4 telefoontjes garanderen al tijdens de eerste rechtszitting Morsi´s executie

Screenshot_9

Vier telefoongesprekken die de Egyptische geheime dienst afluisterde en de strop om de nek van Morsi aanhalen! De Moslimbroeder Morsi voerde vier telefoongesprekken tijdens zijn eenjarige heerschappij. Daarbij ging het steeds om een “vrij leger”, zoals in Syrië, om het Egyptische leger te verzwakken en om de Sinaï voor 8 miljard dollar vrij te maken van Egyptenaren. Dit geld stelden de VS en Qatar ter beschikking en brachten hem respectievelijk de Moslimbroederschap aan de macht, nadat ze ervoor zorgden dat de presidentschapverkiezingen gemanipuleerd werden. De gesprekken tussen Morsi en Aiman Al-Zawahiri vonden plaats via een satelliettelefoon van het merk Thoraya. Twee daarvan werden in het presidentiële paleis gevoerd.

Het eerste telefoongesprek: Dit ging om de ondersteuning van de Moslimbroeders tegenover Al Qaida en wel door de internationale organisatie van de Moslimbroederschap. Daarna ontmoette Khairat Alschater Mohammed Al-Zawahiri meerdere keren om de samenwerking te organiseren.

Het tweede telefoongesprek: Dit verried enerzijds de coalitie van de regering en de Moslimbroederschap en anderzijds de samenwerking tussen de regering en Al Qaida. Ze creëerden cellen in het land, die de Moslimbroederschap moesten beschermen. Morsi berispte de chef van de terreurorganisatie Al Qaida dat hij in het begin de Moslimbroederschap aanviel. Hij beloofde hem: “We zullen de sharia invoeren, wat alle islamitische partijen tevreden zal stellen. We zitten echter nog steeds in de fase van de groei en zijn aangewezen op de steun van alle partijen. We kunnen nu niet alles uitvoeren, omdat we het land nog niet onder controle hebben. Het model van Iran of dat van de Taliban past niet in onze voorbereidingsperiode; wellicht als we ook zo machtig zijn.”
Aiman antwoordde: “Je moet de Jihadisten vrijlaten die in Moebaraks gevangenissen zitten. Dat is de garantie ervoor dat jullie het serieus bedoelen met de coalitie en dat de vervolging van de Jihadisten voor eens en voor altijd tot het verleden behoort.”

Morsi beloofde Aiman Al-Zawahiri om de terugkeer van zijn broer Muhammad naar Egypte te vergemakkelijken.
PS.: Na dit telefoongesprek werden talrijke terroristen vrijgelaten uit de Egyptische gevangenissen die behoorden tot de Gamaa Islamia en de Salafistische Jihad en die vanwege zware terreuraanslagen lange gevangenisstraffen moesten uitzitten. Muhammad Al-Zawahiri stelde met zijn broer Aiman een lijst met namen samen van de terroristen, die hij aan de regering overhandigde. De regering ging akkoord en verleende gratie aan de islamitische terroristen, die wereldwijd gezocht worden en zelfs enorm gevaarlijk zijn voor de binnenlandse veiligheid in het land.

Screenshot_11

Het derde telefoongesprek: Morsi herhaalde zijn belofte dat hij nooit een Jihadist zou arresteren en de jihadistische groeperingen Gamaa Islamia, Salafisten, Hamas of Al Qaida nooit zou vervolgen. Hij beloofde de samenwerking met alle islamitische organisaties en groeperingen en dat hij hun vervolging in de Sinaï niet zou toestaan. Aiman verzocht de Moslimbroeders om terreurkampen in de Sinaï op te richten voor dit doel. De financiering werd overgenomen door de Egyptische regering en de wapens werden via de grens met Libië gesmokkeld respectievelijk getransporteerd. Daarop werden er vier terreurkampen geopend en alle militaire operaties werden stopgezet.

Het vierde telefoongesprek op 30 juni 2013: Dit telefoongesprek werd heel vroeg in de ochtend gevoerd. Daarbij waren Asaad Alscheicha, Refaa Altahtawi en de veiligheidschef van het presidentiële paleis aanwezig. Morsi verzocht Aiman Al-Zawahari om het Egyptische leger in de Sinaï aan te vallen en zijn heerschappij te redden door islamitische groeperingen voor chaos op straat te laten zorgen. Morsi zei: “Er zijn mensen die mijn macht bedreigen. Daarom moeten we de oppositie uitschakelen. De Jihadisten moeten in alle districten de heerschappij van de Moslimbroeders redden.”

Alscheicha had na dit telefoongesprek een ontmoeting met Muhammad Al-Zawahiri en vroeg hem ervoor te zorgen dat de Jihadisten het paleis zouden verdedigen en de oppositie onder controle of tot zwijgen te brengen. Diezelfde dag had Khairat Elschater een ontmoeting met Jihadisten en vroeg deze om in geval van nood de Moslimbroederschap te beschermen. Muhammad Al-Zawahari beloofde dit plan ten uitvoer te brengen.

De vier telefoongesprekken bewijzen het hoogverraad van deze Moslimbroeder, die tot schande van Egypte president van het land was. Ze garanderen hem de dood door ophanging, en wel samen met diegenen, die het land twee jaar lang naar de rand van de afgrond brachten.

Rest nog één vraag: zouden er na dit alles Egyptenaren zijn die willen dat zulke partijen op islamitische basis ons land regeren of in het parlement zitten? Deze vraag stellen we aan de mensenrechtenactivisten en liberalen, die van mening zijn dat men iedere laag uit de samenleving dezelfde rechten moet geven. Wanneer worden de Egyptenaren wakker om vast te stellen dat de Salafisten een van de takken van de Moslimbroederschap zijn. Egypte moet zich bevrijden van zulk gedachtegoed en zulke partijen, opdat de Egyptenaren in vrede kunnen leven.

Screenshot_10

Bron:
http://koptisch.wordpress.com/2013/10/24/4-telefonate-sichern-morsis-hinrichtung-in-erster-verhandlung/#more-54337

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Al Qaida, Egypte, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, landverraad, Moslimbroederschap, Moslims, Rotzakken, Salafisten. Bookmark de permalink .

16 reacties op 4 telefoontjes garanderen al tijdens de eerste rechtszitting Morsi´s executie

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Tja dat zel volgens de Linkse gutmensch zeker niet kunnen kloppen want zo ver Ik me herrinner was het toch de gematigde Moslim Broederschap, of heb Ik het verkeerd begrepen.

  Het word echt tijd dat we van dat Crapuul in Den Haag verlost worden die dus inderdaad nog steeds lopen te zeiken dat die Broederschap gematigd zou zijn.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  Leve Generaal Al-Sissi! Leve het Leger! Het is prima, dat het leger van Egypte ingegrepen heeft, om de satanische ISLAM een halt toe te roepen! Laat hem maar hangen, aan de hoogste boom. Moslims kennen maar een taal GEWELD. Pak ze daarom met hetzelfde, en/of harder terug!

  Like

 3. Moslims leren het nooit, neem dat maar van mij aan!

  Like

 4. Jean zegt:

  Ik hoop van harte dat ze die vanRAMPay véél hebben afgeluisterd en die duitse kapo en die portugese verraders/zakkenvuller én pinokkio én merkel én napoleon en die gesprekken integraal op het net plaatsen misschien kunnen we daarna starten met de wederopbouw van Europa ZONDER barbaren/moslims/islamidioten, één pot nat.
  Door het stijgend verzet van Europeanen TEGEN die achterlijke gewelddadige barbaarse moslims is er terug een beetje hoop voor Europa want wij zullen sowieso NOOIT toegevingen doen aan die achterlijke gewelddadige barbaarse moslims, met vuiligheid doen wij geen zaken én zeker geen afspraken.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Al is de leugen nog zo snel….
  Nog meer tegengas is hier:
  http://leiden-islamblog.nl/articles/islam-en-democratie

  Like

 6. luckybee zegt:

  De moslim broederschap willen de zuivere islam vertegenwoordigen. En dat is voor alles dat niet in de islam geloven dodelijk.Tenminste volgens de Koraan en a Hadith.Als ze de moslim broderhood uitroeien is dat alleen maar goed voor de vrede in de wereld.

  Like

 7. Tiny zegt:

  Zou ook best de transcripties van de telefoontjes met MB O’bomba willen lezenm. Zou dat te veel verlangd zijn? 🙂

  Like

  • Tiny zegt:

   Grrr, lezen zonder m natuurlijk.

   Like

   • Peter Rissing zegt:

    Ja, inderdaad een beetje meer onderbouwing dan het merk van het telefoontoestel zou dit zeer ernstige verhaal veel goed doen.
    Als deze gegeven kloppen, kan men aannemen dat Obama hier van op de hoogte was gezien de reputatie van de NSA.
    Dat zou weer duidelijk maken waarom er zoveel MB ‘adviseurs’ in het White House rondhangen.
    http://www.theblaze.com/stories/2013/09/03/egyptian-newspapers-explosive-allegation-president-obama-is-a-secret-muslim-brotherhood-member/
    Omdat Obama, Mursi door dik en dun steunde valt de loyaliteit van Obama aan het Moslim Brotherhood (indien het verslag waarheidsgetrouw is) niet meer in twijfel te trekken.
    Het duurt natuurlijk enige tijd eer de implicaties daarvan doorgedrongen zijn tot Westerse leider (als ze hun oogkleppen af zouden willen doen), maar een aanslag op de westerse cultuur zal de enige conclussie kunnen zijn.
    Nogmaals, als de aangehaalde feiten kloppen, de NSA haar ‘werk’ ook in deze heeft gedaan, en de bovenstaande link niet weerlegt kan worden, is er maar een conclussie mogelijk.
    Obama ondersteund het streven naar de islamitise wereldorder, de ummah.
    En wij laten dat zonder protest gebeuren !

    Like

 8. wouteenhoorn zegt:

  Als je dit leest word je toch hartstikke mesjogge. En de wereld draait gewoon door.Oprotten met de elite die die durven beweren dat ik een racist ben.Je zou bijna een Marxist worden om al die meevreters te verdoemen.

  Like

 9. Tiny zegt:

  @ Peter Rissing,
  Ga er maar van uit, dat de gegevens kloppen. Het zijn niet de minste die daar hun zegje over hebben gedaan.an plan waren.
  Bovendien komt door de “lente-gevechten”in Syrië nog meer waarheden over Mursi en zijn vriend in the white house te voorschijn. O,a, dat wat ze met de Sinaï van plan waren. Daar heeft Mursi zelfs geld voor gegeven. Het is tamelijk onverkwikkelijk wat daar speelt.
  Toch wordt de potus hier in het oude esten nog heel erg op handen gedragen. In de VS wordt dat minder en minder, ook al door zijn ongelukkige hand de gewone mensen daar flink voor het hoofd te stoten. Denk maar aan die 1 million marches die hij verbood. De gedenkplaatsen die niet eens van de overheid zijn, ook geen cent aan betaald is, bij de shut down uit pure gemeenheid liet sluiten voor het publiek. De opgedrongen obamacare. Er beginnen er steeds meer om impeachment te roepen. Het is niet aan ons hem terug te zetten in zijn hok, dat moet de bevolking van de vs doen. Wij hier, zouden hem ook een voortdurend NEE op zijn bevelen kunnen geven. Alleen dat past weer niet in het straatje van Brussel en de aan hun horige regeringen van de eu lidstaten.
  We zullen eerst de hele rit op de een of andere manier moeten uitzitten, met of zonder geweld.

  Like

  • Theodoor zegt:

   Ook de EU heeft Egypte toch miljarden gegeven in die tijd? Ik vraag mij af waar dat geld voor bestemd was.

   Like

   • Tiny zegt:

    EU heeft nagevraagd, Mursi c.s. weigerde daar inlichtingen over te verstrekken. M.a.w.: gaat jullie geen bliksem aan. Gegeven is gegeven. Dikke vinger!

    In ieder geval is het niet uitgegeven waarvoor het bedoeld was.

    Like

 10. Theodoor zegt:

  Arme linkse Nederlandse politici, arme Publieke omroep, wat laten jullie je in de luren leggen door de VS. Arm Nederlands volk die maar niet op de juist partij willen/kunnen stemmen die deze zwijnerij allemaal WEL door heeft.

  Like

 11. oogenhand zegt:

  Voor de goede orde, het is Saoedi-Arabië geweest, die Morsi heeft afgezet. KSA is bang voor de door Qatar geleide Moslim Broederschap. Hier zien we dat niet alleen de islam zich in Syrië vernietigt, maar ook het soennisme zich vernietigt in Egypte. De hel is eeuwig.

  Overigens verdient Morsi heel wat meer dan de strop of het vuurpeloton. Een paar jaar dagelijkse verkrachting in de gevangenis lijkt er meer op. De islam verbiedt immers euthanasie.

  Like

 12. Jan zegt:

  Egyptian Lawyers Name Obama As Morsi Co-Conspirator In International Criminal Court

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s