloofd, ook onwettelijke.

  Like

 6. Marcel Koenders zegt:

  Top, met plezier gelezen, met plezier gedeeld op FB. Zoals je schrijft: het gaat niet meer om Zwarte Piet. We zijn het bullyen zat, meer dan zat. Genoeg ingeleverd, genoeg gekleineerd, het is genoeg. Net als jij hoop ik van harte dat deze aanleiding wel eens kan gaan zorgen voor het ontwaken, bewust worden.

  Like

 7. Monalisa zegt:

  Zo Willemientje die zit. dutchess je mail gelezen!,.

  Like

 8. Jean zegt:

  Een volk dat zich laat domineren én dicteren door een stelletje ordinaire zakkenvullers resp. volksverraders is een dom en laf volk.
  Laten we massaal die EU criminelen en die binnenlandse misdadigers een trap onder hun spel geven en de macht in eigen handen nemen, zoiets noemen we met een prachtig woord: DEMOCRATIE.
  Wij gaan ons toch niet laten beschadigen, vernederen, molesteren, verkrachten, vermoorden door een stelletje achterlijke gewelddadige barbaren die steun krijgen van die EU criminelen en binnenlandse misdadigers?
  “De macht aan het volk” moet onze strijdkreet worden, laten we beginnen met ons te bewapenen in de woning want het gerecht in héél Europa is één flop, zij dienen de EU criminelen en de binnenlanse misdadigers, beschermen het uitschot en pissen op het volk.
  In Frankrijk zijn de ogen al redelijk ver open gegaan nu nog Nederland, Vlaanderen, Duitsland, G.B., Oostenrijk zodat we héél snel kunnen starten met de GROTE SCHOONMAAK van Europa zowel op gebied van criminelen, misdadigers én vreemdelingen die ons leven al danig verpest én onveilig gemaakt hebben.

  Like

  • rotsus zegt:

   Ohhhhhh, geweldig Jean, een persoon naar mijn hart. Ik sta in de startblokken. Heb ideëen te over en schijt echt niet in mijn broek als het erop aankomt. Maar het wordt nu echt de hoogste tijd dat we ons gaan verenigen, en zo snel mogelijk het tegenoffensief inzetten. Wil heel graag helpen met deze grote schoonmaak. Het zal hardhandig worden maar daar heb ik echt compleet schijt aan. Maar voor jou…….Chapeau en met opzet met een hoofdletter!!!

   Like

 9. ezra70 zegt:

  Ik ben het roerend met je eens Willemientje.
  We zijn reeds slaven en komen steeds meer in de verdrukking.
  Eigenlijk moeten we blij zijn dat dit waarschijnlijk de druppel is die de emmer doet overlopen.
  Sinds een paar maanden ben ik “wakker geworden” en in mijn eigen omgeving hoor ik het gemopper over de misstanden die elkaar in snel tempo opvolgen.
  Voorzichtig haak ik daar dan op in.
  Grotendeels heb ik WOll meegemaakt en als ik dan lees dat je niet meer veilig bent als je een “rasitische” opmerking maakt door tegen het hele EU-gebeuren te zijn en inziet dat je het helemaal door hebt wat er gebeurt, kijken ze je schaapachtig aan.
  Ik heb zelfs het gevoel dat 80% van de nederlanders niet door heeft wat “Het Grote Plaatje” is wat er uitgevoerd aan het worden is.
  Ik kan maar één ding zeggen en dat is dat we die cirkel zo snel mogelijk moeten doorbreken.
  Dus uit de EU. Niet meer afhankelijk willen zijn van die “Heren” en proberen zo positief mogelijk te
  denken.

  Like

 10. baksteen zegt:

  Zo is het helemaal, het kon wel eens de bekende geest en de fles worden. Het is inderdaad de manier waarop de nederlander zonder voor racist, fascist, pvv-er, of voor een achter de dijken idioot kan worden uitgemaakt.
  Volksprotesten hebben soms de vreemdste aanleidingen nodig om te exploderen. Wedden dat nu de msm helemaal om gaan en aan damagecontrol gaan doen.

  Like

 11. rotsus zegt:

  Willemientje, je bent een persoon naar mijn hart. Heb er nu ongeveer 38 jaar werken (24 jaar overheid, sorry hiervoor, maar zelfs ik als doorzetter kon het echt niet meer opbrengen om voor deze corrupte bende te werken) opzitten en ben nu na bijna 12 jaar zzp’er te zijn geweest ook murw geslagen. Maar schijn bedriegt, alleen, krijg maar eens mensen bij elkaar. Vele oproepen op diverse blogs en sites ten spijt krijg ik het schip niet vlot getrokken. Ik ben op papier al lang failliet maar trek nog zo lang ik kan echter denk dat ik het ende van dit jaar niet meer ga halen. Deze bende, allen lid van een criminele organisatie moet echt a.s.a.p. weg en als het aan mij ligt vandaag nog. Heb ideëen te over maar alleen is geen optie om actie te voeren. Met 1000 personen die een klein beetje lef hebben leg ik het land structureel helemaal plat in minder of geen tijd. Echter, zefs zo’n relatief klein aantal op 17 miljoen, is niet bij elkaar te krijgen, dus wat wil je dan nog beginnen. Ze weten het allemaal beter en de elite lacht zich intussen te pletter. Dit stomme schapenras wil niet leren. Ze zullen afgeslacht moeten worden maar dan is het te laat. Mijn god wat ben ik kwaad op dit volk welk over alles een grote bek heeft maar als het erop aan komt zijn ze niet thuis!!!! Te erg voor woorden.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ik begrijp uw gevoelens.
   Er wordt gezegd dat een bevolking de regering krijgt die ze verdient, maar ik -en met mij vele anderen- hebben er alles aan gedaan om de roofzuchtige regeringen die we steeds opgedrongen hebben gekregen, NIET te krijgen.
   Maar ja, wat kunnen we beginnen tegen degenen die deze schurkachtige regeringen wél hebben gekozen en zullen blijven kiezen?
   Wij hebben ‘dankzij’ anderen een regering gekregen die we NIET verdienen!
   Straks ‘premier Pechtold’, aka ‘de kameleon’; je krijgt er nu al nachtmerries van…

   Like

   • rotsus zegt:

    Pechtold, als dit echt zo zou zijn ga ik echt naar Transylvanië en kruip daar in een grot. Dat ook nog maar iemand naar dit voorbeeld van onkunde, wanprestatie en hielenlikken waagt te luisteren. Dit heerschap sloot ik als ik het ook maar een klein beetje voor het zeggen kreeg gelijk op. Onze koninklijke paleizen welke bij een overname van de macht gelijk geconfisceerd werden hebben kerkers genoeg. Is een mooie plek om dit tuig aan kettingen te leggen. En nee, ik ben geen zachte heelmeester, ik haat stinkende wonden en het wordt tijd dat er hier in dit prachtland snel orde op zake gesteld gaat wordt. Gunde me dat de juiste mensen nu eens eindedlijk opstonden, lang mag het echt niet meer duren, mijn stoppen staan op springen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  Op de eerste plaats; Willemientje geweldig gedaan. Verder ben ik het wel eens, met de reageerders, zoals @Jean 11.37. uur, en @rotsus 12.10. uur, dat ONZE STRIJD nog gestreden moet worden, tegen het FAALKABINET Rutte cum suis, en TEGEN de HOER VAN BABYLON, het GEDROCHT EUSSR.

  Like

  • rotsus zegt:

   Bedankt Tom Hendrix, maar we lagen al langer op 1 lijn meen ik me te herinneren. Ik wil echt iets doen, mijn handen jeuken en ik heb niets, maar dan ook helemaal niets meer te verliezen. Organiseren wil ik ook wel, maar niet alleen en dat er actie moet komen dat moge duidelijk zijn. Dit land staat op springen en het woord moet echt z.s.m. bij de daad worden gevoegd!!! Ik ben zéér strijdbaar en begin liever vandaag dan morgen. Laat ons verenigen en beginnen!!!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Rotsus: 13.10. uur. Beste rotsus, ik zit net te denken, aan de manifestatie aan de Koekamp, afgelopen september, georganiseerd door de PVV. Ook ik ben best bereid om mee te doen- ben zelf op de Koekamp geweest, en trof er vele medestrijders van het blog van onze onvolprezen E.J. Bron, zou zo iets niet weer gedaan kunnen worden?
    We kunnen bijvoorbeeld optrekken met medestrijders van andere conservatieve c.q. nationalistische sites, tenminste zou m.i. eens aan gedacht kunnen worden. Enfin, ik hoop dat andere reageerders misschien meer en andere tips hiervoor hebben. Groet; Tom.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Tom Hendrix. 24 oktober 2013 om 16:57

    Beste Tom, Uw roeping, moed en idee zijn prijzenswaardig maar hoe moeten wij ‘particulieren’ nu een enorm groot verzet regelen? Het enige wat nog helpt, is gewapend verzet maar dat zie ik nog niet gebeuren.
    Zelfs Geert Wilders kreeg ‘slechts’ enkele duizenden mensen op de been en zie wat er is gebeurd: Alex Pechdrol is aan het donderen geweest en heeft z’n kont in de ‘club’ gewerkt nadat hij ons heeft uitgemaakt voor ‘nazi’s’, Arie Slobkous heeft de boel verraden en Kees van der Snaai vond het ook allemaal prachtig.
    En de hele zooi is ‘pro-islam’ en ‘pro-alles wat slecht voor ons is’…
    Hoe déden ze het toch tijdens de Franse revolutie?
    Waarom kunnen we dat hier nou niet?

    Like

 13. DonnaDolce zegt:

  Chapeau weer, Willemien, zoveel mensen hadden moeten tekenen toen voor Wilders, maar ja….wie weet, het begin is er……

  Like

 14. Jade zegt:

  Prima artikel… Maar we zijn er nog lang niet.
  Als het aan Den Haag ligt, gaat kerstmis eveneens in de ban,
  en vieren we straks alleen nog maar slacht- en suiker- feest.

  Like

 15. Theodoor zegt:

  Volkomen met u eens.
  Nederland wordt gekleineerd door praktisch alle eiegn politieke partijen en de bevolking door de EU.
  In de Scandinavische landen schamen de socialisten zich ervoor dat ze blank zijn en dat hun ouders een leefbare maatschappij hebben ingericht. Dat moet kapot, schaamte, schaamte, schaamte. De vooruitgeschoven post Malmstrom, is het niet, werkt serieus door om de chaos nog groter te maken om heel veel nobodys te importeren om de donorlanden van overtollige mensen af te helpen, de gans.
  Hoe is het ooit zover kunnen komen
  Wie zit er toch achter de EU, wie hebben er zo’n grote hekel aan de Nederlanders dat de maatschappij ontwricht moet worden. Wie wil Nederland en Europa islamiseren en met recht.
  Wat hier allemaal kan is in de islamitische landen streng verboden.
  Waarom laten de Nederlanders dit allemaal gebeuren en wie stuurt de Publieke Omroep aan om het foute/verkeerde verhaal te vertellen.
  Ik weet niet hoeveel mensen dit blog lezen, maar stem aub niet meer op die partijen die Nederland tot aan de afgrond hebben gebracht. En dat zijn praktisch alle partijen behalve de PVV die wel weet waar de weeffout zit en tegen de gevestigde partijen aan beukt.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Theodoor kijk naar de blogjes die ik plaats op de telegraaf, zijn velen van hier dan word er beweert door een bepaalt persoon dat het plagiaat pleegt ondanks dat de bron word vermeld, maar de eurovielen die werken hard om het niet zichtbaar te houden het is jammer dat de telegraaf geen persvrijheid kent.ik plaats het om nog meer aandacht in Nederland te krijgen voor het probleem..

   Like

 16. Theodoor zegt:

  Wie wil Nederland en Europa islamiseren en met recht,
  moet natuurlijk zijn
  Wie wil Nederland en Europa islamiseren en met welk recht.

  Like

 17. Willemientje zegt:

  Ik heb toch echt het idee, dat er meer achter deze boosheid zit, alle voorgaande jaren, was er ook tegenstand tegen zwarte piet, maar toen haalde de gemiddelde Nederlander daar z’n schouders over op, en trok zich er niets van aan, maar nu zijn ze met recht woedend, en in zulke grote getale,1,8 miljoen mensen hebben al gelike’t en de opmerkingen gaan vaak niet alleen over zwarte piet, er spreekt algemene onvrede uit, dus ik heb voorzichtig hoop

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Als iedereen na dit ‘Piet-incident’ nou maar weer niet meteen in slaap valt!

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  @Josh Bensen, 11:32
  Niet vergeten: islam + allah+ koran+ pedofiele schoenpoetser mo + die grote zwarte kei
  in Mekka zijn verzonnen.

  Like

 20. nicole zegt:

  Helemaal met je eens willemien we hebben.genoeg gelijd nu op naar de strijd ik hang 5 dec mun vlag buiten als sinterklaas er is al ben.ik de enige in me straat maar ik hang hem buiten !!!!!!!!

  Like

 21. luckybee zegt:

  Willemientje het is waar wat je zegt.Het broeit bij ons geweldigd.

  Like

 22. Republikein zegt:

  Jij verdient veel pakjes van de Sint!

  Like

 23. Bob Fleumer zegt:

  Amen en HULDE willemientje!

  Like

 24. Tom Hendrix. zegt:

  @Tistochwat: 17.25. uur. Beste medestrijder (ster), ik begrijp hoe lastig dat is. Toch is feitelijk MASSAAL VERZET nodig. En ik ben het met U eens, de politiek in Nederland gaat het niet oplossen. Misschien komen er wel nog ideeën die bruikbaar zijn langs.

  Like

  • rotsus zegt:

   Beste Tom Hendrix, ik heb best wel een iedee hoe we het hele land in 1 klap totaal kunnen lamslaan alleen heeft dit waarschijnlijk enkele kleine consequenties welke eenieder voor zichzelf moet dragen. Ik denk echter dat als we met 1000 personen zijn geen enkele rechter hier aan durft te beginnen daar heel veel mensen dan toch naar mijn mening behoorlijk wakker gebeld zijn en even geen zin in slaap meer hebben.
   Het is maar een idee en een heel simpel, maar het is wel meestal zo dat de simpelste ideëen erg goed werken daar ze vlug en zonder veel poespas toegepast kunnen worden. En daarbij kunnen we het MET of ZONDER voorafgaande aankondiging doen. In beide gevallen is dit NIET TE DWARSBOMEN!!!! Ik hoor het wel.
   Met vriendelijke groet,

   Een ex-douanier

   Like

   • Tistochwat zegt:

    rotsus om 01:10

    Zouden wij op de een of andere manier op de hoogte gebracht kunnen worden van uw idee?

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @rotsus: 01.10. uur. Groet van deze oud-douanier rotsus. Daarom weten wij – zonder de andere reageerders te kort te doen- hoe RAMPZALIG de OPEN GRENZEN hebben uitgewerkt, door aanname van het gore SCHENGEN-VERDRAG. Willens en wetens, heeft de politiek dit toegestaan. Denk dan aan de partijen die sinds 1972 aan de regering waren: PvdA,CDA,VVD,D66! Verder ben ik van mening, dat als IEDER kamerlid m/v HOOFDELIJK aansprakelijk zou worden gesteld, voor hun voortdurend geklungel en gekloot, er NIEMAND in de 2e KAMER meer zou WILLEN ZITTEN!

    Like

  • Willemientje zegt:

   In navolging van de pietitie, hebben wij gisteravond de facebook pagina “genoeg is genoeg geopend, met het doel om minstens zoveel likes te krijgen, dus mensen die facebook hebben, liken, en delen, als het een beetje gaat lopen, proberen we Geen Stijl in te schakelen om te promoten, niet geschoten is altjid mis

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dàt is tenminste nog eens een initiatief!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Willemientje om 07:33
    en anderen:

    Wat vinden jullie -naast allerlei andere acties- van een ‘estafetteboycot’ in de trant van: een week lang massaal niet tanken bij Shell, een week lang massaal geen boodschappen doen bij meneer Appie, een week lang massaal de Hema boycotten, een week lang … (vul maar in; de lijst van mogelijkheden is schier eindeloos).
    Dit is natuurlijk wel triest voor die bedrijven, maar zij hebben als multi-nationals veel meer invloed in Den Haag dan wij individuele burgers en ze zullen als door een adder gebeten, reageren als zij in hun bestaan worden bedreigd.

    Like

 25. Fred zegt:

  Niet alleen het “piet” incident werkt mee aan het algemeen ongenoegen.
  Wat te denken van wat eerder hier geplaatst werd?
  https://ejbron.wordpress.com/2013/10/24/eu-gelast-verlaging-van-het-vermogen-van-stofzuigers-in-alle-huishoudingen/
  De waanzin regeert net zo lang tot we het niet meer pikken en de hel losbarst..

  Like

 26. Anita zegt:

  Misschien een idee eerst met een klein groepje mensen bij elkaar komen om te kijken of alle neuzen dezelfde kant op staan. Van daaruit verder werken en mensen verzamelen die ook met hun neus dezelfde kant op staan. Dat lukt niet in 1 dag of in 1 week of zelfs 1 maand als je het doordacht en goed wilt doen. Als het goed georganiseerd wordt krijg je echt wel mensen mee. De reden waarom Wilders niet zoveel mensen op zijn manifestatie krijgt is vooral omdat veel mensen toch niet openlijk voor Wilders uit durven komen. Iedereen is het met 80% van wat Wilders zegt eens MAAR hij richt zich te obsessief op de islam en niet elke islamiet is een gevaar voor de samenleving. Zo denkt de meerderheid van de bevolking en die meerderheid moeten we vertegenwoordigen bij een grote actie. Daar verliest hij weer veel mensen. Dus als je alle onvrede over onze “vertegenwoordigers” wilt uiten en daar actie op wilt voeren moet je het breder nemen en niet alleen op de islam mopperen. Dan krijg je echt wel mensen bereid actie te voeren. Zo denk ik er in ieder geval over.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat dééd hij ook al tijdens de demonstratie op 21 September jl. Bovendien kun je in dit geval je pijlen ook weer niet al te veel richten op hoe de meerderheid van de bevolking het ziet, want die meerderheid van de bevolking ontbeert wat dit betreft inzicht en zou bijgespijkerd moeten worden. Ze weten de helft niet en laten zich drogeren door de MSM. Ik geef overigens toe, dat sites als deze daar meer aan kunnen veranderen dan Wilders-zelf. Er zou een manier moeten bestaan om die meerderheid van de bevolking wat meer van onze informatie onder ogen te laten krijgen, maar ja, hoe doe je dat? Probleem, inderdaad.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Theresa Geissler bij de telegraaf lukt het u Nooit zie mijn stuken daar onder de naam was het maar zo makkelijk in 1 week halen ze zeer goede artikelen weg door die zelfde mensen die dan klagen waarheid en waarheid is een groot verschil helaas dat mag niet verteld worden in Nederland. en op ekudos helemaal niet daar word in oplagen van 8 artikelen per dag van I acteur de PVV afgekraakt, maar de zelfde willemientje weet wie ik bedoel, maar de pvv aanhangers op ekudos zijn slappe schapen ze durven de persoon niet aan te pakken als je wat schrijft dan heb je een ban. Maar wat u schrijft is waar er zouden veel meer Said als deze moeten zijn de mens moet wakker worden.

    Like

 27. Willemientje zegt:

  Mona Lisa hou je onzin voor je, ik plaats zelf nooit iets op Ekudos

  Like

  • Monalisa zegt:

   Willemientje ik heb niks gezegd over ekudos naar u toe beter lezen wat er staat u lieve vriendin dutchess die plaats u stuken op ekudos dat mag en ik vind ze soms goed,maar je ken de dames en heer heel goed u schrijft zelf op zijn Said maar willemientje ik schijf geen onzin of gaat u weer roepen voor een ban! laten we het luik houden u weet gerust wat ik bedoel maar dat hoef ik hier bij van de heer van de Bron zijn Said niet voor te gebruiken en niet aan de grote klok te hangen. willemientje ik heb met het stukje iets kenbaar gemaakt over ekudos maar niet u naam genoemd waar staat dat ik u noem u moet niet alles letterlijk nemen,u bent voor de PVV dat waardeer ik, maar ik blijf het zeggen u vriendinnen en de heer zijn slappe zakken op ekudos ze durven dat heer schap niet aan te vallen bang voor een BAN en dat ander wad ik bedoel is een privé kwestie.een prettige avond. Gr Monalisa

   Like

  • rakkertje zegt:

   @ Willemientje. Wat Monalisa schrijft is geen onzin.
   En btw … iedereen heeft recht op vrijemeningsuiting.
   Meer heb ik daar niet aan toe te voegen.

   Like

 28. rakkertje zegt:

  Ik geef gewoon mijn mening E.J.Bron.
  Hakken kan ik dit niet noemen.

  Like

 29. Willemientje zegt:

  heeft niks met facebook te maken Bert,, facebook houd ik gescheiden, ik ben lid van wat groepen,en communiceer met mijn dochter, het gewone facebook laat ik links liggen, het is maar net waar je het voor gebruikt.

  Like

 30. dutchess43 zegt:

  Misschien even voor de goede orde hr. Webmaster.
  Met de toestemming van onze Willemien plaats ik inderdaad haar rijmen op Ekudos.
  Aan verdachtmakingen ga ik zoveel mogelijk voorbij, en aan persoonlijke hetzes ook.
  Daarom heb ik nog nooit ergens een ban gekregen, misschien omdat ik in eigen bewoordingen zeg wat ik te zeggen heb, en daardoor niet verval in persoonlijke aanvallen. Aan leugens ga ik ook voorbij, diegenen die mij kennen weten of ik iets wèl of nièt gezegd heb, en anders in een persoonlijke mail opheldering vragen.
  Deze site is een verademing omdat hier streng wordt gemodereerd, maar ook u zult niet kunnen ontkomen aan mollen, trollen en ruziezoekers. Ik wens u veel wijsheid in het herkennen van dergelijke personen.

  Like

 31. dutchess43 zegt:

  Het is al méér dan voldoende Webmaster, dat u ze herkent.
  Het was geenszins mijn bedoeling om wie dan ook een ban te laten geven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s