Burgemeester van Calais roept de burgers ertoe op illegaal kamperende migranten aan te geven

Screenshot_35

Ze hangen overal rond in de bossen en de weilanden rondom Calais. Ze liggen op de loer en hopen op een vrachtwagen te kunnen springen om via de tunnel Groot-Brittanië binnen te komen. Ze komen uit Albanië, Afghanistan, Afrika, Irak, Pakistan, India. Ze hebben al een vermogen uitgegeven om in Calais te komen. Terwijl ze wachten, voeden ze zichzelf vaak door overvallen op de burgers, door roof en inbraak in winkels. Daarna keren ze terug naar het weiland, waar ze natuurlijk vijfmaal per dag bidden. Ze bouwen zelfs van tentdoek illegale moskeeweilanden. De burgemeester van Calais, Natacha Bouchart, heeft de burgers er nu toe opgeroepen zulke kampementen te melden:

De burgemeester van Calais, Natacha Bouchart, publiceerde op Facebook een appèl om illegale kampementen in de buitendistricten van de stad te melden. “Ik richt me vooral tot die burgers van Calais, die door de talrijke migrantenkampen rondom Calais benadeeld worden. Aarzel niet – stuur een mail naar dit adres – als jullie ergens “daklozen” of migranten zien die zich ergens illegaal vestigen. Zo zal de politie kunnen ingrijpen. De stad zal daarna bepalen wat kan en veroordelen wat dom is.”

Le Monde

Screenshot_39

En voor ons is dat opnieuw een bewijs dat het niet het Franse volk is dat druk uitoefent op Duitsland om hier de immigratiewetgeving te versoepelen. Het zijn de linkse goedmenschen bendes en rioolratten van “Franse” journalisten. En dat is ook het bewijs dat de Britten zelf verantwoordelijk zijn voor de migratietoestanden, ook al geven ze de schuld daarvan aan de EU. Al lange tijd voor het bestaan van de EU bedreef Groot-Brittannië een intensieve immigratiepolitiek, die het tuig uit de hele wereld naar Londen, Manchester en Liverpool lokte. Anders dan Duitsland was Groot-Brittannië al in de jaren-60 een immigratiedoel voor alle kleuren en volkeren.

Net zoals Frankrijk al voor de oorlog de kleurlingen uit Afrika aantrok, ze opnam in het Franse leger en zelfs al in de Eerste Wereldoorlog tegen Duitsland inzette.

Screenshot_36

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/10/26/buergermeisterin-von-calais-ruft-buerger-auf-illegal-campierende-migranten-anzuzeigen/
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Criminaliteit, Frankrijk, Groot-Brittannië, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

19 reacties op Burgemeester van Calais roept de burgers ertoe op illegaal kamperende migranten aan te geven

 1. louis-portugal zegt:

  Straks krijgt ze een reprimande uit Brussel want het LIJKT wel erg racistisch.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Goed zo! Aanpakken die handel. Ook al is de VN kwaad op Europa dat wij van plan zijn om onze buitengrenzen te sluiten voor ‘vluchtelingen’. Europa wordt één grote vuilnisbelt als dit zo doorgaat! En ga ons als VN nou geen schuldgevoel aanpraten, alsof wij, Europeanen, de schuld zijn van al die verdronken mensen! Wij hebben enorme bedragen gedoneerd als hulpgeld voor ontwikkelingslanden, en deze landen zullen er zélf voor moeten zorgen dat de mensen hun vaderland niet ontvluchten! Al die vluchtende mensen hebben een totaal verkeerd beeld van Europa. Alles schijnt hier gratis weggegeven te worden, en wie wil dat nou niet? Een heerlijk leven leiden, niet hoeven te werken en nog geld en goede medische zorg op de koop toe?

  De VN zal de landen erop moeten wijzen dat ZIJ de oorzaak zijn van mensen die na hun vlucht over zee verdrinken, en niet de EU.

  Maar de VN verdraait de werkelijkheid. Inmiddels weten we dat dit vaker gebeurt. Van mij mogen ze die hele VN opdoeken.
  Niemand wordt er wijzer en beter van.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  ook weer aangemeld bij de telegraaf heer bron afwachten maar maar ik denk van niet..de aanhouder wind

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Monalisa: U heeft wel erg veel vertrouwen, dat het U bij de Telegraaf tenslotte lukt.
   Echt, ik wens U succes, maar ik heb er eerlijk gezegd een hard hoofd in. Op het ogenblik lijken zij wel bang, om naar welke kant dan ook te neigen, links of rechts. Je krijgt ze volgens mij alleen nog enthousiast met positieve jubelstukjes over de nep-Oranjefamilie; dàt soort dingen plaatsen ze alsof het een wereldgebeuren betreft. Voor de rest timmeren ze totaal niet aan de weg. Zijn er echt geen andere kranten, waar het eens te proberen valt? Ja, ik weet best, de tendens is bijna overal even beroerd, maar de Telegraaf…..Ik weet het niet, hoor…….

   Like

   • Monalisa zegt:

    Theresa Geissler u heeft gelijk niet geplaatst maar ik blijf daar posten eens moet het mij weer lukken daar maar alles wat ik daar op antwoorden van anderen schijf word niet geplaatst alleen onder een valse naam wel, dat heet boycotten. van mijn naam daar. de eurovielen hebben de macht daar het lijk wel of ze geld kreigen van iemand ze mogen alles plaatsen!.

    Like

  • was het maar zo makkelijk zegt:

   Ze kennen ondertussen hun pappenheimers wel daar bij de Telegraaf Monalisa.

   Goede moderatie daar overigens, ze zijn daar tegenwoordig vrij goed het kaf van het koren te scheiden. Helaas glipt er wel eens wat kaf tussendoor maar wordt achteraf alsnog gescheiden.

   Like

 4. Martien Pennings zegt:

  Je hebt vaak een stuk van die “Kybeline”, webmaster en daarom wil ik toch een keer gezegd hebben dat mij een bepaald soort taalgebruik bij hem steeds opvalt:

  Ik lees bij “Kybeline”:
  “rioolratten van ‘Franse’ journalisten”.
  Ik gebruik de ratten-metafoor ook wel eens, maar dan gaat het over antisemitisme-bevordering en Israël-haat.
  Voorts heb ik de ratten-metafoor een keer gebruikt toen ik persoonlijk aangevallen werd door POW-nieuws.

  Ik lees voorts bij “Kybeline”:
  “die het tuig uit de hele wereld naar Londen, Manchester en Liverpool lokte”
  Je kunt niet zomaar iedere gelukszoeker als “tuig” wegzetten.
  Er zal ongetwijfeld veel gajes tussen zitten, maar die generalisatie vind ik stuitend.

  En dan de combinatie van journalistieke “ratten” die “tuig” beschermen: dat is me net even te grof allemaal.
  Ik haat zelf ook graag het hatenswaardige, maar aan de haat van “Kybeline” zit een smaakje dat mij niet bevalt.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  En het merendeel allemaal op weg naar Engeland. Een paar jaar geleden lag het trein-verkeer door de kanaal-tunnel stil. Er waren een aantal al op weg (lopend) door de tunnel, NAAR england. Er zijn toen meters-hoge hekken geplaatst, gedeeltelijk onder stroom. [ Er staan wel waarschuwingsborden maar mischien niet in swahili/urdu of farsi ]
  De fransen geven de engelsen de schuld van de toestroom, omdat die lui dat land als “,t beloofde land” zien en er hoe dan ook heen willen.

  Like

 6. Peter Klaasing zegt:

  Even ter herinnering, begin jaren zestig hadden veel koelies in oostAfrika een dubbel paspoort, want dit waren allemaal Engelse kolonies. Toen die landen in oost-Afrika zelfstandig werden, werden deze mensen verjaagd en trokken al deze koelies naar Engeland, die hen wel moest opnemen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   De Indiers o.a in die landen, die er 10-tallen jaren voordien door de Engelsen geimporteerd waren, hadden de hele middenstand etc in handen. Dat wekte de jaloezie van de “öorspronkelijken”, dus werden ze ten tijde van Idi Amin, gedeporteerd ( naar England)……….

   Like

   • Monalisa zegt:

    helaas weer niet geplaatst ik had een voor zegje bij gemaakt zal het mee plaatsen.
    Posted on 26 oktober 2013 Door was het maar zo makkelijk
    Wij in Nederland hadden toch ook twee tenten kampen een in Adam en een in Ter Apel maar deze mensen waren uitgeprocedeerd, en moesten terug waar ze van daan komen, maar onze burgemeester zijn te zwak om dit te uitvoeren, maar als je dit schrijft is het voor sommige mensen niet humaan, maar als u de notulen van Brussel gaat bekijken dan mag Europa straks 500 miljoen vlugtelingen herbergen tot 2050 dus Europa zit straks vol en de rest van de wereld is leeg!.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Uw blog ‘Burgemeester van Calais roept de burgers ertoe op illegaal kamperende migranten aan te geven’ is geweigerd. Postvak IN
    Ster toevoegen norepy@telegraaf.nl

    Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Het is de schuld van de RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, het VERRAAD van LINKS en de politiek-correcten der LIBERALEN,LINKS-LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN. Vanaf 1975, is dit gesodemieter al aan de gang. En spreek mij niet van de laffe VERENIGDE NAZIES, of het GEDROCHT EU, allen zijn ze bezig om de OORSPRONKELIJKE BEVOLKING van EUROPA KAPOT TE MAKEN.

  Like

 8. Rudi zegt:

  “Net zoals Frankrijk al voor de oorlog de kleurlingen uit Afrika aantrok, ze opnam in het Franse leger en zelfs al in de Eerste Wereldoorlog tegen Duitsland inzette.”

  Dit vind ik een vreemde zin.
  Die kleurlingen werden uit het koloniale rijk gehaald om in de oorlog ingezet te worden en niet eens van in het begin, maar pas toen bleek dat die oorlog niet 1,2,3 gewonnen ging worden. Het woord ‘aantrekken’ suggereert dat er al massa-immigratie vanuit de Derde Wereld naar Europa was voor de Eerste Wereldoorlog.
  Die is pas na de Tweede Wereldoorlog, na de dekolonisatie op gang gekomen.

  Overigens hebben ook Engeland, dat een lange traditie heeft van anderen het vuile werk te laten doen (Vlamingen (in de middeleeuwen), Ieren, Welshmen en Schotten) en België mensen uit hun kolonies ingezet als kanonnenvlees, In het geval van Engeland zelfs indianen uit Canada.

  Wat Engeland nu juist zo aantrekkelijk maakt voor gelukzoekers, hebben ze inderdaad volledig aan zichzelf te wijten.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Aan de Dominion politiek van de Britten zal de britten nog hun nekbreken.

  Like

 10. yab yum zegt:

  hoe zit het eigenlijk met asielaanvragen in het land waar het eerst is aangekomen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s