Statement van een jonge Palestijn uit Beiroet: “Waarom ik de islam verliet en waarom ik Israël ondersteun”

Screenshot_33

De naam en de persoonlijke gegevens van “X-moslim” blijven op grond van zijn persoonlijke veiligheid vertrouwelijk, omdat hij nog in een Arabisch land woont dat Israël als vijand beschouwt.

Sjalom. Als een Arabische moslim heb ik me ooit afgevraagd: “Waarom haat ik Israël? Ik heb echt heel goed over deze vraag nagedacht. Uiteindelijk was voor mij het antwoord duidelijk: omdat ik een moslim ben en de islam extreem intolerant is. Het probleem is de intolerantie tegenover alles wat niet–islamitisch is. Daarom wijs ik nu om deze reden de leren van de islam af. Ik heb afscheid genomen van de islam.”

“Waarom verbiedt islamitische intolerantie andere naties hun recht op bestaan in het eigen land?”

Als een Arabische “Palestijn” die in een Arabisch land woont en uit een islamitische familie komt, werd ik opgevoed tot haat tegen Joden, christenen en alles wat niet islamitisch is. Nu ik ouder ben, kan ik de wereld bekijken vanuit een ander perspectief. Ik kijk terug op de werkelijke geschiedenis en onderzoek de chronologische volgorde voor en sinds het herstel van de staat Israël. Ik besloot de typische gedachtewereld van een moslim te verlaten. Het duurde niet lang tot ik merkte dat ik me op de verkeerde weg bevond en ging snel de andere kant uit. Om met mezelf in harmonie te zijn, heb ik de haat tegen Israël afgewezen en nu heel veel te houden van mijn enige vriend. Ik heb nog geen andere religie aangenomen, maar ik zoek een nieuwe spirituele weg.

Waarom moeten Arabieren en moslims het bestaan van een joodse staat op een piepklein stukje land in het Midden-Oosten afwijzen? Het moet de hele wereld toch opvallen dat de islam zich in staat van oorlog met alle andere landen van de wereld bevindt. In onze islamitische samenleving zijn het niet alleen de “extremisten” die met haat geïnfecteerd zijn, maar de hele samenleving. De haat bevindt zich in de moskeeën, in de scholen, in de media en bijna bij iedere islamitische familie thuis. Ze haten niet alleen Israël, maar ook Amerika en de christenen. De islam haat alle andere religies.

Screenshot_31

In het geval van Israël is de enige fout dat het een joodse staat is die in vrede wil leven binnen zijn grenzen. Het is niet de strijd van zogenaamde “Palestijnen” een staat op te richten en land te behouden dat nooit van hen was – ik weet dat, omdat ik de echte geschiedenis bestudeerd heb. Het echte probleem is racisme en de intolerantie van de moslims, de blinde haat en de jaloezie als ze het bloeiende, sterke en moderne land zien, waar het volk met een ander godsvertrouwen vreedzaam kan leven.

Waarom wordt het de Joden verboden een staat te hebben? Dit volk heeft veel aan de wereldcultuur bijgedragen en biedt de beste wetenschappers, kunstenaars, doktoren en is door de hele historie heen het slachtoffer van intolerantie. Waarom wordt het hen verboden hun nationale zionistische droom te leven en naar hun geboorteland terug te keren, ooit een woestenij, die ze cultiveerden en in een van de mooiste landschappen van de aarde veranderden? Waarom moeten Arabieren en de islamitische wereld alles naar zich toe trekken en aanspraak maken op het land dat ze betreden hebben?

“De schepping van een Palestijnse staat is de grootste bedreiging voor het bestaan van Israël”

“Palestina” bestond nooit en dat zou ook niet moeten – en zoiets zeg ik, een Arabier, gedefinieerd als “Palestijn”. De schepping van een Palestijnse staat is de grootste bedreiging voor het bestaan van Israël en zal geen enkele dag vrede voor Israël brengen. Ik weet hoe mijn volk denkt. Zo´n staat bevorderen staat gelijk aan een ondersteuning van de nazi´s in hun plan de Joden uit te roeien.

Screenshot_34

Israël heeft al tweemaal de fout begaan om land af te staan in ruil voor vrede, een keer in Zuid-Libanon en daarna in Gaza. We kennen allemaal de vreselijke gevolgen: de uitbreiding van de macht van Hezbollah in Libanon en de oprichting van een terroristische staat in Gaza. Hamas en andere terroristische organisaties hebben nu de vrije ruimte voor nog meer terroristische aanvallen en vijandige activiteiten tegen Israëlische steden en dorpen.

Over het bestaansrecht van Israël moet niet gediscussieerd worden. Hama, Hezbollah of de Islamitische Jihad en hun aanhangers moeten uit de weg geruimd worden. Niets moet Israëls leger er aan hinderen zijn eigen volk met alle beschikbare middelen te beschermen en de veiligheid van Israël te garanderen – van Tel Aviv tot aan de kleinste “nederzetting” binnen Israël, inclusief Judea en Samaria (“Westbank”).

Ik maak het Israëlische leger geen verwijten voor de noodzakelijke verdedigingsmaatregelen. Het bestreed het islamitische terrorisme al lang voordat welke andere natie dan ook zich tegen deze gewelddadigheden verzette. De Israëlische soldaten staan namens de hele vrije wereld aan het front. Ik ben er trots op het Israëlische leger te steunen – het meest geciviliseerde en menselijke leger ter wereld, hoe de media hem ook proberen te portretteren.

Screenshot_30

Je kunt alleen maar respect hebben voor het dappere Israëlische leger, dat het leven van zijn soldaten in gevaar brengt om burgerlevens in Gaza of in Zuid-Libanon te beschermen. Op beide plaatsen zijn het diezelfde burgers, die terroristische organisaties aan de macht gekozen hebben. Diezelfde “onschuldige burgers” die het bestaansrecht van Israël ontkennen en die zich nooit voor zijn gemaakte democratische beslissingen hoeven verantwoorden. Desondanks probeert het Israëlische leger zelfs in de meest kritieke oorlogstijden zoveel mogelijk te doen om de schade bij burgers te vermijden, zelfs ten koste van het verlies van levens aan eigen zijde of tactische en strategische nadelen, alleen vanwege het morele gedrag. Ik groet het Israëlische leger. Ik kan deze helden alleen maar ondersteunen en in respect buigen voor de herinnering aan de gesneuvelden. Ik kan niet anders dan in dit waanzinnige deel van de wereld aan de kant van Israël in zijn strijd om te overleven staan.

Eens heb ik Israël hartstochtelijk gehaat, maar nu ben ik er trots op om te zeggen dat ik mijn haat op Israël ben kwijtgeraakt en dat deze veranderd is in diepe liefde, hartstocht en respect voor het zionisme en al die waarden waar dit voor staat.

Ik ben er nu trots op het volledige herstel van Jeruzalem te ondersteunen. Voor het eerst in mijn leven heb ik vrede met mijzelf gesloten, in grote harmonie met datgene waarin ik geloof, aan de zijde van Israël en het joodse volk, dat het meest vergevende en tolerante volk op aarde is. Het moet voor zijn diepe overgave aan zijn zaak geprezen worden en voor zijn geduld en standvastigheid tegenover berokkende schade.

“Het is de strijd tegen het imperialistische streven van de islam de hele wereld te veroveren”

Jeruzalem moet nooit gedeeld en de Tempelberg moet bevrijd worden. Alle andere religieuze groeperingen hebben in de wereld van Jeruzalem vrije toegang tot hun heilige plaatsen, hoewel de heiligste plaats van de Joden, de tempel van Salomo, nog steeds bezet wordt gehouden. Ik kan alleen maar medeleven voor hun droom voelen en ik weet dat alleen hun strijd ook die van mij is.

Het bestaan en overleven van Israël is in werkelijkheid een test en de verantwoordelijkheid van de hele geciviliseerde wereld. Het is de strijd tegen het imperialistische streven van de islam de hele wereld te veroveren. Israël is een vesting en een bolwerk voor vrede en tolerantie in het Midden-Oosten, een front van de wereld in oorlog tegen de tirannie van de islam.

Ik heb me heel lang stil gehouden, maar nu is er een grote last van mijn schouders gevallen. Het maakt me niets uit wanneer ik in mijn liefde tot Israël in mijn land als verrader wordt beschouwd. Dat vind ik een eer. Indien de ondersteuning van het bestaansrecht van Israël een zonde is, dan ben ik een zondaar. Ik ben er trots op een Arabier te zijn die achter zijn land staat, dat door alle buurlanden nagestreefd zou moeten worden. Ter wille van zijn volk en ook ter wille van de stabiliteit en vrijheid van de wereld, ben ik er trots op te zeggen dat ik van Israël houd. Zelfs wanneer er geen joods bloed door mijn aderen stroomt, weet ik toch dat ik in mijn hart een Israëli ben.

Lang leve Israël!

Screenshot_32

Bron:
http://haolam.de/The-cheerful-Coyote/artikel_15210.html
Auteur: Taboolaby Taboola

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", Arabieren, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Moslims, Vrijheid, Zionisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Statement van een jonge Palestijn uit Beiroet: “Waarom ik de islam verliet en waarom ik Israël ondersteun”

 1. louis-portugal zegt:

  Geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Gelukkig zijn er meer moslims die zo denken.
  IBN WARRAQ, WEG UIT DE ISLAM.heeft meer van dit soort goeie verhalen.
  Waarschijnlijk is dit de enige manier om die lui werkelijk te bestrijden.
  Het zal nog wel wat tijd duren.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Louis_portugal: 11.41. uur. Klopt, ik heb het boek helemaal gelezen Louis! Het is ook een aanrader voor de reageerders op dit blog. Het voorwoord is geschreven door prof. Efashin Ellian, bekend commentator bij Elsevier! Het boek is uitgegeven bij Meulenhoff.

   Like

 2. Ex-Moslima zegt:

  Israël is het enigste beschaafd land in het Midden-Oosten

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Goed idee! Nog nog zo’n hek aan de zuidgrenzen van de EU.
  Om de economische profiteurs, lees: overlastveroorzakers tegen te houden.
  http://www.barenakedislam.com/2013/10/26/bulgaria-puts-up-fence-to-keep-out-the-muslim-invaders/
  Gisteravond was een Italiaanse hotemetoot van de regering in het journaal.Hij wist te vertellen dat het een Europees probleem is als ze hiernaartoe komen.
  Fout! Helemaal fout! Het is een Noord-Afrikaans probleem.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Geleend van eunmask:
  In heel Groot-Brittannië weigeren inmiddels islamitische bus- en taxichauffeurs om blinde passagiers en hun “onreine”geleidehonden te vervoeren. Het probleem van het niet vervoeren van blindengeleidehonden uit religieuze redenen is intussen zo acuut geworden, dat onlangs de House of Lords zich ermee bezig moest houden.
  In Reading werd een aan kanker lijdende gepensioneerde man er steeds opnieuw door buschauffeurs toe opgeroepen om de bus te verlaten, omdat hij een blindengeleidehond bij zich had. Ook in een ziekenhuis en in een supermarkt werd hem te verstaan gegeven dat hij niet welkom was met de hond.

  In Londen weigerde een buschauffeur een vrouw met een hond in zijn bus te stappen, omdat de zich in de bus bevindende islamitische vrouw “zich door de hond gestoord zou kunnen voelen”. Ondanks protesten van de vrouw deed de buschauffeur gewoon de deuren voor haar neus dicht en reed weg. De buschauffeur van de volgende bus, waarin ze probeerde in te stappen, weigerde haar opnieuw mee te nemen, deze keer, omdat hij zelf moslim zou zijn.
  Speurhonden van de politie, die bij huisdoorzoekingen in moskeeën en islamitische huishoudingen worden ingezet, worden sinds kort met leren laarsjes uitgerust, zodat hun poten bedekt zijn en zodoende geen “verontreiniging” veroorzaken.

  Like

 5. Th.M. van Baarle zegt:

  Dit is een prachtig verhaal. Palestijnen en Arabieren die onbevangen hun verstand gebruiken en een kleine studie maken van de ECHTE geschiedenis moeten tot dezelfde conclusie komen.
  Helaas is de animo bij deze volkeren om het verstand te gebruiken vrijwel afwezig.
  Dit verhaal zal ook niet of nauwelijks tot deze islamitische gemeenschap doordringen.
  Het zou goed zijn om middelen te zoeken om dit toch onder Arabieren en Palestijnen te verspreiden. Het is het beste alternatief voor gewapende strijd.

  Like

 6. Dr. Kwast zegt:

  Zou het mogelijk zijn dat aan haat na 1400 jaar een einde zit ? Zou het mogelijk zijn dat het zich opheft in tegen over gestelde richting. Ik vind het prachtig wat deze Arabier schrijft. Toch ben ik pessimistisch. Taqiyya is iets wat ook in gebakken zit in die zelfde aanhang van de roodbloedendeduivelse moordenaars. Maar hoop doet leven.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Natuurlijk bestaan er binnen alle bevolkingsgroepen weldenkende mensen, overal ter wereld. Deze ex-moslim is dus zo’n weldenkend mens, die, nog belangrijker, zijn eigen opinies de ruimte durft te geven èn ze in de openbaarheid durft te brengen. Een moedig en lofwaardig streven!
  Hij zal vanaf nu in zijn huidige woonomgeving heel erg op zijn tellen moeten passen en ik hoop voor hem, dat hij het overleeft. Maar aan de andere kant kan hij er veel bij winnen: Hij kan nu ècht de westerse manier van denken en handelen leren kennen. Ik ben er zeker van, dat het een levenslange verademing voor hem zal zijn.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Uiteraard diep respect van mijn kant voor deze Arabische man! Trouwens zou het niet goed zijn, dit artikel ter kennis te brengen van de Jezuïet van Agt, gekke Gretta, Harry-Hamas-van Bommel, en het molenpaard Meulenbelt?

  Like

 9. luckybee zegt:

  De straf voor een appostaat is de onmiddelijke dood.
  4. De Vrouwen (An-Nisa)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 176 strofen.
  89. Zij wensen dat gij verwerpt, evenals zij hebben verworpen, zodat gij aan hen gelijk zult worden. Neemt derhalve geen vrienden uit hun midden totdat zij voor de zaak van Allah werken. En indien zij tot vijandschap vervallen, grijpt hen dan en doodt hen waar gij hen ook vindt; en neemt vriend noch helper uit hun midden.

  Like

 10. Pingback: Palestijnse stemmen: “De Israëlische soldaten staan in de voorste linie bij de verdediging van de vrije wereld. Wij staan achter hen!” | E.J. Bron

 11. Jan zegt:

  Linkse Israëlische gingen de ogen pas open nadat deze waren dicht geslagen door illegale Afrikaanse moslim wiens ‘mensenrechten’ zij ook verdedigde
  Geleerd heeft zij wel van de verrijking: “the romantic perception that I lied in until yesterday… that all people deserve an equal chance at a good, stable life… including the refugees… dissipated yesterday at 8:30 p.m.”
  http://www.barenakedislam.com/2014/01/03/you-know-what-they-say-the-best-conservatives-are-former-liberals-who-have-been-mugged/

  (+ foto’s van geschifte Israëliërs en de in elkaar geslagen gek kreeg haar verdiende loon)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s