Saoedi-Arabië heeft het Westen al te veel schade toegebracht

Screenshot_18

Prins Turki had goede contacten met Osama bin Laden

Saoedi-Arabië heeft zijn fundamentalisten in onze steden gebracht. We moeten het land daarom terugbrengen naar zijn echte proportie. Hoe? Koop niet langer olie van Saoedi-Arabië.

The Kingdom is een raadsel. Saoedi-Arabië is een ingewikkeld land. Een oliedom! Is Saoedi-Arabië een belangrijk land? Wat maakt een land in het Midden-Oosten en de wereldpolitiek belangrijk?

De criteria aangaande wetenschap, kunst, militaire macht en innoverende economische macht zijn hier niet van toepassing. De Saoedi´s zijn niet in staat om zelfs een mooie moskee te bouwen. Dat wordt bedacht en uitgevoerd door anderen.

Wetenschap is beperkt tot het lezen van de Koran en Koran-commentaren, op een niet-academische wijze. Innoverende economie? Ook dit is niet van toepassing op Saoedi´s: alles komt immers uit het Westen. Militaire macht? Hmm, dat heet daar de Verenigde Staten van Amerika.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Saoedi-Arabië, Westen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Saoedi-Arabië heeft het Westen al te veel schade toegebracht

 1. Republikein zegt:

  Ik lees oliedom, is dat juist?

  Like

 2. luckybee zegt:

  Bovendien als Saudi Arabie onze vriend blijf, hoe kunnen we dan Mekkah en Medina Nuken?Lijk me niet erg verstandig om een vriend te nuken.

  Like

  • luckybee zegt:

   Maar Jejzus Christus is hier heel duidelijk in,voute bomen omhauen en verbranden, dat een nuclrear bom ook.Alles plat blazen en dan verbranden.

   Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Het is helemaal waar wat Afshin Ellian betoogd in het artikel. Al vaker, zijn er door anderen en mij reacties geplaatst, om spoed te maken met alternatieve energiebronnen. Te denken valt ook aan waterstof, voor bijvoorbeeld auto’s erop te laten rijden. Maar er spelen heel andere belangen; te weten de belangen der OLIEMAATSCHAPPIJEN, die zich met hand en tand verzetten, tegen diegene die alternatieven aandragen ten opzichte van olie. De Belangen van de Koninklijke Shell, waarvan de Oranje’s groot-aandeelhouders zijn. De belangen van de Bilderberg-Maffia en de NWO. Al deze belangen zullen ervoor zorgen, dat de OLIE blijft stromen.

  Like

  • Lucky9 zegt:

   Ik treed je hierin volkomen bij. Al decennia wordt onderzoek naar waterstof als brandstof geboycot en/of niet ondersteund in Europa. En al helemaal niet door de EU of op het continent. Ecologischer, veiliger en milieu-vriendelijker dan een nano-gebonden waterstofmolecule bestaat gewoon niet.
   Dat kan dus de reden van de boycot niet zijn. Het mag gewoon niet doorbreken. De mondiale olie-maffia (inclusief de Arabische) hebben de klunzen in Brussel Parijs, Berlijn en Den haag gewoon in hun greep.

   Erger nog is de actuele combinatie met de schaliegaswinning voorspeld door Ayn Rand in haar Roman ‘Atlas Schrugged’ die op dit ogenblik Amerika onafhankelijk aan het maken is van de oliesjeiks. Dit dreigt op termijn zeer ernstige gevolgen te hebben op de hele industrie in Nederland en Vlaanderen. zie http://de-bron.org/node/536

   Uw opmerking over de koninklijke Schell is zeer terecht. Samen met het Britse BP en het Franse TotalFinaElf vormen de zogenaamde oranjes een staat in de staat die hun wil aan de regenten en de hele bevolking opleggen. Zo nu weet U waarom ik republikein ben tot in de kist.

   Like

  • oogenhand zegt:

   Het gekste is dus, dat de macht overnemen in Saoedi-Arabië voor ons het MAKKELIJKSTE is!

   Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  http://aramcooverseas.com/en/

  Aramco Overseas Company B.V. (AOC) is a subsidiary of the Saudi Arabian Oil Company (Saudi Aramco), based in The Hague, the Netherlands. AOC operates primarily in Europe, Asia, Australia and Africa, providing its affiliates in the Saudi Aramco global oil and gas enterprise with a wide range of services including finance support, supply chain management, technical support services and a variety of administrative support services

  Like

  • delamontagne zegt:

   Wat wilt U hiermee zeggen.? ! ? Aramco was oorspronkelijk een Amerikaanse Co., die samenwerkte met die arabieren. Het is een afkorting van: “Arabian American oil Company”, waarbij ,t arabian in kleine letters geschreven zou moeten worden en het AMERICAN OIL in capital letters. m.a.w. die arabieren hadden in feite NIETS te zeggen. Dat is dan wel een jaar of 40 – 50 terug, toen de olie daar pas begon te vloeien. Na de 70-er jaren kregen die arabieren pas ECHT in de gaten wat voor potentiele macht ze onder dat woestijnzand hadden zitten. Maar ze hebben nog steeds Americanen en Westerlingen nodig om die OLIE naar boven tekrijgen. Zouden alle westerse ingenieurs-bureaux/ olie-exploratie-co,s etc,etc daar weggaan…………….kunnen ze weer in hun tenten gaan wonen.
   Toen die olie- industry daar in de jaren 50 – 60 begon, voordat, hadden ze eigenlijk nog nooit de “geneugten” van een westerse maatschappij ( normale huizen, waterleiding, elec, en-wat-dies-meer-zei), gekend.
   Dat Dubai,Abu dabi en Quatar ( van de “fuball”! . ) was niet meer dan alleen woestijn. De mensen woonden er in de meest simple behuizingen. Toen die vorige “konnegin Bea- en-nog-wat” in VOL -arabisch (onderdanig )-moslima-gewaad, daar over die marmeren vloeren van de mosqees rond-schreed en “ën-passant-” even moest vermelden wat een GEWELDIGE PARADIJSJES HET wel NIET waren, had ze niet in de gaten ! ! ! dat alles splinternieuw was en niets historisch. Bovendien door slaven-arbeiders gebouwd.
   Ik hou nu op, wordt nog haatdragend……………………..

   Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Persoonlijk ben ik van mening dat Saudi Arabië het meest achterlijke stinkende gat is wat bestaat. Het putje van de aarde, het slechte wordt gecultiveerd, het goede wordt daar bestreden. Als op de jongste dag de Heere Here komt om te oordelen dan moeten de slechte mensen allemaal in de richting van Saudi Arabië. Er zit zoveel olie in de grond omdat dit de brandstaf van de hel is. Het vagevuur brandt op olie uit het Heilige Koninkrijk.

  De mensheid moet ophouden met het verbruiken van fossiele brandstoffen, dezen zijn nodig om later als al het tuig, de moslims, de dieven, de verkrachters en de moordenaars allemaal in Saudi Arabië zitten, om dan het vuur gaande te houden. De fossiele brandstoffen hebben slechts één doel, de hel opstoken tot ongekende hitte, de hel tot in lengte van jaren aan de gang houden.

  Saudi Arabië is de toegangspoort tot de hel. Allen die zich in S.A. bevinden zijn werkers der ongerechtigheid. Iedereen en alles wordt er door beïnvloed. Alles raakt besmeurt met roet en vuil, alles verloedert! Het is beter voor goede mensen om daarom niets van doen te hebben met S.A.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   U heeft uiteraard gelijk, Mijnheer van het Goor. Evenwel, uw beschrijving is niet alleen van toepassing op SA, maar op àlle staten waar Arabieren woonachtig zijn: Arabieren, dat is praktisch het synoniem voor Islam, en daar waar deze verderfelijkheid zelve haar roots heeft, verwordt de leefomgeving nu eenmaal automatisch tot een poel van verderf.
   Ergo: Het hele Midden-Oosten, met uitzondering van Israël.
   Maakt U echter niet de vergissing, dit verderf toe te schrijven aan satanische tendenzen, want het is erger: Het is namelijk het verderf, dat wordt veroorzaakt door een Ideologie, die zich verbeeldt, de GERECHTIGHEID, het GOEDE na te streven.
   En dàt is het ergste van alles!

   Like

 6. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Breek het Wahhabisme, en de problemen lossen zichzelf op. Het zwakste punt van het Wahhabisme: het opsplitsen van de Tawheed in drie stukken; Eenheid van Heerschappij, Eenheid van Aanbidding, en Eenheid van Namen en Eigenschappen. Zij verliezen dus het argument tegen bijvoorbeeld de Christelijke Drie-eenheid. Dit betekent uiteraard eeuwige verdoemenis. Overigens beschouw ik kinderen van Nederlandse mannen en Saoedische vrouwen als volledig Nederlands. Als ik niet met Saoedi-Arabië afreken, zal Iran dat doen. De Islam vernietigd zichzelf in Syrië.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s