Hans Jansen – Slavernij en rassisme

Hans Jansen

Het is nu officieel vastgesteld door een juffrouw van de Volkenbond: Nederland is rassistisch. Ach. En, is Nederland meer of minder rassistisch dan de andere leden van de Volkenbond? Laten we eens kijken naar het Midden-Oosten, waar de godsdienst van de vrede het op straat voor het zeggen heeft. Begin met under cover in een universiteitskantine de gesprekken van de vrome jonkvrouwen daar af te luisteren. ‘Omhoog trouwen’. ‘Omlaag trouwen’. ‘Omhoog trouwen’ is code voor het sluiten van een huwelijk met een jongeheer die lichter van kleur is dan zijn bruid. ‘Omlaag trouwen’ is de code voor het sluiten van een huwelijk met jongeheer die donkerder is dan zijn bruid. Hoe komen die giechelende jonkvrouwen aan dit idee? Wel, er is een aantal gezaghebbende beroepsmoslims dat van oordeel is dat partijen in een huwelijk elkaars gelijken moeten zijn, behalve dan dat de bruid per definitie altijd de mindere is van de bruidegom want bruidegommen zijn mannen en een bruid is een vrouw. Je mag als vader je dochter dus niet uithuwelijken aan een man die donkerder is, want dat verstoort de natuurlijke orde: de ondergeschikte partij, de vrouw, is dan, qua blanker, superieur aan haar man.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hans Jansen – Slavernij en rassisme

 1. Leo zegt:

  even off topic
  Josh bensen, comment op syrische cristenen.

  Like

 2. Jan zegt:

  Over racisme gesproken:
  Qatar refuses to show Israeli flag at swimming championships
  Israeli swimmer Amit Ivri won the silver in the Swimming World Cup being held in Doha today.

  But unlike with her competitors, the graphic that shows the flags of the countries of the swimmers for Ivri was blank:
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2013/10/qatar-refuses-to-show-israeli-flag-at.html#.UmvmYuVNKDc

  More Israeli Flag Shenanigans From Qatar
  http://www.israellycool.com/2013/10/22/more-israeli-flag-shenanigans-from-qatar/

  Qatar, het vieze landje dat terrorisme exporteert en financiert en waar FIFA voor boog (vanwege het geld)

  Like

 3. bigljohn zegt:

  En alweer; De geschiedenis herhaalt zich. Waren het vroeger de blanken die de racist speelden over de zwarten, nu spelen de zwarten de racist over de blanken. Met dat verschil, dat wij dat racistisch gedrag achter ons gelaten hebben, en de nieuwe racisten in de hele wereld verheerlijkt worden met hun gedrag. Ja, zelfs aangespoord worden door lichamen als de VN om dit ongewenste gedrag tot het uiterste uit te buiten. Het lijkt wel de mens eigen om de racist uit te hangen. Moslims voorop. Zelfs in India met hun kasten systeem kent men dit. Een nitwit als Hitler, die de Slavische volkeren als de minderwaardige volkeren bestempelde. Nee, er verandert echt nooit iets. Maar de voornoemde Moslim moet en zal in ieder geval totaal uitgeschakeld moeten worden, wil dit niet het einde van de mensheid gaan betekenen.

  Like

 4. oogenhand zegt:

  Dit is ergens een beetje vreemd. Om twee redenen:

  1. Zwart slavenbloed kwam alleen via de moederlijn naar binnen, om redenen die wij allemaal kennen, en de islam rekent via de vader (anders zouden niet-moslim mannen gewoon seks met moslima’s kunnen hebben).

  2. Ongelovig slavenbloed kan evengoed blanker zijn dan de gemiddelde Arabier.

  Er is dus gewoon sprake van racisme van het meest ordinaire soort. Nationaal-Socialisten kwamen met betere smoezen.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Maar wij hebben toch gewoon de politieke correcten hier in Nederland en de rest van Europa, we laten alles gewoon over ons heen komen met de kop in het zand want wij zijn toch niets, gewoon helemaal niets.
  Ja en we blijven gewoon links inclusief D66 stemmen want Pechtold doet het zo goed als showman. We zien hem vaak op de TV en vinden hem zo lievvvvvvvvvv.

  Like

 6. oogenhand zegt:

  Dit systeem van seksuele pikorde staat bekend als kafa’a. Als een man geschikt is bevonden, is hij kufu’. Hieruit volgt dat als een Nederlander zich bekeert tot de islam, het van vroomheid getuigt om alleen met bekeerde Nederlandsen te trouwen, Marokkaansen staan immers te hoog.

  Nu begrijpen jullie waarom in mijn politiek-religieuze ideologie Robin wèl met Bouchra mag, maar Badr niet met Estelle.

  Leuk: Golf-Arabieren naar Zuid-Afrika of Congo sturen, om daar na castratie in de mijnen te werken.

  Leuk weetje: In de Finse taalfamilie is het woord voor lijfeigene een variant van “ariër”. Bijvoorbeeld Finland-Fins:”orja”.

  Like

 7. Peter Steenkamp zegt:

  Twee opmerkingen:
  1) Er zijn veel minder afro-Arabieren omdat Arabieren i.t.t. Europese slavenhandelaren hun mannelijke slaven vaak castreerden. Bovendien waren Europese vrouwen populairder als seksslavin in harems (Europese vrouwen kostten 2-3 x meer op de Arabische slavenmarkten dan zwarte vrouwen)
  2) de auteur noemt wel de slavenhalerij van Barbarijse piraten maar noemt niet de veel omvangrijkere handel in Oost-Europese slaven. De islamitische Tataren “oogsten” 3 miljoen Russische, 3 miljoen Oekrainse en 1 miljoen Poolse slaven uit Oost Europa. De Ottomanen (voorlopers van de huidige Turken) hebben een groot aantal slaven uit zuid-Oost Europa gehaald, alleen uit Hongarije al drie miljoen.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dit is beslist on topic.
  Abu Darda reported that the Holy Prophet (Muhammed) said: Allah created Adam when he created him. Then He stroke his right shoulder and took out a white race as if they were seeds, and He stroke his left shoulder and took out a black race as if they were coals. Then He said to those who were in his right side: Towards paradise and I don’t care. He said to those who were on his left shoulder: Towards Hell and I don’t care.”
  (Hadith, Mishkat ul-Masabih, translated by Karim, v. iii, p. 117)

  Like

 9. Jan zegt:

  De beestachtige behandeling van arbeiders in Qatar. Voorbeeld Nepal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s