Conferentie in Genève over “criminalisering van islamofobie”

Screenshot_45

In duidelijke taal betekent dit de intolerante, gewelddadige en discriminerende aspecten van de islam schoon te wassen.

In september hield de OIC haar “Eerste internationale conferentie over islamofobie: Recht en media”, die de resultaten van hieraan voorafgaande workshops over islamofobie vanuit het oogpunt van de media, het recht en vanuit politiek perspectief moest samenvatten.

In de toekomst moet er een Media Raadgever Comité in het kader van het nieuw opgerichte OIC Media Forum met zetel in Istanboel worden opgericht.

Het doel van de conferentie, aldus Deborah Weiss voor Frontpage Magazine, was de ondersteuning van de OIC-campagne betreffende de “Correctie van het imago van de islam en de moslims in europa en Noord-Amerika”.

Op de lange termijn luidt het doel van de 57 lidstaten van de OIC de oprichting van een wereldwijd kalifaat en de invoering van het shariarecht in alle landen.

Doelwit is het Westen en een van de tactieken is om diegenen die de islam bekritiseren te beschuldigen als “islamofoob”.

Screenshot_43

Men wil een soort islamitische blasfemiecode in de westerse rechtspraak implementeren om zodoende iedereen tot zwijgen te brengen die de waarheid over het islamitische terrorisme of de islamitische vervolging van religieuze minderheden uitspreekt.

Helaas is het de OIC gelukt – omdat zij het grootste blok binnen de VN vormt – resoluties te aanvaarden die, als ze ingevoerd worden, de vrijheid van meningsuiting beperken als het gaat om de “belastering van religies.”

Waarbij het de OIC uiteraard alleen maar gaat om de belastering van de islam.

Als de OIC werkelijk en eerlijk islamofobie wil bestrijden, dan moet ze terroristen overreden afstand te nemen van geweld, dan moet ze de genocide op de Koptische christenen in Egypte veroordelen en moest ze ervoor zorgen dat er geen kleine meisjes meer kunnen worden uitgehuwelijkt in de OIC-landen.

In plaats daarvan eist de OIC dat de media hun verslaggeving over islamitische terreur, islamitische vervolging van religieuze minderheden en schendingen van de mensenrechten in naam van de islam censureren als tussenstap naar een criminalisering.

Dit alles zal er alleen maar voor zorgen de “islamofobie” te vergroten en niet te verminderen, aldus Deborah Weiss.

Screenshot_44

Bron:
http://europenews.dk/de/node/73327

Bron oorspronkelijk artikel:
http://frontpagemag.com/2013/deborah-weiss/geneva-conference-moves-toward-criminalizing-islamophobic-speech/
Auteur: Deborah Weiss

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", Censuur, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, mainstream-media, nieuw fascisme, OIC, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

24 reacties op Conferentie in Genève over “criminalisering van islamofobie”

 1. oogenhand zegt:

  Val gewoon niet langer DE islam aan, maar de gevaarlijkste variant, het Wahhabisme. Dat erkent drie Eenheden; Eenheid van Heerschappij, Eenheid van Aanbidding, en Eenheid van Namen en Eigenschappen. Zij hebben dus geen goede argumenten tegen de Christelijke Drie-eenheid. Dus zullen Wahhabieten branden in de hel.

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Jij ligt al op de knieën door je onnozelheid, ga er geeneens serieus op in .

   Ben geen jezus die even wat verstand komt brengen om de wat minderbedeelden wat op te krikken.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   De islam is in zijn geheel een grote inhumane vuiligheid. Ook al probeert men het ons in het westen met een mooie strik erom te verkopen. Ook al zijn er door rijke oliestaten gefinancierde leerstoelen op de diverse universiteiten met het doel de westerse burgers zand in de ogen te strooien. Observeer alle landen goed waarin de islam de dominante godsdienst is en je kunt geen andere conclusie trekken dan dat de islam in de kern van haar leer: intolerant, inherent gewelddadig en een met sneltreinvaart achterwaarts hollende sociaal, economisch en cultureel negatieve macht is. Hoe eerder de wereld verlost is van islam hoe beter het de wereld vergaat. De moslim heeft nog een lange weg te gaan deze mentale aberratie van zich af te schudden.

   Like

   • oogenhand zegt:

    Rijke oliestaten, zoals Saoedi-Arabië, de enige die we niet ongestraft met chloorgas, mosterdgas of zenuwgas kunnen wegvagen, zijn Wahhabitisch.
    Saoedi-Arabië dankt zijn bestaan aan takfeer(niet-moslim verklaring) op andere Soennieten, die niet de drie Eenheden wilden aanvaarden; Eenheid van Heerschappij, Eenheid van Aanbidding, en Eenheid van Namen en Eigenschappen. Niet volgens de VOLLEDIGE shari3a regeren is in strijd met de Heerschappij, heiligen vereren en graven bezoeken is in strijd met de Aanbidding.
    Nogmaals, Saoedi-Arabië is de koningin op het Islamitische schaakbord, Iran en Turkije zijn torens.

    Like

 2. Rudi zegt:

  “Helaas is het de OIC gelukt – omdat zij het grootste blok binnen de VN vormt – resoluties te aanvaarden die, als ze ingevoerd worden, de vrijheid van meningsuiting beperken als het gaat om de “belastering van religies.”

  De term ‘belastering van religies’ wordt een door de VN bekrachtigde vogelvrijverklaring van iedereen die geen moslim is.

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Het is al eerder gezegd door anderen, maar wat men nu tracht te doen is om de slachtoffers het recht van spreken te ontnemen om zodoende de daders vrij spel te geven.

  Het maakt niet veel uit, de islam is misdaad. En of men dat nu wil vermommen als een geloof of als een oplossing voor maatschappelijke problemen, dat maakt niet uit. Omdat het niet werkt! Omdat het geen zin heeft. Omdat het hoe dan ook ooit een keer duidelijk zal worden dat de misdaad die islam heet overal veel slachtoffers maakt. Overal waar de islam komt daar volgt een spoor van bloed, dat is vroeger zo geweest en dat zal in de toekomst ook zo zijn. De enige oplossing is om de islam met al haar facetten overal op de wereld met wortel en tak uit te roeien. Misdaad dient bestreden te worden. Het goedpraten van misdaad is slap en lafhartig, en op den duur dodelijk voor alles en iedereen.

  Like

  • Cathja zegt:

   Helemaal met u eens, @ vanhetgoor 15:27.

   Ik vermoed dat binnen de VN ook een soort ‘angstcultuur’ heerst als het gaat om de islam/moslims. Het valt wel op dat alleen de islam niet duldt dat men er kritiek op heeft! Als de VN iedereen gelijk zou behandelen, zouden deze stappen nooit gezet mogen en kunnen worden, maar zou er ook een clausule opgenomen moeten worden waar de rechten van Joden, christenen en anderen vastgelegd zouden zijn.
   De islam wordt nu onterecht verdedigt, want elk normaal mens kan zien wat er wereldwijd wordt aangericht door deze verschrikkelijke ideologie!
   Inderdaad zou de islam met wortel en tak uitgeroeid moeten worden. Al eeuwen lang zorgen moslims voor onrust en oorlogen, en zijn ze de bedenkers van het kwaad.

   Like

 4. Ron zegt:

  Ik zal nooit m’n mond houden over de islam! De islam is de meest duistere, demonische, bloeddorstige ideologie die er bestaat.en ik zal nooit stoppen met mensen te waarschuwen tegen deze verschrikkelijke vijand! De islam zou wereldwijd uitgeroeid moeten worden willen we de aarde nog leefbaar houden! Iedere niet-moslim zou zich moeten bewapenen om te strijden tegen de islam, tegen de agressors van Allah en zijn gestoorde pedofiele profeet! Ik kots van de islam!

  Like

 5. Jean zegt:

  Ach ze kunnen nog zoveel vergaderen, lullen, misdaad goedpraten, voor ons blijft die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd een te bestrijden rotzooi waarbij we alle middelen zullen gebruiken om het uitgeroeid te krijgen zodat ONS Europa (zonder die EU misdaadorganisatie) terug een prachtig continent wordt ZONDER achterlijke gewelddadige barbaren.
  Voor alle duidelijkheid; op die achterlijke gewelddadige barbaren staat geen ras noch nationaliteit geplakt, het is die smeerlapperij die uitgeroeid en opgeruimd moet worden zodat deze wereld terug leefbaar, veilig en welvarend wordt.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Niet eens Johannes Calvijn is het gelukt in Geneve zijn reformatie door te zetten; hij wordt door de meerderheid geblokkeerd.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Als je de rest van de VN letterlijk zou voorhouden, wààrvan de OIC allemaal afstand zou moeten nemen,willen ze in het Islamofobie-debat enig recht van spreken hebben, maar dat ze dit niet doen, staan ze meteen met hun mond vol tanden. Maar tegen deze houding stelling nemen: Ho maar.
  Ik heb zelf van tijd tot tijd wel dezelfde terugkerende nachtmerrie, waarin ik mijn ouders (zaliger, in werkelijkheid) aantoonbaar een verkeerde houding verwijt, met als enig resultaat dat ze er niet eens op in willen gaan.
  Daar lijkt dit, op grote schaal, ook op.
  Dóódeng, deze situatie!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  De VN is volledig geïnfiltreerd door de islamitische landen en is daardoor een corrupt zooitje geworden, Nederland moet de betaling aan dat clubje stoppen en het lidmaatschap opzeggen !!
  Wanneer wordt de 2e Slaapkamer nu eens eindelijk wakker ?????

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  In Nederland opgegroeide islamitische jongens gaan in Syrië als beesten te keer. Dat wordt straks een lekker terugkomen in Nederland. Persoonlijk hoop ik dat ze allemaal creperen daar in Syrië, want de Nederlandse goedmens is in staat hun ook nog slachtofferhulp aan te bieden na hun terugkomst uit de heilige oorlog. Kan nooit meer wat worden voor de Nederlandse samenleving. Meteen ruimen dat zooitje.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22005245/__Gruwelijkheden_polderjihadi_s__.html

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @guusvelraeds: 17.29. uur. Ik had het al gelezen in de papieren Telegraaf van vandaag, Guus. Zum kotzen, er zijn inmiddels 8 van deze zgn. polderjihadisten gesneuveld van de 100, ik hoop dat de andere 92, ook z.s.m. wat kogels mogen koppen van “ome Assad”. Erger vind ik de in LAFFE HOUDING VAN ONS FAALKABINET RUTTE! Neem gloeiende nog aan toe deze HAATBAARDEN het NEDERLANDSE PASPOORT AF!!

   Like

 10. Tolerantie eisen voor barbarisme is jezelf overleveren aan barbaren van het ergste soort; In feite is dit hetzelfde als gedwongen worden om zelfmoord te plegen!

  Like

 11. En zo nu en dan moeten we keihard worden wakkergeschud, zoals het tonen van deze schokkende beelden!
  http://vk.com/video211623959_165565544

  Like

 12. realist zegt:

  de waarheid kan men niet verzwijgen of ontkennen door een wet in te voeren,feiten zijn wat ze zijn.ze kunnen er proberen voor zorgen dat we onze mening niet zo vlug meer zullen uiten maar onze mening en gedachten zelf kunnen ze niet aan banden leggen.erg dat men een wet gaat invoeren die u dwingt om te liegen,dat kunnen enkel fascisten van de ergste soort zijn

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Blonde Mevrouw nog maar een keer.
  http://tinyurl.com/cjw7aj4

  Like

 14. Daiyu-ninja zegt:

  Als de islam zo vredelievend is, dan zou men er niet om hoeven te liegen.
  Want dat is wat moslims doen, de islam mooier brengen dan die is omdat ze weten, dat als ze de islam voorstellen zoals die is, dan zou iedereen zich ervan afkeren.
  De hele islam zou dan als een kaartenhuis in elkaar klappen en dan is het………….POEF……..weg islam.

  Like

 15. Scarlatti Bombatti zegt:

  Bert? Wist jij dat als je hier naar toe wilt gaan dat je dan eerst deze medeling krijgt/
  Please be careful
  For the safety and privacy of your Facebook account, remember to never enter your password unless you’re on the real Facebook website. Also be sure to only download software from sites you trust. Learn more about keeping your account secure.

  https://ejbron.wordpress.com/2013/10/26/conferentie-in-geneve-over-criminalisering-van-islamofobie/

  Sorry voor de late reactie maar ben weer aan het postbus leegruimen, ik zit nu halverweg oktober en nog ruim 6000 berichten te verwijderen…

  ik heb overigens halverwege dit jaar van Ya’akov Siepman geleerd dat je niet langer het woord ‘islam’ dient te gebruiken maar ‘sharia en yihaad’ dit om juist de zinloze discussie uit de weg te blijven van nee islam is vrede en islam is goed enz enz… In het begin dacht ik ja hoor… maar ik ben dat gaan begrijpen na dat ik idd dat intervriew gezien heb met die enge witteman met Filip Dewinter, sindsdien probeer ik dat zoveel mogelijk te vermijden al gebruik ik nog wel het woord ‘islamieten’…
  Overigens denk ik dat er maar één oplossing is voor deze sharia/yihaad volgelingen en dat is dat ze heel snel naar hun ‘paradijs’ vertrekken, en wel en masse!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s