Pakistan: Moslim dwingt vrouw zuur te drinken, omdat ze een meisje i.p.v. een jongetje baarde

Screenshot_40

Een man in het district Sheikhupura in Pakistan dwong zijn vrouw zuur te drinken nadat ze een meisje had gebaard. Erger nog. Volgens berichten hielpen familieleden de man bij zijn weerzinwekkende daad.

Allah zegende Nawazish, die in de Jandyala Road woont, met een dochter, maar hij raakte zo over zijn toeren door de geboorte van een dochter dat hij besloot zijn vrouw te straffen. Hij nam niet eens de moeite om naar het pasgeboren meisje te kijken. Hij nam een fles met zuur en en dwong, met behulp van zijn familieleden, zijn vrouw dit te drinken. De buren brachten haar naar het ziekenhuis. Haar toestand is kritiek.

Zuur lijkt het belangrijkste wapen tegen vrouwen in Pakistan te zijn. Er vinden meer dan 100 van zulke aanvallen per jaar plaats en dat zijn alleen maar de aanvallen die gerapporteerd worden.

 

Bron:
BareNakedIslam
(h/t G.Deckzeijl)

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Pakistan, Rotzakken. Bookmark de permalink .

23 reacties op Pakistan: Moslim dwingt vrouw zuur te drinken, omdat ze een meisje i.p.v. een jongetje baarde

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Benieuwd wanneer er tenminste één vrouw het lef kan opbrengen om de rollen om te draaien.
  Dat zou pas wereldnieuws zijn.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Die kl**zak weet dus niet eens dat HIJ het geslacht van zijn gebroed bepaalt.
  Achterlijke moslim!
  Oh, wat laait mijn woede toch meer en meer op als ik dergelijke berichten lees!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat: 13.02. uur. U zegt, ” Oh wat laait mijn woede toch op als ik dergelijke berichten lees!’ Nou, dat heb ik ook hoor, ik word kompleet moslimmoe van het gedonderjaag van deze HAATBAARDEN!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als ze dat in hun achterhoofd al weten, WILLEN ze het niet weten.
   Maar dan nog: Geslacht bepalen of niet, zeggenschap heb je er immers nóg niet over, dan!
   Ook dàt willen ze niet weten.
   Hun vrouw is hún gebruiksvoorwerp, hún broedmachine en dan wil je niet leven met de wetenschap, dat die nu eenmaal niet op maat en/of wens functioneert.
   Je hebt haar familie er tenslotte grof geld (bruidsschat) voor betaald, dus dan voel je je bekocht. En hoe moet je aan je eigen familie en bekenden verkopen, dat je afgezet bent? Oh, wat een ramp!
   Geloof me, al verminkt een man zijn vrouw nóg zo ernstig, met zuur of met wat dan ook, hijweet zichzelf perfect wijs te maken, dat HIJ het grootste slachtoffer is!

   Like

   • Rudi zegt:

    @Theresa Geissler
    In haar boek ‘Allah houdt niet van vrouwen’ beschrijft Nahed Selim hoe men in islamitische kringen reageert op de geboorte van een meisje. De vrouwelijke familieleden staan dan rond de wieg hun sirene open te trekken.

    Like

 3. Peter Klaasing zegt:

  En dit soort half apen loopt ook in Nederland rond. Hoogtijd dat ons land opgeschoond word van dit gebroed.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Dit soort gore kl**tzakken moeten per direct gecastreerd worden, zodat ze NOOIT meer voor nakomelingen kunnen zorgen!!
  Stelletje barbaarse imbecielen! Strafkampen, dáár horen deze misdadigers heropgevoed te worden!
  Ik heb er echt geen woorden voor!
  Je kunt hieraan ook zien dat het een achterlijk volk is met een zeer laag IQ, want als je een klein beetje hersens hebt weet je dat DE MAN het geslacht bepaald, en niet de vrouw.

  Dus: HIJ zou dat zuur hebben moeten drinken, omdat hij niet in staat is een zoon te verwekken!
  Maar dat gelooft die stommeling natuurlijk niet.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   26 oktober 2013 om 14:05

   Je kunt hieraan ook zien dat het een achterlijk volk is met een zeer laag IQ, want als je een klein beetje hersens hebt weet je dat DE MAN het geslacht bepaald, en niet de vrouw.
   ====================================================================
   En dan durven ze nog te beweren dat zij hebben uitgevonden hoe een baby gemaakt wordt en hoe de groei van een baby verloopt, ‘baby’s ontstaan volgens de islam uit een klont bloed.’
   Het is in en intriest. Ze lopen allemaal met een mobieltje rond, rijden auto, scooter, maken gebruik van de meest moderne dingen etc, maar ze weten niet dat de man het geslacht bepaald. En dat in de 21ste eeuw.

   De achterlijkheid ten top.

   Like

 5. Jean zegt:

  Waarom worden de grenzen niet nog breder opengezet voor die barbaren zodat dergelijke gebruikelijke rituelen ook hier kunnen ‘ongestraft’ plaatsvinden?
  Alle vanRAMPay, maalstroom, kapo shultz, pinokkio, barbarosso en aston geef gas, misschien zijn jullie zelf de volgende slachtoffers van die door jullie zo geliefde barbaren, het zou voor ons althans toch een mooi opruiming leveren zodat we terug aan ONS Europa kunnen gaan werken zonder verraders, lafaards en zakkenvullers.
  Misschien is dat stulpje van die bankspecialist uit Berlare (deklucht) een goede locatie om dergelijke barbaarse rituelen te beoefenen?

  Like

 6. oogenhand zegt:

  Pakistan is hypocriet. Wèl atoomwapens, géén euthanasie. Voor deze huichelarij zullen de islamitische inwoners van dat land branden in de hel.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Is het dan alleen de schuld van de vrouw dat ze een dochter baart?Hebben ze dan geen dochters nodig?Het mooiste van een vader krijgen kan vind ik.

  Like

 8. goede vrouw zegt:

  Hij kreeg om te beginnen de verkeerde suiker in zijn thee of zou hem ’s nachts kokend vet over zijn hoofd en lijf gieten. Die mannen kun je als vrouw niet aan.
  Maar doen zou ik het!!!!!
  Wat een wereld daar.

  Like

 9. realist zegt:

  en over zo een sadistische,barbaarse toestanden mogen we binnenkort ons ongenoegen niet meer uiten of wij zijn dan de slechte,strafbare islamofoben???met wat zijn die linkse fascisten bezig,nog nooit zo een zelfhaat tenopzichte van eigen bevolking gezien,autochtoonofoben ten top?verwachten die nu echt dat wij zulke walgelijke toestanden gaan toejuichen om toch maar de moslims niet kwaad te maken,kan het nog laffer?

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Quote uit de steengoede DVD-film Une Profète:
  Als ze niet eeuwenlang met hun zak gedacht hadden zouden ze nu beter geëvolueerd zijn.

  Like

 11. Henk der Niederländer zegt:

  En dan even terug naar een quote in een artikel van Martien.

  In 2012 heb ik 27 oktober uitgeroepen tot Nationale Collaboratiedag. Want op die dag in 2010, toen het kabinet Rutte met gedoogsteun van Wilders koud was aangetreden, werd een motie ondertekend door Femke Halsema (Groen Links), Job Cohen (PvdA), Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP) waarin de regering werd verzocht

  Like

 12. Avidia zegt:

  Heb hier geen woorden voor, de minachting tegenover vrouwen is te groot voor mij. Dat er hier Nederlandse vrouwen trouwen met zulke sukkels, is voor mij onbegrijpelijk, maar ook wat ze er in zien, voor mij zijn het allemaal lelijke mannen, met lelijke principes, brrrr moet er niet aan denken om iemand in mijn bed te hebben met die koologen en ongemanierde houdingen, laat staan hoe hun denkvermogen is, want het gebeurt ook hier in Nederland, onderwerping, nou, er moet heel ! wat gebeuren voor ik me zal onderwerpen aan een man. Ze komen hier allemaal wel wonen, maar niet inclusief de zelfstandigheid van vrouwen, daar hebben ze nog niet goed over nagedacht, wat zijn we begonnen!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Avidia zegt:
   27 oktober 2013 om 03:30

   ……….., brrrr moet er niet aan denken om iemand in mijn bed te hebben met die koologen en ongemanierde houdingen, laat staan hoe hun denkvermogen is,…………………….

   Ik kan me uw afkerigheid jegens hen goed voorstellen.

   Het kan mij ook niet bekoren om een bezoekje te brengen aan een islamitisch chromosomenfafriekje. Alleen al de gedachten daaraan doet mijn maag omdraaien. GETVER! IEUW! BAH! JAKKES!

   Like

 13. Willem zegt:

  Ik mis de reactie van de VN en Ineke Stouten. Oh wacht die hebben natuurlijk belangrijkere zaken te doen……….

  Like

 14. Repubikein zegt:

  Gewoon melk drinken en doorgaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s